Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

A tökéletes személy profilja

Könnyű azt a benyomást kelteni, hogy abszolút tökéletesek vagyunk az online társkeresők terén. Kicsit javítod a fotódat, kicsit elveszed a repülést, kicsit eltúlozod, hogy milyen sokat utazol és milyen spontán vagy. És hirtelen van egy olyan személy profilja, aki nem te vagy. Sok emberrel fog találkozni rajta, de ha egyszer találkozik, az internet varázsa eltűnik. Legyen őszinte, amennyire csak lehetséges. Csak így vonzhat magához valakit, akit nem csak ők, de különösen Ön igazán érdekel.

Tökéletes megjelenés

Ha a bezárások után elmész egy bárba találkozni, persze próbálsz tökéletesnek látszani. De kerüld ezt is. Szeretnél életed hátralévő részében a tökéletes ruha kiválasztásával tölteni egy órát, nem minden egyes frizura igazításával csodálatosan, és hölgyeim, plusz két órát a tökéletes sminkre fordítani? De mindenekelőtt a tökéletes megjelenéssel egyértelművé teszi, hogy vadászik. És szerinted mit fog tenni a zsákmány, amikor meglátja a vadászt? Így van, megszökik. Ahelyett, hogy egyszeri vadászexpedíciókra indulna tökéletes öltözékben, nyugodtan próbálkozzon gyakrabban randevúzni.

Szélsőséges viselkedés

Nagyon erős tudatalatti benyomást teszünk másokra. Próbáld meg tehát elkerülni a filmek klasszikus tanácsait is. Vagyis női oldalon egy bevehetetlen erődítménynek látszani, az urak részéről pedig hivalkodóan figyelmen kívül hagyni őket. Az ellenkező véglet az, hogy a női változatban olcsón, a férfi változatban macsón viselkedünk. Viselkedjen természetesen, vagy ne térjen el a megszokottól. Az arany középút.

A tökéletes embert keresem

Jó megjelenés, jól viselkedett, jó munka, nincs gyerek (de lehet). Mindenkinek vannak hibái, és ha mindenkit elutasítasz, mert nem tetszik a hajszíne, vagy mert nincs elég karrierambíciója számodra, akkor nem fogsz találni senkit. Hacsak nem erkölcsileg alapvetően nem értesz vele egyet, hagyd, hogy mások hibázhassanak.
Ha egy online társkereső oldalon találkozol a tökéletes profillal, gondold meg kétszer, mielőtt válaszolsz. Nagy valószínűséggel ő követi el az elsőként említett hibát, és csak csalódni fog.


Hasonló cikkek

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.