A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Tehát mi a vonzalom titka?

Mosolyogj

Nem, nem próbálunk nyájasak lenni, vagy nem azt akarjuk elmondani, amit már tudsz. Röviden: a mosoly a siker egyik legbiztosabb aspektusa. Először is, mosolyogva csiklandozod egy férfi egóját. Megmutatod az úriembernek, hogy élvezed a társaságát, és örülsz, hogy vele lehetsz. Másodszor, ha mosolyogsz, valóban szebbnek, vonzóbbnak tűnsz, és a férfiak sokkal jobban hajlamosak arra, hogy több időt töltsenek veled.

Légy kedves másokkal is

Ne flörtölj , biztosan nem erre gondolunk. De az urak dicsekedni akarnak párjukkal. Egy hasonmással hangsúlyozzuk, nem egy szép ruhaakasztóval! Tehát légy kedves a körülötted lévő emberekhez. Jót tesz a férfinak, ha a párja csodálatot ébreszt a körülötte lévőkben. Ez azt jelenti, hogy bár keresik, mégis őt választotta! Ha barátok vagytok a barátaival, megfogja a kezét.

Legyetek te is barátok

Természetesen szeretitek egymást. Szeretitek együtt tölteni az időt párként, és minden "tipikus" dolgot csinálni. De légy egy kicsit barát, ne csak partner és szerető. Beszéljen egy érdekes könyvről vagy filmről, amelyet látott, hallgassa meg, hogyan teljesít a munkahelyén. Hallgass és érdeklődj az élete iránt. Ne kényszerítse a partnerét, hogy beszéljen, ha nem akarja. De ha ő maga kezd el valamit, hallgass rá.

Tanulj valamit az "ő" világából

Szeresz vezetést, számítógépes játékokat, focit? Ha igen, akkor már nem kell tanulnia semmit. Csak hozd fel témaként. Meglátod, mennyire vágyik majd arra, hogy újra találkozzunk! Ha fogalmad sincs, nem árt témát választani és érdeklődni iránta. Biztosan találsz majd olyat, ami igazán tetszeni fog. Azonnal újabb közös témája lesz, amiről beszélhet. Akkor nem kell csak az időjárásra és a munkahelyi őrült főnökökre hagyatkoznia.


Hasonló cikkek

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.