Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Még a tökéletes problémamegoldás is

Ma már egyáltalán nem bonyolult két év után szakítani valakivel és megtalálni valaki más. Szerencsére már nem vagyunk egy életen át tartó nyomorúságra kárhoztatva, ha rosszul választunk. Másrészt ez a jelenlegi elválási/válási trend a lustaságunkra ösztönöz. Sokan inkább szakítanak, mintsem megoldják a kapcsolati problémákat. Inkább elmegy egy "házzal odébb", hogy megkeresse a tökéletes párját, mintsem a gondokkal foglalkozzon.

Ne keressen "kész dolgot"

Te is az vagy a lelkitársadat keresed, mint magát a tökéletességet? Mindig hallgat rád, időben jön haza, nem lóg a barátaival a kocsmákban, és inkább megölel a forró szex helyett? Ő viszont jól főz, mindig szép, karcsú, ápolt és kedves, és pontosan tudja, mikor kell sárkánynak lenni, és mikor kell alázatosnak lenni az ágyban. Figyelem, itt is érvényes az a mondás, hogy senki sem tökéletes. A tökéletességért meg kell dolgozni!

Beszélj, ne rohanj

A partner nem tud gondolatokban olvasni. Ha akarsz tőle valamit, vagy ha valami zavar, akkor hangosan ki kell mondanod. Nyugodtan és rosszindulat nélkül kérd meg párodat, hogy ne menjen olyan gyakran kocsmába, mert egyedül vagy otthon szomorú és egy kicsit féltékeny is rá. Mondd el a barátnődnek, hogy megköszönnéd, ha egyszer főzne, mert nincs rá időd, és te sem szeretsz állandóan éttermekből rendelni. Kérjétek egymást, meglátjátok, hogy nem fogjátok megbánni.

Fogadd el szerelmed TÖKÉLETESSÉGÉT

Egy kapcsolat két emberről szól. És az emberek egyszerűen nem tökéletesek. Dolgozz a kapcsolaton és magadon. Beszélgessetek egymással, vitatkozzatok, vitatkozzatok. Csinálj dolgokat másként, mint mások. Röviden: rázd le a tökéletes kapcsolat kereskedelmi gondolatát, és légy tökéletes önmagad számára.


Hasonló cikkek

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.