Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Higgy magadban

Folyamatosan ismételd magadban, hogy ez semmi, légy nyugodt és gondtalan. Ha természetesen enyhén görnyedt a testtartásod, vagy folyamatosan széttárod a karjaidat kommunikáció közben, ne is gondolj erre egy randin. Nyugodtan gyakorolj azon kívül is. Tartózkodjon a barátaival, és gondolja át testtartását / ülési módját, hogy a vállai helyesen vannak-e elhelyezve, a karjai túl statikusak-e vagy fordítva. Itt az ideje egy randevúnak, de úgymond komolyan. Amit még nem gyakoroltál, azt nem fogod utolérni egy randevúra. Ezért jobb, ha arra összpontosít, hogy megfelelően élvezze.

Kerülje az érzelmileg veszélyes témákat.

Az első randevú valóban tanulságos. Azonban ne menjen bele partnere magánéletének részleteibe. Jobb, ha inkább kerüld az érzelmileg terhelt témákat. Ilyenek például a volt szeretőid, a túligényes szüleid, a lusta kollégáid, stb. Röviden, az első közös randin tilos bármi, ami egy percen belül érzelmi szélsőségekbe sodorhat. Ha arról van szó, legyen a lehető legáltalánosabb, és gyorsan térjen át egy másik témára.

Legyen fizikailag közel

Azt mondják, a férfiak a nőket boxolják. Azt kérdezed, hogyan? Nőknek egy éjszakára és nőknek egy életre. Természetesen vannak kivételek. Viszont ha lefekszel vele az első randin, akkor örökre abba az első kategóriába kerülsz neki. Még akkor is, ha szenvedélyes puszikról vagy ölelésről van szó! Ezért jobb, ha megvárja néhány későbbi találkozást az intimitással.

Vigyázzon a saját hormonjaira

Nem árulunk el titkot, ha azt mondjuk, hogy egy nő gyakran befolyásolja őt. menstruációs ciklus. Gyakran többet, mint amennyit szeretne. Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor különösen a második hetet figyeld, vagyis az ovuláció előtti hetet. Abban a pillanatban a jóképű fiúkhoz és férfiakhoz vonzódsz leginkább. Ez az idő csak téged érdekel. Ha az élethez és a gyermekneveléshez a megfelelőt keresi, válasszon más időpontot.


Hasonló cikkek

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Ne rontsa el az első randevút

Még ha több mint ezren vettél részt, akkor is mindig színpadi félelmed lesz az első találkozás előtt. Nem csoda. A legtöbb ember annál jobban szégyelli magát, minél jobban törődik az eredménnyel. De ne feledd az iskolai vizsgákat! Az első randevú egy hasonló teszt. Mit tegyünk, vagy mit ne tegyünk az első találkozáskor?

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.