Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie szerelme korai szakaszában.

Hallgasson a tudatalattijára

A legrosszabb, a zaklatók, a manipulátorok vagy a függők általában elnyomják hajlamaikat egy kapcsolat kezdete. De ha figyelmeztető harangok kezdenek megszólalni benned, ne vedd félvállról. Az első alkalommal fel sem kell fogni, miről volt szó. Ne lökd el az érzéseidet csak azért, mert akkor nincs rá okod.

Titkok, hazugság és csavargás

Nem azt mondjuk, hogy nem szabad ne titkolózzon, és ne tartsa magában a dolgokat. De ha többször is rajtakapod, hogy szerelmed hazudik, ne becsüld alá. Az olyan kis hazugságok, mint például, hogy mennyit költött, vagy hogy nem természetes szőke, ártalmatlanok. Nem annyira krónikus hazudozás. És ha a szerelmed eltitkol valamit a múltja elől, vagy ha egy bizonyos témáról van szó, akkor a kérdés az, hogy miért és mit titkol.

Beletelkedő viselkedés

Egy manipulátor vagy féltékeny személy kezdetben nagyon finoman mutatja a kapcsolatot. Akár hízelgő is lehet a figyelmük miatt. Mert úgy néznek ki, mint a világ legjobb partnerei. Férfi és nő. Az apró részletek azonban nem maradnak el. A figyelmeztető lámpának villogni kell, ha potenciális barátja vagy barátnője több ilyen jelet mutat. Nyomás, hogy megismerje személyes élete részleteit. Túlzott időigény. Folyamatosan követelik a figyelmét az üléseken és azon kívül. Higgye el, hogy a birtoklási hajlamok rosszabbodni fognak.

Dührohamok vagy más hangulatok

Minden apróság felzaklatja őket, panaszkodnak mindenre, ami körülveszi őket? Tudsz sok történetet olyan emberekről, akik cserbenhagyták őket? Nézze meg, mi a dühük célpontja. Mindig ugyanaz a személy? Vagy felzaklatják őket az élettelen dolgok vagy események? Ügyeljen arra, hogy mennyire nyilvánulnak meg. Ne keveredj kapcsolatba olyan személlyel, aki a hangulatát manipulációként használja.


Hasonló cikkek

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.