Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Még a tökéletes problémamegoldás is

Ma már egyáltalán nem bonyolult két év után szakítani valakivel és megtalálni valaki más. Szerencsére már nem vagyunk egy életen át tartó nyomorúságra kárhoztatva, ha rosszul választunk. Másrészt ez a jelenlegi elválási/válási trend a lustaságunkra ösztönöz. Sokan inkább szakítanak, mintsem megoldják a kapcsolati problémákat. Inkább elmegy egy "házzal odébb", hogy megkeresse a tökéletes párját, mintsem a gondokkal foglalkozzon.

Ne keressen "kész dolgot"

Te is az vagy a lelkitársadat keresed, mint magát a tökéletességet? Mindig hallgat rád, időben jön haza, nem lóg a barátaival a kocsmákban, és inkább megölel a forró szex helyett? Ő viszont jól főz, mindig szép, karcsú, ápolt és kedves, és pontosan tudja, mikor kell sárkánynak lenni, és mikor kell alázatosnak lenni az ágyban. Figyelem, itt is érvényes az a mondás, hogy senki sem tökéletes. A tökéletességért meg kell dolgozni!

Beszélj, ne rohanj

A partner nem tud gondolatokban olvasni. Ha akarsz tőle valamit, vagy ha valami zavar, akkor hangosan ki kell mondanod. Nyugodtan és rosszindulat nélkül kérd meg párodat, hogy ne menjen olyan gyakran kocsmába, mert egyedül vagy otthon szomorú és egy kicsit féltékeny is rá. Mondd el a barátnődnek, hogy megköszönnéd, ha egyszer főzne, mert nincs rá időd, és te sem szeretsz állandóan éttermekből rendelni. Kérjétek egymást, meglátjátok, hogy nem fogjátok megbánni.

Fogadd el szerelmed TÖKÉLETESSÉGÉT

Egy kapcsolat két emberről szól. És az emberek egyszerűen nem tökéletesek. Dolgozz a kapcsolaton és magadon. Beszélgessetek egymással, vitatkozzatok, vitatkozzatok. Csinálj dolgokat másként, mint mások. Röviden: rázd le a tökéletes kapcsolat kereskedelmi gondolatát, és légy tökéletes önmagad számára.


Hasonló cikkek

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.