Hogyan kezdjünk el kommunikálni egy társkereső oldalon?

Regisztráltál egy társkereső oldalra, és hirtelen nem tudod, hogyan kezdj el kommunikációt? Milyen üzenetet küldesz egy olyan személynek, akit még nem igazán ismersz? Tekintse meg tippjeinket, amelyek megkönnyítik az online társkeresést. Végül is az első írásbeli beszéd nagyon fontos.

Először hozzon létre egy "tökéletes profilt"

Mielőtt üzenetet küldene valakinek, hozzon létre egy profilt, amelyet nem szégyell. Adjon hozzá olyan információkat a profiljához, amelyek leírják Önt. Ne tedd magad jobbá, mint amilyen vagy. Emelje ki az erősségeit. Ha valamiben kivételes vagy, említsd meg. Ne feledje, hogy az, hogy hogyan és mit ír magáról, és milyen fotókkal mutatja be magát, dönti el, hogy lesz-e alkalmad megismerkedni, vagy egyedül maradsz. Hiszen nem sok olyan felhasználó lesz, aki szeretne írni egy olyan embernek, aki egy üveg rummal fényképez egy kocsmában, vagy csak fehérneműben fotózza le magát a kanapén.

Ne küldjön mindenkinek univerzális üzenetet

Vigyázzon, hogy az elküldött üzeneteket személyessé tegye. Mit jelent? Annak, akinek az üzenetet küldte, azonnal fel kell ismernie belőle, hogy az közvetlenül neki szólt. Használd a címet, mindig a név látható a profilban. Gondosan tekintse át a személy profilját. Olvasson többet, mint amit a profil ír. Olvass a sorok között is. Nézd meg a fotókat, és tudd meg belőlük, hogy mit szeret az illető. Ne csak azzal foglalkozzon, hogy hogyan néz ki. Ő utazik? Sportol? Szereti az állatokat? Vannak gyerekei/unokái? Ő gondoskodik a háza körüli kertről? Végezze el a munkát, és használja fel az első jelentésben szerzett információkat. Kérdezz, ha valami érdekel. Oszd meg, hogy hasonló érdeklődési köreid vannak, ha ez a helyzet. Tudja meg, hogyan szereti eltölteni a szabadidejét. Egyértelmű "önéletrajzot" biztosan ne küldj mindenkinek. Ez senkit nem érdekel!

Írja "csehül"

És most nem azt értjük, hogy nem használ idegen nyelvet, hanem főleg azt, hogy nyelvtani hibák nélkül ír. Lehet, hogy számodra nem tűnik fontosnak, de meg fogsz lepődni, hogy hány embert tud elriasztani egy kapcsolattól, ha nem ismeri csehül. Próbálj meg trágárság, vulgáris szavak, szleng kifejezések, gépelési hibák nélkül írni. Ahogyan át kell tekintenie profilja tartalmát, úgy minden elküldeni kívánt üzenetet is át kell néznie.

Ne írjon hosszú mondatokat

Ne próbáljon meg mindent leírni az első üzenetben. Senki sem akar túl hosszú üzeneteket olvasni. Az ilyen üzenetek unalmasak, és a legtöbb ember ismét érdektelenül zárja le őket. Vedd biztosra, hogy nem csak te írsz a szóban forgó személynek. Igyekezzen üzenetét kiemelni a tömegből. Eredetinek, viccesnek, személyesnek kell lennie! Ebben az esetben nem a mennyiség, hanem a minőség a döntő. Tehát bevezetőként gondold át, mit szeretnél elmondani magadról. Az üzenet legfeljebb két vagy három sorból állhat. Írj egy kicsit magadról, kérdezz valamit a párodtól. Ez megkönnyíti a következő reakciójukat. Ha érdeklődik partnere iránt, akkor más üzenetekben teret kap, hogy sokkal többet írjon magáról.

Óvakodj a bókoktól

Nem azt mondjuk, hogy nem írhatod le, hogy ez megfelel a kérdéses felhasználónak. De légy óvatos! Az elején legyen nagyon óvatos a bókokkal. Ha azt írod a nőknek, hogy nagyszerű az alakjuk, tökéletes a dekoltázsuk, szép a fenekük, vagy hogy szexisek, akkor egyáltalán nem kellene várnod a válaszukra. A nők szeretnek hízelgést hallani, de nem olyan személytől, akit egyáltalán nem ismernek. Ilyenkor a hízelgés ellentétes reakciókkal találkozik, és a nők inkább "abnormalitásnak" tartják az ilyen férfiakat, mint olyan partnert, akivel életük hátralévő részét le szeretnék tölteni. Ha azonban valamivel a párod kedvében akarsz járni, egyelőre a hízelgésedet összpontosítsd érdeklődésre, jó tulajdonságokra stb.

Mindezek ellenére ne számolj azzal, hogy mindenki válaszolni fog üzenet. Ne hagyd, hogy ez elriassza. Ne kössön kompromisszumot a hírek minőségét illetően.


Hasonló cikkek

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Szabadulj meg ettől az 5 dologtól, és megtalálod életed szerelmét

Évek óta keresi a megfelelő személyt, de még mindig nincs szerencséje? Talán a tudatalatti szokások a hibásak, amelyek megakadályozzák ebben. Mik ezek a szokások, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.