Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Higgy magadban

Folyamatosan ismételd magadban, hogy ez semmi, légy nyugodt és gondtalan. Ha természetesen enyhén görnyedt a testtartásod, vagy folyamatosan széttárod a karjaidat kommunikáció közben, ne is gondolj erre egy randin. Nyugodtan gyakorolj azon kívül is. Tartózkodjon a barátaival, és gondolja át testtartását / ülési módját, hogy a vállai helyesen vannak-e elhelyezve, a karjai túl statikusak-e vagy fordítva. Itt az ideje egy randevúnak, de úgymond komolyan. Amit még nem gyakoroltál, azt nem fogod utolérni egy randevúra. Ezért jobb, ha arra összpontosít, hogy megfelelően élvezze.

Kerülje az érzelmileg veszélyes témákat.

Az első randevú valóban tanulságos. Azonban ne menjen bele partnere magánéletének részleteibe. Jobb, ha inkább kerüld az érzelmileg terhelt témákat. Ilyenek például a volt szeretőid, a túligényes szüleid, a lusta kollégáid, stb. Röviden, az első közös randin tilos bármi, ami egy percen belül érzelmi szélsőségekbe sodorhat. Ha arról van szó, legyen a lehető legáltalánosabb, és gyorsan térjen át egy másik témára.

Legyen fizikailag közel

Azt mondják, a férfiak a nőket boxolják. Azt kérdezed, hogyan? Nőknek egy éjszakára és nőknek egy életre. Természetesen vannak kivételek. Viszont ha lefekszel vele az első randin, akkor örökre abba az első kategóriába kerülsz neki. Még akkor is, ha szenvedélyes puszikról vagy ölelésről van szó! Ezért jobb, ha megvárja néhány későbbi találkozást az intimitással.

Vigyázzon a saját hormonjaira

Nem árulunk el titkot, ha azt mondjuk, hogy egy nő gyakran befolyásolja őt. menstruációs ciklus. Gyakran többet, mint amennyit szeretne. Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor különösen a második hetet figyeld, vagyis az ovuláció előtti hetet. Abban a pillanatban a jóképű fiúkhoz és férfiakhoz vonzódsz leginkább. Ez az idő csak téged érdekel. Ha az élethez és a gyermekneveléshez a megfelelőt keresi, válasszon más időpontot.


Hasonló cikkek

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyiktől?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.