Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, fontolja meg a következő tényeket.

Felmérje fel saját motivációit

Miért randevúzik ezzel a személlyel? Légy nagyon őszinte magaddal. Ha csak azért szereted az illetőt, mert az őrületbe kergeti a szüleidet, szakíts. Igazságtalan tőled, hogy egy teljesen idegen embert bántalmazsz, hogy a szüleid bőre alá kerüljön.

Vagy az adott személy státusza miatt van ez így? Megint mindegy, hogy általános iskolába jársz vagy nyugdíjba vonulsz. Ebben az esetben nemcsak partnerével, hanem saját magával szemben is igazságtalan. Kérdezd meg magadtól, megéri-e neked ez a kapcsolat? Ha a válasz nem, a probléma magától megoldódott.

Ez szerelem

A harmadik lehetőség az, hogy valóban őrülten szerelmes vagy. Gyakran beleszeretsz egy olyan emberbe, aki pont az ellentéte önmagadnak. Vagy egy bizonyos jellemvonás elbűvöl benne. Mindenesetre, bár tökéletesen megérti, miért éppen ezzel a személlyel randizik, kapcsolata furcsának tűnhet a környezetében élők számára. Lehet, hogy a szüleid modernek, toleránsak és jótékonykodnak, de ha gyermekükről van szó, minden, ami a normán és az elvárásokon kívül esik, veszélyes lehet. Gondolj bele és ne ítéld el a szüleidet. De ugyanakkor tegyen meg mindent, hogy megvédje szerelmét az ő tagadásaiktól.

Mit kifogásolnak a szülei?

Tegyen meg mindent, hogy megértse szülei kifogásait. Ne ugorj ki azonnal a dobozból. Miután meg tudja határozni, hogy miért nem értenek egyet a kapcsolatával, érvényes érvei lesznek. A "szeretem őt / szeretem őt!", "Csak öreg vagy és nem értesz engem" és hasonlók véletlenszerű kiáltásai nem vezetnek sehova. Lehet, hogy az ellenvetések egy része értelmetlen, de ha másokat tárgyilagosan nézünk, lehet, hogy van bennük igazság. Nézze meg az idő múlásával, és nézze meg, hogy tudatlanságból cselekszenek-e, vagy látnak valamit, amit te nem.

Figyelj

A szülőknek egy kicsit is igaza lehet. nagyon nehéz, trükkös. És nem csak azért, mert szerelmes vagy. Amúgy ne feledd, hogy a szüleid az esetek 99%-ában úgy viselkednek, ahogy ők. Miért van ez így? Mert szeretnek téged. Lehet, hogy személy szerint rossz irányba veszik, de a motivációjuk továbbra is a szeretet. Tehát tisztán társadalmi és erkölcsi szempontból értékelje az indítékaikat.

A szülők tévednek, amikor…

Ha félelmük előítéleten alapul, vagy ha meggyőznek arról, hogy egy nem szokványos kapcsolat valahogy szociálisan fogyatékossá tenni, állj ki magadért. Ne tántorítson el szűklátókörűségük. De soha ne légy kegyetlen. Motivációjuk pusztán a nevelésből fakadhat. Hiszen ők teljesen más értékek idején nőttek fel!

A szülőknek igazuk van, amikor...

Igazatuk van (vagy lehet), ha az alapján cselekszenek, kevésbé kézzelfogható okok. Lehet, hogy tudnak valamit a kedvencéről, amit te nem. Nyomasztó híreket hallottak. Saját, hasonló típusú emberrel szerzett tapasztalataik alapján cselekszenek. Legyen okosabb, még akkor is, ha folyamatosan azt mondják, mennyit változott. Az iskolai osztályzatai vagy a munkahelyi eredményei romlanak, elszakítja magát régi barátaitól, abbahagyta a hobbijait? Elkezdett dohányozni, inni, megkérdőjelezhető elemekkel asszociálni? Ezek mind komoly aggodalmak. Ismét kérdezd meg magadtól, hogy megéri-e neked egy ilyen kapcsolat.


Hasonló cikkek

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.