Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Magabiztos testbeszéd

Az emberek ítélkeznek, mielőtt megszólal. A magabiztos hozzáállás biztosítja, hogy valóban meghallgassák Önt. Kerülje a karok keresztezését vagy a görnyedését. Ne bámuljon a földre, és ne próbáljon mozogni. Ellenkezőleg. Húzd le és hátra a vállaidat, mielőtt közeledsz a nőhöz, ettől felegyenesedsz. Tekintse előre, és álljon felfelé.

Ne keverje össze az udvariasságot az érdeklődéssel

Ma a legtöbb udvarias társadalom kedves és segítőkész. Ne tévessze össze egy nő mosolyát és azt a könnyedséget, amellyel kapcsolatba lép veled. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy romantikus szintre akarja vinni a veled való kapcsolatot. Azonban semmi sem akadályozza meg, hogy meghívja egy kávéra. Ha igent mond, akkor majdnem kész. Ha nem, akkor legalább tudja, mire készül. Előfordulhat olyan eset is, amikor meg akar bizonyosodni. Az olyan kifejezések, mint „randevúzni?” és „Komolyan?” Mondjon habozás nélkül igent. Mert a magabiztosság átkozottul szexi.

Egyszerű megközelítés

Felejtsd el a vicceket, és egyáltalán ne próbálj rá hatni. Komolyan. Legyen az első kapcsolatfelvétel a lehető legegyszerűbb. A móka később jön. A nőket lenyűgözik azok a férfiak, akik úgy érzik jól magukat, ahogy vannak. Nem próbál semmi több lenni. Ellenkező esetben gyorsan a kétségbeesett emberek csoportjába sorolnak. Vagy egy olyan embercsoportnak, akik egyáltalán nem tudnak benne járni. Mielőtt hozzámész, ismételd el magadban többször a „Nem semmi” gondolatot. Akkor egyszerűen menj oda hozzá és köszönj. Azt is hozzáfűzheti, hogy miért vette észre őt. Érdekes tetoválás, vicces póló, gyönyörű lábak abban a cipőben. Inkább a ruhákat dicséri, mint a testének megjelenését és arányait.

Beszélgetés az utcán

Leggyakrabban olyan helyen találkozik valakivel, aki érdekes lehet, ahol nincs idő klasszikus megszólításra. Az utcán, a bevásárlóközpontban vagy esetleg az uszodában. De itt sem kell aggódnia! Röviden, az első találkozást a lehető leggyorsabban tegye. Próbáljon ki valami ilyesmit: „Helló! Tudom, hogy kicsit elhamarkodott, de csak azt akartam mondani, hogy nagyon érdekelsz, és nem mehetek el melletted. Kicsit elkéstem egy üzleti találkozóról/ismerősökkel való találkozóról, de nagyon szeretném felvenni veled a kapcsolatot. Lehetséges?” A rohanás oka rajtad múlik. Ugyanígy, ahogy utána fel akarod venni a kapcsolatot a nővel. A közösségi hálózatoktól kezdve az e-mailen keresztül a jó öreg telefonig.


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.