5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes követnie partnerválasztáskor.

1. Ügyeljen arra, hogy ossza meg alapvető gondolatait az életről.

A randevúzásakor ügyeljen arra, hogy legalább néhány azonos vagy hasonló hobbija és érdeklődési köre legyen. Nemcsak a kapcsolat elején segít megtörni a jeget, de összeköt benneteket a közös életút során is. Valószínűleg nem kell emlékeztetnünk arra, hogy a hobbinál is fontosabb a gyerekvágy, az együttélésről szóló ötletek vagy a mindennapi együttélések megtervezése. Akár mindketten fogtok pénzt keresni, vagy csak egyikőtök, aki gondoskodik a háztartásról, nyaralni fog-e és hova... Mindenen lehet dolgozni. Az életkorral azonban természetes hajlamaink erősödnek. A nagy különbségek pedig egyre jobban megosztanak majd benneteket.

2. Keress valakit, akivel beszélgethetsz

A közösségi csend gyönyörű dolog, de nem válhat védőhálóvá. Keress valakit, akihez minden problémáddal és örömöddel fordulhatsz, akinek a vállán sírhatsz, és akivel szívesen beszélgetsz hétköznapi dolgokról, elvont témákról. Az emberek gyakran alábecsülik, mennyire fontos az a képesség, hogy a csótány úgynevezett halhatatlanságáról beszéljenek. Lehet, hogy nem gyakran, de ha találsz valakit, akivel szégyenkezés nélkül megbeszélheted a triviális hülyeségeket is, akkor megtaláltad a tökéletes párost.

3. Figyelmesen hallgassa meg, mit mondanak

Főleg az elején, partnere nagyon gyakran nagyon fontos információkat árul el. Ne becsülje alá őket, és ne gondolja, hogy ez megváltozik az Ön számára. Például, ha olyan dolgokról beszélnek, amelyek könnyen idegesítik őket, vagy nem igazán értik a monogámia fogalmát, vegyék figyelembe. Nem találják ki a dolgokat, és az esetek 99%-ában nem tesztelnek téged. Őszintén mondják, hogy könnyen dühbe gurulnak, és meg fognak csalni. Nem így képzeled el a kapcsolatot? Térj vissza, amíg a szakítás még mindig fáj.

4. Ügyeljen a testi érintkezésre, amely nem kapcsolódik a szexhez

A szerelem nagyon fontos része egy kapcsolatnak, de nem egyenlő az intimitással. Figyeld meg, milyen gyakran és hogyan érint meg téged. Ha "érintős" ember vagy, akkor nem jársz jól egy visszahúzódó társával, és fordítva. Nem fogsz sokáig kitartani valakivel, aki hajlamos "mindig megérinteni", ha szereted a személyes teredet. A szex iránti vágy az élet során változik, az érintés iránti vágy nem. Keressen valakit, akinek a megérintésének igénye megegyezik az Önével, vagy nagyon hasonló az Önéhez.

5. Ne bízzon azokban az emberekben, akik azonnali elköteleződésre vágynak

Minden folyamatosan felgyorsul, és a kapcsolatok már nem a gondos udvarlásról szólnak. Te magad is hosszú távú kapcsolatra és együttélésre vágyhatsz. De ha találkozol valakivel, aki azonnal be akar költözni, gyerekekről beszél a második randevún, és nyár elején a hegyekben téli vakációt tervez, hátráljon meg. Az igazán hosszú távú kapcsolatok még manapság is lassan fejlődnek. A rohanó esküvőt általában ugyanilyen gyors válás követi, és ez idegekbe, pénzbe és időbe kerül. A pszichológusok azt tanácsolják, hogy legalább fél évig randizzon valakivel, mielőtt radikális lépéseken kezdene gondolkodni.

Az élet egy kis pillanat alatt 180 fokot tud fordulni, és tíz perc alatt senkit sem lehet 100%-ra megbecsülni. De jelentősen növelheti az esélyeit, ha betartja a fent említett tippeket. Szóval hurrá randevúzni!


Hasonló cikkek

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.