Ismerje meg a Bitcoint

Az internetes társkereső oldalak érdekes fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években, és növekedésük a modern társadalom tükre, amely egyre jobban ismeri a közösségi médiát és általában a kibervilágot. A kommunikáció modern formáinak ereje és hatása egyrészt lehetővé teszi hatalmas mennyiségű információ könnyű megosztását, másrészt keresését, megismerését. Ebben a helyzetben a társkereső oldalak igyekeznek olyan hely maradni, ahol felhasználóik nagyon személyes információkat osztanak meg, amelyek bizalmasak maradnak. Ennek kulcsa a személyes adatok alapos védelme.

Az ELITE Date társkereső portál üzemeltetői egy innovatív lépés mellett döntöttek, és bevezettek egy fizetési átjárót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Bitcoinnal fizessenek. Ennek az alternatív fizetési módnak a bevezetésével az ELITE Date lehetőséget ad a felhasználóknak személyes adataik jobb védelmére, egyúttal megmutatja, hogy követi a modern technológiák világtrendjeit.


Annak ellenére, hogy A bitcoinok még mindig inkább a média érdeklődésének peremére szorulnak, népszerűségük világszerte növekszik, és a kibervalutával való kísérletezés teljes értékű, elismert árucikké vált, amelyet a német jegybank hivatalos virtuális fizetőeszközként ismer el.

A Bitpay.com fizetési átjáró, amellyel az ELITE Date együttműködik, lehetővé teszi a Bitcoinon keresztüli fizetést a világ bármely pontjáról, bármilyen számítógépről vagy mobileszközről. A Bitcoin (BTC) egy nyílt forráskódú internetes pénznem, amely egy teljesen decentralizált P2P hálózaton keresztül fizethető. A Bitcoin fő egyedisége a teljes decentralizáció; úgy van kialakítva, hogy a szerző vagy más egyének, csoportok vagy kormányok kivételével senki ne tudja befolyásolni, megsemmisíteni, hamisítani, lefoglalni számlákat, ellenőrizni a pénzáramlást vagy inflációt okozni. A hálózat másik nagy előnye a bitcoin fizetések anonimitása, amelyet a felhasználók érzékeny személyes adatok megadása nélkül is végrehajthatnak.


Az ELITE Date egy hagyományos, tisztán cseh társkereső portál, amely elsősorban a komoly kapcsolatokra fókuszál. idős kategória 30-50 éves korig, és a férfiak és nők kiegyensúlyozott arányán túlmenően a profilok kézi ellenőrzését, magas szintű adatvédelmet és ingyenes élő technikai támogatást kínál mindenkinek.


Hasonló cikkek

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.