Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mi a legfontosabb, amit egy férfi elvár az első randevútól, és hogy garantáltan mit kapsz tőle!

Van véleményed

A férfiak szeretik a magabiztos nőket. Annak ellenére, hogy szeretnek védelmezőnek és hódítónak gondolni magukat, a teljes alárendeltség biztosan nem fogja megnyerni a tetszését. Amikor egy férfi megkérdezi, hogy inkább elmennél-e étterembe vagy sétálni, válassz valamit. Az abszolút legrosszabb válasz az, hogy „nem érdekel.” Tényleg érdekel, hogy az első randevú az utolsó is lehet? Ha meg akar ismerni, akkor nem szabad!

Ne játssz

És ez alatt nem csak azt értjük, hogyan viselkedsz, hanem azt is, hogyan nézel ki. Általában farmerben és pólóban jársz ki, és az egyetlen szoknyát, ami a ruhatáradban van, édesanyádtól kaptad? Szóval ne vidd el randevúzni! Ha nem érzi jól magát, nyugtalan és ingerlékeny lesz. És ezt a hangulatot átadja partnerének. Öltözz tehát úgy, ahogy neked tetszik, de úgy, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Egyél, igyál

Ha egy férfi meghív egy étterembe, járj el ennek megfelelően. Ez alatt azt értjük, hogy legalább egyszer elfelejti a diétát. Szeretnél nőiesnek és csábítónak tűnni? Ha csak salátát rendel, és megtagadja a bort a magas kalóriatartalom miatt, akkor nem fogja lenyűgözni a nőket. Ellenkezőleg, úgy fog kinézni, mintha a súly megszállottja lennél, és minden férfi szívesebben menekül egy ilyen nő elől. Igyon meg egy rendszeres adagot kedvenc ételéből, és élvezze az estét a lehető legteljesebb mértékben.

Ne kémkedjen

A beszélgetés és az ismerkedés az első randevú része. Tegyen fel kérdéseket és mutasson érdeklődést. Hogyan ismerhetnéd meg jobban a párodat? De ne lépje túl az udvarias kérdezősködés határait. Ne tegyél fel olyan kérdéseket, amelyekre nem szívesen válaszolnál magadnak az első randin. Az utolsó kapcsolat részletei, beleértve a szakítást, a partner szakmai karrierjének részletes története, a családi élet, minden részlettel és fotókkal. Inkább tartsd meg a következő alkalomra. Továbbá ne mondd el neki mindezt magadról. Tartson titkot, hogy legyen miről beszélnie a következő találkozón.


Hasonló cikkek

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Mindössze három randevú után derítse ki, hogy ő-e életed szerelme

Manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni egy életre szóló szerelmet. Annyi lehetőség közül, hogy hol találkozzunk valakivel, talán még nehezebb lesz. Szerencsére nem kell több évig randevúznod a kedveseddel, hogy megtudd, valóban kompatibilisek-e. Csak legfeljebb három találkozóra van szükség! Megmondjuk, hogyan.

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Kipattant egy szikra! Szüksége van rá, hogy működjön a kapcsolat?

Mindenki érezte legalább egyszer ezt a híres "szikraugrást" randevúzásakor. De egyáltalán kell egy ilyen szikra? Meg kell tapasztalnod, mert különben nem megy a kapcsolatod, vagy olyan, mint a bor? Nagyszerű az első randin, hogy elveszítse a félénkségét és a beszédet, de nem feltétlenül szükséges? Nézzük meg közelebbről ezt a témát.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.