Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. Ha elolvassa ezt a cikket, azonnal világossá válik, hogy mely férfiakkal nem kezd inkább kapcsolatot.

Koleric

Ha a kapcsolat elején észreveszi, hogy partnere kissé felemeli a hangját, és nagyon impulzív, légy óvatos. A jövőben a felemelt hang hangos üvöltéssé válhat, amelyet még a szomszédok is hallanak. Ha idővel a sikoltozását dolgok összetörése kíséri, tedd a lábad a válladra, és fuss, ameddig csak tudsz.

Addikt

Megtudtad, hogy kedvesed rabja drog, alkohol vagy egyéb támogatási mód? Győződjön meg róla, hogy gyorsan megszabadul ettől a függőségtől. Ahogy az a szenvedélybetegeknél lenni szokott, ők sem szabadulnak meg könnyen függőségüktől. A legtöbb esetben ezekből a problémákból még szeretteik segítségével sem tudnak kijönni. Ha ez a helyzet, gyorsan vegye le a kezét partneréről. Mielőtt belerángatna a saját problémáiba.

A nőcsábász

Ha a párod megcsalt egy másik hölgyet/hölgyet veled, és alapvetően így kezdődött a kapcsolatod, az nem jó jel . A helyzet nagy valószínűséggel megismétlődik, azzal a különbséggel, hogy te leszel a következő megcsalt lány/nő. Előfordult már, hogy az utcán sétálva partnere nem tudja levenni a tekintetét a fiatal és feszes fenekéről? Ebből is látszik, hogy legszívesebben több lány lenne egyszerre. Ha beleszeretsz, akkor a legrosszabb lesz a vége. A párod nem sokat fog törődni veled. A nőcsábász nem alkalmas férfi hosszú távú kapcsolatra.

Anya

A legtöbb gyerek csak a „mama” példája. Otthon az anyjuk mindig mindent takarít, főz és előkészít. Az étel mindig a megfelelő időben kerül az asztalra. Anya jól érezte magát a fiával, így soha nem lesz boldogabb a háztartásban, mint az anyja. Vagyis csak akkor, ha nem úgy állítod be, mint a szeretett anyját. Próbálj meg átlátni az ilyen típusokon, mielőtt igazán elkezdesz velük élni.

Viccer

Ha az embered szeret viccelni, és tud szórakoztatni, nincs ezzel semmi baj. De a probléma akkor jön, amikor gúnyolódni kezd. Természetesen a szúrást nem szabad túl komolyan venni. Azonban semmit sem szabad túlzásba vinni. Nagyon valószínű, hogy partnere nyilvánosan veszi a viccelődését, és zavarba hozni kezd. Ha mást sem hallasz felőle azon kívül, hogy viccelődik veled, itt az ideje, hogy keress valaki mást.


Hasonló cikkek

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthet az online társkereső élettársat találni.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.