A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak követnek el, amikor internetes randevúznak?Még az online randevúzás során is be kell tartani bizonyos szabályokat. Tudnod kell, hogyan kell cselekedned és hogyan fejezd ki magad. Ezt pedig nem mindenki tudja megtenni!
Ne tegyél fel hülye kérdéseket

Az első és leggyakoribb hiba egy ilyen kérdés: "Miért regisztráltál egy társkereső oldalon?". Mit várhat egy ilyen kérdésre válaszolva? Hiszen az emberek azért regisztrálnak egy társkereső oldalra, mert párt keresnek. És nem mindegy, hogy milyen okból vagy egyedül. Ezt később is megírhatod. A magány oka nem változtat azon a tényen, hogy szeretnél változtatni, és ezért veszed igénybe egy internetes társkereső szolgáltatásait. Ezzel a kérdéssel nem fog tudni közös kommunikációt kialakítani.

Ne használjon nem megfelelő címet

"Szervusz kedvesem, helló szépség, helló édes..." Ne t tényleg ilyen címet használj az első üzenetben. Először is, nem illik azonnal hozzányúlni egy nőhöz. Fel kellene ajánlania a csiklandozást. Ne feledd. Másodszor, ne feledd, hogy egy nő, akit nem ismersz, nem kedves, nem szépség vagy kedves. Az ilyen bizalmas megközelítés a legtöbb nőt elriasztja a válaszadástól. Viselkedj úriemberként. És nem csak a hétköznapokban, hanem ebben a virtuális világban is. A nők ilyen férfiakat keresnek!

Ne légy agresszív, ha nem érdekel

Gyakran megesik, hogy ha valaki néhány percen belül nem válaszol az üzenetére , ámokfutsz és ennyi. Küldj negatív, sértő vagy vulgáris üzeneteket minden félnek, hogy legalább visszaírhassa, hogy nem érdekli, mit gondol magáról...

Talán úgy gondolja, hogy soha ne tedd ezt, de vannak köztünk olyanok, akik meggondolatlanul viselkednek így normálisan. Vedd természetesnek, hogy nem mindenkinek van ideje minden nap egy társkereső oldalon lógni. Nem mindenki fizetett prémium / VIP tagságot, hogy azonnal válaszoljon az üzenetére. És nem kell mindig kedvelni a szóban forgó partnert. Ilyen az élet, ezért tiszteld és légy kedves másokkal! Az agresszió vagy a vulgaritás biztosan nem segít a randevúzásban. Légy türelmes, és hagyj elég időt partnerednek a válaszadásra. Ha megakad rajtad a tekintete, és megvalósítod a partnerrel kapcsolatos elképzeléseit, higgyétek el, hogy örömmel fog hallani rólatok.

Ne írja be a profiljába, hogy partnere milyen tulajdonságokkal rendelkezik/nem rendelkezik< /h2>

Nagyon gyakori az is, hogy a férfiak a profiljukban felsorolják azokat a tulajdonságokat, amelyekkel egy partnernek rendelkeznie kell/nem kellene. A profilokon ekkor gyakran ez állt: "Szép, fiatal, karcsú, szőke partnert keresek, aki szereti a szexet... A többit ne írd!" Felesleges.” Nos, nem igazán, uraim. Egy ilyen hirdetés egyáltalán nem néz ki jól, és hidd el, a gyönyörű, fiatal, karcsú, szőke partnerről sem fogsz hallani. Egy ilyen profil teljes mértékben kifejezi, hogy ki vagy. A nők is tudnak olvasni a sorok között. Ezt ne felejtsd el.

Ne hagyd üresen a profilodat / Ne írj bele "hülyeségeket"

Ha úgy gondolod, hogy "elengeded" a profilodat és még mindig keressen meg valakit, tévedsz. Törődnie kell a profiljával. Ideális, ha teljesen kitöltött profilja van. Akár értelmes kérdéseket teszel fel a párodnak (mit szeret, mit szeretne csinálni, mit tehetsz, hogy boldoggá tegye...) vagy olyan kérdéseket, mint: "sldjfeofuakdlej", az is hatással van a randevúzásra. Ha nem törődsz a profilod bemutatásával, vagyis egy új kapcsolat legelején, akkor miért foglalkozol vele? Ne légy lusta, és fontos a profilod. A nők nemcsak a profil tartalmi oldalát értékelik, hanem a nyelvtani oldalát is. Vigyázzon a durva hibákra és elírási hibákra!

Vigyázzon a fényképekre!

Ez egy önálló fejezet. Fényképek meztelen testekről, rövidnadrágos fotók a kanapén, fotók a fürdőszobában vagy a WC-n, éjszaka készült elmosódott fotók... Szerinted miért kéne egy nőnek randevúznia, ha így mutatod be magad? Amint a nők ilyen fotókat látnak, azonnal bezárják a profilt. Senkit nem érdekelnek az ilyen partnerek, hidd el. Ha le akarod nyűgözni a nőket, készíts magadról képeket szép ruhákban, és olyan tevékenységekkel foglalkozz, amelyeket szeretsz. Mosolyogj, hogy a nő lássa, nem vagy morcos. Már egy ilyen apróság is csodákra képes!

És most már csak sok szerencsét kell kívánnunk a randevúzáshoz!


Hasonló cikkek

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.