Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. Ha elolvassa ezt a cikket, azonnal világossá válik, hogy mely férfiakkal nem kezd inkább kapcsolatot.

Koleric

Ha a kapcsolat elején észreveszi, hogy partnere kissé felemeli a hangját, és nagyon impulzív, légy óvatos. A jövőben a felemelt hang hangos üvöltéssé válhat, amelyet még a szomszédok is hallanak. Ha idővel a sikoltozását dolgok összetörése kíséri, tedd a lábad a válladra, és fuss, ameddig csak tudsz.

Addikt

Megtudtad, hogy kedvesed rabja drog, alkohol vagy egyéb támogatási mód? Győződjön meg róla, hogy gyorsan megszabadul ettől a függőségtől. Ahogy az a szenvedélybetegeknél lenni szokott, ők sem szabadulnak meg könnyen függőségüktől. A legtöbb esetben ezekből a problémákból még szeretteik segítségével sem tudnak kijönni. Ha ez a helyzet, gyorsan vegye le a kezét partneréről. Mielőtt belerángatna a saját problémáiba.

A nőcsábász

Ha a párod megcsalt egy másik hölgyet/hölgyet veled, és alapvetően így kezdődött a kapcsolatod, az nem jó jel . A helyzet nagy valószínűséggel megismétlődik, azzal a különbséggel, hogy te leszel a következő megcsalt lány/nő. Előfordult már, hogy az utcán sétálva partnere nem tudja levenni a tekintetét a fiatal és feszes fenekéről? Ebből is látszik, hogy legszívesebben több lány lenne egyszerre. Ha beleszeretsz, akkor a legrosszabb lesz a vége. A párod nem sokat fog törődni veled. A nőcsábász nem alkalmas férfi hosszú távú kapcsolatra.

Anya

A legtöbb gyerek csak a „mama” példája. Otthon az anyjuk mindig mindent takarít, főz és előkészít. Az étel mindig a megfelelő időben kerül az asztalra. Anya jól érezte magát a fiával, így soha nem lesz boldogabb a háztartásban, mint az anyja. Vagyis csak akkor, ha nem úgy állítod be, mint a szeretett anyját. Próbálj meg átlátni az ilyen típusokon, mielőtt igazán elkezdesz velük élni.

Viccer

Ha az embered szeret viccelni, és tud szórakoztatni, nincs ezzel semmi baj. De a probléma akkor jön, amikor gúnyolódni kezd. Természetesen a szúrást nem szabad túl komolyan venni. Azonban semmit sem szabad túlzásba vinni. Nagyon valószínű, hogy partnere nyilvánosan veszi a viccelődését, és zavarba hozni kezd. Ha mást sem hallasz felőle azon kívül, hogy viccelődik veled, itt az ideje, hogy keress valaki mást.


Hasonló cikkek

Szerelem egy társkereső oldalról: Hogyan ne dőljünk be a csalóknak?

A mai rohanó időkben kevés embernek van lehetősége elmenni bárokba vagy más rendezvényekre, és klasszikus módon megismerni egymást. Ez az oka annak, hogy az online társkereső oldalak virágoznak. Azonban a mindennapi élethez hasonlóan az interneten is vannak buktatók. Megírtuk Önnek, hogyan maradhat biztonságban itt is.

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.