Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Higgy magadban

Folyamatosan ismételd magadban, hogy ez semmi, légy nyugodt és gondtalan. Ha természetesen enyhén görnyedt a testtartásod, vagy folyamatosan széttárod a karjaidat kommunikáció közben, ne is gondolj erre egy randin. Nyugodtan gyakorolj azon kívül is. Tartózkodjon a barátaival, és gondolja át testtartását / ülési módját, hogy a vállai helyesen vannak-e elhelyezve, a karjai túl statikusak-e vagy fordítva. Itt az ideje egy randevúnak, de úgymond komolyan. Amit még nem gyakoroltál, azt nem fogod utolérni egy randevúra. Ezért jobb, ha arra összpontosít, hogy megfelelően élvezze.

Kerülje az érzelmileg veszélyes témákat.

Az első randevú valóban tanulságos. Azonban ne menjen bele partnere magánéletének részleteibe. Jobb, ha inkább kerüld az érzelmileg terhelt témákat. Ilyenek például a volt szeretőid, a túligényes szüleid, a lusta kollégáid, stb. Röviden, az első közös randin tilos bármi, ami egy percen belül érzelmi szélsőségekbe sodorhat. Ha arról van szó, legyen a lehető legáltalánosabb, és gyorsan térjen át egy másik témára.

Legyen fizikailag közel

Azt mondják, a férfiak a nőket boxolják. Azt kérdezed, hogyan? Nőknek egy éjszakára és nőknek egy életre. Természetesen vannak kivételek. Viszont ha lefekszel vele az első randin, akkor örökre abba az első kategóriába kerülsz neki. Még akkor is, ha szenvedélyes puszikról vagy ölelésről van szó! Ezért jobb, ha megvárja néhány későbbi találkozást az intimitással.

Vigyázzon a saját hormonjaira

Nem árulunk el titkot, ha azt mondjuk, hogy egy nő gyakran befolyásolja őt. menstruációs ciklus. Gyakran többet, mint amennyit szeretne. Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor különösen a második hetet figyeld, vagyis az ovuláció előtti hetet. Abban a pillanatban a jóképű fiúkhoz és férfiakhoz vonzódsz leginkább. Ez az idő csak téged érdekel. Ha az élethez és a gyermekneveléshez a megfelelőt keresi, válasszon más időpontot.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.