A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Tehát mi a vonzalom titka?

Mosolyogj

Nem, nem próbálunk nyájasak lenni, vagy nem azt akarjuk elmondani, amit már tudsz. Röviden: a mosoly a siker egyik legbiztosabb aspektusa. Először is, mosolyogva csiklandozod egy férfi egóját. Megmutatod az úriembernek, hogy élvezed a társaságát, és örülsz, hogy vele lehetsz. Másodszor, ha mosolyogsz, valóban szebbnek, vonzóbbnak tűnsz, és a férfiak sokkal jobban hajlamosak arra, hogy több időt töltsenek veled.

Légy kedves másokkal is

Ne flörtölj , biztosan nem erre gondolunk. De az urak dicsekedni akarnak párjukkal. Egy hasonmással hangsúlyozzuk, nem egy szép ruhaakasztóval! Tehát légy kedves a körülötted lévő emberekhez. Jót tesz a férfinak, ha a párja csodálatot ébreszt a körülötte lévőkben. Ez azt jelenti, hogy bár keresik, mégis őt választotta! Ha barátok vagytok a barátaival, megfogja a kezét.

Legyetek te is barátok

Természetesen szeretitek egymást. Szeretitek együtt tölteni az időt párként, és minden "tipikus" dolgot csinálni. De légy egy kicsit barát, ne csak partner és szerető. Beszéljen egy érdekes könyvről vagy filmről, amelyet látott, hallgassa meg, hogyan teljesít a munkahelyén. Hallgass és érdeklődj az élete iránt. Ne kényszerítse a partnerét, hogy beszéljen, ha nem akarja. De ha ő maga kezd el valamit, hallgass rá.

Tanulj valamit az "ő" világából

Szeresz vezetést, számítógépes játékokat, focit? Ha igen, akkor már nem kell tanulnia semmit. Csak hozd fel témaként. Meglátod, mennyire vágyik majd arra, hogy újra találkozzunk! Ha fogalmad sincs, nem árt témát választani és érdeklődni iránta. Biztosan találsz majd olyat, ami igazán tetszeni fog. Azonnal újabb közös témája lesz, amiről beszélhet. Akkor nem kell csak az időjárásra és a munkahelyi őrült főnökökre hagyatkoznia.


Hasonló cikkek

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.