Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Az újat a régivé szeretné alakítani

A legegyszerűbb módon: Ha nem oldotta meg a múltat, azt szeretné, ha az új partnerek viselkedjenek úgy, mint a régiek. Ugyanazt a viselkedési modellt, ugyanazokat az érdeklődéseket, ugyanazokat az indokokat várod erre vagy arra. De minden új kapcsolat teljesen új élmény. Természetesen egy bizonyos modell - kommunikáció, egymás érdekeinek törődése, bizalom - mindig érvényes. De nem ugyanúgy! Egy teljesen új ember áll előtted. Kezdje el az elejétől az ismerkedést, és ne hasonlítsa össze korábbi partnerével.

Nem sikerült túltennie magát a régi sérelmeken

Valamiért a régi kapcsolata véget ért. Legyen szó kölcsönös elhidegülésről, a kedvesed elhagyott valaki másért, elköltözött a munka miatt, vagy a kapcsolatod hűtlenség miatt ért véget. Az ok nem számít. De honnan tudod, hogy még nem jutottál túl ezen a tényen? Gyanús vagy? Ha egy új partner késik, azonnal azt gondolja, hogy ez hűtlenség. Minden munkahelyi sikert előhírnöknek veszel, hogy szerelmed egy másik város másik osztályára kerül. A bizalom nagyon fontos egy kapcsolatban, ezért ne rontsd el téves feltételezéseiddel.

Kételkedsz magadban

A sérelmeket átviheted magadra. Teljesen abbahagyod, hogy hiszel magadban. Feleslegesen aggódsz az olyan gondolatok miatt, mint: Mi van, ha nem vagy elég jó a párodnak, és ezért hagyott el? Mi van, ha nincs joga egy új boldogsághoz? Az önbizalom gyakran visszaüt azokra, akiket szeretsz. Tudod, mit mondanak: aki az osztálytársait zaklatja, nem hisz magában. Felnőttként már nem állnak rendelkezésedre osztálytársaid. Tehát haragja új partnere ellen fog fordulni. De senki sem akar ezen keresztülmenni. Ezért az emberek mindig azokkal keresnek kapcsolatokat, akik megoldották múltjukat, és nem kiabálnak velük valami miatt, ami a kedvesével történt. Azt jelenti, hogy tanulni kell. Tanulj a hibáidból. Csak azt a jót vedd ki az adott helyzetből, ami a jövőben is segítségedre lesz. Ami megakadályozna a boldogságban, hagyd a múltban. Készen kell állnia egy új elkötelezettségre. Csak így fog sikerülni neked. Vedd egy teljesen új életfejezetnek, ne a régi folytatásának!


Hasonló cikkek

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.