Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Még a tökéletes problémamegoldás is

Ma már egyáltalán nem bonyolult két év után szakítani valakivel és megtalálni valaki más. Szerencsére már nem vagyunk egy életen át tartó nyomorúságra kárhoztatva, ha rosszul választunk. Másrészt ez a jelenlegi elválási/válási trend a lustaságunkra ösztönöz. Sokan inkább szakítanak, mintsem megoldják a kapcsolati problémákat. Inkább elmegy egy "házzal odébb", hogy megkeresse a tökéletes párját, mintsem a gondokkal foglalkozzon.

Ne keressen "kész dolgot"

Te is az vagy a lelkitársadat keresed, mint magát a tökéletességet? Mindig hallgat rád, időben jön haza, nem lóg a barátaival a kocsmákban, és inkább megölel a forró szex helyett? Ő viszont jól főz, mindig szép, karcsú, ápolt és kedves, és pontosan tudja, mikor kell sárkánynak lenni, és mikor kell alázatosnak lenni az ágyban. Figyelem, itt is érvényes az a mondás, hogy senki sem tökéletes. A tökéletességért meg kell dolgozni!

Beszélj, ne rohanj

A partner nem tud gondolatokban olvasni. Ha akarsz tőle valamit, vagy ha valami zavar, akkor hangosan ki kell mondanod. Nyugodtan és rosszindulat nélkül kérd meg párodat, hogy ne menjen olyan gyakran kocsmába, mert egyedül vagy otthon szomorú és egy kicsit féltékeny is rá. Mondd el a barátnődnek, hogy megköszönnéd, ha egyszer főzne, mert nincs rá időd, és te sem szeretsz állandóan éttermekből rendelni. Kérjétek egymást, meglátjátok, hogy nem fogjátok megbánni.

Fogadd el szerelmed TÖKÉLETESSÉGÉT

Egy kapcsolat két emberről szól. És az emberek egyszerűen nem tökéletesek. Dolgozz a kapcsolaton és magadon. Beszélgessetek egymással, vitatkozzatok, vitatkozzatok. Csinálj dolgokat másként, mint mások. Röviden: rázd le a tökéletes kapcsolat kereskedelmi gondolatát, és légy tökéletes önmagad számára.


Hasonló cikkek

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.