Ismerje meg a Bitcoint

Az internetes társkereső oldalak érdekes fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években, és növekedésük a modern társadalom tükre, amely egyre jobban ismeri a közösségi médiát és általában a kibervilágot. A kommunikáció modern formáinak ereje és hatása egyrészt lehetővé teszi hatalmas mennyiségű információ könnyű megosztását, másrészt keresését, megismerését. Ebben a helyzetben a társkereső oldalak igyekeznek olyan hely maradni, ahol felhasználóik nagyon személyes információkat osztanak meg, amelyek bizalmasak maradnak. Ennek kulcsa a személyes adatok alapos védelme.

Az ELITE Date társkereső portál üzemeltetői egy innovatív lépés mellett döntöttek, és bevezettek egy fizetési átjárót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Bitcoinnal fizessenek. Ennek az alternatív fizetési módnak a bevezetésével az ELITE Date lehetőséget ad a felhasználóknak személyes adataik jobb védelmére, egyúttal megmutatja, hogy követi a modern technológiák világtrendjeit.


Annak ellenére, hogy A bitcoinok még mindig inkább a média érdeklődésének peremére szorulnak, népszerűségük világszerte növekszik, és a kibervalutával való kísérletezés teljes értékű, elismert árucikké vált, amelyet a német jegybank hivatalos virtuális fizetőeszközként ismer el.

A Bitpay.com fizetési átjáró, amellyel az ELITE Date együttműködik, lehetővé teszi a Bitcoinon keresztüli fizetést a világ bármely pontjáról, bármilyen számítógépről vagy mobileszközről. A Bitcoin (BTC) egy nyílt forráskódú internetes pénznem, amely egy teljesen decentralizált P2P hálózaton keresztül fizethető. A Bitcoin fő egyedisége a teljes decentralizáció; úgy van kialakítva, hogy a szerző vagy más egyének, csoportok vagy kormányok kivételével senki ne tudja befolyásolni, megsemmisíteni, hamisítani, lefoglalni számlákat, ellenőrizni a pénzáramlást vagy inflációt okozni. A hálózat másik nagy előnye a bitcoin fizetések anonimitása, amelyet a felhasználók érzékeny személyes adatok megadása nélkül is végrehajthatnak.


Az ELITE Date egy hagyományos, tisztán cseh társkereső portál, amely elsősorban a komoly kapcsolatokra fókuszál. idős kategória 30-50 éves korig, és a férfiak és nők kiegyensúlyozott arányán túlmenően a profilok kézi ellenőrzését, magas szintű adatvédelmet és ingyenes élő technikai támogatást kínál mindenkinek.


Hasonló cikkek

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.