Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Átlátszó hazugság

Időnként mindenki használhat egy kis hazugságot. A probléma akkor jelentkezik, amikor elkezdi az egyik hazugságot a másikra halmozni. Az utazás már nem volt szórakoztató számodra, már mindenhol jártál. Választhattál állást, mindenhol vigyáztak rád. És a megjelenés? Pontosan azt kapod, amit szeretnél – néhány plusz kiló vonzóbbá tesz, és szándékosan finom, kezelhetetlen hajat növeszt. Az urak szeretik a magabiztosságot, de ha olyan "sztárnak" teszed ki magad, aki nem vagy, az más. Inkább legyen őszinte.

Félelem

„Mi van, ha valamit rosszul mondok?” , „Mi van, ha nem szeret ebben a ruhában?”, „Úgy fogok kinézni alkoholista, ha vacsorázok egy pohár bort?" Ilyen és sok más kérdés minden bizonnyal legalább egyszer felmerült benned. De a hibázástól való állandó félelem valóban megmérgezhet. Magabiztosnak lenni. Fejezd ki neki az érzéseidet, először hívd fel, igyál meg egy második pohár bort, ha úgy érzed. És ha elhamarkodott következtetéseket von le, mire lenne jó neked egy ilyen partner? Jobb korán rájönni, hogy nem vagy megfelelő önmagadnak, mint egész életedben úgy tenni, mintha nem lennél az.

Túlzott rejtély

Nem jó az első randin mindent "fordítani" magától. Például arról, hogy egy plüssállatot, Alexet rejtegetsz a fiókban, vagy hogy a szüleid elaltattak, amikor tíz éves voltál, a párodnak egyelőre nem kell tudnia. De a túlzott titokzatosság sem a boldogság útja. Egy kapcsolat arról szól, hogy megismerjük egymást, és minél régebb óta vagytok együtt, annál jobban ismeritek egymást. A szülőkkel, a gyermekkorral, a hobbikkal és a munkával kapcsolatos kérdések is hozzátartoznak. Nem kell kínos történetekkel dicsekedni. De ha egy férfi kérdez valamit, válaszoljon.

Függetlenség

"Hívnia kell, várok.", "Kigyulladt az izzóm, mit csináljak? !" 21. század van, és az urak tisztában vannak ezzel. Attól félsz, hogy radikális feministának fog nevezni, aki "utálja a férfiakat", ha magad tankolhatod az autódat? A férfiak viszont nem akarnak eltartott szegény nőket, akik nélkülük egy lépést sem tesznek. Inkább terhet jelentenek számukra. Persze itt is, ott is meg tud menteni, mint egy királyfi és egy hercegnő a mesében. De ne legyen a labda a lábán.


Hasonló cikkek

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Hogyan szerezzünk férfit

Úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy férfit találjon? Ez emberfeletti feladatnak tűnik? Valójában ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A legtöbb egyedülálló férfi is szeretne találkozni valakivel. Adunk néhány tippet, amelyek bátorságot adnak a randevúzáshoz.

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Ismerje fel a csalót

Még a legbiztonságosabb társkereső oldalon is találkozhatsz csalóval. Találkoztál már valakivel egy társkereső oldalon, aki nem hasonlít rád?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.