6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Aztán gondolj erre a hat dologra.

Kihívást jelenthet megismerkedni valakivel. Honnan tudod, hogy megérik az idejét, és egy „jó pár” az Ön számára? Ügyeljen az alábbi jelekre.

Nem veszi magát túl komolyan

Valahol egy komolytalan ember, akit semmi sem érdekel, és nincsenek céljai, és egy szuperkomoly ember között. személy egy aprólékosan megfeszített nyakkendő ideális áll. Az a személy, akinek megvannak a saját érdeklődési körei és törődnek az élet fontos dolgai, ugyanakkor képes felülemelkedni az eseményeken és nevetni önmagán, megéri az idejét.

Még elfoglalt időbeosztás esetén is szánjon rá egy pillanatot. az Ön megtalálása

Különbség van aközött, hogy egy partnernek van egy kis többletideje rád, és aközött, hogy időt szakít rád, mert csak akar. Mindannyiunknak megvannak a napi feladataink, és néha nincs szabad időnk. Ha azonban partnere érdeklődik irántad, mindig megtalálja a módját, hogy Önnel töltse az idejét – még a legforgalmasabb munkanapon/héten is. Ahogy mondani szokás – aki akar, megtalálja a módját.

A jelenben él, és a jövőbe tekint

Mindannyiunknak van múltja – a sikertelen kapcsolatoktól a nem vonzó munkákig, a rosszakig hajvágás, ami miatt manapság kapkodjuk a fejünket. Keress olyan társat, aki nem bújik el a múltja elől, és a mai napig nem él belőle. Olyan partner, akinek a múltja bezárult, és a jelenre és a jövőre összpontosít. A jövő veled van.

Közel áll a családjához és a barátaihoz, és kedves az idegenekkel.

Az, hogy az emberek hogyan bánnak a családjukkal, barátaikkal és teljesen idegenekkel, sokat elárul róluk. Milyen a kapcsolata az anyjával és a testvéreivel? Gyakran találkozik a barátaival? Jót beszélnek a barátaikról? És hogyan viszonyul egy pincérnőhöz, egy mozi alkalmazottjához vagy egy bolti eladóhoz? Figyeld meg másokkal szembeni viselkedését. Sokat elárul róla.

Emlékszik-e részletekre rólad

Sms-t ír neked percekkel egy fontos találkozó előtt, amelyről tudja, hogy stresszt okoz? Vagy elvisz egy olasz étterembe, mert eszébe jut, hogy szereted a bazsalikomos pestót? A kapcsolatokban nagyon fontosak számunkra az apró dolgok. Az a partner, aki emlékszik a kis dolgokra, megérdemli a nagy dolgokat.

Nem ad felemás jeleket

Van-e rosszabb annál, mint ha nem tudod, hol állsz a másik személlyel? Amikor nem vagy biztos benne, hogy jelentesz-e neki valamit? Egy személy, aki törődik veled, egyértelművé teszi ezt anélkül, hogy megkérdeznéd vagy aggódnod kellene miatta. Ahogy mondani szokták – ha bizonytalan vagy, „nincs”.

A kapcsolatok nem alakulnak ki maguktól, idővel épülnek fel. Kövesse megérzéseit, és töltsön időt egy olyan partnerrel, akit érdekesnek talál, és akivel jól érzi magát.


Hasonló cikkek

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Ismerje meg a Bitcoint

Úttörők vagyunk a fizetési technológiák területén – egy modern fizetési módot vezettünk be a Bitcoin kibervalután keresztül.

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.