Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mit szólnál ehhez az ideálishoz?

Külső

Természetesen egy melletted élő gyönyörű nővel szeretnél fitogtatni. Valószínűleg minden férfi erre vágyik majd. De nem számít, hogy barna, szőke vagy fekete hajú. Fontos, hogy tudjon öltözködni, tudja, mi áll jól neki, tudjon csinos, de tisztességes sminket felvenni, tudja, hogyan kell megformázni a haját. Még akkor is vonzó tud lenni, ha volt is néhány plusz kilója. Ha a néhány felesleggel rendelkező nők kedvelik magukat, és tudják, hogyan kell hordani kilóikat, akkor is gyönyörűek, ha kissé túlsúlyosak.

Sex

Bár megpróbálhatja elrejteni (előle) ), az ideális partner, aki nem fél a szextől Milyen lenne az élet egy kis szenvedély nélkül? Szerelmeskedhetsz este vagy reggel. Néha nem árt, ha hazaérkezés után azonnal erotikus fehérneműben lepnek meg. És ha nem tud, vagy nem is gondol a szexre, a következő alkalommal bepótolja.

A tűzhely őrzője

Az ideális nő főzni is tud a legjobb vacsora. És ha nem, akkor pontosan tudja, honnan rendelje meg. Ezen kívül igazi otthont varázsolhatnak lakásából. Az az összetéveszthetetlen légkör, ahol jól érzi magát, gondtalanul érzi magát, és ahová szívesen visszatér. Pontosan ilyennek kell lennie egy otthonnak.

Hol találhat ideális nőt?

Most valószínűleg azon töpreng, hol találhat ilyen nőt. De csalódást kell okoznunk. Nincs olyan, hogy ideális nő. Csak egy filmben vagy egy könyvben lehet megpillantani. És még ott is elég lapos, nem értesz egyet?

Mindig van valami egy nőben, ami nem lesz tökéletes számodra. Lehet, hogy nem tud olyan jól főzni, utálja a takarítást, vagy fagyponthoz közelít a megfelelő ruhaválasztás képessége. De egy csipetnyi kényelmetlenség nélkül nem tudnánk, mi az igazán jó. Felismered? Tehát olyan partnert válassz, aki a legjobb lesz számodra. Minden plusz vele, de ne keresd. Válassza ki azt, amelyik azt tudja csinálni, amit a legjobban szeret. És becsüld meg az ilyen nőket!


Hasonló cikkek

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.