5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes követnie partnerválasztáskor.

1. Ügyeljen arra, hogy ossza meg alapvető gondolatait az életről.

A randevúzásakor ügyeljen arra, hogy legalább néhány azonos vagy hasonló hobbija és érdeklődési köre legyen. Nemcsak a kapcsolat elején segít megtörni a jeget, de összeköt benneteket a közös életút során is. Valószínűleg nem kell emlékeztetnünk arra, hogy a hobbinál is fontosabb a gyerekvágy, az együttélésről szóló ötletek vagy a mindennapi együttélések megtervezése. Akár mindketten fogtok pénzt keresni, vagy csak egyikőtök, aki gondoskodik a háztartásról, nyaralni fog-e és hova... Mindenen lehet dolgozni. Az életkorral azonban természetes hajlamaink erősödnek. A nagy különbségek pedig egyre jobban megosztanak majd benneteket.

2. Keress valakit, akivel beszélgethetsz

A közösségi csend gyönyörű dolog, de nem válhat védőhálóvá. Keress valakit, akihez minden problémáddal és örömöddel fordulhatsz, akinek a vállán sírhatsz, és akivel szívesen beszélgetsz hétköznapi dolgokról, elvont témákról. Az emberek gyakran alábecsülik, mennyire fontos az a képesség, hogy a csótány úgynevezett halhatatlanságáról beszéljenek. Lehet, hogy nem gyakran, de ha találsz valakit, akivel szégyenkezés nélkül megbeszélheted a triviális hülyeségeket is, akkor megtaláltad a tökéletes párost.

3. Figyelmesen hallgassa meg, mit mondanak

Főleg az elején, partnere nagyon gyakran nagyon fontos információkat árul el. Ne becsülje alá őket, és ne gondolja, hogy ez megváltozik az Ön számára. Például, ha olyan dolgokról beszélnek, amelyek könnyen idegesítik őket, vagy nem igazán értik a monogámia fogalmát, vegyék figyelembe. Nem találják ki a dolgokat, és az esetek 99%-ában nem tesztelnek téged. Őszintén mondják, hogy könnyen dühbe gurulnak, és meg fognak csalni. Nem így képzeled el a kapcsolatot? Térj vissza, amíg a szakítás még mindig fáj.

4. Ügyeljen a testi érintkezésre, amely nem kapcsolódik a szexhez

A szerelem nagyon fontos része egy kapcsolatnak, de nem egyenlő az intimitással. Figyeld meg, milyen gyakran és hogyan érint meg téged. Ha "érintős" ember vagy, akkor nem jársz jól egy visszahúzódó társával, és fordítva. Nem fogsz sokáig kitartani valakivel, aki hajlamos "mindig megérinteni", ha szereted a személyes teredet. A szex iránti vágy az élet során változik, az érintés iránti vágy nem. Keressen valakit, akinek a megérintésének igénye megegyezik az Önével, vagy nagyon hasonló az Önéhez.

5. Ne bízzon azokban az emberekben, akik azonnali elköteleződésre vágynak

Minden folyamatosan felgyorsul, és a kapcsolatok már nem a gondos udvarlásról szólnak. Te magad is hosszú távú kapcsolatra és együttélésre vágyhatsz. De ha találkozol valakivel, aki azonnal be akar költözni, gyerekekről beszél a második randevún, és nyár elején a hegyekben téli vakációt tervez, hátráljon meg. Az igazán hosszú távú kapcsolatok még manapság is lassan fejlődnek. A rohanó esküvőt általában ugyanilyen gyors válás követi, és ez idegekbe, pénzbe és időbe kerül. A pszichológusok azt tanácsolják, hogy legalább fél évig randizzon valakivel, mielőtt radikális lépéseken kezdene gondolkodni.

Az élet egy kis pillanat alatt 180 fokot tud fordulni, és tíz perc alatt senkit sem lehet 100%-ra megbecsülni. De jelentősen növelheti az esélyeit, ha betartja a fent említett tippeket. Szóval hurrá randevúzni!


Hasonló cikkek

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.