Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mi a legfontosabb, amit egy férfi elvár az első randevútól, és hogy garantáltan mit kapsz tőle!

Van véleményed

A férfiak szeretik a magabiztos nőket. Annak ellenére, hogy szeretnek védelmezőnek és hódítónak gondolni magukat, a teljes alárendeltség biztosan nem fogja megnyerni a tetszését. Amikor egy férfi megkérdezi, hogy inkább elmennél-e étterembe vagy sétálni, válassz valamit. Az abszolút legrosszabb válasz az, hogy „nem érdekel.” Tényleg érdekel, hogy az első randevú az utolsó is lehet? Ha meg akar ismerni, akkor nem szabad!

Ne játssz

És ez alatt nem csak azt értjük, hogyan viselkedsz, hanem azt is, hogyan nézel ki. Általában farmerben és pólóban jársz ki, és az egyetlen szoknyát, ami a ruhatáradban van, édesanyádtól kaptad? Szóval ne vidd el randevúzni! Ha nem érzi jól magát, nyugtalan és ingerlékeny lesz. És ezt a hangulatot átadja partnerének. Öltözz tehát úgy, ahogy neked tetszik, de úgy, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Egyél, igyál

Ha egy férfi meghív egy étterembe, járj el ennek megfelelően. Ez alatt azt értjük, hogy legalább egyszer elfelejti a diétát. Szeretnél nőiesnek és csábítónak tűnni? Ha csak salátát rendel, és megtagadja a bort a magas kalóriatartalom miatt, akkor nem fogja lenyűgözni a nőket. Ellenkezőleg, úgy fog kinézni, mintha a súly megszállottja lennél, és minden férfi szívesebben menekül egy ilyen nő elől. Igyon meg egy rendszeres adagot kedvenc ételéből, és élvezze az estét a lehető legteljesebb mértékben.

Ne kémkedjen

A beszélgetés és az ismerkedés az első randevú része. Tegyen fel kérdéseket és mutasson érdeklődést. Hogyan ismerhetnéd meg jobban a párodat? De ne lépje túl az udvarias kérdezősködés határait. Ne tegyél fel olyan kérdéseket, amelyekre nem szívesen válaszolnál magadnak az első randin. Az utolsó kapcsolat részletei, beleértve a szakítást, a partner szakmai karrierjének részletes története, a családi élet, minden részlettel és fotókkal. Inkább tartsd meg a következő alkalomra. Továbbá ne mondd el neki mindezt magadról. Tartson titkot, hogy legyen miről beszélnie a következő találkozón.


Hasonló cikkek

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Tervezed, hogy találkozz a párod szüleivel? Tanácsot adunk, hogyan tegyük olyanná, mint te!

Tervezed, hogy találkozz a másik fél szüleivel? Jól készülj fel erre, jó benyomást kell keltened rájuk. Tanácsot adunk, hogyan kell ezt megtenni.

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.