Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Higgy magadban

Folyamatosan ismételd magadban, hogy ez semmi, légy nyugodt és gondtalan. Ha természetesen enyhén görnyedt a testtartásod, vagy folyamatosan széttárod a karjaidat kommunikáció közben, ne is gondolj erre egy randin. Nyugodtan gyakorolj azon kívül is. Tartózkodjon a barátaival, és gondolja át testtartását / ülési módját, hogy a vállai helyesen vannak-e elhelyezve, a karjai túl statikusak-e vagy fordítva. Itt az ideje egy randevúnak, de úgymond komolyan. Amit még nem gyakoroltál, azt nem fogod utolérni egy randevúra. Ezért jobb, ha arra összpontosít, hogy megfelelően élvezze.

Kerülje az érzelmileg veszélyes témákat.

Az első randevú valóban tanulságos. Azonban ne menjen bele partnere magánéletének részleteibe. Jobb, ha inkább kerüld az érzelmileg terhelt témákat. Ilyenek például a volt szeretőid, a túligényes szüleid, a lusta kollégáid, stb. Röviden, az első közös randin tilos bármi, ami egy percen belül érzelmi szélsőségekbe sodorhat. Ha arról van szó, legyen a lehető legáltalánosabb, és gyorsan térjen át egy másik témára.

Legyen fizikailag közel

Azt mondják, a férfiak a nőket boxolják. Azt kérdezed, hogyan? Nőknek egy éjszakára és nőknek egy életre. Természetesen vannak kivételek. Viszont ha lefekszel vele az első randin, akkor örökre abba az első kategóriába kerülsz neki. Még akkor is, ha szenvedélyes puszikról vagy ölelésről van szó! Ezért jobb, ha megvárja néhány későbbi találkozást az intimitással.

Vigyázzon a saját hormonjaira

Nem árulunk el titkot, ha azt mondjuk, hogy egy nő gyakran befolyásolja őt. menstruációs ciklus. Gyakran többet, mint amennyit szeretne. Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor különösen a második hetet figyeld, vagyis az ovuláció előtti hetet. Abban a pillanatban a jóképű fiúkhoz és férfiakhoz vonzódsz leginkább. Ez az idő csak téged érdekel. Ha az élethez és a gyermekneveléshez a megfelelőt keresi, válasszon más időpontot.


Hasonló cikkek

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívtól!

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!