A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak követnek el, amikor internetes randevúznak?Még az online randevúzás során is be kell tartani bizonyos szabályokat. Tudnod kell, hogyan kell cselekedned és hogyan fejezd ki magad. Ezt pedig nem mindenki tudja megtenni!
Ne tegyél fel hülye kérdéseket

Az első és leggyakoribb hiba egy ilyen kérdés: "Miért regisztráltál egy társkereső oldalon?". Mit várhat egy ilyen kérdésre válaszolva? Hiszen az emberek azért regisztrálnak egy társkereső oldalra, mert párt keresnek. És nem mindegy, hogy milyen okból vagy egyedül. Ezt később is megírhatod. A magány oka nem változtat azon a tényen, hogy szeretnél változtatni, és ezért veszed igénybe egy internetes társkereső szolgáltatásait. Ezzel a kérdéssel nem fog tudni közös kommunikációt kialakítani.

Ne használjon nem megfelelő címet

"Szervusz kedvesem, helló szépség, helló édes..." Ne t tényleg ilyen címet használj az első üzenetben. Először is, nem illik azonnal hozzányúlni egy nőhöz. Fel kellene ajánlania a csiklandozást. Ne feledd. Másodszor, ne feledd, hogy egy nő, akit nem ismersz, nem kedves, nem szépség vagy kedves. Az ilyen bizalmas megközelítés a legtöbb nőt elriasztja a válaszadástól. Viselkedj úriemberként. És nem csak a hétköznapokban, hanem ebben a virtuális világban is. A nők ilyen férfiakat keresnek!

Ne légy agresszív, ha nem érdekel

Gyakran megesik, hogy ha valaki néhány percen belül nem válaszol az üzenetére , ámokfutsz és ennyi. Küldj negatív, sértő vagy vulgáris üzeneteket minden félnek, hogy legalább visszaírhassa, hogy nem érdekli, mit gondol magáról...

Talán úgy gondolja, hogy soha ne tedd ezt, de vannak köztünk olyanok, akik meggondolatlanul viselkednek így normálisan. Vedd természetesnek, hogy nem mindenkinek van ideje minden nap egy társkereső oldalon lógni. Nem mindenki fizetett prémium / VIP tagságot, hogy azonnal válaszoljon az üzenetére. És nem kell mindig kedvelni a szóban forgó partnert. Ilyen az élet, ezért tiszteld és légy kedves másokkal! Az agresszió vagy a vulgaritás biztosan nem segít a randevúzásban. Légy türelmes, és hagyj elég időt partnerednek a válaszadásra. Ha megakad rajtad a tekintete, és megvalósítod a partnerrel kapcsolatos elképzeléseit, higgyétek el, hogy örömmel fog hallani rólatok.

Ne írja be a profiljába, hogy partnere milyen tulajdonságokkal rendelkezik/nem rendelkezik< /h2>

Nagyon gyakori az is, hogy a férfiak a profiljukban felsorolják azokat a tulajdonságokat, amelyekkel egy partnernek rendelkeznie kell/nem kellene. A profilokon ekkor gyakran ez állt: "Szép, fiatal, karcsú, szőke partnert keresek, aki szereti a szexet... A többit ne írd!" Felesleges.” Nos, nem igazán, uraim. Egy ilyen hirdetés egyáltalán nem néz ki jól, és hidd el, a gyönyörű, fiatal, karcsú, szőke partnerről sem fogsz hallani. Egy ilyen profil teljes mértékben kifejezi, hogy ki vagy. A nők is tudnak olvasni a sorok között. Ezt ne felejtsd el.

Ne hagyd üresen a profilodat / Ne írj bele "hülyeségeket"

Ha úgy gondolod, hogy "elengeded" a profilodat és még mindig keressen meg valakit, tévedsz. Törődnie kell a profiljával. Ideális, ha teljesen kitöltött profilja van. Akár értelmes kérdéseket teszel fel a párodnak (mit szeret, mit szeretne csinálni, mit tehetsz, hogy boldoggá tegye...) vagy olyan kérdéseket, mint: "sldjfeofuakdlej", az is hatással van a randevúzásra. Ha nem törődsz a profilod bemutatásával, vagyis egy új kapcsolat legelején, akkor miért foglalkozol vele? Ne légy lusta, és fontos a profilod. A nők nemcsak a profil tartalmi oldalát értékelik, hanem a nyelvtani oldalát is. Vigyázzon a durva hibákra és elírási hibákra!

Vigyázzon a fényképekre!

Ez egy önálló fejezet. Fényképek meztelen testekről, rövidnadrágos fotók a kanapén, fotók a fürdőszobában vagy a WC-n, éjszaka készült elmosódott fotók... Szerinted miért kéne egy nőnek randevúznia, ha így mutatod be magad? Amint a nők ilyen fotókat látnak, azonnal bezárják a profilt. Senkit nem érdekelnek az ilyen partnerek, hidd el. Ha le akarod nyűgözni a nőket, készíts magadról képeket szép ruhákban, és olyan tevékenységekkel foglalkozz, amelyeket szeretsz. Mosolyogj, hogy a nő lássa, nem vagy morcos. Már egy ilyen apróság is csodákra képes!

És most már csak sok szerencsét kell kívánnunk a randevúzáshoz!


Hasonló cikkek

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

6 dolog, amit utálsz az online társkeresésben

Csalódott a sikertelen online társkereső miatt? Mutatjuk az emberek 6 leggyakoribb hibát.

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.