Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mit szólnál ehhez az ideálishoz?

Külső

Természetesen egy melletted élő gyönyörű nővel szeretnél fitogtatni. Valószínűleg minden férfi erre vágyik majd. De nem számít, hogy barna, szőke vagy fekete hajú. Fontos, hogy tudjon öltözködni, tudja, mi áll jól neki, tudjon csinos, de tisztességes sminket felvenni, tudja, hogyan kell megformázni a haját. Még akkor is vonzó tud lenni, ha volt is néhány plusz kilója. Ha a néhány felesleggel rendelkező nők kedvelik magukat, és tudják, hogyan kell hordani kilóikat, akkor is gyönyörűek, ha kissé túlsúlyosak.

Sex

Bár megpróbálhatja elrejteni (előle) ), az ideális partner, aki nem fél a szextől Milyen lenne az élet egy kis szenvedély nélkül? Szerelmeskedhetsz este vagy reggel. Néha nem árt, ha hazaérkezés után azonnal erotikus fehérneműben lepnek meg. És ha nem tud, vagy nem is gondol a szexre, a következő alkalommal bepótolja.

A tűzhely őrzője

Az ideális nő főzni is tud a legjobb vacsora. És ha nem, akkor pontosan tudja, honnan rendelje meg. Ezen kívül igazi otthont varázsolhatnak lakásából. Az az összetéveszthetetlen légkör, ahol jól érzi magát, gondtalanul érzi magát, és ahová szívesen visszatér. Pontosan ilyennek kell lennie egy otthonnak.

Hol találhat ideális nőt?

Most valószínűleg azon töpreng, hol találhat ilyen nőt. De csalódást kell okoznunk. Nincs olyan, hogy ideális nő. Csak egy filmben vagy egy könyvben lehet megpillantani. És még ott is elég lapos, nem értesz egyet?

Mindig van valami egy nőben, ami nem lesz tökéletes számodra. Lehet, hogy nem tud olyan jól főzni, utálja a takarítást, vagy fagyponthoz közelít a megfelelő ruhaválasztás képessége. De egy csipetnyi kényelmetlenség nélkül nem tudnánk, mi az igazán jó. Felismered? Tehát olyan partnert válassz, aki a legjobb lesz számodra. Minden plusz vele, de ne keresd. Válassza ki azt, amelyik azt tudja csinálni, amit a legjobban szeret. És becsüld meg az ilyen nőket!


Hasonló cikkek

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Szabadulj meg ettől az 5 dologtól, és megtalálod életed szerelmét

Évek óta keresi a megfelelő személyt, de még mindig nincs szerencséje? Talán a tudatalatti szokások a hibásak, amelyek megakadályozzák ebben. Mik ezek a szokások, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.