Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Lehet, hogy szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepeken.

Egyesek számára a karácsony az év legszebb ünnepe, mások számára a stressz és a szomorúság a jelenleg átélt magány miatt. . Ha jelenleg egyedülálló és partner nélkül, ne ess kétségbe. Soha nem késő találkozni valakivel. Az internetes társkereső oldalakon minden sokkal gyorsabban megy, mint a mindennapi életben.

Szóval mit tegyünk?

Először is vonzó profilt kell létrehoznia. Ha komolyan gondolja a randevúzást, nagy körültekintéssel töltse ki profiladatait. Engedjen el minden negatív gondolatot, önsajnálatot vagy panaszt volt partnereivel kapcsolatban. A profilodnak pozitívnak kell lennie. Arra is figyelj, hogy milyen stílusban írsz, és hogy követsz-e el felesleges hibákat. Ne becsülje alá a fotók választékát sem. Tedd fel profilodra azokat a fotókat, amelyek a legjobban hízelegnek neked. Ügyeljen azonban arra, hogy megfeleljenek jelenlegi megjelenésének.

Már van profilja. Mi a következő lépés?

Akkor csak időre és vágyra van szükség, hogy megismerjük egymást. Ez elsősorban a társkereső oldalakon végzett tevékenységével és mentális állapotával kapcsolatos. Minél aktívabb vagy, annál nagyobb esélyed van találkozni szerelmeddel. Szűrje ki az elképzeléseinek megfelelő partnereket, és kezdjen el aktívan közeledni hozzájuk. Ne várja meg, hogy valaki üzenetet küldjön neked. Vedd úgy a társkereső oldalon, hogy először ismerkedj meg, és hogy a szerencse nemcsak a legvonzóbbaknak, hanem az aktívaknak is kívánja.

Ha társat keresel, nem szabad mutasd meg elkeseredettségedet. Hogyan lehet megszabadulni tőle? Próbáld meg élvezni a karácsonyi készülődést, függetlenül attól, hogy van-e már randevúd vagy sem. Képzeld el úgy, mintha nem a karácsonyi hegesztőbe mennél az új szerelmeddel, hanem a barátaiddal. Fogadd az életet olyannak, amilyen, és ne hagyd, hogy megmérgezz, mert a szerelmed véget ért, vagy mert még nem találtad meg az igazit.

A boldogság nem a hegyeket, hanem az embereket követi!

h2>

Minden nap szánjon egy kis időt az online randevúzásra, és meglátja! Talán az a tény, hogy elengeded azt a gondolatot, hogy 14 napon belül szerelmesnek kell lenned, növeli a vonzerejét. Hogy lehet ez, kérdezed? Mert békében leszel, és ez a béke és a jólét elkezd sugározni belőled. Mindig érvényes az a szabály, hogy a pozitív világszemléletű emberek sokkal könnyebben ismerik meg egymást, mint az örök pesszimisták.

Próbálj meg elégedett lenni. Próbáld meg kedvelni magad. Ha jó fizikai és lelki állapotban van, az pozitív hatással lesz a hangulatodra és a megjelenésedre is. És pontosan erre van most a legnagyobb szüksége.

A karácsonyi ünnepek alatt az emberek általában nagyon aktívak a társkereső oldalakon. Mindenki ugyanazt akarja, mint te. Élvezze az idei ünnepeket jobban, mint tavaly. Szabadulj meg tehát végleg a magányodtól, és lépj együtt az új évbe.


Hasonló cikkek

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.