Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan a kérdéses személyt.

Kezdje barátként

Ismerje meg egymást minden kötöttség nélkül. Kezdj el beszélgetni, ismerkedni. Barátkozni. Félsz attól, hogy a "barátzónába" kerülsz? Annak ellenére, hogy ez a kapcsolat népszerű a filmekben, gyakorlatilag nem létezik a valóságban. Egyszerűen csak élvezzék egymás jelenlétét. Nem fogsz annyira feszültséget érezni a barátságban. Természetesebben fogsz viselkedni.

Kicsit flörtölj hozzá

Sok időt töltesz együtt és kijössz? Megakadt a szemed? Hagyja a tenyerét egy kicsit tovább a karján. Búcsúzáskor csókold meg az arcát. A nagyobb intimitás elkezdi zavarni (jelenlegi) barátaidat. Elkezdenek azon töprengeni, hogy ez csak véletlen egybeesés, vagy tényleg szereted őket. És nem messze attól, hogy azon töprengjünk, hogy lehet-e belőled valami több. Úgy érzed, párod a következő lépésedre vár? Ideje továbblépni a következő fázisra.

Mondd meg az igazat

Valószínűleg a legnehezebb lépés következik. Ha biztos az előbbiben, akkor nincs ok az aggodalomra. Ha lelkileg fel kell készülnöd rá, tedd meg. Aztán dőljön hátra és kezdje el. Ne mondd, hogy azonnal szerelmes vagy. Elég, ha azt mondod, hogy érzel többet, mint barátság. Menj olyan lassan, amennyire csak kell. Az egyetlen feltétel, hogy ebben az árban közvetlen legyen. Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő, ne hagyjon kétséget a valódi szándékait illetően.

Kapcsolat indítása

Viszont szeretnek? Ön nyert! Most már jól ismeritek egymást. Tehát rajtad múlik, milyen gyorsan haladsz előre. Azonnal elkezditek úgy bánni egymással, mint egy pár? Vagy fokozatosan fokozza az érintéseket és a szeretet egyéb megnyilvánulásait? Hagyja, hogy intuíciója és értelme vezessen.

Kezdje el!


Hasonló cikkek

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne tévedjen el!

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.