6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Aztán gondolj erre a hat dologra.

Kihívást jelenthet megismerkedni valakivel. Honnan tudod, hogy megérik az idejét, és egy „jó pár” az Ön számára? Ügyeljen az alábbi jelekre.

Nem veszi magát túl komolyan

Valahol egy komolytalan ember, akit semmi sem érdekel, és nincsenek céljai, és egy szuperkomoly ember között. személy egy aprólékosan megfeszített nyakkendő ideális áll. Az a személy, akinek megvannak a saját érdeklődési körei és törődnek az élet fontos dolgai, ugyanakkor képes felülemelkedni az eseményeken és nevetni önmagán, megéri az idejét.

Még elfoglalt időbeosztás esetén is szánjon rá egy pillanatot. az Ön megtalálása

Különbség van aközött, hogy egy partnernek van egy kis többletideje rád, és aközött, hogy időt szakít rád, mert csak akar. Mindannyiunknak megvannak a napi feladataink, és néha nincs szabad időnk. Ha azonban partnere érdeklődik irántad, mindig megtalálja a módját, hogy Önnel töltse az idejét – még a legforgalmasabb munkanapon/héten is. Ahogy mondani szokás – aki akar, megtalálja a módját.

A jelenben él, és a jövőbe tekint

Mindannyiunknak van múltja – a sikertelen kapcsolatoktól a nem vonzó munkákig, a rosszakig hajvágás, ami miatt manapság kapkodjuk a fejünket. Keress olyan társat, aki nem bújik el a múltja elől, és a mai napig nem él belőle. Olyan partner, akinek a múltja bezárult, és a jelenre és a jövőre összpontosít. A jövő veled van.

Közel áll a családjához és a barátaihoz, és kedves az idegenekkel.

Az, hogy az emberek hogyan bánnak a családjukkal, barátaikkal és teljesen idegenekkel, sokat elárul róluk. Milyen a kapcsolata az anyjával és a testvéreivel? Gyakran találkozik a barátaival? Jót beszélnek a barátaikról? És hogyan viszonyul egy pincérnőhöz, egy mozi alkalmazottjához vagy egy bolti eladóhoz? Figyeld meg másokkal szembeni viselkedését. Sokat elárul róla.

Emlékszik-e részletekre rólad

Sms-t ír neked percekkel egy fontos találkozó előtt, amelyről tudja, hogy stresszt okoz? Vagy elvisz egy olasz étterembe, mert eszébe jut, hogy szereted a bazsalikomos pestót? A kapcsolatokban nagyon fontosak számunkra az apró dolgok. Az a partner, aki emlékszik a kis dolgokra, megérdemli a nagy dolgokat.

Nem ad felemás jeleket

Van-e rosszabb annál, mint ha nem tudod, hol állsz a másik személlyel? Amikor nem vagy biztos benne, hogy jelentesz-e neki valamit? Egy személy, aki törődik veled, egyértelművé teszi ezt anélkül, hogy megkérdeznéd vagy aggódnod kellene miatta. Ahogy mondani szokták – ha bizonytalan vagy, „nincs”.

A kapcsolatok nem alakulnak ki maguktól, idővel épülnek fel. Kövesse megérzéseit, és töltsön időt egy olyan partnerrel, akit érdekesnek talál, és akivel jól érzi magát.


Hasonló cikkek

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.