Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Végül is az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

Először hozzon létre egy "tökéletes profilt"

Mielőtt üzenetet küldene valakinek, hozzon létre egy profilt, amelyet nem szégyell. Adjon hozzá olyan információkat a profiljához, amelyek leírják Önt. Ne tedd magad jobbá, mint amilyen vagy. Emelje ki az erősségeit. Ha valamiben kivételes vagy, említsd meg. Ne feledje, hogy az, hogy hogyan és mit ír magáról, és milyen fotókkal mutatja be magát, dönti el, hogy lesz-e alkalmad megismerkedni, vagy egyedül maradsz. Hiszen nem sok olyan felhasználó lesz, aki szeretne írni egy olyan embernek, aki egy üveg rummal fényképez egy kocsmában, vagy csak fehérneműben fotózza le magát a kanapén.

Ne küldjön mindenkinek univerzális üzenetet

Vigyázzon, hogy az elküldött üzeneteket személyessé tegye. Mit jelent? Annak, akinek az üzenetet küldte, azonnal fel kell ismernie belőle, hogy az közvetlenül neki szólt. Használd a címet, mindig a név látható a profilban. Gondosan tekintse át a személy profilját. Olvasson többet, mint amit a profil ír. Olvass a sorok között is. Nézd meg a fotókat, és tudd meg belőlük, hogy mit szeret az illető. Ne csak azzal foglalkozzon, hogy hogyan néz ki. Ő utazik? Sportol? Szereti az állatokat? Vannak gyerekei/unokái? Ő gondoskodik a háza körüli kertről? Végezze el a munkát, és használja fel az első jelentésben szerzett információkat. Kérdezz, ha valami érdekel. Oszd meg, hogy hasonló érdeklődési köreid vannak, ha ez a helyzet. Tudja meg, hogyan szereti eltölteni a szabadidejét. Egyértelmű "önéletrajzot" biztosan ne küldj mindenkinek. Ez senkit nem érdekel!

Írja "csehül"

És most nem azt értjük, hogy nem használ idegen nyelvet, hanem főleg azt, hogy nyelvtani hibák nélkül ír. Lehet, hogy számodra nem tűnik fontosnak, de meg fogsz lepődni, hogy hány embert tud elriasztani egy kapcsolattól, ha nem ismeri csehül. Próbálj meg trágárság, vulgáris szavak, szleng kifejezések, gépelési hibák nélkül írni. Ahogyan át kell tekintenie profilja tartalmát, úgy minden elküldeni kívánt üzenetet is át kell néznie.

Ne írjon hosszú mondatokat

Ne próbáljon meg mindent leírni az első üzenetben. Senki sem akar túl hosszú üzeneteket olvasni. Az ilyen üzenetek unalmasak, és a legtöbb ember ismét érdektelenül zárja le őket. Vedd biztosra, hogy nem csak te írsz a szóban forgó személynek. Igyekezzen üzenetét kiemelni a tömegből. Eredetinek, viccesnek, személyesnek kell lennie! Ebben az esetben nem a mennyiség, hanem a minőség a döntő. Tehát bevezetőként gondold át, mit szeretnél elmondani magadról. Az üzenet legfeljebb két vagy három sorból állhat. Írj egy kicsit magadról, kérdezz valamit a párodtól. Ez megkönnyíti a következő reakciójukat. Ha érdeklődik partnere iránt, akkor más üzenetekben teret kap, hogy sokkal többet írjon magáról.

Óvakodj a bókoktól

Nem azt mondjuk, hogy nem írhatod le, hogy ez megfelel a kérdéses felhasználónak. De légy óvatos! Az elején legyen nagyon óvatos a bókokkal. Ha azt írod a nőknek, hogy nagyszerű az alakjuk, tökéletes a dekoltázsuk, szép a fenekük, vagy hogy szexisek, akkor egyáltalán nem kellene várnod a válaszukra. A nők szeretnek hízelgést hallani, de nem olyan személytől, akit egyáltalán nem ismernek. Ilyenkor a hízelgés ellentétes reakciókkal találkozik, és a nők inkább "abnormalitásnak" tartják az ilyen férfiakat, mint olyan partnert, akivel életük hátralévő részét le szeretnék tölteni. Ha azonban valamivel a párod kedvében akarsz járni, egyelőre a hízelgésedet összpontosítsd érdeklődésre, jó tulajdonságokra stb.

Mindezek ellenére ne számolj azzal, hogy mindenki válaszolni fog üzenet. Ne hagyd, hogy ez elriassza. Ne kössön kompromisszumot a hírek minőségét illetően.


Hasonló cikkek

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Hogyan szerezzünk férfit

Úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy férfit találjon? Ez emberfeletti feladatnak tűnik? Valójában ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A legtöbb egyedülálló férfi is szeretne találkozni valakivel. Adunk néhány tippet, amelyek bátorságot adnak a randevúzáshoz.

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.