A leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak elkövetnek az online randevúzás során

Már nem az a helyzet, hogy a férfiak csak az utcán, a munkahelyen, a fitneszközpontokban, a kocsmákban, bárokban vagy más olyan helyeken találkoznak, ahol sok ember találkozik. A mai rohanó világban az embereknek nincs idejük a klasszikus randevúzásra. És ezért választják az online társkeresőt, mint a leggyorsabb módot az új szerelem megtalálására. De ez sem a legegyszerűbb. Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket a férfiak követnek el, amikor internetes randevúznak?Még az online randevúzás során is be kell tartani bizonyos szabályokat. Tudnod kell, hogyan kell cselekedned és hogyan fejezd ki magad. Ezt pedig nem mindenki tudja megtenni!
Ne tegyél fel hülye kérdéseket

Az első és leggyakoribb hiba egy ilyen kérdés: "Miért regisztráltál egy társkereső oldalon?". Mit várhat egy ilyen kérdésre válaszolva? Hiszen az emberek azért regisztrálnak egy társkereső oldalra, mert párt keresnek. És nem mindegy, hogy milyen okból vagy egyedül. Ezt később is megírhatod. A magány oka nem változtat azon a tényen, hogy szeretnél változtatni, és ezért veszed igénybe egy internetes társkereső szolgáltatásait. Ezzel a kérdéssel nem fog tudni közös kommunikációt kialakítani.

Ne használjon nem megfelelő címet

"Szervusz kedvesem, helló szépség, helló édes..." Ne t tényleg ilyen címet használj az első üzenetben. Először is, nem illik azonnal hozzányúlni egy nőhöz. Fel kellene ajánlania a csiklandozást. Ne feledd. Másodszor, ne feledd, hogy egy nő, akit nem ismersz, nem kedves, nem szépség vagy kedves. Az ilyen bizalmas megközelítés a legtöbb nőt elriasztja a válaszadástól. Viselkedj úriemberként. És nem csak a hétköznapokban, hanem ebben a virtuális világban is. A nők ilyen férfiakat keresnek!

Ne légy agresszív, ha nem érdekel

Gyakran megesik, hogy ha valaki néhány percen belül nem válaszol az üzenetére , ámokfutsz és ennyi. Küldj negatív, sértő vagy vulgáris üzeneteket minden félnek, hogy legalább visszaírhassa, hogy nem érdekli, mit gondol magáról...

Talán úgy gondolja, hogy soha ne tedd ezt, de vannak köztünk olyanok, akik meggondolatlanul viselkednek így normálisan. Vedd természetesnek, hogy nem mindenkinek van ideje minden nap egy társkereső oldalon lógni. Nem mindenki fizetett prémium / VIP tagságot, hogy azonnal válaszoljon az üzenetére. És nem kell mindig kedvelni a szóban forgó partnert. Ilyen az élet, ezért tiszteld és légy kedves másokkal! Az agresszió vagy a vulgaritás biztosan nem segít a randevúzásban. Légy türelmes, és hagyj elég időt partnerednek a válaszadásra. Ha megakad rajtad a tekintete, és megvalósítod a partnerrel kapcsolatos elképzeléseit, higgyétek el, hogy örömmel fog hallani rólatok.

Ne írja be a profiljába, hogy partnere milyen tulajdonságokkal rendelkezik/nem rendelkezik< /h2>

Nagyon gyakori az is, hogy a férfiak a profiljukban felsorolják azokat a tulajdonságokat, amelyekkel egy partnernek rendelkeznie kell/nem kellene. A profilokon ekkor gyakran ez állt: "Szép, fiatal, karcsú, szőke partnert keresek, aki szereti a szexet... A többit ne írd!" Felesleges.” Nos, nem igazán, uraim. Egy ilyen hirdetés egyáltalán nem néz ki jól, és hidd el, a gyönyörű, fiatal, karcsú, szőke partnerről sem fogsz hallani. Egy ilyen profil teljes mértékben kifejezi, hogy ki vagy. A nők is tudnak olvasni a sorok között. Ezt ne felejtsd el.

Ne hagyd üresen a profilodat / Ne írj bele "hülyeségeket"

Ha úgy gondolod, hogy "elengeded" a profilodat és még mindig keressen meg valakit, tévedsz. Törődnie kell a profiljával. Ideális, ha teljesen kitöltött profilja van. Akár értelmes kérdéseket teszel fel a párodnak (mit szeret, mit szeretne csinálni, mit tehetsz, hogy boldoggá tegye...) vagy olyan kérdéseket, mint: "sldjfeofuakdlej", az is hatással van a randevúzásra. Ha nem törődsz a profilod bemutatásával, vagyis egy új kapcsolat legelején, akkor miért foglalkozol vele? Ne légy lusta, és fontos a profilod. A nők nemcsak a profil tartalmi oldalát értékelik, hanem a nyelvtani oldalát is. Vigyázzon a durva hibákra és elírási hibákra!

Vigyázzon a fényképekre!

Ez egy önálló fejezet. Fényképek meztelen testekről, rövidnadrágos fotók a kanapén, fotók a fürdőszobában vagy a WC-n, éjszaka készült elmosódott fotók... Szerinted miért kéne egy nőnek randevúznia, ha így mutatod be magad? Amint a nők ilyen fotókat látnak, azonnal bezárják a profilt. Senkit nem érdekelnek az ilyen partnerek, hidd el. Ha le akarod nyűgözni a nőket, készíts magadról képeket szép ruhákban, és olyan tevékenységekkel foglalkozz, amelyeket szeretsz. Mosolyogj, hogy a nő lássa, nem vagy morcos. Már egy ilyen apróság is csodákra képes!

És most már csak sok szerencsét kell kívánnunk a randevúzáshoz!


Hasonló cikkek

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

A nagyszerű partner 5 jellemzője

Minden nő ideális férfit keres magának. Nem könnyű azonban megtalálni. Egyes hölgyeket elvakítja a jóképű és tökéletes férfi gondolata. Sajnos nem létezik. Így bezárják útjukat élettársaik előtt. Olvassa el az ideális partner öt tulajdonságát, és igazán ragadja meg őket az emlékezetében. Mi van, ha holnap találkozol az ideális férfival?

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.