Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mi a legfontosabb, amit egy férfi elvár az első randevútól, és hogy garantáltan mit kapsz tőle!

Van véleményed

A férfiak szeretik a magabiztos nőket. Annak ellenére, hogy szeretnek védelmezőnek és hódítónak gondolni magukat, a teljes alárendeltség biztosan nem fogja megnyerni a tetszését. Amikor egy férfi megkérdezi, hogy inkább elmennél-e étterembe vagy sétálni, válassz valamit. Az abszolút legrosszabb válasz az, hogy „nem érdekel.” Tényleg érdekel, hogy az első randevú az utolsó is lehet? Ha meg akar ismerni, akkor nem szabad!

Ne játssz

És ez alatt nem csak azt értjük, hogyan viselkedsz, hanem azt is, hogyan nézel ki. Általában farmerben és pólóban jársz ki, és az egyetlen szoknyát, ami a ruhatáradban van, édesanyádtól kaptad? Szóval ne vidd el randevúzni! Ha nem érzi jól magát, nyugtalan és ingerlékeny lesz. És ezt a hangulatot átadja partnerének. Öltözz tehát úgy, ahogy neked tetszik, de úgy, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Egyél, igyál

Ha egy férfi meghív egy étterembe, járj el ennek megfelelően. Ez alatt azt értjük, hogy legalább egyszer elfelejti a diétát. Szeretnél nőiesnek és csábítónak tűnni? Ha csak salátát rendel, és megtagadja a bort a magas kalóriatartalom miatt, akkor nem fogja lenyűgözni a nőket. Ellenkezőleg, úgy fog kinézni, mintha a súly megszállottja lennél, és minden férfi szívesebben menekül egy ilyen nő elől. Igyon meg egy rendszeres adagot kedvenc ételéből, és élvezze az estét a lehető legteljesebb mértékben.

Ne kémkedjen

A beszélgetés és az ismerkedés az első randevú része. Tegyen fel kérdéseket és mutasson érdeklődést. Hogyan ismerhetnéd meg jobban a párodat? De ne lépje túl az udvarias kérdezősködés határait. Ne tegyél fel olyan kérdéseket, amelyekre nem szívesen válaszolnál magadnak az első randin. Az utolsó kapcsolat részletei, beleértve a szakítást, a partner szakmai karrierjének részletes története, a családi élet, minden részlettel és fotókkal. Inkább tartsd meg a következő alkalomra. Továbbá ne mondd el neki mindezt magadról. Tartson titkot, hogy legyen miről beszélnie a következő találkozón.


Hasonló cikkek

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Mely csillagjegyek a legjobbak egy hosszú távú kapcsolathoz?

Megfelelő partnert keres? Akkor előbb tudd meg tőle, milyen jegyben született. Szerinte tudni fogod, hogy alkalmas-e egy kapcsolatra. Tanácsot adunk, mely csillagjegyek alkalmasak egy hosszú távú kapcsolatra.

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.