Ismerje meg a Bitcoint

Az internetes társkereső oldalak érdekes fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években, és növekedésük a modern társadalom tükre, amely egyre jobban ismeri a közösségi médiát és általában a kibervilágot. A kommunikáció modern formáinak ereje és hatása egyrészt lehetővé teszi hatalmas mennyiségű információ könnyű megosztását, másrészt keresését, megismerését. Ebben a helyzetben a társkereső oldalak igyekeznek olyan hely maradni, ahol felhasználóik nagyon személyes információkat osztanak meg, amelyek bizalmasak maradnak. Ennek kulcsa a személyes adatok alapos védelme.

Az ELITE Date társkereső portál üzemeltetői egy innovatív lépés mellett döntöttek, és bevezettek egy fizetési átjárót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Bitcoinnal fizessenek. Ennek az alternatív fizetési módnak a bevezetésével az ELITE Date lehetőséget ad a felhasználóknak személyes adataik jobb védelmére, egyúttal megmutatja, hogy követi a modern technológiák világtrendjeit.


Annak ellenére, hogy A bitcoinok még mindig inkább a média érdeklődésének peremére szorulnak, népszerűségük világszerte növekszik, és a kibervalutával való kísérletezés teljes értékű, elismert árucikké vált, amelyet a német jegybank hivatalos virtuális fizetőeszközként ismer el.

A Bitpay.com fizetési átjáró, amellyel az ELITE Date együttműködik, lehetővé teszi a Bitcoinon keresztüli fizetést a világ bármely pontjáról, bármilyen számítógépről vagy mobileszközről. A Bitcoin (BTC) egy nyílt forráskódú internetes pénznem, amely egy teljesen decentralizált P2P hálózaton keresztül fizethető. A Bitcoin fő egyedisége a teljes decentralizáció; úgy van kialakítva, hogy a szerző vagy más egyének, csoportok vagy kormányok kivételével senki ne tudja befolyásolni, megsemmisíteni, hamisítani, lefoglalni számlákat, ellenőrizni a pénzáramlást vagy inflációt okozni. A hálózat másik nagy előnye a bitcoin fizetések anonimitása, amelyet a felhasználók érzékeny személyes adatok megadása nélkül is végrehajthatnak.


Az ELITE Date egy hagyományos, tisztán cseh társkereső portál, amely elsősorban a komoly kapcsolatokra fókuszál. idős kategória 30-50 éves korig, és a férfiak és nők kiegyensúlyozott arányán túlmenően a profilok kézi ellenőrzését, magas szintű adatvédelmet és ingyenes élő technikai támogatást kínál mindenkinek.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Romantikus vagy kacér? Hogyan csomagoljunk egy nőt a természetének megfelelően?

Mindegyikünk más és más, és mindegyikünkre vonatkozik valami. Egy romantikus lélek nem fog sokat költeni drága ékszerekre, ruhákra, ahogy a mindenkor a figyelem középpontjába kerülni vágyó sárkányt sem izgatja egy kirándulás az „őszbe öltözött” erdőbe. Szóval mit szólnál a különböző női természetekhez?

Hogyan lehet visszautasítani egy randevúzást?

Mi van, ha valaki, akit nem szeret, elhív randevúzni? Hogyan utasíthatod el egyértelműen, miközben nem úgy viselkedsz, mint a legrosszabb ember a nap alatt? Akár zaklatja Önt egy kolléga a munkahelyén, akár valaki csak az utcán szólít meg, jó, ha kéznél van valami ékesszóló válasz.

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.