Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Végül is az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

Először hozzon létre egy "tökéletes profilt"

Mielőtt üzenetet küldene valakinek, hozzon létre egy profilt, amelyet nem szégyell. Adjon hozzá olyan információkat a profiljához, amelyek leírják Önt. Ne tedd magad jobbá, mint amilyen vagy. Emelje ki az erősségeit. Ha valamiben kivételes vagy, említsd meg. Ne feledje, hogy az, hogy hogyan és mit ír magáról, és milyen fotókkal mutatja be magát, dönti el, hogy lesz-e alkalmad megismerkedni, vagy egyedül maradsz. Hiszen nem sok olyan felhasználó lesz, aki szeretne írni egy olyan embernek, aki egy üveg rummal fényképez egy kocsmában, vagy csak fehérneműben fotózza le magát a kanapén.

Ne küldjön mindenkinek univerzális üzenetet

Vigyázzon, hogy az elküldött üzeneteket személyessé tegye. Mit jelent? Annak, akinek az üzenetet küldte, azonnal fel kell ismernie belőle, hogy az közvetlenül neki szólt. Használd a címet, mindig a név látható a profilban. Gondosan tekintse át a személy profilját. Olvasson többet, mint amit a profil ír. Olvass a sorok között is. Nézd meg a fotókat, és tudd meg belőlük, hogy mit szeret az illető. Ne csak azzal foglalkozzon, hogy hogyan néz ki. Ő utazik? Sportol? Szereti az állatokat? Vannak gyerekei/unokái? Ő gondoskodik a háza körüli kertről? Végezze el a munkát, és használja fel az első jelentésben szerzett információkat. Kérdezz, ha valami érdekel. Oszd meg, hogy hasonló érdeklődési köreid vannak, ha ez a helyzet. Tudja meg, hogyan szereti eltölteni a szabadidejét. Egyértelmű "önéletrajzot" biztosan ne küldj mindenkinek. Ez senkit nem érdekel!

Írja "csehül"

És most nem azt értjük, hogy nem használ idegen nyelvet, hanem főleg azt, hogy nyelvtani hibák nélkül ír. Lehet, hogy számodra nem tűnik fontosnak, de meg fogsz lepődni, hogy hány embert tud elriasztani egy kapcsolattól, ha nem ismeri csehül. Próbálj meg trágárság, vulgáris szavak, szleng kifejezések, gépelési hibák nélkül írni. Ahogyan át kell tekintenie profilja tartalmát, úgy minden elküldeni kívánt üzenetet is át kell néznie.

Ne írjon hosszú mondatokat

Ne próbáljon meg mindent leírni az első üzenetben. Senki sem akar túl hosszú üzeneteket olvasni. Az ilyen üzenetek unalmasak, és a legtöbb ember ismét érdektelenül zárja le őket. Vedd biztosra, hogy nem csak te írsz a szóban forgó személynek. Igyekezzen üzenetét kiemelni a tömegből. Eredetinek, viccesnek, személyesnek kell lennie! Ebben az esetben nem a mennyiség, hanem a minőség a döntő. Tehát bevezetőként gondold át, mit szeretnél elmondani magadról. Az üzenet legfeljebb két vagy három sorból állhat. Írj egy kicsit magadról, kérdezz valamit a párodtól. Ez megkönnyíti a következő reakciójukat. Ha érdeklődik partnere iránt, akkor más üzenetekben teret kap, hogy sokkal többet írjon magáról.

Óvakodj a bókoktól

Nem azt mondjuk, hogy nem írhatod le, hogy ez megfelel a kérdéses felhasználónak. De légy óvatos! Az elején legyen nagyon óvatos a bókokkal. Ha azt írod a nőknek, hogy nagyszerű az alakjuk, tökéletes a dekoltázsuk, szép a fenekük, vagy hogy szexisek, akkor egyáltalán nem kellene várnod a válaszukra. A nők szeretnek hízelgést hallani, de nem olyan személytől, akit egyáltalán nem ismernek. Ilyenkor a hízelgés ellentétes reakciókkal találkozik, és a nők inkább "abnormalitásnak" tartják az ilyen férfiakat, mint olyan partnert, akivel életük hátralévő részét le szeretnék tölteni. Ha azonban valamivel a párod kedvében akarsz járni, egyelőre a hízelgésedet összpontosítsd érdeklődésre, jó tulajdonságokra stb.

Mindezek ellenére ne számolj azzal, hogy mindenki válaszolni fog üzenet. Ne hagyd, hogy ez elriassza. Ne kössön kompromisszumot a hírek minőségét illetően.


Hasonló cikkek

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Az első találkozás mögötted. Mi a következő lépés?

Sikeresen befejezte az első randevút. De nem tudja, hogyan folytassa a randevúzást? Hogyan viselkedjünk úgy, hogy ne rontsuk el a csodálatos kezdést? A kutatások azt mutatják, hogy az idegesség az első találkozás után alábbhagy, de nagyon hamar visszatér. És ez pontosan a következtetésektől és az elvárásoktól való félelem miatt van így, amit a partnered megfogalmaz veled szemben. Készítettünk néhány tippet, hogy mit tegyünk (ne tegyünk) közvetlenül az első randevú után.

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.