Szelídítse meg a randevúzási izgalmait

A randevúzási szorongás az egyik leggyakoribb oka annak, hogy nem tud kapcsolatba lépni? Minél jobban szeretsz valakit, annál idegesebb vagy. És még inkább meg sem mered közelíteni az illetőt. Négy technikát mutatunk be az idegesség gyors és hatékony megszelídítésére.

Belégzés, kilégzés

Mély levegővétellel oxigénnel látja el a szervezetet, ami jobban feldolgozza kellemetlen érzéseit. Lassú és hosszú kilégzéssel ismét megnyugtatod a dobogó szívet. Koncentrálj a valóban teljes kilégzésre. Az is segít, ha elképzeled, hogy a kilégzéssel minden idegességet kiengedsz a testedből. Újabb lélegzet következik, kicsit rövidebben. Aztán szokás szerint: mosolyogj, és hajrá.

Hűtse le a csuklóját

Egy egyszerű trükk, amelyet a diákok használnak a vizsgák előtt. Ha teheti, futtasson egy pillanatra jeges vizet a csuklóján, húzzon rá egy jégkockát, vagy kérje meg egy jeges ujjú barátját, hogy tartsa egy pillanatra a csuklóját. A csuklónál az artériák vannak a legközelebb a bőrhöz. Ezek lehűtésével lelassítja a véráramlást és ezzel az idegességét.

Állj fel, oszd meg

Érzéseid jelentősen befolyásolják a test helyzetét. És fordítva. Egyenesítsd ki magabiztos tartásba, vállaid kicsit nyomd hátra és lefelé, emeld fel az állad. Találja meg a kényelmet ebben a helyzetben, és pillanatok alatt eláraszt a magabiztosság. És akkor ossz meg valamit. „Te is annyira szereted ezt a dalt?” „Ezt az éttermet sem engeded ebbe az étterembe?” A megnyilvánuló bizalom erősebb kapcsolatérzetet teremt, és ösztönzi a viszonzás vágyát.

Változtassatok

Ha nem tudja közölni felfedezését, játsszon. Addig nézd őt vagy őt, amíg észre nem vesz téged. És akkor nézz félre. Várja meg, amíg újra megfordul, és nézze meg újra. A következő körben mosolyoghat, a következő körben bólogathat. Gondolja át, mit tegyen ezután. Amíg nem mered nyúlni, vagy odajön hozzád az illető. A randevúzás egy játék. Szóval játssz!


Hasonló cikkek

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Az egyedülálló élet előnyei

Mindent megtesz, hogy megtaláld a tökéletes párod? De mi van, ha egyszerűen nem megy? Ne ess kétségbe. Emlékeztesd magad abban a pillanatban, milyen előnyöket kínál a szingli élet!

Hogyan kell megszólítani egy férfit

Néhány nő még ma is vár egy fehér lovon ülő gyönyörű hercegre. Természetesen mindannyian szeretjük a Hamupipőke mesét, amelyben a herceg a választottját keresi. Hölgyeim, úgy gondolják ma is ez a helyzet? Sajnos nem. A huszonegyedik században élünk. Nagy változások történtek, és nemcsak a gazdaságban vagy a technológia területén, hanem a férfi és a nő kapcsolatában is. Kedves hölgyeim, ma már senki sem húzza fel a cipellőt a lábatokra, hacsak nem kéritek meg őket. Ne pazaroljátok az időt, és vegyétek a saját kezetekbe a jövőtöket.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.