A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Tehát mi a vonzalom titka?

Mosolyogj

Nem, nem próbálunk nyájasak lenni, vagy nem azt akarjuk elmondani, amit már tudsz. Röviden: a mosoly a siker egyik legbiztosabb aspektusa. Először is, mosolyogva csiklandozod egy férfi egóját. Megmutatod az úriembernek, hogy élvezed a társaságát, és örülsz, hogy vele lehetsz. Másodszor, ha mosolyogsz, valóban szebbnek, vonzóbbnak tűnsz, és a férfiak sokkal jobban hajlamosak arra, hogy több időt töltsenek veled.

Légy kedves másokkal is

Ne flörtölj , biztosan nem erre gondolunk. De az urak dicsekedni akarnak párjukkal. Egy hasonmással hangsúlyozzuk, nem egy szép ruhaakasztóval! Tehát légy kedves a körülötted lévő emberekhez. Jót tesz a férfinak, ha a párja csodálatot ébreszt a körülötte lévőkben. Ez azt jelenti, hogy bár keresik, mégis őt választotta! Ha barátok vagytok a barátaival, megfogja a kezét.

Legyetek te is barátok

Természetesen szeretitek egymást. Szeretitek együtt tölteni az időt párként, és minden "tipikus" dolgot csinálni. De légy egy kicsit barát, ne csak partner és szerető. Beszéljen egy érdekes könyvről vagy filmről, amelyet látott, hallgassa meg, hogyan teljesít a munkahelyén. Hallgass és érdeklődj az élete iránt. Ne kényszerítse a partnerét, hogy beszéljen, ha nem akarja. De ha ő maga kezd el valamit, hallgass rá.

Tanulj valamit az "ő" világából

Szeresz vezetést, számítógépes játékokat, focit? Ha igen, akkor már nem kell tanulnia semmit. Csak hozd fel témaként. Meglátod, mennyire vágyik majd arra, hogy újra találkozzunk! Ha fogalmad sincs, nem árt témát választani és érdeklődni iránta. Biztosan találsz majd olyat, ami igazán tetszeni fog. Azonnal újabb közös témája lesz, amiről beszélhet. Akkor nem kell csak az időjárásra és a munkahelyi őrült főnökökre hagyatkoznia.


Hasonló cikkek

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthet az online társkereső élettársat találni.

A Lidé.cz randevú decemberben ér véget

A Lidé.cz társkereső oldal 23 évnyi működés után 2020. december 14-én megszűnik. Ennek több oka is van.

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.