Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

Belégzés, kilégzés

Mély levegővétellel oxigénnel látja el a szervezetet, ami jobban feldolgozza kellemetlen érzéseit. Lassú és hosszú kilégzéssel ismét megnyugtatod a dobogó szívet. Koncentrálj a valóban teljes kilégzésre. Az is segít, ha elképzeled, hogy a kilégzéssel minden idegességet kiengedsz a testedből. Újabb lélegzet következik, kicsit rövidebben. Aztán szokás szerint: mosolyogj, és hajrá.

Hűtse le a csuklóját

Egy egyszerű trükk, amelyet a diákok használnak a vizsgák előtt. Ha teheti, futtasson egy pillanatra jeges vizet a csuklóján, húzzon rá egy jégkockát, vagy kérje meg egy jeges ujjú barátját, hogy tartsa egy pillanatra a csuklóját. A csuklónál az artériák vannak a legközelebb a bőrhöz. Ezek lehűtésével lelassítja a véráramlást és ezzel az idegességét.

Állj fel, oszd meg

Érzéseid jelentősen befolyásolják a test helyzetét. És fordítva. Egyenesítsd ki magabiztos tartásba, vállaid kicsit nyomd hátra és lefelé, emeld fel az állad. Találja meg a kényelmet ebben a helyzetben, és pillanatok alatt eláraszt a magabiztosság. És akkor ossz meg valamit. „Te is annyira szereted ezt a dalt?” „Ezt az éttermet sem engeded ebbe az étterembe?” A megnyilvánuló bizalom erősebb kapcsolatérzetet teremt, és ösztönzi a viszonzás vágyát.

Változtassatok

Ha nem tudja közölni felfedezését, játsszon. Addig nézd őt vagy őt, amíg észre nem vesz téged. És akkor nézz félre. Várja meg, amíg újra megfordul, és nézze meg újra. A következő körben mosolyoghat, a következő körben bólogathat. Gondolja át, mit tegyen ezután. Amíg nem mered nyúlni, vagy odajön hozzád az illető. A randevúzás egy játék. Szóval játssz!


Hasonló cikkek

Mit nem szeretnek a férfiak a nőkben az első randevúkon?

Hölgyeim, készülnétek az első randevúra? Akkor vigyázz! Az első találkozás döntő fontosságú lehet számodra. A férfiakat nem érdekli, hogy nézel ki. Elmondjuk, mit nem szeretnek a férfiak gyakran a nőkben!

Megvan a megfelelő?

Találkozott már olyan férfival, aki megragadta a tekintetét, de nem tudja, hogy ő a megfelelő-e az Ön számára? Ezt a fizikai jelekből könnyen meg lehet állapítani. Elmondjuk, mit árulnak el róla gesztusai.

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Hogyan ismerkedjünk meg egy online társkereső oldalon?

Szeretnél találkozni valakivel? De nem az erősséged a nyilvános randevúzás? Akkor próbálj meg online ismerkedni! Ebben a cikkben öt fontos tippet találsz, amelyeket feltétlenül tudnod kell az online társkeresőről. Mind az öt dolog tanácsot ad Önnek, hogyan találkozzon sikeresen online.

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Flörtölj úgy, mintha senki sem tudna ellenállni

Flörtölni, flörtölni és ismerkedni művészet. A részletek azok, amelyek elvezetik álmai úticéljához. Párosítsa őket helyesen, és nyert! Tehát hogyan kell helyesen csinálni, és mire kell figyelni?

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.