Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Magabiztos testbeszéd

Az emberek ítélkeznek, mielőtt megszólal. A magabiztos hozzáállás biztosítja, hogy valóban meghallgassák Önt. Kerülje a karok keresztezését vagy a görnyedését. Ne bámuljon a földre, és ne próbáljon mozogni. Ellenkezőleg. Húzd le és hátra a vállaidat, mielőtt közeledsz a nőhöz, ettől felegyenesedsz. Tekintse előre, és álljon felfelé.

Ne keverje össze az udvariasságot az érdeklődéssel

Ma a legtöbb udvarias társadalom kedves és segítőkész. Ne tévessze össze egy nő mosolyát és azt a könnyedséget, amellyel kapcsolatba lép veled. Ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy romantikus szintre akarja vinni a veled való kapcsolatot. Azonban semmi sem akadályozza meg, hogy meghívja egy kávéra. Ha igent mond, akkor majdnem kész. Ha nem, akkor legalább tudja, mire készül. Előfordulhat olyan eset is, amikor meg akar bizonyosodni. Az olyan kifejezések, mint „randevúzni?” és „Komolyan?” Mondjon habozás nélkül igent. Mert a magabiztosság átkozottul szexi.

Egyszerű megközelítés

Felejtsd el a vicceket, és egyáltalán ne próbálj rá hatni. Komolyan. Legyen az első kapcsolatfelvétel a lehető legegyszerűbb. A móka később jön. A nőket lenyűgözik azok a férfiak, akik úgy érzik jól magukat, ahogy vannak. Nem próbál semmi több lenni. Ellenkező esetben gyorsan a kétségbeesett emberek csoportjába sorolnak. Vagy egy olyan embercsoportnak, akik egyáltalán nem tudnak benne járni. Mielőtt hozzámész, ismételd el magadban többször a „Nem semmi” gondolatot. Akkor egyszerűen menj oda hozzá és köszönj. Azt is hozzáfűzheti, hogy miért vette észre őt. Érdekes tetoválás, vicces póló, gyönyörű lábak abban a cipőben. Inkább a ruhákat dicséri, mint a testének megjelenését és arányait.

Beszélgetés az utcán

Leggyakrabban olyan helyen találkozik valakivel, aki érdekes lehet, ahol nincs idő klasszikus megszólításra. Az utcán, a bevásárlóközpontban vagy esetleg az uszodában. De itt sem kell aggódnia! Röviden, az első találkozást a lehető leggyorsabban tegye. Próbáljon ki valami ilyesmit: „Helló! Tudom, hogy kicsit elhamarkodott, de csak azt akartam mondani, hogy nagyon érdekelsz, és nem mehetek el melletted. Kicsit elkéstem egy üzleti találkozóról/ismerősökkel való találkozóról, de nagyon szeretném felvenni veled a kapcsolatot. Lehetséges?” A rohanás oka rajtad múlik. Ugyanígy, ahogy utána fel akarod venni a kapcsolatot a nővel. A közösségi hálózatoktól kezdve az e-mailen keresztül a jó öreg telefonig.


Hasonló cikkek

7 tipp, hogy boldogan élj akkor is, ha egyedülálló vagy

Egyedül vagy, és nem örülsz ennek? Kár. Az egyedülálló élet tele lehet szórakozással. Használd csak magadra az időt, és élvezd az életed. Hogyan kell csinálni?

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.