Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Az újat a régivé szeretné alakítani

A legegyszerűbb módon: Ha nem oldotta meg a múltat, azt szeretné, ha az új partnerek viselkedjenek úgy, mint a régiek. Ugyanazt a viselkedési modellt, ugyanazokat az érdeklődéseket, ugyanazokat az indokokat várod erre vagy arra. De minden új kapcsolat teljesen új élmény. Természetesen egy bizonyos modell - kommunikáció, egymás érdekeinek törődése, bizalom - mindig érvényes. De nem ugyanúgy! Egy teljesen új ember áll előtted. Kezdje el az elejétől az ismerkedést, és ne hasonlítsa össze korábbi partnerével.

Nem sikerült túltennie magát a régi sérelmeken

Valamiért a régi kapcsolata véget ért. Legyen szó kölcsönös elhidegülésről, a kedvesed elhagyott valaki másért, elköltözött a munka miatt, vagy a kapcsolatod hűtlenség miatt ért véget. Az ok nem számít. De honnan tudod, hogy még nem jutottál túl ezen a tényen? Gyanús vagy? Ha egy új partner késik, azonnal azt gondolja, hogy ez hűtlenség. Minden munkahelyi sikert előhírnöknek veszel, hogy szerelmed egy másik város másik osztályára kerül. A bizalom nagyon fontos egy kapcsolatban, ezért ne rontsd el téves feltételezéseiddel.

Kételkedsz magadban

A sérelmeket átviheted magadra. Teljesen abbahagyod, hogy hiszel magadban. Feleslegesen aggódsz az olyan gondolatok miatt, mint: Mi van, ha nem vagy elég jó a párodnak, és ezért hagyott el? Mi van, ha nincs joga egy új boldogsághoz? Az önbizalom gyakran visszaüt azokra, akiket szeretsz. Tudod, mit mondanak: aki az osztálytársait zaklatja, nem hisz magában. Felnőttként már nem állnak rendelkezésedre osztálytársaid. Tehát haragja új partnere ellen fog fordulni. De senki sem akar ezen keresztülmenni. Ezért az emberek mindig azokkal keresnek kapcsolatokat, akik megoldották múltjukat, és nem kiabálnak velük valami miatt, ami a kedvesével történt. Azt jelenti, hogy tanulni kell. Tanulj a hibáidból. Csak azt a jót vedd ki az adott helyzetből, ami a jövőben is segítségedre lesz. Ami megakadályozna a boldogságban, hagyd a múltban. Készen kell állnia egy új elkötelezettségre. Csak így fog sikerülni neked. Vedd egy teljesen új életfejezetnek, ne a régi folytatásának!


Hasonló cikkek

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyiktől?

Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tedd fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheted, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egymásnak.

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!