Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Ünneplések a kocsmákban és az utcán

Gyakran az első lehetőség a legjobb. Menjen el a barátaival, vak, és álljon meg kedvenc éttermében ünnepelni. Az év utolsó napján ellazul a hangulat, és ez már önmagában segít abban, hogy megszólíts egy idegent. Főleg, ha általában félsz felvenni a kapcsolatot egy ismeretlen személlyel. Hagyja, hogy magával ragadja a szilveszteri hangulat, és ismerkedjenek meg egymással.

A "maradékokat" elérheti, akik az asztalnál maradnak, amíg barátaik kimennek dohányozni. Vagy csatlakozzon a szabadtéri bulihoz, ha dohányzik is. Menj a bárba. Mikor van még lehetősége gyakorlatilag bárkit megszólítani? Talán egy "véletlen" újévi csók céljából? Lesz még lehetőséged egy idegent megközelíteni akkor is, ha a kocsmák tíz órakor bezárnak, és az összes személyzetnek ki kell mennie. A covid idejére panaszkodni biztosan most sem marad el.

Szilveszteri tűzijáték

Még ha két méter távolságra is kellene állnunk egymástól, akkor is lesz újévi tűzijáték. Nyugodtan látogasson el a kis helyi, de a nagyobb városokba is. Élvezze az újév hangulatát. Akkor nincs is könnyebb, mint megszólítani a körülötted lévőket. Kérdezd meg az előtted lévő magas embert, hogy tudsz-e helyet cserélni vele. És ebből az alkalomból hívjon fel. Ezután hívd meg grog-ra vagy forralt borra, hogy egy kicsit felmelegedjen. Vagy vezessen be egy beszédet az idei tűzijáték témájával kapcsolatban. A tavalyi Prága a demokráciához vezető utat jelentette. Miről fog szólni az idei? Egy plusz sálat, sapkát is vihetsz magaddal, és esetleg felajánlhatod a melletted lévő dermesztő "nézőtársnak". Ezután semmi sem egyszerűbb, mint felvenni a kapcsolatot, hogy visszaadhassák Önnek.

Jó szórakozást

Bármilyen terve is van, mindenekelőtt jól érezze magát. Ne csak randevúzzon, hanem igazán őszintén ünnepelje meg ennek az „ijesztő” évnek a végét. Minél többet próbálsz elkapni valakit, annál inkább elkerül téged. A belső hangulat mindig felismerhető, még akkor is, ha megpróbálsz nem idegesnek tűnni. Ideális esetben menjen egy kis baráti társasággal, és tartsa a keresést bónuszként egy sikeres estéhez. Vagy fordítva, gondoskodjon arról, hogy mindenki vegyen egy plusz embert, akit a többiek nem ismernek jól. Azonnal lesz egy potenciális lelki társad. Mindenesetre a gondtalanság és a jó hangulat több potenciális szerelmet vonz magához, mintha egész este keresné őket.

Hívjon meg valakit váratlanul

A szilveszteri ünnepségek remek lehetőség találkozni valakivel, akit első pillantásra nem nyűgözött le. Ha egy társkereső oldalon jársz, valószínűleg van legalább két-három embered, akikkel időnként sms-esz, de úgy gondolod, hogy nem ugrott köztetek szikra. Miért nem próbálja ki most? A szerelem nem mindig első látásra. Néha olyan emberek között nő, akik egyáltalán nem számítanak rá. Van, akit kedvelsz, de nem számítasz szenvedélyre? Érd el korán, kezdj el egy beszélgetést, és kérdezd meg, mik a terveik szilveszterre. Ez jobb beszélgetésindító, mint egy közvetlen kérdés. Ha nem terveznek semmit, javasold, hogy ünnepeljétek együtt az év végét. Az esetleges bezárás is segítség. Együtt ünnepelni mindig jobb, mint egyedül. És ki tudja, talán mégiscsak szikra száll köztetek. Amint azt már tudod, néha kicsit tovább tart, de még tovább és jobban ég.


Hasonló cikkek

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?