A vonzalom titka

Ön azon nők közé tartozik, akiknek a természet szimmetrikus formákat és kellemes arcot adott? Vagy nem vagy egészen biztos a saját szépségedben? Ennek ellenére előfordulhat, hogy a megjelenés nem minden. A vonzerő többek között attól is függ, hogyan viselkedik és hogyan gondolkodik. Tehát mi a vonzalom titka?

Mosolyogj

Nem, nem próbálunk nyájasak lenni, vagy nem azt akarjuk elmondani, amit már tudsz. Röviden: a mosoly a siker egyik legbiztosabb aspektusa. Először is, mosolyogva csiklandozod egy férfi egóját. Megmutatod az úriembernek, hogy élvezed a társaságát, és örülsz, hogy vele lehetsz. Másodszor, ha mosolyogsz, valóban szebbnek, vonzóbbnak tűnsz, és a férfiak sokkal jobban hajlamosak arra, hogy több időt töltsenek veled.

Légy kedves másokkal is

Ne flörtölj , biztosan nem erre gondolunk. De az urak dicsekedni akarnak párjukkal. Egy hasonmással hangsúlyozzuk, nem egy szép ruhaakasztóval! Tehát légy kedves a körülötted lévő emberekhez. Jót tesz a férfinak, ha a párja csodálatot ébreszt a körülötte lévőkben. Ez azt jelenti, hogy bár keresik, mégis őt választotta! Ha barátok vagytok a barátaival, megfogja a kezét.

Legyetek te is barátok

Természetesen szeretitek egymást. Szeretitek együtt tölteni az időt párként, és minden "tipikus" dolgot csinálni. De légy egy kicsit barát, ne csak partner és szerető. Beszéljen egy érdekes könyvről vagy filmről, amelyet látott, hallgassa meg, hogyan teljesít a munkahelyén. Hallgass és érdeklődj az élete iránt. Ne kényszerítse a partnerét, hogy beszéljen, ha nem akarja. De ha ő maga kezd el valamit, hallgass rá.

Tanulj valamit az "ő" világából

Szeresz vezetést, számítógépes játékokat, focit? Ha igen, akkor már nem kell tanulnia semmit. Csak hozd fel témaként. Meglátod, mennyire vágyik majd arra, hogy újra találkozzunk! Ha fogalmad sincs, nem árt témát választani és érdeklődni iránta. Biztosan találsz majd olyat, ami igazán tetszeni fog. Azonnal újabb közös témája lesz, amiről beszélhet. Akkor nem kell csak az időjárásra és a munkahelyi őrült főnökökre hagyatkoznia.


Hasonló cikkek

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.