Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Átlátszó hazugság

Időnként mindenki használhat egy kis hazugságot. A probléma akkor jelentkezik, amikor elkezdi az egyik hazugságot a másikra halmozni. Az utazás már nem volt szórakoztató számodra, már mindenhol jártál. Választhattál állást, mindenhol vigyáztak rád. És a megjelenés? Pontosan azt kapod, amit szeretnél – néhány plusz kiló vonzóbbá tesz, és szándékosan finom, kezelhetetlen hajat növeszt. Az urak szeretik a magabiztosságot, de ha olyan "sztárnak" teszed ki magad, aki nem vagy, az más. Inkább legyen őszinte.

Félelem

„Mi van, ha valamit rosszul mondok?” , „Mi van, ha nem szeret ebben a ruhában?”, „Úgy fogok kinézni alkoholista, ha vacsorázok egy pohár bort?" Ilyen és sok más kérdés minden bizonnyal legalább egyszer felmerült benned. De a hibázástól való állandó félelem valóban megmérgezhet. Magabiztosnak lenni. Fejezd ki neki az érzéseidet, először hívd fel, igyál meg egy második pohár bort, ha úgy érzed. És ha elhamarkodott következtetéseket von le, mire lenne jó neked egy ilyen partner? Jobb korán rájönni, hogy nem vagy megfelelő önmagadnak, mint egész életedben úgy tenni, mintha nem lennél az.

Túlzott rejtély

Nem jó az első randin mindent "fordítani" magától. Például arról, hogy egy plüssállatot, Alexet rejtegetsz a fiókban, vagy hogy a szüleid elaltattak, amikor tíz éves voltál, a párodnak egyelőre nem kell tudnia. De a túlzott titokzatosság sem a boldogság útja. Egy kapcsolat arról szól, hogy megismerjük egymást, és minél régebb óta vagytok együtt, annál jobban ismeritek egymást. A szülőkkel, a gyermekkorral, a hobbikkal és a munkával kapcsolatos kérdések is hozzátartoznak. Nem kell kínos történetekkel dicsekedni. De ha egy férfi kérdez valamit, válaszoljon.

Függetlenség

"Hívnia kell, várok.", "Kigyulladt az izzóm, mit csináljak? !" 21. század van, és az urak tisztában vannak ezzel. Attól félsz, hogy radikális feministának fog nevezni, aki "utálja a férfiakat", ha magad tankolhatod az autódat? A férfiak viszont nem akarnak eltartott szegény nőket, akik nélkülük egy lépést sem tesznek. Inkább terhet jelentenek számukra. Persze itt is, ott is meg tud menteni, mint egy királyfi és egy hercegnő a mesében. De ne legyen a labda a lábán.


Hasonló cikkek

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.