Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan a kérdéses személyt.

Kezdje barátként

Ismerje meg egymást minden kötöttség nélkül. Kezdj el beszélgetni, ismerkedni. Barátkozni. Félsz attól, hogy a "barátzónába" kerülsz? Annak ellenére, hogy ez a kapcsolat népszerű a filmekben, gyakorlatilag nem létezik a valóságban. Egyszerűen csak élvezzék egymás jelenlétét. Nem fogsz annyira feszültséget érezni a barátságban. Természetesebben fogsz viselkedni.

Kicsit flörtölj hozzá

Sok időt töltesz együtt és kijössz? Megakadt a szemed? Hagyja a tenyerét egy kicsit tovább a karján. Búcsúzáskor csókold meg az arcát. A nagyobb intimitás elkezdi zavarni (jelenlegi) barátaidat. Elkezdenek azon töprengeni, hogy ez csak véletlen egybeesés, vagy tényleg szereted őket. És nem messze attól, hogy azon töprengjünk, hogy lehet-e belőled valami több. Úgy érzed, párod a következő lépésedre vár? Ideje továbblépni a következő fázisra.

Mondd meg az igazat

Valószínűleg a legnehezebb lépés következik. Ha biztos az előbbiben, akkor nincs ok az aggodalomra. Ha lelkileg fel kell készülnöd rá, tedd meg. Aztán dőljön hátra és kezdje el. Ne mondd, hogy azonnal szerelmes vagy. Elég, ha azt mondod, hogy érzel többet, mint barátság. Menj olyan lassan, amennyire csak kell. Az egyetlen feltétel, hogy ebben az árban közvetlen legyen. Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő, ne hagyjon kétséget a valódi szándékait illetően.

Kapcsolat indítása

Viszont szeretnek? Ön nyert! Most már jól ismeritek egymást. Tehát rajtad múlik, milyen gyorsan haladsz előre. Azonnal elkezditek úgy bánni egymással, mint egy pár? Vagy fokozatosan fokozza az érintéseket és a szeretet egyéb megnyilvánulásait? Hagyja, hogy intuíciója és értelme vezessen.

Kezdje el!


Hasonló cikkek

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.