6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Aztán gondolj erre a hat dologra.

Kihívást jelenthet megismerkedni valakivel. Honnan tudod, hogy megérik az idejét, és egy „jó pár” az Ön számára? Ügyeljen az alábbi jelekre.

Nem veszi magát túl komolyan

Valahol egy komolytalan ember, akit semmi sem érdekel, és nincsenek céljai, és egy szuperkomoly ember között. személy egy aprólékosan megfeszített nyakkendő ideális áll. Az a személy, akinek megvannak a saját érdeklődési körei és törődnek az élet fontos dolgai, ugyanakkor képes felülemelkedni az eseményeken és nevetni önmagán, megéri az idejét.

Még elfoglalt időbeosztás esetén is szánjon rá egy pillanatot. az Ön megtalálása

Különbség van aközött, hogy egy partnernek van egy kis többletideje rád, és aközött, hogy időt szakít rád, mert csak akar. Mindannyiunknak megvannak a napi feladataink, és néha nincs szabad időnk. Ha azonban partnere érdeklődik irántad, mindig megtalálja a módját, hogy Önnel töltse az idejét – még a legforgalmasabb munkanapon/héten is. Ahogy mondani szokás – aki akar, megtalálja a módját.

A jelenben él, és a jövőbe tekint

Mindannyiunknak van múltja – a sikertelen kapcsolatoktól a nem vonzó munkákig, a rosszakig hajvágás, ami miatt manapság kapkodjuk a fejünket. Keress olyan társat, aki nem bújik el a múltja elől, és a mai napig nem él belőle. Olyan partner, akinek a múltja bezárult, és a jelenre és a jövőre összpontosít. A jövő veled van.

Közel áll a családjához és a barátaihoz, és kedves az idegenekkel.

Az, hogy az emberek hogyan bánnak a családjukkal, barátaikkal és teljesen idegenekkel, sokat elárul róluk. Milyen a kapcsolata az anyjával és a testvéreivel? Gyakran találkozik a barátaival? Jót beszélnek a barátaikról? És hogyan viszonyul egy pincérnőhöz, egy mozi alkalmazottjához vagy egy bolti eladóhoz? Figyeld meg másokkal szembeni viselkedését. Sokat elárul róla.

Emlékszik-e részletekre rólad

Sms-t ír neked percekkel egy fontos találkozó előtt, amelyről tudja, hogy stresszt okoz? Vagy elvisz egy olasz étterembe, mert eszébe jut, hogy szereted a bazsalikomos pestót? A kapcsolatokban nagyon fontosak számunkra az apró dolgok. Az a partner, aki emlékszik a kis dolgokra, megérdemli a nagy dolgokat.

Nem ad felemás jeleket

Van-e rosszabb annál, mint ha nem tudod, hol állsz a másik személlyel? Amikor nem vagy biztos benne, hogy jelentesz-e neki valamit? Egy személy, aki törődik veled, egyértelművé teszi ezt anélkül, hogy megkérdeznéd vagy aggódnod kellene miatta. Ahogy mondani szokták – ha bizonytalan vagy, „nincs”.

A kapcsolatok nem alakulnak ki maguktól, idővel épülnek fel. Kövesse megérzéseit, és töltsön időt egy olyan partnerrel, akit érdekesnek talál, és akivel jól érzi magát.


Hasonló cikkek

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.