Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Ünneplések a kocsmákban és az utcán

Gyakran az első lehetőség a legjobb. Menjen el a barátaival, vak, és álljon meg kedvenc éttermében ünnepelni. Az év utolsó napján ellazul a hangulat, és ez már önmagában segít abban, hogy megszólíts egy idegent. Főleg, ha általában félsz felvenni a kapcsolatot egy ismeretlen személlyel. Hagyja, hogy magával ragadja a szilveszteri hangulat, és ismerkedjenek meg egymással.

A "maradékokat" elérheti, akik az asztalnál maradnak, amíg barátaik kimennek dohányozni. Vagy csatlakozzon a szabadtéri bulihoz, ha dohányzik is. Menj a bárba. Mikor van még lehetősége gyakorlatilag bárkit megszólítani? Talán egy "véletlen" újévi csók céljából? Lesz még lehetőséged egy idegent megközelíteni akkor is, ha a kocsmák tíz órakor bezárnak, és az összes személyzetnek ki kell mennie. A covid idejére panaszkodni biztosan most sem marad el.

Szilveszteri tűzijáték

Még ha két méter távolságra is kellene állnunk egymástól, akkor is lesz újévi tűzijáték. Nyugodtan látogasson el a kis helyi, de a nagyobb városokba is. Élvezze az újév hangulatát. Akkor nincs is könnyebb, mint megszólítani a körülötted lévőket. Kérdezd meg az előtted lévő magas embert, hogy tudsz-e helyet cserélni vele. És ebből az alkalomból hívjon fel. Ezután hívd meg grog-ra vagy forralt borra, hogy egy kicsit felmelegedjen. Vagy vezessen be egy beszédet az idei tűzijáték témájával kapcsolatban. A tavalyi Prága a demokráciához vezető utat jelentette. Miről fog szólni az idei? Egy plusz sálat, sapkát is vihetsz magaddal, és esetleg felajánlhatod a melletted lévő dermesztő "nézőtársnak". Ezután semmi sem egyszerűbb, mint felvenni a kapcsolatot, hogy visszaadhassák Önnek.

Jó szórakozást

Bármilyen terve is van, mindenekelőtt jól érezze magát. Ne csak randevúzzon, hanem igazán őszintén ünnepelje meg ennek az „ijesztő” évnek a végét. Minél többet próbálsz elkapni valakit, annál inkább elkerül téged. A belső hangulat mindig felismerhető, még akkor is, ha megpróbálsz nem idegesnek tűnni. Ideális esetben menjen egy kis baráti társasággal, és tartsa a keresést bónuszként egy sikeres estéhez. Vagy fordítva, gondoskodjon arról, hogy mindenki vegyen egy plusz embert, akit a többiek nem ismernek jól. Azonnal lesz egy potenciális lelki társad. Mindenesetre a gondtalanság és a jó hangulat több potenciális szerelmet vonz magához, mintha egész este keresné őket.

Hívjon meg valakit váratlanul

A szilveszteri ünnepségek remek lehetőség találkozni valakivel, akit első pillantásra nem nyűgözött le. Ha egy társkereső oldalon jársz, valószínűleg van legalább két-három embered, akikkel időnként sms-esz, de úgy gondolod, hogy nem ugrott köztetek szikra. Miért nem próbálja ki most? A szerelem nem mindig első látásra. Néha olyan emberek között nő, akik egyáltalán nem számítanak rá. Van, akit kedvelsz, de nem számítasz szenvedélyre? Érd el korán, kezdj el egy beszélgetést, és kérdezd meg, mik a terveik szilveszterre. Ez jobb beszélgetésindító, mint egy közvetlen kérdés. Ha nem terveznek semmit, javasold, hogy ünnepeljétek együtt az év végét. Az esetleges bezárás is segítség. Együtt ünnepelni mindig jobb, mint egyedül. És ki tudja, talán mégiscsak szikra száll köztetek. Amint azt már tudod, néha kicsit tovább tart, de még tovább és jobban ég.


Hasonló cikkek

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Az ideális férfi 6 jellemzője

A randevúzások világa hatalmas, különösen az új technológiával. Ne pazarolja az idejét olyan férfiakkal, akik nem érdemlik meg a figyelmet. Ha találkozni akarsz a megfelelővel, egyszerűen keresd azokat a tulajdonságokat, amelyekkel az igazi ideális férfi rendelkezik. Mik ezek a jellemzők?

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.