Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Nem ismeri el a nők és férfiak egyenlőségét

A munkakörök női és férfiasak, a női szerepe ez, a hím mák. A feministák egy szerencsétlen ronda, akit senki nem akar, és persze nem tud főzni. Ő egy srác! Szóval, le a kezét erről az úriemberről, kedves hölgyeim. Lehet, hogy csak akkor felel meg neked, ha te is nagyon hagyományos vagy, és a háziasszonyi szerep az, amire vágysz. Azok a nők, akik karrierre vagy mindkettőre (családi és munkahelyi karrierre) vágynak, elégedetlenek lesznek egy ilyen pasival.

Rengeteg hízelgés és kedves szavak

Sok bókot hallani a megjelenésedről vagy azokról a történetekről, amiket beszélsz, minden bizonnyal kellemes. De mindent mértékkel. Ha egy férfi ötpercenként mondja, és nagyon édesek, az nem jó jel. Nem mintha a férfiak ne tudnának hízelegni, épp ellenkezőleg. De az ilyen "bókok tüze" soha nem őszintén értendő. Valószínűleg nem Ön az első, aki hallja ezeket a bókokat. Az Ön partnere valószínűleg mindegyikhez használja őket. Vagy csak használni akarnak valamire. Vagy azért, hogy ágyba bújjak, vagy kihasználjon néhány ingyenes vacsorát.

Dicsekszik a testalkatával

Egy férfi kérkedik a jól megtermett alakjával. Nem habozik mesélni arról, hogyan ütött meg valakit, vagy hogyan küldte rá valakire az „embereit”. A nők fitogtatják domborukat és nehezen megszerzett íveiket, és szeretnek dicsekedni azzal, hogy ismét felajánlották neki a modellkedést, és valaki az utcán hetente legalább négyszer elhívja randevúzni. Tehát ezeket az embereket csak a külsejük érdekli, semmi más. Egy fickó, aki a fizikai fölényével kérkedik, vagy azzal, hogy gyakran erőszakkal oldja meg a problémákat, egy napon ezt rátok fogja használni, hölgyeim. Uraim, még ha ez a nő totális macska is, a legtöbb, amit el lehet vele kísérni edzeni, mert ott tölti a legtöbb szabadidejét. És ráadásul rendszeresen ott lesz a tányérodon, hogy minden ujján van tíz pasi, akinek tetszene. És valószínűleg nem fogsz sokat érni ezért, igaz?

Mindenki gonosz velük

Sok rossz dolog történt velük az életükben. Sajnos lehetséges. De furcsa, amikor az egész világ rosszindulatú velük szemben azokban az apróságokban, amelyek együtt alkotják az életüket. Késésben voltak, mert valami bolond okozta sorban elakadtak. A munkahelyen nem léptették elő, mert a kolléga távoli rokona a főnöknek, ezért zaklatja. A rossz iskolai eredmények is a tanárok hibái. Stb. Ha beszédüket olyan kisebb-nagyobb sérelmek történeteivel tarkítják, amelyek naponta történnek velük, hadd harcoljanak velük nélküled.


Hasonló cikkek

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.