Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Ünneplések a kocsmákban és az utcán

Gyakran az első lehetőség a legjobb. Menjen el a barátaival, vak, és álljon meg kedvenc éttermében ünnepelni. Az év utolsó napján ellazul a hangulat, és ez már önmagában segít abban, hogy megszólíts egy idegent. Főleg, ha általában félsz felvenni a kapcsolatot egy ismeretlen személlyel. Hagyja, hogy magával ragadja a szilveszteri hangulat, és ismerkedjenek meg egymással.

A "maradékokat" elérheti, akik az asztalnál maradnak, amíg barátaik kimennek dohányozni. Vagy csatlakozzon a szabadtéri bulihoz, ha dohányzik is. Menj a bárba. Mikor van még lehetősége gyakorlatilag bárkit megszólítani? Talán egy "véletlen" újévi csók céljából? Lesz még lehetőséged egy idegent megközelíteni akkor is, ha a kocsmák tíz órakor bezárnak, és az összes személyzetnek ki kell mennie. A covid idejére panaszkodni biztosan most sem marad el.

Szilveszteri tűzijáték

Még ha két méter távolságra is kellene állnunk egymástól, akkor is lesz újévi tűzijáték. Nyugodtan látogasson el a kis helyi, de a nagyobb városokba is. Élvezze az újév hangulatát. Akkor nincs is könnyebb, mint megszólítani a körülötted lévőket. Kérdezd meg az előtted lévő magas embert, hogy tudsz-e helyet cserélni vele. És ebből az alkalomból hívjon fel. Ezután hívd meg grog-ra vagy forralt borra, hogy egy kicsit felmelegedjen. Vagy vezessen be egy beszédet az idei tűzijáték témájával kapcsolatban. A tavalyi Prága a demokráciához vezető utat jelentette. Miről fog szólni az idei? Egy plusz sálat, sapkát is vihetsz magaddal, és esetleg felajánlhatod a melletted lévő dermesztő "nézőtársnak". Ezután semmi sem egyszerűbb, mint felvenni a kapcsolatot, hogy visszaadhassák Önnek.

Jó szórakozást

Bármilyen terve is van, mindenekelőtt jól érezze magát. Ne csak randevúzzon, hanem igazán őszintén ünnepelje meg ennek az „ijesztő” évnek a végét. Minél többet próbálsz elkapni valakit, annál inkább elkerül téged. A belső hangulat mindig felismerhető, még akkor is, ha megpróbálsz nem idegesnek tűnni. Ideális esetben menjen egy kis baráti társasággal, és tartsa a keresést bónuszként egy sikeres estéhez. Vagy fordítva, gondoskodjon arról, hogy mindenki vegyen egy plusz embert, akit a többiek nem ismernek jól. Azonnal lesz egy potenciális lelki társad. Mindenesetre a gondtalanság és a jó hangulat több potenciális szerelmet vonz magához, mintha egész este keresné őket.

Hívjon meg valakit váratlanul

A szilveszteri ünnepségek remek lehetőség találkozni valakivel, akit első pillantásra nem nyűgözött le. Ha egy társkereső oldalon jársz, valószínűleg van legalább két-három embered, akikkel időnként sms-esz, de úgy gondolod, hogy nem ugrott köztetek szikra. Miért nem próbálja ki most? A szerelem nem mindig első látásra. Néha olyan emberek között nő, akik egyáltalán nem számítanak rá. Van, akit kedvelsz, de nem számítasz szenvedélyre? Érd el korán, kezdj el egy beszélgetést, és kérdezd meg, mik a terveik szilveszterre. Ez jobb beszélgetésindító, mint egy közvetlen kérdés. Ha nem terveznek semmit, javasold, hogy ünnepeljétek együtt az év végét. Az esetleges bezárás is segítség. Együtt ünnepelni mindig jobb, mint egyedül. És ki tudja, talán mégiscsak szikra száll köztetek. Amint azt már tudod, néha kicsit tovább tart, de még tovább és jobban ég.


Hasonló cikkek

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák az internetes randevúzások során?

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.