Jó, ha van otthon pasi

Férfi nélkül élni nem feltétlenül rossz. De nagyon kedves hölgyek. Még jobb, ha egy pasi van otthon. nem hiszed? Ennek a cikknek a segítségével könnyedén meg tudjuk csinálni helyetted!

Nem kell mindent magadnak csinálnod

Független nőnek lenni és mindenről gondoskodni a háztartásban egyedül szép, de gyakran nagyon igényes. Sokkal egyszerűbb, ha otthon van egy srác, aki kicseréli az autógumit, megjavítja a törött csapot, nehéz dolgokat mozgat vagy tűzifát vág. Az ilyen akciók sokkal nagyobb igénybevételt jelentenek a nők számára, mint a férfiak számára. Emiatt is kényelmesebb, ha otthon van egy szorgalmas férfi, mint egyedül lenni.

Nincs több tolakodó kérdés

Amikor meglátogatja a családot vagy a barátokat, olyan kérdések merülnek fel, mint pl. : "Na és mi van, találtál végre valakit? Házassági korú vagy. És gyerekek? Mikor és kivel szándékozik megvenni?" Ez a téma tökéletesen elkerülhető, ha tényleg megvan a férfi.

Csak a fele lesz gondod, kétszer annyi öröm

Ha melletted van a megfelelő ember, minden könnyebb lesz. A gondok megoszlanak kettőtök között, és az öröm megsokszorozódik. Ha bajod van, sírhatsz a férfi vállán, átölel és azonnal jobban érzed magad. Nem jobb, mint egyedül lenni és párnába sírni egy üres lakásban? Ráadásul képzelje el a fizetés dupláját, és csak a költségek felét fizeti. Ez a partnerkapcsolat előnye is.

Rendszeres szexuális élet

Az egyéjszakás szex nem megfelelő dolog. Különösen nem azoknak a nőknek, akik rendszeresen szeretnének közösülést élvezni. Ráadásul az állandó társ már tudja, hogyan kell kielégíteni feleségét. Mindkét partner már szexuálisan ráhangolt, és sokkal jobban érzi magát, mint amikor először szexeltek együtt. Egy egyéjszakás kaland gyakran semmit sem ér.

Remekül fogsz kinézni egy férfi mellett

Ha egy nő szerelmes lesz, azt tudod. Szeptember. Nagyon jól áll neki, mert szeretetteljes és pozitív energiát sugároz a körülötte lévők felé. Az egész világ hirtelen rózsásnak tűnik számára. Kezd jobban teljesíteni a munkában, és kapcsolata barátaival és családjával a semmiből megerősödik. Nem hangzik jól?

Támogatni fogjátok egymást

Mindenkinek vannak álmai, kívánságai vagy céljai. Ha fel akar adni a feléjük vezető úton, párja szívesen támogat és kényszerít a folytatásra. Támogatásának köszönhetően végre kitarthat és elérhet valamit. Ha egyedül és támogatás nélkül maradsz, könnyebben feladod az összes eléretlen célodat. Ne feledd, kettesben jobb!


Hasonló cikkek

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeink segítségével nem fog eltévedni!

Szabadulj meg ettől az 5 dologtól, és megtalálod életed szerelmét

Évek óta keresi a megfelelő személyt, de még mindig nincs szerencséje? Talán a tudatalatti szokások a hibásak, amelyek megakadályozzák ebben. Mik ezek a szokások, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.