6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Aztán gondolj erre a hat dologra.

Kihívást jelenthet megismerkedni valakivel. Honnan tudod, hogy megérik az idejét, és egy „jó pár” az Ön számára? Ügyeljen az alábbi jelekre.

Nem veszi magát túl komolyan

Valahol egy komolytalan ember, akit semmi sem érdekel, és nincsenek céljai, és egy szuperkomoly ember között. személy egy aprólékosan megfeszített nyakkendő ideális áll. Az a személy, akinek megvannak a saját érdeklődési körei és törődnek az élet fontos dolgai, ugyanakkor képes felülemelkedni az eseményeken és nevetni önmagán, megéri az idejét.

Még elfoglalt időbeosztás esetén is szánjon rá egy pillanatot. az Ön megtalálása

Különbség van aközött, hogy egy partnernek van egy kis többletideje rád, és aközött, hogy időt szakít rád, mert csak akar. Mindannyiunknak megvannak a napi feladataink, és néha nincs szabad időnk. Ha azonban partnere érdeklődik irántad, mindig megtalálja a módját, hogy Önnel töltse az idejét – még a legforgalmasabb munkanapon/héten is. Ahogy mondani szokás – aki akar, megtalálja a módját.

A jelenben él, és a jövőbe tekint

Mindannyiunknak van múltja – a sikertelen kapcsolatoktól a nem vonzó munkákig, a rosszakig hajvágás, ami miatt manapság kapkodjuk a fejünket. Keress olyan társat, aki nem bújik el a múltja elől, és a mai napig nem él belőle. Olyan partner, akinek a múltja bezárult, és a jelenre és a jövőre összpontosít. A jövő veled van.

Közel áll a családjához és a barátaihoz, és kedves az idegenekkel.

Az, hogy az emberek hogyan bánnak a családjukkal, barátaikkal és teljesen idegenekkel, sokat elárul róluk. Milyen a kapcsolata az anyjával és a testvéreivel? Gyakran találkozik a barátaival? Jót beszélnek a barátaikról? És hogyan viszonyul egy pincérnőhöz, egy mozi alkalmazottjához vagy egy bolti eladóhoz? Figyeld meg másokkal szembeni viselkedését. Sokat elárul róla.

Emlékszik-e részletekre rólad

Sms-t ír neked percekkel egy fontos találkozó előtt, amelyről tudja, hogy stresszt okoz? Vagy elvisz egy olasz étterembe, mert eszébe jut, hogy szereted a bazsalikomos pestót? A kapcsolatokban nagyon fontosak számunkra az apró dolgok. Az a partner, aki emlékszik a kis dolgokra, megérdemli a nagy dolgokat.

Nem ad felemás jeleket

Van-e rosszabb annál, mint ha nem tudod, hol állsz a másik személlyel? Amikor nem vagy biztos benne, hogy jelentesz-e neki valamit? Egy személy, aki törődik veled, egyértelművé teszi ezt anélkül, hogy megkérdeznéd vagy aggódnod kellene miatta. Ahogy mondani szokták – ha bizonytalan vagy, „nincs”.

A kapcsolatok nem alakulnak ki maguktól, idővel épülnek fel. Kövesse megérzéseit, és töltsön időt egy olyan partnerrel, akit érdekesnek talál, és akivel jól érzi magát.


Hasonló cikkek

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amikor nem tudsz dönteni két (vagy több) partner között

Az internetes randevúzások korában gyakori, hogy több férfival vagy nővel találkozunk egyszerre. De mit tegyél, ha döntened kell, de nem tudod, hogyan? Mi van, ha két vagy több partnert szeretsz? Tedd fel magadnak ezt a 6 kérdést, amelyek segítenek a döntésben.

Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ennek ellenére egy kicsit más megközelítést igényelnek.

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szív és kétségbeesés érzése, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.