Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Ünneplések a kocsmákban és az utcán

Gyakran az első lehetőség a legjobb. Menjen el a barátaival, vak, és álljon meg kedvenc éttermében ünnepelni. Az év utolsó napján ellazul a hangulat, és ez már önmagában segít abban, hogy megszólíts egy idegent. Főleg, ha általában félsz felvenni a kapcsolatot egy ismeretlen személlyel. Hagyja, hogy magával ragadja a szilveszteri hangulat, és ismerkedjenek meg egymással.

A "maradékokat" elérheti, akik az asztalnál maradnak, amíg barátaik kimennek dohányozni. Vagy csatlakozzon a szabadtéri bulihoz, ha dohányzik is. Menj a bárba. Mikor van még lehetősége gyakorlatilag bárkit megszólítani? Talán egy "véletlen" újévi csók céljából? Lesz még lehetőséged egy idegent megközelíteni akkor is, ha a kocsmák tíz órakor bezárnak, és az összes személyzetnek ki kell mennie. A covid idejére panaszkodni biztosan most sem marad el.

Szilveszteri tűzijáték

Még ha két méter távolságra is kellene állnunk egymástól, akkor is lesz újévi tűzijáték. Nyugodtan látogasson el a kis helyi, de a nagyobb városokba is. Élvezze az újév hangulatát. Akkor nincs is könnyebb, mint megszólítani a körülötted lévőket. Kérdezd meg az előtted lévő magas embert, hogy tudsz-e helyet cserélni vele. És ebből az alkalomból hívjon fel. Ezután hívd meg grog-ra vagy forralt borra, hogy egy kicsit felmelegedjen. Vagy vezessen be egy beszédet az idei tűzijáték témájával kapcsolatban. A tavalyi Prága a demokráciához vezető utat jelentette. Miről fog szólni az idei? Egy plusz sálat, sapkát is vihetsz magaddal, és esetleg felajánlhatod a melletted lévő dermesztő "nézőtársnak". Ezután semmi sem egyszerűbb, mint felvenni a kapcsolatot, hogy visszaadhassák Önnek.

Jó szórakozást

Bármilyen terve is van, mindenekelőtt jól érezze magát. Ne csak randevúzzon, hanem igazán őszintén ünnepelje meg ennek az „ijesztő” évnek a végét. Minél többet próbálsz elkapni valakit, annál inkább elkerül téged. A belső hangulat mindig felismerhető, még akkor is, ha megpróbálsz nem idegesnek tűnni. Ideális esetben menjen egy kis baráti társasággal, és tartsa a keresést bónuszként egy sikeres estéhez. Vagy fordítva, gondoskodjon arról, hogy mindenki vegyen egy plusz embert, akit a többiek nem ismernek jól. Azonnal lesz egy potenciális lelki társad. Mindenesetre a gondtalanság és a jó hangulat több potenciális szerelmet vonz magához, mintha egész este keresné őket.

Hívjon meg valakit váratlanul

A szilveszteri ünnepségek remek lehetőség találkozni valakivel, akit első pillantásra nem nyűgözött le. Ha egy társkereső oldalon jársz, valószínűleg van legalább két-három embered, akikkel időnként sms-esz, de úgy gondolod, hogy nem ugrott köztetek szikra. Miért nem próbálja ki most? A szerelem nem mindig első látásra. Néha olyan emberek között nő, akik egyáltalán nem számítanak rá. Van, akit kedvelsz, de nem számítasz szenvedélyre? Érd el korán, kezdj el egy beszélgetést, és kérdezd meg, mik a terveik szilveszterre. Ez jobb beszélgetésindító, mint egy közvetlen kérdés. Ha nem terveznek semmit, javasold, hogy ünnepeljétek együtt az év végét. Az esetleges bezárás is segítség. Együtt ünnepelni mindig jobb, mint egyedül. És ki tudja, talán mégiscsak szikra száll köztetek. Amint azt már tudod, néha kicsit tovább tart, de még tovább és jobban ég.


Hasonló cikkek

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.