Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Lehet, hogy szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepeken.

Egyesek számára a karácsony az év legszebb ünnepe, mások számára a stressz és a szomorúság a jelenleg átélt magány miatt. . Ha jelenleg egyedülálló és partner nélkül, ne ess kétségbe. Soha nem késő találkozni valakivel. Az internetes társkereső oldalakon minden sokkal gyorsabban megy, mint a mindennapi életben.

Szóval mit tegyünk?

Először is vonzó profilt kell létrehoznia. Ha komolyan gondolja a randevúzást, nagy körültekintéssel töltse ki profiladatait. Engedjen el minden negatív gondolatot, önsajnálatot vagy panaszt volt partnereivel kapcsolatban. A profilodnak pozitívnak kell lennie. Arra is figyelj, hogy milyen stílusban írsz, és hogy követsz-e el felesleges hibákat. Ne becsülje alá a fotók választékát sem. Tedd fel profilodra azokat a fotókat, amelyek a legjobban hízelegnek neked. Ügyeljen azonban arra, hogy megfeleljenek jelenlegi megjelenésének.

Már van profilja. Mi a következő lépés?

Akkor csak időre és vágyra van szükség, hogy megismerjük egymást. Ez elsősorban a társkereső oldalakon végzett tevékenységével és mentális állapotával kapcsolatos. Minél aktívabb vagy, annál nagyobb esélyed van találkozni szerelmeddel. Szűrje ki az elképzeléseinek megfelelő partnereket, és kezdjen el aktívan közeledni hozzájuk. Ne várja meg, hogy valaki üzenetet küldjön neked. Vedd úgy a társkereső oldalon, hogy először ismerkedj meg, és hogy a szerencse nemcsak a legvonzóbbaknak, hanem az aktívaknak is kívánja.

Ha társat keresel, nem szabad mutasd meg elkeseredettségedet. Hogyan lehet megszabadulni tőle? Próbáld meg élvezni a karácsonyi készülődést, függetlenül attól, hogy van-e már randevúd vagy sem. Képzeld el úgy, mintha nem a karácsonyi hegesztőbe mennél az új szerelmeddel, hanem a barátaiddal. Fogadd az életet olyannak, amilyen, és ne hagyd, hogy megmérgezz, mert a szerelmed véget ért, vagy mert még nem találtad meg az igazit.

A boldogság nem a hegyeket, hanem az embereket követi!

h2>

Minden nap szánjon egy kis időt az online randevúzásra, és meglátja! Talán az a tény, hogy elengeded azt a gondolatot, hogy 14 napon belül szerelmesnek kell lenned, növeli a vonzerejét. Hogy lehet ez, kérdezed? Mert békében leszel, és ez a béke és a jólét elkezd sugározni belőled. Mindig érvényes az a szabály, hogy a pozitív világszemléletű emberek sokkal könnyebben ismerik meg egymást, mint az örök pesszimisták.

Próbálj meg elégedett lenni. Próbáld meg kedvelni magad. Ha jó fizikai és lelki állapotban van, az pozitív hatással lesz a hangulatodra és a megjelenésedre is. És pontosan erre van most a legnagyobb szüksége.

A karácsonyi ünnepek alatt az emberek általában nagyon aktívak a társkereső oldalakon. Mindenki ugyanazt akarja, mint te. Élvezze az idei ünnepeket jobban, mint tavaly. Szabadulj meg tehát végleg a magányodtól, és lépj együtt az új évbe.


Hasonló cikkek

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.