Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Higgy magadban

Folyamatosan ismételd magadban, hogy ez semmi, légy nyugodt és gondtalan. Ha természetesen enyhén görnyedt a testtartásod, vagy folyamatosan széttárod a karjaidat kommunikáció közben, ne is gondolj erre egy randin. Nyugodtan gyakorolj azon kívül is. Tartózkodjon a barátaival, és gondolja át testtartását / ülési módját, hogy a vállai helyesen vannak-e elhelyezve, a karjai túl statikusak-e vagy fordítva. Itt az ideje egy randevúnak, de úgymond komolyan. Amit még nem gyakoroltál, azt nem fogod utolérni egy randevúra. Ezért jobb, ha arra összpontosít, hogy megfelelően élvezze.

Kerülje az érzelmileg veszélyes témákat.

Az első randevú valóban tanulságos. Azonban ne menjen bele partnere magánéletének részleteibe. Jobb, ha inkább kerüld az érzelmileg terhelt témákat. Ilyenek például a volt szeretőid, a túligényes szüleid, a lusta kollégáid, stb. Röviden, az első közös randin tilos bármi, ami egy percen belül érzelmi szélsőségekbe sodorhat. Ha arról van szó, legyen a lehető legáltalánosabb, és gyorsan térjen át egy másik témára.

Legyen fizikailag közel

Azt mondják, a férfiak a nőket boxolják. Azt kérdezed, hogyan? Nőknek egy éjszakára és nőknek egy életre. Természetesen vannak kivételek. Viszont ha lefekszel vele az első randin, akkor örökre abba az első kategóriába kerülsz neki. Még akkor is, ha szenvedélyes puszikról vagy ölelésről van szó! Ezért jobb, ha megvárja néhány későbbi találkozást az intimitással.

Vigyázzon a saját hormonjaira

Nem árulunk el titkot, ha azt mondjuk, hogy egy nő gyakran befolyásolja őt. menstruációs ciklus. Gyakran többet, mint amennyit szeretne. Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor különösen a második hetet figyeld, vagyis az ovuláció előtti hetet. Abban a pillanatban a jóképű fiúkhoz és férfiakhoz vonzódsz leginkább. Ez az idő csak téged érdekel. Ha az élethez és a gyermekneveléshez a megfelelőt keresi, válasszon más időpontot.


Hasonló cikkek

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthet az online társkereső élettársat találni.

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.