5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes követnie partnerválasztáskor.

1. Ügyeljen arra, hogy ossza meg alapvető gondolatait az életről.

A randevúzásakor ügyeljen arra, hogy legalább néhány azonos vagy hasonló hobbija és érdeklődési köre legyen. Nemcsak a kapcsolat elején segít megtörni a jeget, de összeköt benneteket a közös életút során is. Valószínűleg nem kell emlékeztetnünk arra, hogy a hobbinál is fontosabb a gyerekvágy, az együttélésről szóló ötletek vagy a mindennapi együttélések megtervezése. Akár mindketten fogtok pénzt keresni, vagy csak egyikőtök, aki gondoskodik a háztartásról, nyaralni fog-e és hova... Mindenen lehet dolgozni. Az életkorral azonban természetes hajlamaink erősödnek. A nagy különbségek pedig egyre jobban megosztanak majd benneteket.

2. Keress valakit, akivel beszélgethetsz

A közösségi csend gyönyörű dolog, de nem válhat védőhálóvá. Keress valakit, akihez minden problémáddal és örömöddel fordulhatsz, akinek a vállán sírhatsz, és akivel szívesen beszélgetsz hétköznapi dolgokról, elvont témákról. Az emberek gyakran alábecsülik, mennyire fontos az a képesség, hogy a csótány úgynevezett halhatatlanságáról beszéljenek. Lehet, hogy nem gyakran, de ha találsz valakit, akivel szégyenkezés nélkül megbeszélheted a triviális hülyeségeket is, akkor megtaláltad a tökéletes párost.

3. Figyelmesen hallgassa meg, mit mondanak

Főleg az elején, partnere nagyon gyakran nagyon fontos információkat árul el. Ne becsülje alá őket, és ne gondolja, hogy ez megváltozik az Ön számára. Például, ha olyan dolgokról beszélnek, amelyek könnyen idegesítik őket, vagy nem igazán értik a monogámia fogalmát, vegyék figyelembe. Nem találják ki a dolgokat, és az esetek 99%-ában nem tesztelnek téged. Őszintén mondják, hogy könnyen dühbe gurulnak, és meg fognak csalni. Nem így képzeled el a kapcsolatot? Térj vissza, amíg a szakítás még mindig fáj.

4. Ügyeljen a testi érintkezésre, amely nem kapcsolódik a szexhez

A szerelem nagyon fontos része egy kapcsolatnak, de nem egyenlő az intimitással. Figyeld meg, milyen gyakran és hogyan érint meg téged. Ha "érintős" ember vagy, akkor nem jársz jól egy visszahúzódó társával, és fordítva. Nem fogsz sokáig kitartani valakivel, aki hajlamos "mindig megérinteni", ha szereted a személyes teredet. A szex iránti vágy az élet során változik, az érintés iránti vágy nem. Keressen valakit, akinek a megérintésének igénye megegyezik az Önével, vagy nagyon hasonló az Önéhez.

5. Ne bízzon azokban az emberekben, akik azonnali elköteleződésre vágynak

Minden folyamatosan felgyorsul, és a kapcsolatok már nem a gondos udvarlásról szólnak. Te magad is hosszú távú kapcsolatra és együttélésre vágyhatsz. De ha találkozol valakivel, aki azonnal be akar költözni, gyerekekről beszél a második randevún, és nyár elején a hegyekben téli vakációt tervez, hátráljon meg. Az igazán hosszú távú kapcsolatok még manapság is lassan fejlődnek. A rohanó esküvőt általában ugyanilyen gyors válás követi, és ez idegekbe, pénzbe és időbe kerül. A pszichológusok azt tanácsolják, hogy legalább fél évig randizzon valakivel, mielőtt radikális lépéseken kezdene gondolkodni.

Az élet egy kis pillanat alatt 180 fokot tud fordulni, és tíz perc alatt senkit sem lehet 100%-ra megbecsülni. De jelentősen növelheti az esélyeit, ha betartja a fent említett tippeket. Szóval hurrá randevúzni!


Hasonló cikkek

Hogyan szerezzünk férfit

Úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy férfit találjon? Ez emberfeletti feladatnak tűnik? Valójában ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A legtöbb egyedülálló férfi is szeretne találkozni valakivel. Adunk néhány tippet, amelyek bátorságot adnak a randevúzáshoz.

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.