Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, fontolja meg a következő tényeket.

Felmérje fel saját motivációit

Miért randevúzik ezzel a személlyel? Légy nagyon őszinte magaddal. Ha csak azért szereted az illetőt, mert az őrületbe kergeti a szüleidet, szakíts. Igazságtalan tőled, hogy egy teljesen idegen embert bántalmazsz, hogy a szüleid bőre alá kerüljön.

Vagy az adott személy státusza miatt van ez így? Megint mindegy, hogy általános iskolába jársz vagy nyugdíjba vonulsz. Ebben az esetben nemcsak partnerével, hanem saját magával szemben is igazságtalan. Kérdezd meg magadtól, megéri-e neked ez a kapcsolat? Ha a válasz nem, a probléma magától megoldódott.

Ez szerelem

A harmadik lehetőség az, hogy valóban őrülten szerelmes vagy. Gyakran beleszeretsz egy olyan emberbe, aki pont az ellentéte önmagadnak. Vagy egy bizonyos jellemvonás elbűvöl benne. Mindenesetre, bár tökéletesen megérti, miért éppen ezzel a személlyel randizik, kapcsolata furcsának tűnhet a környezetében élők számára. Lehet, hogy a szüleid modernek, toleránsak és jótékonykodnak, de ha gyermekükről van szó, minden, ami a normán és az elvárásokon kívül esik, veszélyes lehet. Gondolj bele és ne ítéld el a szüleidet. De ugyanakkor tegyen meg mindent, hogy megvédje szerelmét az ő tagadásaiktól.

Mit kifogásolnak a szülei?

Tegyen meg mindent, hogy megértse szülei kifogásait. Ne ugorj ki azonnal a dobozból. Miután meg tudja határozni, hogy miért nem értenek egyet a kapcsolatával, érvényes érvei lesznek. A "szeretem őt / szeretem őt!", "Csak öreg vagy és nem értesz engem" és hasonlók véletlenszerű kiáltásai nem vezetnek sehova. Lehet, hogy az ellenvetések egy része értelmetlen, de ha másokat tárgyilagosan nézünk, lehet, hogy van bennük igazság. Nézze meg az idő múlásával, és nézze meg, hogy tudatlanságból cselekszenek-e, vagy látnak valamit, amit te nem.

Figyelj

A szülőknek egy kicsit is igaza lehet. nagyon nehéz, trükkös. És nem csak azért, mert szerelmes vagy. Amúgy ne feledd, hogy a szüleid az esetek 99%-ában úgy viselkednek, ahogy ők. Miért van ez így? Mert szeretnek téged. Lehet, hogy személy szerint rossz irányba veszik, de a motivációjuk továbbra is a szeretet. Tehát tisztán társadalmi és erkölcsi szempontból értékelje az indítékaikat.

A szülők tévednek, amikor…

Ha félelmük előítéleten alapul, vagy ha meggyőznek arról, hogy egy nem szokványos kapcsolat valahogy szociálisan fogyatékossá tenni, állj ki magadért. Ne tántorítson el szűklátókörűségük. De soha ne légy kegyetlen. Motivációjuk pusztán a nevelésből fakadhat. Hiszen ők teljesen más értékek idején nőttek fel!

A szülőknek igazuk van, amikor...

Igazatuk van (vagy lehet), ha az alapján cselekszenek, kevésbé kézzelfogható okok. Lehet, hogy tudnak valamit a kedvencéről, amit te nem. Nyomasztó híreket hallottak. Saját, hasonló típusú emberrel szerzett tapasztalataik alapján cselekszenek. Legyen okosabb, még akkor is, ha folyamatosan azt mondják, mennyit változott. Az iskolai osztályzatai vagy a munkahelyi eredményei romlanak, elszakítja magát régi barátaitól, abbahagyta a hobbijait? Elkezdett dohányozni, inni, megkérdőjelezhető elemekkel asszociálni? Ezek mind komoly aggodalmak. Ismét kérdezd meg magadtól, hogy megéri-e neked egy ilyen kapcsolat.


Hasonló cikkek

Az ELITE Date-et most Szlovákiában is megismerheted

Akár pozsonyi, kassai, zsolnai vagy Dolní Kapušan származású, most megismerheti az ELITE Date-et! Szlovákiában elindítottuk az ELITE dátumkönyvtárat< / a>.

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.