A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Tehát mi a vonzalom titka?

Mosolyogj

Nem, nem próbálunk nyájasak lenni, vagy nem azt akarjuk elmondani, amit már tudsz. Röviden: a mosoly a siker egyik legbiztosabb aspektusa. Először is, mosolyogva csiklandozod egy férfi egóját. Megmutatod az úriembernek, hogy élvezed a társaságát, és örülsz, hogy vele lehetsz. Másodszor, ha mosolyogsz, valóban szebbnek, vonzóbbnak tűnsz, és a férfiak sokkal jobban hajlamosak arra, hogy több időt töltsenek veled.

Légy kedves másokkal is

Ne flörtölj , biztosan nem erre gondolunk. De az urak dicsekedni akarnak párjukkal. Egy hasonmással hangsúlyozzuk, nem egy szép ruhaakasztóval! Tehát légy kedves a körülötted lévő emberekhez. Jót tesz a férfinak, ha a párja csodálatot ébreszt a körülötte lévőkben. Ez azt jelenti, hogy bár keresik, mégis őt választotta! Ha barátok vagytok a barátaival, megfogja a kezét.

Legyetek te is barátok

Természetesen szeretitek egymást. Szeretitek együtt tölteni az időt párként, és minden "tipikus" dolgot csinálni. De légy egy kicsit barát, ne csak partner és szerető. Beszéljen egy érdekes könyvről vagy filmről, amelyet látott, hallgassa meg, hogyan teljesít a munkahelyén. Hallgass és érdeklődj az élete iránt. Ne kényszerítse a partnerét, hogy beszéljen, ha nem akarja. De ha ő maga kezd el valamit, hallgass rá.

Tanulj valamit az "ő" világából

Szeresz vezetést, számítógépes játékokat, focit? Ha igen, akkor már nem kell tanulnia semmit. Csak hozd fel témaként. Meglátod, mennyire vágyik majd arra, hogy újra találkozzunk! Ha fogalmad sincs, nem árt témát választani és érdeklődni iránta. Biztosan találsz majd olyat, ami igazán tetszeni fog. Azonnal újabb közös témája lesz, amiről beszélhet. Akkor nem kell csak az időjárásra és a munkahelyi őrült főnökökre hagyatkoznia.


Hasonló cikkek

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát kerülni az első randin?

Milyen férfi tulajdonságokat részesítenek előnyben a nők?

Milyen tulajdonságokkal kell rendelkezniük a férfiaknak? A nők tisztában vannak ezzel. A legtöbb hölgynek hasonló elképzelései vannak arról, hogy milyen jellemvonásokkal kell rendelkezniük a férfiaknak. Tudjuk, és szívesen elmondjuk.

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.