Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Az újat a régivé szeretné alakítani

A legegyszerűbb módon: Ha nem oldotta meg a múltat, azt szeretné, ha az új partnerek viselkedjenek úgy, mint a régiek. Ugyanazt a viselkedési modellt, ugyanazokat az érdeklődéseket, ugyanazokat az indokokat várod erre vagy arra. De minden új kapcsolat teljesen új élmény. Természetesen egy bizonyos modell - kommunikáció, egymás érdekeinek törődése, bizalom - mindig érvényes. De nem ugyanúgy! Egy teljesen új ember áll előtted. Kezdje el az elejétől az ismerkedést, és ne hasonlítsa össze korábbi partnerével.

Nem sikerült túltennie magát a régi sérelmeken

Valamiért a régi kapcsolata véget ért. Legyen szó kölcsönös elhidegülésről, a kedvesed elhagyott valaki másért, elköltözött a munka miatt, vagy a kapcsolatod hűtlenség miatt ért véget. Az ok nem számít. De honnan tudod, hogy még nem jutottál túl ezen a tényen? Gyanús vagy? Ha egy új partner késik, azonnal azt gondolja, hogy ez hűtlenség. Minden munkahelyi sikert előhírnöknek veszel, hogy szerelmed egy másik város másik osztályára kerül. A bizalom nagyon fontos egy kapcsolatban, ezért ne rontsd el téves feltételezéseiddel.

Kételkedsz magadban

A sérelmeket átviheted magadra. Teljesen abbahagyod, hogy hiszel magadban. Feleslegesen aggódsz az olyan gondolatok miatt, mint: Mi van, ha nem vagy elég jó a párodnak, és ezért hagyott el? Mi van, ha nincs joga egy új boldogsághoz? Az önbizalom gyakran visszaüt azokra, akiket szeretsz. Tudod, mit mondanak: aki az osztálytársait zaklatja, nem hisz magában. Felnőttként már nem állnak rendelkezésedre osztálytársaid. Tehát haragja új partnere ellen fog fordulni. De senki sem akar ezen keresztülmenni. Ezért az emberek mindig azokkal keresnek kapcsolatokat, akik megoldották múltjukat, és nem kiabálnak velük valami miatt, ami a kedvesével történt. Azt jelenti, hogy tanulni kell. Tanulj a hibáidból. Csak azt a jót vedd ki az adott helyzetből, ami a jövőben is segítségedre lesz. Ami megakadályozna a boldogságban, hagyd a múltban. Készen kell állnia egy új elkötelezettségre. Csak így fog sikerülni neked. Vedd egy teljesen új életfejezetnek, ne a régi folytatásának!


Hasonló cikkek

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.