Jó, ha van otthon pasi

Férfi nélkül élni nem feltétlenül rossz. De nagyon kedves hölgyek. Még jobb, ha egy pasi van otthon. nem hiszed? Ennek a cikknek a segítségével könnyedén meg tudjuk csinálni helyetted!

Nem kell mindent magadnak csinálnod

Független nőnek lenni és mindenről gondoskodni a háztartásban egyedül szép, de gyakran nagyon igényes. Sokkal egyszerűbb, ha otthon van egy srác, aki kicseréli az autógumit, megjavítja a törött csapot, nehéz dolgokat mozgat vagy tűzifát vág. Az ilyen akciók sokkal nagyobb igénybevételt jelentenek a nők számára, mint a férfiak számára. Emiatt is kényelmesebb, ha otthon van egy szorgalmas férfi, mint egyedül lenni.

Nincs több tolakodó kérdés

Amikor meglátogatja a családot vagy a barátokat, olyan kérdések merülnek fel, mint pl. : "Na és mi van, találtál végre valakit? Házassági korú vagy. És gyerekek? Mikor és kivel szándékozik megvenni?" Ez a téma tökéletesen elkerülhető, ha tényleg megvan a férfi.

Csak a fele lesz gondod, kétszer annyi öröm

Ha melletted van a megfelelő ember, minden könnyebb lesz. A gondok megoszlanak kettőtök között, és az öröm megsokszorozódik. Ha bajod van, sírhatsz a férfi vállán, átölel és azonnal jobban érzed magad. Nem jobb, mint egyedül lenni és párnába sírni egy üres lakásban? Ráadásul képzelje el a fizetés dupláját, és csak a költségek felét fizeti. Ez a partnerkapcsolat előnye is.

Rendszeres szexuális élet

Az egyéjszakás szex nem megfelelő dolog. Különösen nem azoknak a nőknek, akik rendszeresen szeretnének közösülést élvezni. Ráadásul az állandó társ már tudja, hogyan kell kielégíteni feleségét. Mindkét partner már szexuálisan ráhangolt, és sokkal jobban érzi magát, mint amikor először szexeltek együtt. Egy egyéjszakás kaland gyakran semmit sem ér.

Remekül fogsz kinézni egy férfi mellett

Ha egy nő szerelmes lesz, azt tudod. Szeptember. Nagyon jól áll neki, mert szeretetteljes és pozitív energiát sugároz a körülötte lévők felé. Az egész világ hirtelen rózsásnak tűnik számára. Kezd jobban teljesíteni a munkában, és kapcsolata barátaival és családjával a semmiből megerősödik. Nem hangzik jól?

Támogatni fogjátok egymást

Mindenkinek vannak álmai, kívánságai vagy céljai. Ha fel akar adni a feléjük vezető úton, párja szívesen támogat és kényszerít a folytatásra. Támogatásának köszönhetően végre kitarthat és elérhet valamit. Ha egyedül és támogatás nélkül maradsz, könnyebben feladod az összes eléretlen célodat. Ne feledd, kettesben jobb!


Hasonló cikkek

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.