Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Csak egy kicsit körültekintőnek kell lenned, és mindenekelőtt akkor, ha a megfelelő társkereső oldalt választod!

A fizetős társkereső oldalak megbízhatóak

A fizetős társkereső oldalak garantálják a minőséget. Működésükben az egész csapat együtt vesz részt. Igyekeznek elérni, hogy csak azok legyenek regisztrálva a honlapon, akiket valóban csak a komoly kapcsolat érdekel. A profilokat manuálisan ellenőrzik rajtuk. A gyanús vagy hosszú ideig inaktív profilok automatikusan törlődnek az adatbázisból. A minőségi társkereső oldalak egyszerű és grafikusan áttekinthető feldolgozással rendelkeznek.

Az ELITE Date online társkereső oldalunk az egyik ilyen. Nehezen találna jobb társkereső oldalt Csehországban. Naponta ellenőrizzük a profilokat, felhasználói támogatást kínálunk e-mailben és telefonon – az Ön anyanyelvén, nem vonjuk vissza automatikusan a tagsági díjakat a következő időszakra, nem újítjuk meg a tagságot az Ön tudta nélkül, és ezen kívül senkit sem akadályozunk meg. a társkereső oldalról való leiratkozásból. Ha felkeltettük érdeklődését, bármikor saját maga is törölheti profilját, anélkül, hogy ehhez x nappal korábban írásos értesítést kellene adnia.

Ne féljen a csalóktól

A randevúzás nem veszélyes. Időről időre talál néhány csalót, akik nem kapcsolatot keresnek, hanem olyan személyt, aki elküldi nekik a szükséges összeget. De egy kis óvatossággal semmi sem történhet veled. Védje magánéletét. Ne töltse ki profilját bizalmas személyes adatokkal. Ne ossza meg teljes lakcímét, bizalmas adatait a családdal, pénzzel vagy munkával kapcsolatban idegenekkel egy társkereső oldalon. Az online beszélgetések során tartózkodjon ezektől a témáktól, és csak általános dolgokról beszéljen partnerével. Szervezze meg a találkozást egy nyüzsgő városközpontban a lakása helyett, és semmi sem történhet veled. Tökéletesen megvéd az óvatosságod. És ha valaha is anyagi segítséget kérnek tőled, soha ne válaszolj az ilyen hívásokra. Jelentse az ilyen profilokat közvetlenül az adminisztrátoroknak. Ők már gondoskodnak a szóban forgó felhasználóról.

A társkereső oldalakon találhatsz szerelmet

Társkereső oldalakra többnyire csak azok járnak, akik kapcsolatot szeretnének. Általában minimum csalók vannak rajtuk. (De könnyen megvédheti magát tőlük, lásd a fenti bekezdést). Ha regisztrál, akkor esélye lesz a megfelelő mérkőzésre. Csak türelmesnek kell lennie, és nem szabad feladnia azonnal az első sikertelen próbálkozás után. A statisztikák szerint minden harmadik pár társkereső oldalon találkozik. Szóval miért nem? Ha szinten keresel párkapcsolatot, jelentkezz az ELITE randevún!


Hasonló cikkek

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

Hogyan randevúzzon, ha rossz tapasztalatai vannak

A randevúzás gondolata ijesztő lehet. Főleg, ha rossz tapasztalataid vannak a kapcsolatokkal kapcsolatban. Az új szerelem lehetősége mellett mindig ott van a csalódás lehetősége is. Hogyan találkozzunk és ismerkedjünk akkor is, ha a tudatalatti félelem visszatart? Gyere, lépj túl rajta.

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.