Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan a kérdéses személyt.

Kezdje barátként

Ismerje meg egymást minden kötöttség nélkül. Kezdj el beszélgetni, ismerkedni. Barátkozni. Félsz attól, hogy a "barátzónába" kerülsz? Annak ellenére, hogy ez a kapcsolat népszerű a filmekben, gyakorlatilag nem létezik a valóságban. Egyszerűen csak élvezzék egymás jelenlétét. Nem fogsz annyira feszültséget érezni a barátságban. Természetesebben fogsz viselkedni.

Kicsit flörtölj hozzá

Sok időt töltesz együtt és kijössz? Megakadt a szemed? Hagyja a tenyerét egy kicsit tovább a karján. Búcsúzáskor csókold meg az arcát. A nagyobb intimitás elkezdi zavarni (jelenlegi) barátaidat. Elkezdenek azon töprengeni, hogy ez csak véletlen egybeesés, vagy tényleg szereted őket. És nem messze attól, hogy azon töprengjünk, hogy lehet-e belőled valami több. Úgy érzed, párod a következő lépésedre vár? Ideje továbblépni a következő fázisra.

Mondd meg az igazat

Valószínűleg a legnehezebb lépés következik. Ha biztos az előbbiben, akkor nincs ok az aggodalomra. Ha lelkileg fel kell készülnöd rá, tedd meg. Aztán dőljön hátra és kezdje el. Ne mondd, hogy azonnal szerelmes vagy. Elég, ha azt mondod, hogy érzel többet, mint barátság. Menj olyan lassan, amennyire csak kell. Az egyetlen feltétel, hogy ebben az árban közvetlen legyen. Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő, ne hagyjon kétséget a valódi szándékait illetően.

Kapcsolat indítása

Viszont szeretnek? Ön nyert! Most már jól ismeritek egymást. Tehát rajtad múlik, milyen gyorsan haladsz előre. Azonnal elkezditek úgy bánni egymással, mint egy pár? Vagy fokozatosan fokozza az érintéseket és a szeretet egyéb megnyilvánulásait? Hagyja, hogy intuíciója és értelme vezessen.

Kezdje el!


Hasonló cikkek

5 tudományos tény a szerelemről

Mindannyian ismerjük azt az érzést, amikor a szívünk kihagy egy ütemet, nem tudunk megállni, hogy a másik személyre gondoljunk, és a világon bármit megtennénk érte. De a szerelem nem csak a tündérmesék leghatalmasabb ereje. Tudományos tények is alátámasztják. Jöjjön el és derítse ki velünk, mi áll az egyértelműen megadott bizonyítékok hátterében!

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.