Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Nem ismeri el a nők és férfiak egyenlőségét

A munkakörök női és férfiasak, a női szerepe ez, a hím mák. A feministák egy szerencsétlen ronda, akit senki nem akar, és persze nem tud főzni. Ő egy srác! Szóval, le a kezét erről az úriemberről, kedves hölgyeim. Lehet, hogy csak akkor felel meg neked, ha te is nagyon hagyományos vagy, és a háziasszonyi szerep az, amire vágysz. Azok a nők, akik karrierre vagy mindkettőre (családi és munkahelyi karrierre) vágynak, elégedetlenek lesznek egy ilyen pasival.

Rengeteg hízelgés és kedves szavak

Sok bókot hallani a megjelenésedről vagy azokról a történetekről, amiket beszélsz, minden bizonnyal kellemes. De mindent mértékkel. Ha egy férfi ötpercenként mondja, és nagyon édesek, az nem jó jel. Nem mintha a férfiak ne tudnának hízelegni, épp ellenkezőleg. De az ilyen "bókok tüze" soha nem őszintén értendő. Valószínűleg nem Ön az első, aki hallja ezeket a bókokat. Az Ön partnere valószínűleg mindegyikhez használja őket. Vagy csak használni akarnak valamire. Vagy azért, hogy ágyba bújjak, vagy kihasználjon néhány ingyenes vacsorát.

Dicsekszik a testalkatával

Egy férfi kérkedik a jól megtermett alakjával. Nem habozik mesélni arról, hogyan ütött meg valakit, vagy hogyan küldte rá valakire az „embereit”. A nők fitogtatják domborukat és nehezen megszerzett íveiket, és szeretnek dicsekedni azzal, hogy ismét felajánlották neki a modellkedést, és valaki az utcán hetente legalább négyszer elhívja randevúzni. Tehát ezeket az embereket csak a külsejük érdekli, semmi más. Egy fickó, aki a fizikai fölényével kérkedik, vagy azzal, hogy gyakran erőszakkal oldja meg a problémákat, egy napon ezt rátok fogja használni, hölgyeim. Uraim, még ha ez a nő totális macska is, a legtöbb, amit el lehet vele kísérni edzeni, mert ott tölti a legtöbb szabadidejét. És ráadásul rendszeresen ott lesz a tányérodon, hogy minden ujján van tíz pasi, akinek tetszene. És valószínűleg nem fogsz sokat érni ezért, igaz?

Mindenki gonosz velük

Sok rossz dolog történt velük az életükben. Sajnos lehetséges. De furcsa, amikor az egész világ rosszindulatú velük szemben azokban az apróságokban, amelyek együtt alkotják az életüket. Késésben voltak, mert valami bolond okozta sorban elakadtak. A munkahelyen nem léptették elő, mert a kolléga távoli rokona a főnöknek, ezért zaklatja. A rossz iskolai eredmények is a tanárok hibái. Stb. Ha beszédüket olyan kisebb-nagyobb sérelmek történeteivel tarkítják, amelyek naponta történnek velük, hadd harcoljanak velük nélküled.


Hasonló cikkek

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.