Ismerje meg a Bitcoint

Az internetes társkereső oldalak érdekes fejlődésen mentek keresztül az elmúlt években, és növekedésük a modern társadalom tükre, amely egyre jobban ismeri a közösségi médiát és általában a kibervilágot. A kommunikáció modern formáinak ereje és hatása egyrészt lehetővé teszi hatalmas mennyiségű információ könnyű megosztását, másrészt keresését, megismerését. Ebben a helyzetben a társkereső oldalak igyekeznek olyan hely maradni, ahol felhasználóik nagyon személyes információkat osztanak meg, amelyek bizalmasak maradnak. Ennek kulcsa a személyes adatok alapos védelme.

Az ELITE Date társkereső portál üzemeltetői egy innovatív lépés mellett döntöttek, és bevezettek egy fizetési átjárót, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy Bitcoinnal fizessenek. Ennek az alternatív fizetési módnak a bevezetésével az ELITE Date lehetőséget ad a felhasználóknak személyes adataik jobb védelmére, egyúttal megmutatja, hogy követi a modern technológiák világtrendjeit.


Annak ellenére, hogy A bitcoinok még mindig inkább a média érdeklődésének peremére szorulnak, népszerűségük világszerte növekszik, és a kibervalutával való kísérletezés teljes értékű, elismert árucikké vált, amelyet a német jegybank hivatalos virtuális fizetőeszközként ismer el.

A Bitpay.com fizetési átjáró, amellyel az ELITE Date együttműködik, lehetővé teszi a Bitcoinon keresztüli fizetést a világ bármely pontjáról, bármilyen számítógépről vagy mobileszközről. A Bitcoin (BTC) egy nyílt forráskódú internetes pénznem, amely egy teljesen decentralizált P2P hálózaton keresztül fizethető. A Bitcoin fő egyedisége a teljes decentralizáció; úgy van kialakítva, hogy a szerző vagy más egyének, csoportok vagy kormányok kivételével senki ne tudja befolyásolni, megsemmisíteni, hamisítani, lefoglalni számlákat, ellenőrizni a pénzáramlást vagy inflációt okozni. A hálózat másik nagy előnye a bitcoin fizetések anonimitása, amelyet a felhasználók érzékeny személyes adatok megadása nélkül is végrehajthatnak.


Az ELITE Date egy hagyományos, tisztán cseh társkereső portál, amely elsősorban a komoly kapcsolatokra fókuszál. idős kategória 30-50 éves korig, és a férfiak és nők kiegyensúlyozott arányán túlmenően a profilok kézi ellenőrzését, magas szintű adatvédelmet és ingyenes élő technikai támogatást kínál mindenkinek.


Hasonló cikkek

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.