Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

A tökéletes személy profilja

Könnyű azt a benyomást kelteni, hogy abszolút tökéletesek vagyunk az online társkeresők terén. Kicsit javítod a fotódat, kicsit elveszed a repülést, kicsit eltúlozod, hogy milyen sokat utazol és milyen spontán vagy. És hirtelen van egy olyan személy profilja, aki nem te vagy. Sok emberrel fog találkozni rajta, de ha egyszer találkozik, az internet varázsa eltűnik. Legyen őszinte, amennyire csak lehetséges. Csak így vonzhat magához valakit, akit nem csak ők, de különösen Ön igazán érdekel.

Tökéletes megjelenés

Ha a bezárások után elmész egy bárba találkozni, persze próbálsz tökéletesnek látszani. De kerüld ezt is. Szeretnél életed hátralévő részében a tökéletes ruha kiválasztásával tölteni egy órát, nem minden egyes frizura igazításával csodálatosan, és hölgyeim, plusz két órát a tökéletes sminkre fordítani? De mindenekelőtt a tökéletes megjelenéssel egyértelművé teszi, hogy vadászik. És szerinted mit fog tenni a zsákmány, amikor meglátja a vadászt? Így van, megszökik. Ahelyett, hogy egyszeri vadászexpedíciókra indulna tökéletes öltözékben, nyugodtan próbálkozzon gyakrabban randevúzni.

Szélsőséges viselkedés

Nagyon erős tudatalatti benyomást teszünk másokra. Próbáld meg tehát elkerülni a filmek klasszikus tanácsait is. Vagyis női oldalon egy bevehetetlen erődítménynek látszani, az urak részéről pedig hivalkodóan figyelmen kívül hagyni őket. Az ellenkező véglet az, hogy a női változatban olcsón, a férfi változatban macsón viselkedünk. Viselkedjen természetesen, vagy ne térjen el a megszokottól. Az arany középút.

A tökéletes embert keresem

Jó megjelenés, jól viselkedett, jó munka, nincs gyerek (de lehet). Mindenkinek vannak hibái, és ha mindenkit elutasítasz, mert nem tetszik a hajszíne, vagy mert nincs elég karrierambíciója számodra, akkor nem fogsz találni senkit. Hacsak nem erkölcsileg alapvetően nem értesz vele egyet, hagyd, hogy mások hibázhassanak.
Ha egy online társkereső oldalon találkozol a tökéletes profillal, gondold meg kétszer, mielőtt válaszolsz. Nagy valószínűséggel ő követi el az elsőként említett hibát, és csak csalódni fog.


Hasonló cikkek

Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Olyan élményekkel teli randevúzáshoz hozunk tippeket, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.