Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Nem ismeri el a nők és férfiak egyenlőségét

A munkakörök női és férfiasak, a női szerepe ez, a hím mák. A feministák egy szerencsétlen ronda, akit senki nem akar, és persze nem tud főzni. Ő egy srác! Szóval, le a kezét erről az úriemberről, kedves hölgyeim. Lehet, hogy csak akkor felel meg neked, ha te is nagyon hagyományos vagy, és a háziasszonyi szerep az, amire vágysz. Azok a nők, akik karrierre vagy mindkettőre (családi és munkahelyi karrierre) vágynak, elégedetlenek lesznek egy ilyen pasival.

Rengeteg hízelgés és kedves szavak

Sok bókot hallani a megjelenésedről vagy azokról a történetekről, amiket beszélsz, minden bizonnyal kellemes. De mindent mértékkel. Ha egy férfi ötpercenként mondja, és nagyon édesek, az nem jó jel. Nem mintha a férfiak ne tudnának hízelegni, épp ellenkezőleg. De az ilyen "bókok tüze" soha nem őszintén értendő. Valószínűleg nem Ön az első, aki hallja ezeket a bókokat. Az Ön partnere valószínűleg mindegyikhez használja őket. Vagy csak használni akarnak valamire. Vagy azért, hogy ágyba bújjak, vagy kihasználjon néhány ingyenes vacsorát.

Dicsekszik a testalkatával

Egy férfi kérkedik a jól megtermett alakjával. Nem habozik mesélni arról, hogyan ütött meg valakit, vagy hogyan küldte rá valakire az „embereit”. A nők fitogtatják domborukat és nehezen megszerzett íveiket, és szeretnek dicsekedni azzal, hogy ismét felajánlották neki a modellkedést, és valaki az utcán hetente legalább négyszer elhívja randevúzni. Tehát ezeket az embereket csak a külsejük érdekli, semmi más. Egy fickó, aki a fizikai fölényével kérkedik, vagy azzal, hogy gyakran erőszakkal oldja meg a problémákat, egy napon ezt rátok fogja használni, hölgyeim. Uraim, még ha ez a nő totális macska is, a legtöbb, amit el lehet vele kísérni edzeni, mert ott tölti a legtöbb szabadidejét. És ráadásul rendszeresen ott lesz a tányérodon, hogy minden ujján van tíz pasi, akinek tetszene. És valószínűleg nem fogsz sokat érni ezért, igaz?

Mindenki gonosz velük

Sok rossz dolog történt velük az életükben. Sajnos lehetséges. De furcsa, amikor az egész világ rosszindulatú velük szemben azokban az apróságokban, amelyek együtt alkotják az életüket. Késésben voltak, mert valami bolond okozta sorban elakadtak. A munkahelyen nem léptették elő, mert a kolléga távoli rokona a főnöknek, ezért zaklatja. A rossz iskolai eredmények is a tanárok hibái. Stb. Ha beszédüket olyan kisebb-nagyobb sérelmek történeteivel tarkítják, amelyek naponta történnek velük, hadd harcoljanak velük nélküled.


Hasonló cikkek

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.