5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes követnie partnerválasztáskor.

1. Ügyeljen arra, hogy ossza meg alapvető gondolatait az életről.

A randevúzásakor ügyeljen arra, hogy legalább néhány azonos vagy hasonló hobbija és érdeklődési köre legyen. Nemcsak a kapcsolat elején segít megtörni a jeget, de összeköt benneteket a közös életút során is. Valószínűleg nem kell emlékeztetnünk arra, hogy a hobbinál is fontosabb a gyerekvágy, az együttélésről szóló ötletek vagy a mindennapi együttélések megtervezése. Akár mindketten fogtok pénzt keresni, vagy csak egyikőtök, aki gondoskodik a háztartásról, nyaralni fog-e és hova... Mindenen lehet dolgozni. Az életkorral azonban természetes hajlamaink erősödnek. A nagy különbségek pedig egyre jobban megosztanak majd benneteket.

2. Keress valakit, akivel beszélgethetsz

A közösségi csend gyönyörű dolog, de nem válhat védőhálóvá. Keress valakit, akihez minden problémáddal és örömöddel fordulhatsz, akinek a vállán sírhatsz, és akivel szívesen beszélgetsz hétköznapi dolgokról, elvont témákról. Az emberek gyakran alábecsülik, mennyire fontos az a képesség, hogy a csótány úgynevezett halhatatlanságáról beszéljenek. Lehet, hogy nem gyakran, de ha találsz valakit, akivel szégyenkezés nélkül megbeszélheted a triviális hülyeségeket is, akkor megtaláltad a tökéletes párost.

3. Figyelmesen hallgassa meg, mit mondanak

Főleg az elején, partnere nagyon gyakran nagyon fontos információkat árul el. Ne becsülje alá őket, és ne gondolja, hogy ez megváltozik az Ön számára. Például, ha olyan dolgokról beszélnek, amelyek könnyen idegesítik őket, vagy nem igazán értik a monogámia fogalmát, vegyék figyelembe. Nem találják ki a dolgokat, és az esetek 99%-ában nem tesztelnek téged. Őszintén mondják, hogy könnyen dühbe gurulnak, és meg fognak csalni. Nem így képzeled el a kapcsolatot? Térj vissza, amíg a szakítás még mindig fáj.

4. Ügyeljen a testi érintkezésre, amely nem kapcsolódik a szexhez

A szerelem nagyon fontos része egy kapcsolatnak, de nem egyenlő az intimitással. Figyeld meg, milyen gyakran és hogyan érint meg téged. Ha "érintős" ember vagy, akkor nem jársz jól egy visszahúzódó társával, és fordítva. Nem fogsz sokáig kitartani valakivel, aki hajlamos "mindig megérinteni", ha szereted a személyes teredet. A szex iránti vágy az élet során változik, az érintés iránti vágy nem. Keressen valakit, akinek a megérintésének igénye megegyezik az Önével, vagy nagyon hasonló az Önéhez.

5. Ne bízzon azokban az emberekben, akik azonnali elköteleződésre vágynak

Minden folyamatosan felgyorsul, és a kapcsolatok már nem a gondos udvarlásról szólnak. Te magad is hosszú távú kapcsolatra és együttélésre vágyhatsz. De ha találkozol valakivel, aki azonnal be akar költözni, gyerekekről beszél a második randevún, és nyár elején a hegyekben téli vakációt tervez, hátráljon meg. Az igazán hosszú távú kapcsolatok még manapság is lassan fejlődnek. A rohanó esküvőt általában ugyanilyen gyors válás követi, és ez idegekbe, pénzbe és időbe kerül. A pszichológusok azt tanácsolják, hogy legalább fél évig randizzon valakivel, mielőtt radikális lépéseken kezdene gondolkodni.

Az élet egy kis pillanat alatt 180 fokot tud fordulni, és tíz perc alatt senkit sem lehet 100%-ra megbecsülni. De jelentősen növelheti az esélyeit, ha betartja a fent említett tippeket. Szóval hurrá randevúzni!


Hasonló cikkek

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Hogyan szerezzünk férfit

Úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy férfit találjon? Ez emberfeletti feladatnak tűnik? Valójában ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A legtöbb egyedülálló férfi is szeretne találkozni valakivel. Adunk néhány tippet, amelyek bátorságot adnak a randevúzáshoz.

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.