Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, fontolja meg a következő tényeket.

Felmérje fel saját motivációit

Miért randevúzik ezzel a személlyel? Légy nagyon őszinte magaddal. Ha csak azért szereted az illetőt, mert az őrületbe kergeti a szüleidet, szakíts. Igazságtalan tőled, hogy egy teljesen idegen embert bántalmazsz, hogy a szüleid bőre alá kerüljön.

Vagy az adott személy státusza miatt van ez így? Megint mindegy, hogy általános iskolába jársz vagy nyugdíjba vonulsz. Ebben az esetben nemcsak partnerével, hanem saját magával szemben is igazságtalan. Kérdezd meg magadtól, megéri-e neked ez a kapcsolat? Ha a válasz nem, a probléma magától megoldódott.

Ez szerelem

A harmadik lehetőség az, hogy valóban őrülten szerelmes vagy. Gyakran beleszeretsz egy olyan emberbe, aki pont az ellentéte önmagadnak. Vagy egy bizonyos jellemvonás elbűvöl benne. Mindenesetre, bár tökéletesen megérti, miért éppen ezzel a személlyel randizik, kapcsolata furcsának tűnhet a környezetében élők számára. Lehet, hogy a szüleid modernek, toleránsak és jótékonykodnak, de ha gyermekükről van szó, minden, ami a normán és az elvárásokon kívül esik, veszélyes lehet. Gondolj bele és ne ítéld el a szüleidet. De ugyanakkor tegyen meg mindent, hogy megvédje szerelmét az ő tagadásaiktól.

Mit kifogásolnak a szülei?

Tegyen meg mindent, hogy megértse szülei kifogásait. Ne ugorj ki azonnal a dobozból. Miután meg tudja határozni, hogy miért nem értenek egyet a kapcsolatával, érvényes érvei lesznek. A "szeretem őt / szeretem őt!", "Csak öreg vagy és nem értesz engem" és hasonlók véletlenszerű kiáltásai nem vezetnek sehova. Lehet, hogy az ellenvetések egy része értelmetlen, de ha másokat tárgyilagosan nézünk, lehet, hogy van bennük igazság. Nézze meg az idő múlásával, és nézze meg, hogy tudatlanságból cselekszenek-e, vagy látnak valamit, amit te nem.

Figyelj

A szülőknek egy kicsit is igaza lehet. nagyon nehéz, trükkös. És nem csak azért, mert szerelmes vagy. Amúgy ne feledd, hogy a szüleid az esetek 99%-ában úgy viselkednek, ahogy ők. Miért van ez így? Mert szeretnek téged. Lehet, hogy személy szerint rossz irányba veszik, de a motivációjuk továbbra is a szeretet. Tehát tisztán társadalmi és erkölcsi szempontból értékelje az indítékaikat.

A szülők tévednek, amikor…

Ha félelmük előítéleten alapul, vagy ha meggyőznek arról, hogy egy nem szokványos kapcsolat valahogy szociálisan fogyatékossá tenni, állj ki magadért. Ne tántorítson el szűklátókörűségük. De soha ne légy kegyetlen. Motivációjuk pusztán a nevelésből fakadhat. Hiszen ők teljesen más értékek idején nőttek fel!

A szülőknek igazuk van, amikor...

Igazatuk van (vagy lehet), ha az alapján cselekszenek, kevésbé kézzelfogható okok. Lehet, hogy tudnak valamit a kedvencéről, amit te nem. Nyomasztó híreket hallottak. Saját, hasonló típusú emberrel szerzett tapasztalataik alapján cselekszenek. Legyen okosabb, még akkor is, ha folyamatosan azt mondják, mennyit változott. Az iskolai osztályzatai vagy a munkahelyi eredményei romlanak, elszakítja magát régi barátaitól, abbahagyta a hobbijait? Elkezdett dohányozni, inni, megkérdőjelezhető elemekkel asszociálni? Ezek mind komoly aggodalmak. Ismét kérdezd meg magadtól, hogy megéri-e neked egy ilyen kapcsolat.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.