Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie szerelme korai szakaszában.

Hallgasson a tudatalattijára

A legrosszabb, a zaklatók, a manipulátorok vagy a függők általában elnyomják hajlamaikat egy kapcsolat kezdete. De ha figyelmeztető harangok kezdenek megszólalni benned, ne vedd félvállról. Az első alkalommal fel sem kell fogni, miről volt szó. Ne lökd el az érzéseidet csak azért, mert akkor nincs rá okod.

Titkok, hazugság és csavargás

Nem azt mondjuk, hogy nem szabad ne titkolózzon, és ne tartsa magában a dolgokat. De ha többször is rajtakapod, hogy szerelmed hazudik, ne becsüld alá. Az olyan kis hazugságok, mint például, hogy mennyit költött, vagy hogy nem természetes szőke, ártalmatlanok. Nem annyira krónikus hazudozás. És ha a szerelmed eltitkol valamit a múltja elől, vagy ha egy bizonyos témáról van szó, akkor a kérdés az, hogy miért és mit titkol.

Beletelkedő viselkedés

Egy manipulátor vagy féltékeny személy kezdetben nagyon finoman mutatja a kapcsolatot. Akár hízelgő is lehet a figyelmük miatt. Mert úgy néznek ki, mint a világ legjobb partnerei. Férfi és nő. Az apró részletek azonban nem maradnak el. A figyelmeztető lámpának villogni kell, ha potenciális barátja vagy barátnője több ilyen jelet mutat. Nyomás, hogy megismerje személyes élete részleteit. Túlzott időigény. Folyamatosan követelik a figyelmét az üléseken és azon kívül. Higgye el, hogy a birtoklási hajlamok rosszabbodni fognak.

Dührohamok vagy más hangulatok

Minden apróság felzaklatja őket, panaszkodnak mindenre, ami körülveszi őket? Tudsz sok történetet olyan emberekről, akik cserbenhagyták őket? Nézze meg, mi a dühük célpontja. Mindig ugyanaz a személy? Vagy felzaklatják őket az élettelen dolgok vagy események? Ügyeljen arra, hogy mennyire nyilvánulnak meg. Ne keveredj kapcsolatba olyan személlyel, aki a hangulatát manipulációként használja.


Hasonló cikkek

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell!

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.