Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Átlátszó hazugság

Időnként mindenki használhat egy kis hazugságot. A probléma akkor jelentkezik, amikor elkezdi az egyik hazugságot a másikra halmozni. Az utazás már nem volt szórakoztató számodra, már mindenhol jártál. Választhattál állást, mindenhol vigyáztak rád. És a megjelenés? Pontosan azt kapod, amit szeretnél – néhány plusz kiló vonzóbbá tesz, és szándékosan finom, kezelhetetlen hajat növeszt. Az urak szeretik a magabiztosságot, de ha olyan "sztárnak" teszed ki magad, aki nem vagy, az más. Inkább legyen őszinte.

Félelem

„Mi van, ha valamit rosszul mondok?” , „Mi van, ha nem szeret ebben a ruhában?”, „Úgy fogok kinézni alkoholista, ha vacsorázok egy pohár bort?" Ilyen és sok más kérdés minden bizonnyal legalább egyszer felmerült benned. De a hibázástól való állandó félelem valóban megmérgezhet. Magabiztosnak lenni. Fejezd ki neki az érzéseidet, először hívd fel, igyál meg egy második pohár bort, ha úgy érzed. És ha elhamarkodott következtetéseket von le, mire lenne jó neked egy ilyen partner? Jobb korán rájönni, hogy nem vagy megfelelő önmagadnak, mint egész életedben úgy tenni, mintha nem lennél az.

Túlzott rejtély

Nem jó az első randin mindent "fordítani" magától. Például arról, hogy egy plüssállatot, Alexet rejtegetsz a fiókban, vagy hogy a szüleid elaltattak, amikor tíz éves voltál, a párodnak egyelőre nem kell tudnia. De a túlzott titokzatosság sem a boldogság útja. Egy kapcsolat arról szól, hogy megismerjük egymást, és minél régebb óta vagytok együtt, annál jobban ismeritek egymást. A szülőkkel, a gyermekkorral, a hobbikkal és a munkával kapcsolatos kérdések is hozzátartoznak. Nem kell kínos történetekkel dicsekedni. De ha egy férfi kérdez valamit, válaszoljon.

Függetlenség

"Hívnia kell, várok.", "Kigyulladt az izzóm, mit csináljak? !" 21. század van, és az urak tisztában vannak ezzel. Attól félsz, hogy radikális feministának fog nevezni, aki "utálja a férfiakat", ha magad tankolhatod az autódat? A férfiak viszont nem akarnak eltartott szegény nőket, akik nélkülük egy lépést sem tesznek. Inkább terhet jelentenek számukra. Persze itt is, ott is meg tud menteni, mint egy királyfi és egy hercegnő a mesében. De ne legyen a labda a lábán.


Hasonló cikkek

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

Ti hogyan randiztok, ha kicsit józanok vagytok?

A randevúzás ma szinte kizárólag online. Hogyan működik az ilyen randevúzás? Először az első lépések az interneten, csak azután az első randevú. Még az interneten is nehezebb, ha nem felel meg a szépségideálnak, vagy van pár plusz kiló. Hogyan ne veszítse el az önbizalmát és találja meg élete szerelmét?

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Mester randevúz minden életkorban

Akár 15, akár 50 éves, az első randevú mindig ugyanazokat az érzéseket váltja ki. Szerencsére vannak univerzális igazságok, amelyeket minden életkorban követhetsz!

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.