Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Régi új lehetőségek

A randevúzással nagyon egyszerű és kellemes módja annak, hogy megtalálja álmai férfiját. . Csak találj egy számodra megfelelő társkereső oldalt, és szinte azonnal randevúzhatsz. Az internet legnagyobb előnyének azt tartjuk, hogy először megérinthetsz egy férfit, és csak ha érdekel, lépj tovább a randevúzással. Az elején nagyon meglepődhet, hogy mennyi lehetőség tárul eléd egy találkozóra.

Megfelelően kitöltött profil

Sikered alapja a jól kitöltött személyiségprofil. Az internetes társkereső oldalak a saját profiljukon kívül egyéb szolgáltatásokat is kínálnak. Például az ELITE Date társkereső oldal egy úgynevezett pszichológiai személyiségtesztet is készít Önnek az Ön preferenciái és a regisztráció során a kérdőívben megadott adatok alapján. Sokat fog segíteni az ismerkedésben. Minél jobban ismered önmagad, annál jobban találsz olyan társat, aki tulajdonságait tekintve hasonlít hozzád.

Légy magabiztos

Az önmagadban való hit a siker alapja. A magabiztos nőknek sokkal könnyebb az életük, mint azoknak, akik alábecsülik magukat. Az online társkeresésnek is megvannak a pozitívumai, hogy nem kell idegesnek lenni, ha valakihez közeledni, vagy valaki üzenetére, kérdésére szeretne válaszolni. És ha mégis ideges lesz, nyugodtan elhagyhatja a számítógépet öt percre, és csak ezután reagálhat nyugodtan. Ráadásul ha nem tetszik a férfi, akkor megbánás nélkül kereshetsz mást.

Légy aktív

A regisztráció nem minden. Hasonlóképpen, az online társkereső nem arról szól, hogy passzívan otthon ülsz és várod, hogy valaki SMS-t küldjön neked. Nem annyira arról van szó, hogy senki sem vesz észre, hanem az aktív, bátor nők, akik nem félnek először kapcsolatba lépni, sok sikert. Az ilyen nők lenyűgözik a férfiakat. Egy internetes társkereső oldalon nem kell attól tartanod, hogy felkeresel valakit, akit nem érdekel az ismerkedés. Ha egy társkereső oldalon van, akkor a legtöbb esetben meg akarja ismerni egymást. A randevúzás sokkal egyszerűbb a mindennapi életben. Mindig az első érintkezés a legnehezebb. Ne félj tőle! Az első üzenet után minden sokkal könnyebb lesz.

Fotó forrása: antipalon-deos.blogspot.com


Hasonló cikkek

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.