Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Magabiztos testbeszéd

Az emberek ítélkeznek, mielőtt megszólal. A magabiztos hozzáállás biztosítja, hogy valóban meghallgassák Önt. Kerülje a karok keresztezését vagy a görnyedését. Ne bámuljon a földre, és ne próbáljon mozogni. Ellenkezőleg. Húzd le és hátra a vállaidat, mielőtt közeledsz a nőhöz, ettől felegyenesedsz. Tekintse előre, és álljon felfelé.

Ne keverje össze az udvariasságot az érdeklődéssel

Ma a legtöbb udvarias társadalom kedves és segítőkész. Ne tévessze össze egy nő mosolyát és azt a könnyedséget, amellyel kapcsolatba lép veled. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy romantikus szintre akarja vinni a veled való kapcsolatot. Azonban semmi sem akadályozza meg, hogy meghívja egy kávéra. Ha igent mond, akkor majdnem kész. Ha nem, akkor legalább tudja, mire készül. Előfordulhat olyan eset is, amikor meg akar bizonyosodni. Az olyan kifejezések, mint „randevúzni?” és „Komolyan?” Mondjon habozás nélkül igent. Mert a magabiztosság átkozottul szexi.

Egyszerű megközelítés

Felejtsd el a vicceket, és egyáltalán ne próbálj rá hatni. Komolyan. Legyen az első kapcsolatfelvétel a lehető legegyszerűbb. A móka később jön. A nőket lenyűgözik azok a férfiak, akik úgy érzik jól magukat, ahogy vannak. Nem próbál semmi több lenni. Ellenkező esetben gyorsan a kétségbeesett emberek csoportjába sorolnak. Vagy egy olyan embercsoportnak, akik egyáltalán nem tudnak benne járni. Mielőtt hozzámész, ismételd el magadban többször a „Nem semmi” gondolatot. Akkor egyszerűen menj oda hozzá és köszönj. Azt is hozzáfűzheti, hogy miért vette észre őt. Érdekes tetoválás, vicces póló, gyönyörű lábak abban a cipőben. Inkább a ruhákat dicséri, mint a testének megjelenését és arányait.

Beszélgetés az utcán

Leggyakrabban olyan helyen találkozik valakivel, aki érdekes lehet, ahol nincs idő klasszikus megszólításra. Az utcán, a bevásárlóközpontban vagy esetleg az uszodában. De itt sem kell aggódnia! Röviden, az első találkozást a lehető leggyorsabban tegye. Próbáljon ki valami ilyesmit: „Helló! Tudom, hogy kicsit elhamarkodott, de csak azt akartam mondani, hogy nagyon érdekelsz, és nem mehetek el melletted. Kicsit elkéstem egy üzleti találkozóról/ismerősökkel való találkozóról, de nagyon szeretném felvenni veled a kapcsolatot. Lehetséges?” A rohanás oka rajtad múlik. Ugyanígy, ahogy utána fel akarod venni a kapcsolatot a nővel. A közösségi hálózatoktól kezdve az e-mailen keresztül a jó öreg telefonig.


Hasonló cikkek

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

Javítsd a társkereső profilodat!

Egyre több időt tölt az interneten. Munkában és munkán kívül. Ezért természetes, hogy gyakran keresed benne a szerelmet. Szeretnél először regisztrálni egy társkereső oldalra, és nem tudod, hogyan hozd létre a profilodat? Tanácsot adunk, hogyan készítse el úgy, hogy a lehető legnagyobb sikert és a lehető legkevesebb problémát érje el.

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.