Ismerje meg a Bitcoint

Az internetes társkereső oldalak érdekes fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években, és növekedésük a modern társadalom tükre, amely egyre jobban ismeri a közösségi médiát és általában a kibervilágot. A kommunikáció modern formáinak ereje és hatása egyrészt lehetővé teszi hatalmas mennyiségű információ könnyű megosztását, másrészt keresését, megismerését. Ebben a helyzetben a társkereső oldalak igyekeznek olyan hely maradni, ahol felhasználóik nagyon személyes információkat osztanak meg, amelyek bizalmasak maradnak. Ennek kulcsa a személyes adatok alapos védelme.

Az ELITE Date társkereső portál üzemeltetői egy innovatív lépés mellett döntöttek, és bevezettek egy fizetési átjárót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Bitcoinnal fizessenek. Ennek az alternatív fizetési módnak a bevezetésével az ELITE Date lehetőséget ad a felhasználóknak személyes adataik jobb védelmére, egyúttal megmutatja, hogy követi a modern technológiák világtrendjeit.


Annak ellenére, hogy A bitcoinok még mindig inkább a média érdeklődésének peremére szorulnak, népszerűségük világszerte növekszik, és a kibervalutával való kísérletezés teljes értékű, elismert árucikké vált, amelyet a német jegybank hivatalos virtuális fizetőeszközként ismer el.

A Bitpay.com fizetési átjáró, amellyel az ELITE Date együttműködik, lehetővé teszi a Bitcoinon keresztüli fizetést a világ bármely pontjáról, bármilyen számítógépről vagy mobileszközről. A Bitcoin (BTC) egy nyílt forráskódú internetes pénznem, amely egy teljesen decentralizált P2P hálózaton keresztül fizethető. A Bitcoin fő egyedisége a teljes decentralizáció; úgy van kialakítva, hogy a szerző vagy más egyének, csoportok vagy kormányok kivételével senki ne tudja befolyásolni, megsemmisíteni, hamisítani, lefoglalni számlákat, ellenőrizni a pénzáramlást vagy inflációt okozni. A hálózat másik nagy előnye a bitcoin fizetések anonimitása, amelyet a felhasználók érzékeny személyes adatok megadása nélkül is végrehajthatnak.


Az ELITE Date egy hagyományos, tisztán cseh társkereső portál, amely elsősorban a komoly kapcsolatokra fókuszál. idős kategória 30-50 éves korig, és a férfiak és nők kiegyensúlyozott arányán túlmenően a profilok kézi ellenőrzését, magas szintű adatvédelmet és ingyenes élő technikai támogatást kínál mindenkinek.


Hasonló cikkek

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Mikor ne hozzunk létre új partnerséget?

Még mindig nincs partnered? Szeretnél végre találni valakit, akivel együtt töltöd az egyedül töltött szomorú napokat? Ha igen, akkor szorosan tartunk, hogy az új kapcsolatod sikerüljön. Óvakodj azonban azoktól a helyzetektől, amelyekben nem jó új partnerkapcsolatot kialakítani. Vagyis egy olyan helyzet, amikor jobb várni egy kicsit, hogy ne kapkodj a párválasztásnál.

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.