Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan a kérdéses személyt.

Kezdje barátként

Ismerje meg egymást minden kötöttség nélkül. Kezdj el beszélgetni, ismerkedni. Barátkozni. Félsz attól, hogy a "barátzónába" kerülsz? Annak ellenére, hogy ez a kapcsolat népszerű a filmekben, gyakorlatilag nem létezik a valóságban. Egyszerűen csak élvezzék egymás jelenlétét. Nem fogsz annyira feszültséget érezni a barátságban. Természetesebben fogsz viselkedni.

Kicsit flörtölj hozzá

Sok időt töltesz együtt és kijössz? Megakadt a szemed? Hagyja a tenyerét egy kicsit tovább a karján. Búcsúzáskor csókold meg az arcát. A nagyobb intimitás elkezdi zavarni (jelenlegi) barátaidat. Elkezdenek azon töprengeni, hogy ez csak véletlen egybeesés, vagy tényleg szereted őket. És nem messze attól, hogy azon töprengjünk, hogy lehet-e belőled valami több. Úgy érzed, párod a következő lépésedre vár? Ideje továbblépni a következő fázisra.

Mondd meg az igazat

Valószínűleg a legnehezebb lépés következik. Ha biztos az előbbiben, akkor nincs ok az aggodalomra. Ha lelkileg fel kell készülnöd rá, tedd meg. Aztán dőljön hátra és kezdje el. Ne mondd, hogy azonnal szerelmes vagy. Elég, ha azt mondod, hogy érzel többet, mint barátság. Menj olyan lassan, amennyire csak kell. Az egyetlen feltétel, hogy ebben az árban közvetlen legyen. Függetlenül attól, hogy férfi vagy nő, ne hagyjon kétséget a valódi szándékait illetően.

Kapcsolat indítása

Viszont szeretnek? Ön nyert! Most már jól ismeritek egymást. Tehát rajtad múlik, milyen gyorsan haladsz előre. Azonnal elkezditek úgy bánni egymással, mint egy pár? Vagy fokozatosan fokozza az érintéseket és a szeretet egyéb megnyilvánulásait? Hagyja, hogy intuíciója és értelme vezessen.

Kezdje el!


Hasonló cikkek

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Társkereső oldalon NEM írható klisék

Olyan kapcsolatot keresel, ami végre elvezet valahova? Sajnos nincs ideje rendszeresen klubokba vagy éttermekbe járni, ezért úgy döntött, hogy online próbál szerencsét. Létrehoztál profilt egy online társkereső oldalon? Akkor figyeljen erre a cikkre. Mely mondatok miatt nem kell neked válaszolnia senkinek? Olyan klisék, hogy már senki sem hiszi el őket. Mit kell tehát másképp megfogalmazni?

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.