Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mi a legfontosabb, amit egy férfi elvár az első randevútól, és hogy garantáltan mit kapsz tőle!

Van véleményed

A férfiak szeretik a magabiztos nőket. Annak ellenére, hogy szeretnek védelmezőnek és hódítónak gondolni magukat, a teljes alárendeltség biztosan nem fogja megnyerni a tetszését. Amikor egy férfi megkérdezi, hogy inkább elmennél-e étterembe vagy sétálni, válassz valamit. Az abszolút legrosszabb válasz az, hogy „nem érdekel.” Tényleg érdekel, hogy az első randevú az utolsó is lehet? Ha meg akar ismerni, akkor nem szabad!

Ne játssz

És ez alatt nem csak azt értjük, hogyan viselkedsz, hanem azt is, hogyan nézel ki. Általában farmerben és pólóban jársz ki, és az egyetlen szoknyát, ami a ruhatáradban van, édesanyádtól kaptad? Szóval ne vidd el randevúzni! Ha nem érzi jól magát, nyugtalan és ingerlékeny lesz. És ezt a hangulatot átadja partnerének. Öltözz tehát úgy, ahogy neked tetszik, de úgy, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Egyél, igyál

Ha egy férfi meghív egy étterembe, járj el ennek megfelelően. Ez alatt azt értjük, hogy legalább egyszer elfelejti a diétát. Szeretnél nőiesnek és csábítónak tűnni? Ha csak salátát rendel, és megtagadja a bort a magas kalóriatartalom miatt, akkor nem fogja lenyűgözni a nőket. Ellenkezőleg, úgy fog kinézni, mintha a súly megszállottja lennél, és minden férfi szívesebben menekül egy ilyen nő elől. Igyon meg egy rendszeres adagot kedvenc ételéből, és élvezze az estét a lehető legteljesebb mértékben.

Ne kémkedjen

A beszélgetés és az ismerkedés az első randevú része. Tegyen fel kérdéseket és mutasson érdeklődést. Hogyan ismerhetnéd meg jobban a párodat? De ne lépje túl az udvarias kérdezősködés határait. Ne tegyél fel olyan kérdéseket, amelyekre nem szívesen válaszolnál magadnak az első randin. Az utolsó kapcsolat részletei, beleértve a szakítást, a partner szakmai karrierjének részletes története, a családi élet, minden részlettel és fotókkal. Inkább tartsd meg a következő alkalomra. Továbbá ne mondd el neki mindezt magadról. Tartson titkot, hogy legyen miről beszélnie a következő találkozón.


Hasonló cikkek

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Szóval mit ne csinálj az első randin?

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.