Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie szerelme korai szakaszában.

Hallgasson a tudatalattijára

A legrosszabb, a zaklatók, a manipulátorok vagy a függők általában elnyomják hajlamaikat egy kapcsolat kezdete. De ha figyelmeztető harangok kezdenek megszólalni benned, ne vedd félvállról. Az első alkalommal fel sem kell fogni, miről volt szó. Ne lökd el az érzéseidet csak azért, mert akkor nincs rá okod.

Titkok, hazugság és csavargás

Nem azt mondjuk, hogy nem szabad ne titkolózzon, és ne tartsa magában a dolgokat. De ha többször is rajtakapod, hogy szerelmed hazudik, ne becsüld alá. Az olyan kis hazugságok, mint például, hogy mennyit költött, vagy hogy nem természetes szőke, ártalmatlanok. Nem annyira krónikus hazudozás. És ha a szerelmed eltitkol valamit a múltja elől, vagy ha egy bizonyos témáról van szó, akkor a kérdés az, hogy miért és mit titkol.

Beletelkedő viselkedés

Egy manipulátor vagy féltékeny személy kezdetben nagyon finoman mutatja a kapcsolatot. Akár hízelgő is lehet a figyelmük miatt. Mert úgy néznek ki, mint a világ legjobb partnerei. Férfi és nő. Az apró részletek azonban nem maradnak el. A figyelmeztető lámpának villogni kell, ha potenciális barátja vagy barátnője több ilyen jelet mutat. Nyomás, hogy megismerje személyes élete részleteit. Túlzott időigény. Folyamatosan követelik a figyelmét az üléseken és azon kívül. Higgye el, hogy a birtoklási hajlamok rosszabbodni fognak.

Dührohamok vagy más hangulatok

Minden apróság felzaklatja őket, panaszkodnak mindenre, ami körülveszi őket? Tudsz sok történetet olyan emberekről, akik cserbenhagyták őket? Nézze meg, mi a dühük célpontja. Mindig ugyanaz a személy? Vagy felzaklatják őket az élettelen dolgok vagy események? Ügyeljen arra, hogy mennyire nyilvánulnak meg. Ne keveredj kapcsolatba olyan személlyel, aki a hangulatát manipulációként használja.


Hasonló cikkek

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Szerelem egy társkereső oldalról: Hogyan ne dőljünk be a csalóknak?

A mai rohanó időkben kevés embernek van lehetősége elmenni bárokba vagy más rendezvényekre, és klasszikus módon megismerni egymást. Ez az oka annak, hogy az online társkereső oldalak virágoznak. Azonban a mindennapi élethez hasonlóan az interneten is vannak buktatók. Megírtuk Önnek, hogyan maradhat biztonságban itt is.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.