Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mit szólnál ehhez az ideálishoz?

Külső

Természetesen egy melletted élő gyönyörű nővel szeretnél fitogtatni. Valószínűleg minden férfi erre vágyik majd. De nem számít, hogy barna, szőke vagy fekete hajú. Fontos, hogy tudjon öltözködni, tudja, mi áll jól neki, tudjon csinos, de tisztességes sminket felvenni, tudja, hogyan kell megformázni a haját. Még akkor is vonzó tud lenni, ha volt is néhány plusz kilója. Ha a néhány felesleggel rendelkező nők kedvelik magukat, és tudják, hogyan kell hordani kilóikat, akkor is gyönyörűek, ha kissé túlsúlyosak.

Sex

Bár megpróbálhatja elrejteni (előle) ), az ideális partner, aki nem fél a szextől Milyen lenne az élet egy kis szenvedély nélkül? Szerelmeskedhetsz este vagy reggel. Néha nem árt, ha hazaérkezés után azonnal erotikus fehérneműben lepnek meg. És ha nem tud, vagy nem is gondol a szexre, a következő alkalommal bepótolja.

A tűzhely őrzője

Az ideális nő főzni is tud a legjobb vacsora. És ha nem, akkor pontosan tudja, honnan rendelje meg. Ezen kívül igazi otthont varázsolhatnak lakásából. Az az összetéveszthetetlen légkör, ahol jól érzi magát, gondtalanul érzi magát, és ahová szívesen visszatér. Pontosan ilyennek kell lennie egy otthonnak.

Hol találhat ideális nőt?

Most valószínűleg azon töpreng, hol találhat ilyen nőt. De csalódást kell okoznunk. Nincs olyan, hogy ideális nő. Csak egy filmben vagy egy könyvben lehet megpillantani. És még ott is elég lapos, nem értesz egyet?

Mindig van valami egy nőben, ami nem lesz tökéletes számodra. Lehet, hogy nem tud olyan jól főzni, utálja a takarítást, vagy fagyponthoz közelít a megfelelő ruhaválasztás képessége. De egy csipetnyi kényelmetlenség nélkül nem tudnánk, mi az igazán jó. Felismered? Tehát olyan partnert válassz, aki a legjobb lesz számodra. Minden plusz vele, de ne keresd. Válassza ki azt, amelyik azt tudja csinálni, amit a legjobban szeret. És becsüld meg az ilyen nőket!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.