Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Még a tökéletes problémamegoldás is

Ma már egyáltalán nem bonyolult két év után szakítani valakivel és megtalálni valaki más. Szerencsére már nem vagyunk egy életen át tartó nyomorúságra kárhoztatva, ha rosszul választunk. Másrészt ez a jelenlegi elválási/válási trend a lustaságunkra ösztönöz. Sokan inkább szakítanak, mintsem megoldják a kapcsolati problémákat. Inkább elmegy egy "házzal odébb", hogy megkeresse a tökéletes párját, mintsem a gondokkal foglalkozzon.

Ne keressen "kész dolgot"

Te is az vagy a lelkitársadat keresed, mint magát a tökéletességet? Mindig hallgat rád, időben jön haza, nem lóg a barátaival a kocsmákban, és inkább megölel a forró szex helyett? Ő viszont jól főz, mindig szép, karcsú, ápolt és kedves, és pontosan tudja, mikor kell sárkánynak lenni, és mikor kell alázatosnak lenni az ágyban. Figyelem, itt is érvényes az a mondás, hogy senki sem tökéletes. A tökéletességért meg kell dolgozni!

Beszélj, ne rohanj

A partner nem tud gondolatokban olvasni. Ha akarsz tőle valamit, vagy ha valami zavar, akkor hangosan ki kell mondanod. Nyugodtan és rosszindulat nélkül kérd meg párodat, hogy ne menjen olyan gyakran kocsmába, mert egyedül vagy otthon szomorú és egy kicsit féltékeny is rá. Mondd el a barátnődnek, hogy megköszönnéd, ha egyszer főzne, mert nincs rá időd, és te sem szeretsz állandóan éttermekből rendelni. Kérjétek egymást, meglátjátok, hogy nem fogjátok megbánni.

Fogadd el szerelmed TÖKÉLETESSÉGÉT

Egy kapcsolat két emberről szól. És az emberek egyszerűen nem tökéletesek. Dolgozz a kapcsolaton és magadon. Beszélgessetek egymással, vitatkozzatok, vitatkozzatok. Csinálj dolgokat másként, mint mások. Röviden: rázd le a tökéletes kapcsolat kereskedelmi gondolatát, és légy tökéletes önmagad számára.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívtól!

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.