Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mit szólnál ehhez az ideálishoz?

Külső

Természetesen egy melletted élő gyönyörű nővel szeretnél fitogtatni. Valószínűleg minden férfi erre vágyik majd. De nem számít, hogy barna, szőke vagy fekete hajú. Fontos, hogy tudjon öltözködni, tudja, mi áll jól neki, tudjon csinos, de tisztességes sminket felvenni, tudja, hogyan kell megformázni a haját. Még akkor is vonzó tud lenni, ha volt is néhány plusz kilója. Ha a néhány felesleggel rendelkező nők kedvelik magukat, és tudják, hogyan kell hordani kilóikat, akkor is gyönyörűek, ha kissé túlsúlyosak.

Sex

Bár megpróbálhatja elrejteni (előle) ), az ideális partner, aki nem fél a szextől Milyen lenne az élet egy kis szenvedély nélkül? Szerelmeskedhetsz este vagy reggel. Néha nem árt, ha hazaérkezés után azonnal erotikus fehérneműben lepnek meg. És ha nem tud, vagy nem is gondol a szexre, a következő alkalommal bepótolja.

A tűzhely őrzője

Az ideális nő főzni is tud a legjobb vacsora. És ha nem, akkor pontosan tudja, honnan rendelje meg. Ezen kívül igazi otthont varázsolhatnak lakásából. Az az összetéveszthetetlen légkör, ahol jól érzi magát, gondtalanul érzi magát, és ahová szívesen visszatér. Pontosan ilyennek kell lennie egy otthonnak.

Hol találhat ideális nőt?

Most valószínűleg azon töpreng, hol találhat ilyen nőt. De csalódást kell okoznunk. Nincs olyan, hogy ideális nő. Csak egy filmben vagy egy könyvben lehet megpillantani. És még ott is elég lapos, nem értesz egyet?

Mindig van valami egy nőben, ami nem lesz tökéletes számodra. Lehet, hogy nem tud olyan jól főzni, utálja a takarítást, vagy fagyponthoz közelít a megfelelő ruhaválasztás képessége. De egy csipetnyi kényelmetlenség nélkül nem tudnánk, mi az igazán jó. Felismered? Tehát olyan partnert válassz, aki a legjobb lesz számodra. Minden plusz vele, de ne keresd. Válassza ki azt, amelyik azt tudja csinálni, amit a legjobban szeret. És becsüld meg az ilyen nőket!


Hasonló cikkek

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.