Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Csak egy kicsit körültekintőnek kell lenned, és mindenekelőtt akkor, ha a megfelelő társkereső oldalt választod!

A fizetős társkereső oldalak megbízhatóak

A fizetős társkereső oldalak garantálják a minőséget. Működésükben az egész csapat együtt vesz részt. Igyekeznek elérni, hogy csak azok legyenek regisztrálva a honlapon, akiket valóban csak a komoly kapcsolat érdekel. A profilokat manuálisan ellenőrzik rajtuk. A gyanús vagy hosszú ideig inaktív profilok automatikusan törlődnek az adatbázisból. A minőségi társkereső oldalak egyszerű és grafikusan áttekinthető feldolgozással rendelkeznek.

Az ELITE Date online társkereső oldalunk az egyik ilyen. Nehezen találna jobb társkereső oldalt Csehországban. Naponta ellenőrizzük a profilokat, felhasználói támogatást kínálunk e-mailben és telefonon – az Ön anyanyelvén, nem vonjuk vissza automatikusan a tagsági díjakat a következő időszakra, nem újítjuk meg a tagságot az Ön tudta nélkül, és ezen kívül senkit sem akadályozunk meg. a társkereső oldalról való leiratkozásból. Ha felkeltettük érdeklődését, bármikor saját maga is törölheti profilját, anélkül, hogy ehhez x nappal korábban írásos értesítést kellene adnia.

Ne féljen a csalóktól

A randevúzás nem veszélyes. Időről időre talál néhány csalót, akik nem kapcsolatot keresnek, hanem olyan személyt, aki elküldi nekik a szükséges összeget. De egy kis óvatossággal semmi sem történhet veled. Védje magánéletét. Ne töltse ki profilját bizalmas személyes adatokkal. Ne ossza meg teljes lakcímét, bizalmas adatait a családdal, pénzzel vagy munkával kapcsolatban idegenekkel egy társkereső oldalon. Az online beszélgetések során tartózkodjon ezektől a témáktól, és csak általános dolgokról beszéljen partnerével. Szervezze meg a találkozást egy nyüzsgő városközpontban a lakása helyett, és semmi sem történhet veled. Tökéletesen megvéd az óvatosságod. És ha valaha is anyagi segítséget kérnek tőled, soha ne válaszolj az ilyen hívásokra. Jelentse az ilyen profilokat közvetlenül az adminisztrátoroknak. Ők már gondoskodnak a szóban forgó felhasználóról.

A társkereső oldalakon találhatsz szerelmet

Társkereső oldalakra többnyire csak azok járnak, akik kapcsolatot szeretnének. Általában minimum csalók vannak rajtuk. (De könnyen megvédheti magát tőlük, lásd a fenti bekezdést). Ha regisztrál, akkor esélye lesz a megfelelő mérkőzésre. Csak türelmesnek kell lennie, és nem szabad feladnia azonnal az első sikertelen próbálkozás után. A statisztikák szerint minden harmadik pár társkereső oldalon találkozik. Szóval miért nem? Ha szinten keresel párkapcsolatot, jelentkezz az ELITE randevún!


Hasonló cikkek

Ez az 5 jel tudatja veled, hogy szeret téged

A szerelmesek néha teljes kutyatrükköket csinálnak. De nem az összes! A legtöbb ember valójában eltitkolja érzéseit. Nem akarják felfedni őket, mielőtt megbizonyosodtak arról, hogy a másik fele is így érez. Szóval honnan tudod, hogy tényleg szeretnek-e, vagy "csak" akarnak? Egyszerűen!

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!

Hová az első randira?

Gondolkozol azon, hová menj az első randira? Milyen helyet válassz,hogy ne legyen unalmas, de másrészt hogy ne ijedjen meg a túlzottan extravagáns helytől.Adunk egy pár tippet egy "igénytelen" első randira, amely meglep  egyszerűségével és ugyanakkor eredetiségével. Gyerünk ismerkedni!

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.