Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. Ha elolvassa ezt a cikket, azonnal világossá válik, hogy mely férfiakkal nem kezd inkább kapcsolatot.

Koleric

Ha a kapcsolat elején észreveszi, hogy partnere kissé felemeli a hangját, és nagyon impulzív, légy óvatos. A jövőben a felemelt hang hangos üvöltéssé válhat, amelyet még a szomszédok is hallanak. Ha idővel a sikoltozását dolgok összetörése kíséri, tedd a lábad a válladra, és fuss, ameddig csak tudsz.

Addikt

Megtudtad, hogy kedvesed rabja drog, alkohol vagy egyéb támogatási mód? Győződjön meg róla, hogy gyorsan megszabadul ettől a függőségtől. Ahogy az a szenvedélybetegeknél lenni szokott, ők sem szabadulnak meg könnyen függőségüktől. A legtöbb esetben ezekből a problémákból még szeretteik segítségével sem tudnak kijönni. Ha ez a helyzet, gyorsan vegye le a kezét partneréről. Mielőtt belerángatna a saját problémáiba.

A nőcsábász

Ha a párod megcsalt egy másik hölgyet/hölgyet veled, és alapvetően így kezdődött a kapcsolatod, az nem jó jel . A helyzet nagy valószínűséggel megismétlődik, azzal a különbséggel, hogy te leszel a következő megcsalt lány/nő. Előfordult már, hogy az utcán sétálva partnere nem tudja levenni a tekintetét a fiatal és feszes fenekéről? Ebből is látszik, hogy legszívesebben több lány lenne egyszerre. Ha beleszeretsz, akkor a legrosszabb lesz a vége. A párod nem sokat fog törődni veled. A nőcsábász nem alkalmas férfi hosszú távú kapcsolatra.

Anya

A legtöbb gyerek csak a „mama” példája. Otthon az anyjuk mindig mindent takarít, főz és előkészít. Az étel mindig a megfelelő időben kerül az asztalra. Anya jól érezte magát a fiával, így soha nem lesz boldogabb a háztartásban, mint az anyja. Vagyis csak akkor, ha nem úgy állítod be, mint a szeretett anyját. Próbálj meg átlátni az ilyen típusokon, mielőtt igazán elkezdesz velük élni.

Viccer

Ha az embered szeret viccelni, és tud szórakoztatni, nincs ezzel semmi baj. De a probléma akkor jön, amikor gúnyolódni kezd. Természetesen a szúrást nem szabad túl komolyan venni. Azonban semmit sem szabad túlzásba vinni. Nagyon valószínű, hogy partnere nyilvánosan veszi a viccelődését, és zavarba hozni kezd. Ha mást sem hallasz felőle azon kívül, hogy viccelődik veled, itt az ideje, hogy keress valaki mást.


Hasonló cikkek

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Hogyan hívjunk el egy férfit randevúzni?

Folyamatosan azt hajtogatja a fejében, hogy a férfiak vadászok, és nekik kell megtenniük az első lépést? De arra várni, hogy egy férfi lendüljön, bizonyos esetekben gyilkos lehet. Ha tetszik, csináld másképp! Ne várja meg, hogy meghívjon. Hívd meg te is! Nem tudja, hogyan kell csinálni? Olvasson tovább.

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

Kérd meg őt

Felmérések szerint a férfiak 93%-a fél randevúzni egy nőt. Ebből egy egyszerű dolog következik. Ahelyett, hogy megelégedne a maradék hét százalékkal, hívd el magad randevúzni álmaid férfiját. ideges vagy emiatt? Ne légy. Tanácsot adunk, hogyan kezelje.

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.