Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Csak egy kicsit körültekintőnek kell lenned, és mindenekelőtt akkor, ha a megfelelő társkereső oldalt választod!

A fizetős társkereső oldalak megbízhatóak

A fizetős társkereső oldalak garantálják a minőséget. Működésükben az egész csapat együtt vesz részt. Igyekeznek elérni, hogy csak azok legyenek regisztrálva a honlapon, akiket valóban csak a komoly kapcsolat érdekel. A profilokat manuálisan ellenőrzik rajtuk. A gyanús vagy hosszú ideig inaktív profilok automatikusan törlődnek az adatbázisból. A minőségi társkereső oldalak egyszerű és grafikusan áttekinthető feldolgozással rendelkeznek.

Az ELITE Date online társkereső oldalunk az egyik ilyen. Nehezen találna jobb társkereső oldalt Csehországban. Naponta ellenőrizzük a profilokat, felhasználói támogatást kínálunk e-mailben és telefonon – az Ön anyanyelvén, nem vonjuk vissza automatikusan a tagsági díjakat a következő időszakra, nem újítjuk meg a tagságot az Ön tudta nélkül, és ezen kívül senkit sem akadályozunk meg. a társkereső oldalról való leiratkozásból. Ha felkeltettük érdeklődését, bármikor saját maga is törölheti profilját, anélkül, hogy ehhez x nappal korábban írásos értesítést kellene adnia.

Ne féljen a csalóktól

A randevúzás nem veszélyes. Időről időre talál néhány csalót, akik nem kapcsolatot keresnek, hanem olyan személyt, aki elküldi nekik a szükséges összeget. De egy kis óvatossággal semmi sem történhet veled. Védje magánéletét. Ne töltse ki profilját bizalmas személyes adatokkal. Ne ossza meg teljes lakcímét, bizalmas adatait a családdal, pénzzel vagy munkával kapcsolatban idegenekkel egy társkereső oldalon. Az online beszélgetések során tartózkodjon ezektől a témáktól, és csak általános dolgokról beszéljen partnerével. Szervezze meg a találkozást egy nyüzsgő városközpontban a lakása helyett, és semmi sem történhet veled. Tökéletesen megvéd az óvatosságod. És ha valaha is anyagi segítséget kérnek tőled, soha ne válaszolj az ilyen hívásokra. Jelentse az ilyen profilokat közvetlenül az adminisztrátoroknak. Ők már gondoskodnak a szóban forgó felhasználóról.

A társkereső oldalakon találhatsz szerelmet

Társkereső oldalakra többnyire csak azok járnak, akik kapcsolatot szeretnének. Általában minimum csalók vannak rajtuk. (De könnyen megvédheti magát tőlük, lásd a fenti bekezdést). Ha regisztrál, akkor esélye lesz a megfelelő mérkőzésre. Csak türelmesnek kell lennie, és nem szabad feladnia azonnal az első sikertelen próbálkozás után. A statisztikák szerint minden harmadik pár társkereső oldalon találkozik. Szóval miért nem? Ha szinten keresel párkapcsolatot, jelentkezz az ELITE randevún!


Hasonló cikkek

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Hogyan lehet helyesen profilt létrehozni?

Egy igazán érdekes profil létrehozása nem egyszerű. Az ideális profil első pillantásra megragadja a tekintetet, és másokat is szeretne találkozni veled. Vagy legalább olvassa el a részleteket rólad. Végezzen el néhány ötletet velünk, hogy emlékezetessé tegye profilját.

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.