Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

Belégzés, kilégzés

Mély levegővétellel oxigénnel látja el a szervezetet, ami jobban feldolgozza kellemetlen érzéseit. Lassú és hosszú kilégzéssel ismét megnyugtatod a dobogó szívet. Koncentrálj a valóban teljes kilégzésre. Az is segít, ha elképzeled, hogy a kilégzéssel minden idegességet kiengedsz a testedből. Újabb lélegzet következik, kicsit rövidebben. Aztán szokás szerint: mosolyogj, és hajrá.

Hűtse le a csuklóját

Egy egyszerű trükk, amelyet a diákok használnak a vizsgák előtt. Ha teheti, futtasson egy pillanatra jeges vizet a csuklóján, húzzon rá egy jégkockát, vagy kérje meg egy jeges ujjú barátját, hogy tartsa egy pillanatra a csuklóját. A csuklónál az artériák vannak a legközelebb a bőrhöz. Ezek lehűtésével lelassítja a véráramlást és ezzel az idegességét.

Állj fel, oszd meg

Érzéseid jelentősen befolyásolják a test helyzetét. És fordítva. Egyenesítsd ki magabiztos tartásba, vállaid kicsit nyomd hátra és lefelé, emeld fel az állad. Találja meg a kényelmet ebben a helyzetben, és pillanatok alatt eláraszt a magabiztosság. És akkor ossz meg valamit. „Te is annyira szereted ezt a dalt?” „Ezt az éttermet sem engeded ebbe az étterembe?” A megnyilvánuló bizalom erősebb kapcsolatérzetet teremt, és ösztönzi a viszonzás vágyát.

Változtassatok

Ha nem tudja közölni felfedezését, játsszon. Addig nézd őt vagy őt, amíg észre nem vesz téged. És akkor nézz félre. Várja meg, amíg újra megfordul, és nézze meg újra. A következő körben mosolyoghat, a következő körben bólogathat. Gondolja át, mit tegyen ezután. Amíg nem mered nyúlni, vagy odajön hozzád az illető. A randevúzás egy játék. Szóval játssz!


Hasonló cikkek

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

5 fajta nő, akivel inkább nem randiznál

Még a legszebb nőnek sincs garancia arra, hogy párkapcsolata sikeres lesz. Az igazi jellemvonások előbb-utóbb felszínre kerülnek. És ezek alapján döntöd el, hogy maradsz-e a kapcsolatban, vagy tovább nézel. 5 fajta nőt mutatunk be, amely soha nem fog megváltozni. Jobb, ha megszökik előlük, amíg nem késő.