Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Átlátszó hazugság

Időnként mindenki használhat egy kis hazugságot. A probléma akkor jelentkezik, amikor elkezdi az egyik hazugságot a másikra halmozni. Az utazás már nem volt szórakoztató számodra, már mindenhol jártál. Választhattál állást, mindenhol vigyáztak rád. És a megjelenés? Pontosan azt kapod, amit szeretnél – néhány plusz kiló vonzóbbá tesz, és szándékosan finom, kezelhetetlen hajat növeszt. Az urak szeretik a magabiztosságot, de ha olyan "sztárnak" teszed ki magad, aki nem vagy, az más. Inkább legyen őszinte.

Félelem

„Mi van, ha valamit rosszul mondok?” , „Mi van, ha nem szeret ebben a ruhában?”, „Úgy fogok kinézni alkoholista, ha vacsorázok egy pohár bort?" Ilyen és sok más kérdés minden bizonnyal legalább egyszer felmerült benned. De a hibázástól való állandó félelem valóban megmérgezhet. Magabiztosnak lenni. Fejezd ki neki az érzéseidet, először hívd fel, igyál meg egy második pohár bort, ha úgy érzed. És ha elhamarkodott következtetéseket von le, mire lenne jó neked egy ilyen partner? Jobb korán rájönni, hogy nem vagy megfelelő önmagadnak, mint egész életedben úgy tenni, mintha nem lennél az.

Túlzott rejtély

Nem jó az első randin mindent "fordítani" magától. Például arról, hogy egy plüssállatot, Alexet rejtegetsz a fiókban, vagy hogy a szüleid elaltattak, amikor tíz éves voltál, a párodnak egyelőre nem kell tudnia. De a túlzott titokzatosság sem a boldogság útja. Egy kapcsolat arról szól, hogy megismerjük egymást, és minél régebb óta vagytok együtt, annál jobban ismeritek egymást. A szülőkkel, a gyermekkorral, a hobbikkal és a munkával kapcsolatos kérdések is hozzátartoznak. Nem kell kínos történetekkel dicsekedni. De ha egy férfi kérdez valamit, válaszoljon.

Függetlenség

"Hívnia kell, várok.", "Kigyulladt az izzóm, mit csináljak? !" 21. század van, és az urak tisztában vannak ezzel. Attól félsz, hogy radikális feministának fog nevezni, aki "utálja a férfiakat", ha magad tankolhatod az autódat? A férfiak viszont nem akarnak eltartott szegény nőket, akik nélkülük egy lépést sem tesznek. Inkább terhet jelentenek számukra. Persze itt is, ott is meg tud menteni, mint egy királyfi és egy hercegnő a mesében. De ne legyen a labda a lábán.


Hasonló cikkek

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Hogyan hívjunk ki egy nőt

Egy randevú mindig nagy esemény. Sajnos nem mindig könnyű meghívni egy nőt. Szeretnél több nővel megismerkedni egy társkereső oldalon, vagy úgymond az utcán fejlesztenéd a képességeidet? Nézz meg 3 tippet, hogyan hívj fel egy nőt.

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.