Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Az újat a régivé szeretné alakítani

A legegyszerűbb módon: Ha nem oldotta meg a múltat, azt szeretné, ha az új partnerek viselkedjenek úgy, mint a régiek. Ugyanazt a viselkedési modellt, ugyanazokat az érdeklődéseket, ugyanazokat az indokokat várod erre vagy arra. De minden új kapcsolat teljesen új élmény. Természetesen egy bizonyos modell - kommunikáció, egymás érdekeinek törődése, bizalom - mindig érvényes. De nem ugyanúgy! Egy teljesen új ember áll előtted. Kezdje el az elejétől az ismerkedést, és ne hasonlítsa össze korábbi partnerével.

Nem sikerült túltennie magát a régi sérelmeken

Valamiért a régi kapcsolata véget ért. Legyen szó kölcsönös elhidegülésről, a kedvesed elhagyott valaki másért, elköltözött a munka miatt, vagy a kapcsolatod hűtlenség miatt ért véget. Az ok nem számít. De honnan tudod, hogy még nem jutottál túl ezen a tényen? Gyanús vagy? Ha egy új partner késik, azonnal azt gondolja, hogy ez hűtlenség. Minden munkahelyi sikert előhírnöknek veszel, hogy szerelmed egy másik város másik osztályára kerül. A bizalom nagyon fontos egy kapcsolatban, ezért ne rontsd el téves feltételezéseiddel.

Kételkedsz magadban

A sérelmeket átviheted magadra. Teljesen abbahagyod, hogy hiszel magadban. Feleslegesen aggódsz az olyan gondolatok miatt, mint: Mi van, ha nem vagy elég jó a párodnak, és ezért hagyott el? Mi van, ha nincs joga egy új boldogsághoz? Az önbizalom gyakran visszaüt azokra, akiket szeretsz. Tudod, mit mondanak: aki az osztálytársait zaklatja, nem hisz magában. Felnőttként már nem állnak rendelkezésedre osztálytársaid. Tehát haragja új partnere ellen fog fordulni. De senki sem akar ezen keresztülmenni. Ezért az emberek mindig azokkal keresnek kapcsolatokat, akik megoldották múltjukat, és nem kiabálnak velük valami miatt, ami a kedvesével történt. Azt jelenti, hogy tanulni kell. Tanulj a hibáidból. Csak azt a jót vedd ki az adott helyzetből, ami a jövőben is segítségedre lesz. Ami megakadályozna a boldogságban, hagyd a múltban. Készen kell állnia egy új elkötelezettségre. Csak így fog sikerülni neked. Vedd egy teljesen új életfejezetnek, ne a régi folytatásának!


Hasonló cikkek

Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

Szerezze vissza önbizalmát egy sikertelen randevú után

Minél több sikertelen találkozón megy keresztül, annál jobban csökken az önbizalma. Semmi kétség felőle. Az internetes (gyors) időpontegyeztetés korszakának vannak hátrányai is. Annak ellenére, hogy tudod, hogy ez csak egy teszt volt, a sikertelen randevúk gyors egymásutánban történő sorozata még a legerősebb karaktert is megindítja. Hogyan vidítod fel magad, ha egy különösen rossz randevúról térsz vissza?

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Milyen férfiak ezek?

Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ennek ellenére egy kicsit más megközelítést igényelnek.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.