Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Magabiztos testbeszéd

Az emberek ítélkeznek, mielőtt megszólal. A magabiztos hozzáállás biztosítja, hogy valóban meghallgassák Önt. Kerülje a karok keresztezését vagy a görnyedését. Ne bámuljon a földre, és ne próbáljon mozogni. Ellenkezőleg. Húzd le és hátra a vállaidat, mielőtt közeledsz a nőhöz, ettől felegyenesedsz. Tekintse előre, és álljon felfelé.

Ne keverje össze az udvariasságot az érdeklődéssel

Ma a legtöbb udvarias társadalom kedves és segítőkész. Ne tévessze össze egy nő mosolyát és azt a könnyedséget, amellyel kapcsolatba lép veled. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy romantikus szintre akarja vinni a veled való kapcsolatot. Azonban semmi sem akadályozza meg, hogy meghívja egy kávéra. Ha igent mond, akkor majdnem kész. Ha nem, akkor legalább tudja, mire készül. Előfordulhat olyan eset is, amikor meg akar bizonyosodni. Az olyan kifejezések, mint „randevúzni?” és „Komolyan?” Mondjon habozás nélkül igent. Mert a magabiztosság átkozottul szexi.

Egyszerű megközelítés

Felejtsd el a vicceket, és egyáltalán ne próbálj rá hatni. Komolyan. Legyen az első kapcsolatfelvétel a lehető legegyszerűbb. A móka később jön. A nőket lenyűgözik azok a férfiak, akik úgy érzik jól magukat, ahogy vannak. Nem próbál semmi több lenni. Ellenkező esetben gyorsan a kétségbeesett emberek csoportjába sorolnak. Vagy egy olyan embercsoportnak, akik egyáltalán nem tudnak benne járni. Mielőtt hozzámész, ismételd el magadban többször a „Nem semmi” gondolatot. Akkor egyszerűen menj oda hozzá és köszönj. Azt is hozzáfűzheti, hogy miért vette észre őt. Érdekes tetoválás, vicces póló, gyönyörű lábak abban a cipőben. Inkább a ruhákat dicséri, mint a testének megjelenését és arányait.

Beszélgetés az utcán

Leggyakrabban olyan helyen találkozik valakivel, aki érdekes lehet, ahol nincs idő klasszikus megszólításra. Az utcán, a bevásárlóközpontban vagy esetleg az uszodában. De itt sem kell aggódnia! Röviden, az első találkozást a lehető leggyorsabban tegye. Próbáljon ki valami ilyesmit: „Helló! Tudom, hogy kicsit elhamarkodott, de csak azt akartam mondani, hogy nagyon érdekelsz, és nem mehetek el melletted. Kicsit elkéstem egy üzleti találkozóról/ismerősökkel való találkozóról, de nagyon szeretném felvenni veled a kapcsolatot. Lehetséges?” A rohanás oka rajtad múlik. Ugyanígy, ahogy utána fel akarod venni a kapcsolatot a nővel. A közösségi hálózatoktól kezdve az e-mailen keresztül a jó öreg telefonig.


Hasonló cikkek

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.