Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mi a legfontosabb, amit egy férfi elvár az első randevútól, és hogy garantáltan mit kapsz tőle!

Van véleményed

A férfiak szeretik a magabiztos nőket. Annak ellenére, hogy szeretnek védelmezőnek és hódítónak gondolni magukat, a teljes alárendeltség biztosan nem fogja megnyerni a tetszését. Amikor egy férfi megkérdezi, hogy inkább elmennél-e étterembe vagy sétálni, válassz valamit. Az abszolút legrosszabb válasz az, hogy „nem érdekel.” Tényleg érdekel, hogy az első randevú az utolsó is lehet? Ha meg akar ismerni, akkor nem szabad!

Ne játssz

És ez alatt nem csak azt értjük, hogyan viselkedsz, hanem azt is, hogyan nézel ki. Általában farmerben és pólóban jársz ki, és az egyetlen szoknyát, ami a ruhatáradban van, édesanyádtól kaptad? Szóval ne vidd el randevúzni! Ha nem érzi jól magát, nyugtalan és ingerlékeny lesz. És ezt a hangulatot átadja partnerének. Öltözz tehát úgy, ahogy neked tetszik, de úgy, hogy jól érezd magad a bőrödben.

Egyél, igyál

Ha egy férfi meghív egy étterembe, járj el ennek megfelelően. Ez alatt azt értjük, hogy legalább egyszer elfelejti a diétát. Szeretnél nőiesnek és csábítónak tűnni? Ha csak salátát rendel, és megtagadja a bort a magas kalóriatartalom miatt, akkor nem fogja lenyűgözni a nőket. Ellenkezőleg, úgy fog kinézni, mintha a súly megszállottja lennél, és minden férfi szívesebben menekül egy ilyen nő elől. Igyon meg egy rendszeres adagot kedvenc ételéből, és élvezze az estét a lehető legteljesebb mértékben.

Ne kémkedjen

A beszélgetés és az ismerkedés az első randevú része. Tegyen fel kérdéseket és mutasson érdeklődést. Hogyan ismerhetnéd meg jobban a párodat? De ne lépje túl az udvarias kérdezősködés határait. Ne tegyél fel olyan kérdéseket, amelyekre nem szívesen válaszolnál magadnak az első randin. Az utolsó kapcsolat részletei, beleértve a szakítást, a partner szakmai karrierjének részletes története, a családi élet, minden részlettel és fotókkal. Inkább tartsd meg a következő alkalomra. Továbbá ne mondd el neki mindezt magadról. Tartson titkot, hogy legyen miről beszélnie a következő találkozón.


Hasonló cikkek

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

A leggyakoribb hibák a csábításban

Annyiszor elutasították, hogy egyenesen félsz a flörtöléstől? Nem tudja, hogyan garantálja az eredményeket? Hülyén érzed magad flörtölés közben? Mutatjuk a csábítás leggyakoribb hibáit. Kerülje el őket, és nem fog többé kudarcot vallani!

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.