Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Ünneplések a kocsmákban és az utcán

Gyakran az első lehetőség a legjobb. Menjen el a barátaival, vak, és álljon meg kedvenc éttermében ünnepelni. Az év utolsó napján ellazul a hangulat, és ez már önmagában segít abban, hogy megszólíts egy idegent. Főleg, ha általában félsz felvenni a kapcsolatot egy ismeretlen személlyel. Hagyja, hogy magával ragadja a szilveszteri hangulat, és ismerkedjenek meg egymással.

A "maradékokat" elérheti, akik az asztalnál maradnak, amíg barátaik kimennek dohányozni. Vagy csatlakozzon a szabadtéri bulihoz, ha dohányzik is. Menj a bárba. Mikor van még lehetősége gyakorlatilag bárkit megszólítani? Talán egy "véletlen" újévi csók céljából? Lesz még lehetőséged egy idegent megközelíteni akkor is, ha a kocsmák tíz órakor bezárnak, és az összes személyzetnek ki kell mennie. A covid idejére panaszkodni biztosan most sem marad el.

Szilveszteri tűzijáték

Még ha két méter távolságra is kellene állnunk egymástól, akkor is lesz újévi tűzijáték. Nyugodtan látogasson el a kis helyi, de a nagyobb városokba is. Élvezze az újév hangulatát. Akkor nincs is könnyebb, mint megszólítani a körülötted lévőket. Kérdezd meg az előtted lévő magas embert, hogy tudsz-e helyet cserélni vele. És ebből az alkalomból hívjon fel. Ezután hívd meg grog-ra vagy forralt borra, hogy egy kicsit felmelegedjen. Vagy vezessen be egy beszédet az idei tűzijáték témájával kapcsolatban. A tavalyi Prága a demokráciához vezető utat jelentette. Miről fog szólni az idei? Egy plusz sálat, sapkát is vihetsz magaddal, és esetleg felajánlhatod a melletted lévő dermesztő "nézőtársnak". Ezután semmi sem egyszerűbb, mint felvenni a kapcsolatot, hogy visszaadhassák Önnek.

Jó szórakozást

Bármilyen terve is van, mindenekelőtt jól érezze magát. Ne csak randevúzzon, hanem igazán őszintén ünnepelje meg ennek az „ijesztő” évnek a végét. Minél többet próbálsz elkapni valakit, annál inkább elkerül téged. A belső hangulat mindig felismerhető, még akkor is, ha megpróbálsz nem idegesnek tűnni. Ideális esetben menjen egy kis baráti társasággal, és tartsa a keresést bónuszként egy sikeres estéhez. Vagy fordítva, gondoskodjon arról, hogy mindenki vegyen egy plusz embert, akit a többiek nem ismernek jól. Azonnal lesz egy potenciális lelki társad. Mindenesetre a gondtalanság és a jó hangulat több potenciális szerelmet vonz magához, mintha egész este keresné őket.

Hívjon meg valakit váratlanul

A szilveszteri ünnepségek remek lehetőség találkozni valakivel, akit első pillantásra nem nyűgözött le. Ha egy társkereső oldalon jársz, valószínűleg van legalább két-három embered, akikkel időnként sms-esz, de úgy gondolod, hogy nem ugrott köztetek szikra. Miért nem próbálja ki most? A szerelem nem mindig első látásra. Néha olyan emberek között nő, akik egyáltalán nem számítanak rá. Van, akit kedvelsz, de nem számítasz szenvedélyre? Érd el korán, kezdj el egy beszélgetést, és kérdezd meg, mik a terveik szilveszterre. Ez jobb beszélgetésindító, mint egy közvetlen kérdés. Ha nem terveznek semmit, javasold, hogy ünnepeljétek együtt az év végét. Az esetleges bezárás is segítség. Együtt ünnepelni mindig jobb, mint egyedül. És ki tudja, talán mégiscsak szikra száll köztetek. Amint azt már tudod, néha kicsit tovább tart, de még tovább és jobban ég.


Hasonló cikkek

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.