Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Magabiztos testbeszéd

Az emberek ítélkeznek, mielőtt megszólal. A magabiztos hozzáállás biztosítja, hogy valóban meghallgassák Önt. Kerülje a karok keresztezését vagy a görnyedését. Ne bámuljon a földre, és ne próbáljon mozogni. Ellenkezőleg. Húzd le és hátra a vállaidat, mielőtt közeledsz a nőhöz, ettől felegyenesedsz. Tekintse előre, és álljon felfelé.

Ne keverje össze az udvariasságot az érdeklődéssel

Ma a legtöbb udvarias társadalom kedves és segítőkész. Ne tévessze össze egy nő mosolyát és azt a könnyedséget, amellyel kapcsolatba lép veled. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy romantikus szintre akarja vinni a veled való kapcsolatot. Azonban semmi sem akadályozza meg, hogy meghívja egy kávéra. Ha igent mond, akkor majdnem kész. Ha nem, akkor legalább tudja, mire készül. Előfordulhat olyan eset is, amikor meg akar bizonyosodni. Az olyan kifejezések, mint „randevúzni?” és „Komolyan?” Mondjon habozás nélkül igent. Mert a magabiztosság átkozottul szexi.

Egyszerű megközelítés

Felejtsd el a vicceket, és egyáltalán ne próbálj rá hatni. Komolyan. Legyen az első kapcsolatfelvétel a lehető legegyszerűbb. A móka később jön. A nőket lenyűgözik azok a férfiak, akik úgy érzik jól magukat, ahogy vannak. Nem próbál semmi több lenni. Ellenkező esetben gyorsan a kétségbeesett emberek csoportjába sorolnak. Vagy egy olyan embercsoportnak, akik egyáltalán nem tudnak benne járni. Mielőtt hozzámész, ismételd el magadban többször a „Nem semmi” gondolatot. Akkor egyszerűen menj oda hozzá és köszönj. Azt is hozzáfűzheti, hogy miért vette észre őt. Érdekes tetoválás, vicces póló, gyönyörű lábak abban a cipőben. Inkább a ruhákat dicséri, mint a testének megjelenését és arányait.

Beszélgetés az utcán

Leggyakrabban olyan helyen találkozik valakivel, aki érdekes lehet, ahol nincs idő klasszikus megszólításra. Az utcán, a bevásárlóközpontban vagy esetleg az uszodában. De itt sem kell aggódnia! Röviden, az első találkozást a lehető leggyorsabban tegye. Próbáljon ki valami ilyesmit: „Helló! Tudom, hogy kicsit elhamarkodott, de csak azt akartam mondani, hogy nagyon érdekelsz, és nem mehetek el melletted. Kicsit elkéstem egy üzleti találkozóról/ismerősökkel való találkozóról, de nagyon szeretném felvenni veled a kapcsolatot. Lehetséges?” A rohanás oka rajtad múlik. Ugyanígy, ahogy utána fel akarod venni a kapcsolatot a nővel. A közösségi hálózatoktól kezdve az e-mailen keresztül a jó öreg telefonig.


Hasonló cikkek

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.