Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. Ha elolvassa ezt a cikket, azonnal világossá válik, hogy mely férfiakkal nem kezd inkább kapcsolatot.

Koleric

Ha a kapcsolat elején észreveszi, hogy partnere kissé felemeli a hangját, és nagyon impulzív, légy óvatos. A jövőben a felemelt hang hangos üvöltéssé válhat, amelyet még a szomszédok is hallanak. Ha idővel a sikoltozását dolgok összetörése kíséri, tedd a lábad a válladra, és fuss, ameddig csak tudsz.

Addikt

Megtudtad, hogy kedvesed rabja drog, alkohol vagy egyéb támogatási mód? Győződjön meg róla, hogy gyorsan megszabadul ettől a függőségtől. Ahogy az a szenvedélybetegeknél lenni szokott, ők sem szabadulnak meg könnyen függőségüktől. A legtöbb esetben ezekből a problémákból még szeretteik segítségével sem tudnak kijönni. Ha ez a helyzet, gyorsan vegye le a kezét partneréről. Mielőtt belerángatna a saját problémáiba.

A nőcsábász

Ha a párod megcsalt egy másik hölgyet/hölgyet veled, és alapvetően így kezdődött a kapcsolatod, az nem jó jel . A helyzet nagy valószínűséggel megismétlődik, azzal a különbséggel, hogy te leszel a következő megcsalt lány/nő. Előfordult már, hogy az utcán sétálva partnere nem tudja levenni a tekintetét a fiatal és feszes fenekéről? Ebből is látszik, hogy legszívesebben több lány lenne egyszerre. Ha beleszeretsz, akkor a legrosszabb lesz a vége. A párod nem sokat fog törődni veled. A nőcsábász nem alkalmas férfi hosszú távú kapcsolatra.

Anya

A legtöbb gyerek csak a „mama” példája. Otthon az anyjuk mindig mindent takarít, főz és előkészít. Az étel mindig a megfelelő időben kerül az asztalra. Anya jól érezte magát a fiával, így soha nem lesz boldogabb a háztartásban, mint az anyja. Vagyis csak akkor, ha nem úgy állítod be, mint a szeretett anyját. Próbálj meg átlátni az ilyen típusokon, mielőtt igazán elkezdesz velük élni.

Viccer

Ha az embered szeret viccelni, és tud szórakoztatni, nincs ezzel semmi baj. De a probléma akkor jön, amikor gúnyolódni kezd. Természetesen a szúrást nem szabad túl komolyan venni. Azonban semmit sem szabad túlzásba vinni. Nagyon valószínű, hogy partnere nyilvánosan veszi a viccelődését, és zavarba hozni kezd. Ha mást sem hallasz felőle azon kívül, hogy viccelődik veled, itt az ideje, hogy keress valaki mást.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Egyszerűen!

Miről beszéljünk egy randevún?

Mész randevúzni? Ideges vagy, mert fogalmad sincs, miről beszélgess a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Tanácsot adunk, hogy milyen témákról illik beszélni az első randin.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.