Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie szerelme korai szakaszában.

Hallgasson a tudatalattijára

A legrosszabb, a zaklatók, a manipulátorok vagy a függők általában elnyomják hajlamaikat egy kapcsolat kezdete. De ha figyelmeztető harangok kezdenek megszólalni benned, ne vedd félvállról. Az első alkalommal fel sem kell fogni, miről volt szó. Ne lökd el az érzéseidet csak azért, mert akkor nincs rá okod.

Titkok, hazugság és csavargás

Nem azt mondjuk, hogy nem szabad ne titkolózzon, és ne tartsa magában a dolgokat. De ha többször is rajtakapod, hogy szerelmed hazudik, ne becsüld alá. Az olyan kis hazugságok, mint például, hogy mennyit költött, vagy hogy nem természetes szőke, ártalmatlanok. Nem annyira krónikus hazudozás. És ha a szerelmed eltitkol valamit a múltja elől, vagy ha egy bizonyos témáról van szó, akkor a kérdés az, hogy miért és mit titkol.

Beletelkedő viselkedés

Egy manipulátor vagy féltékeny személy kezdetben nagyon finoman mutatja a kapcsolatot. Akár hízelgő is lehet a figyelmük miatt. Mert úgy néznek ki, mint a világ legjobb partnerei. Férfi és nő. Az apró részletek azonban nem maradnak el. A figyelmeztető lámpának villogni kell, ha potenciális barátja vagy barátnője több ilyen jelet mutat. Nyomás, hogy megismerje személyes élete részleteit. Túlzott időigény. Folyamatosan követelik a figyelmét az üléseken és azon kívül. Higgye el, hogy a birtoklási hajlamok rosszabbodni fognak.

Dührohamok vagy más hangulatok

Minden apróság felzaklatja őket, panaszkodnak mindenre, ami körülveszi őket? Tudsz sok történetet olyan emberekről, akik cserbenhagyták őket? Nézze meg, mi a dühük célpontja. Mindig ugyanaz a személy? Vagy felzaklatják őket az élettelen dolgok vagy események? Ügyeljen arra, hogy mennyire nyilvánulnak meg. Ne keveredj kapcsolatba olyan személlyel, aki a hangulatát manipulációként használja.


Hasonló cikkek

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

Ne keverje össze az online randevúzást az online vásárlással!

Az internetes társkereső térnyerése sok félénk vagy alkalmazott embernek segített megtalálni élete szerelmét. Az internet azonban bizonyos veszélyeket is rejteget. Pszichológusok és párkapcsolati szakértők szerint a túl sok egyszerűség ahhoz a hajlamhoz vezet, hogy úgy válasszunk partnert, mint egy zsömle a boltban.

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és szívesen elmondjuk.