Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez az Ön esete, olvassa el a következő néhány sort, amelyek biztosan megtanítanak.

Élvezni kell a flörtölést

A flört nem egy iskolai teszt, és nem nehéz feladat az iskolában. munka. Nem kell sok időt töltenie a flörtölés előkészítésével. Csak egy pillanatot vesz igénybe, hogy megtanuljon néhány egyszerű trükköt. A lényeg, hogy jól érezd magad. És ha nem megy, az sem baj. Elmondhatja, hogy sikerült megismerkednie valakivel. Tehát tekintsd ezt gyakorlatnak. Minden új kollégával való találkozás után megnő az önbizalma, és az emberekkel való kommunikációt is gyakorolni fogja. És ez soha nem rossz.

Tanulja meg a megfelelő szemkontaktust

A sikeres flörtölés első lépése a szemkontaktus. Nem könnyű lépés, ezért meg kell tanulnod kezelni a tekintetedet. A lényeg, hogy ne szégyelld magad emiatt. Először csak futó és feltűnésmentes pillantásokat vessen választottjára. Hosszú bámészkodás nem ajánlott. Az ember a vállára tehette a lábát. Úgy kell kinéznie, mintha nem akarja, hogy rajtakapják. Amikor kiválasztottja észrevesz, villantson egy széles mosolyt.

Készüljön fel a cselekvésre


Ha partnere széles mosolyt ad cserébe, az azt jelenti, hogy beleegyezik veled akar találkozni Sétáljon egy kicsit, mielőtt akcióba lendül. Ezután észrevétlenül közelítsen hozzá. Ha ezen a ponton nem néz rád, finoman érintse meg a vállát, és kezdjen egy kötetlen beszélgetést.

Beszélgetés indítása

A beszélgetést úgy indíthatja el, hogy kikérni egy italra. Ne járd körbe a forró zűrzavart, és azonnal mondd meg neki, hogy meg akarod ismerni, mert kedveled őt. A partner határozottan értékelni fogja az őszinteségét. Ha ugyanazt az együttérzést osztja, mint te, akkor minden simán megy. A lényeg, hogy ne félj a randevúzódástól. Légy spontán. Ne felejtsd el rendesen élvezni az egészet!


Hasonló cikkek

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.