Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

A tökéletes személy profilja

Könnyű azt a benyomást kelteni, hogy abszolút tökéletesek vagyunk az online társkeresők terén. Kicsit javítod a fotódat, kicsit elveszed a repülést, kicsit eltúlozod, hogy milyen sokat utazol és milyen spontán vagy. És hirtelen van egy olyan személy profilja, aki nem te vagy. Sok emberrel fog találkozni rajta, de ha egyszer találkozik, az internet varázsa eltűnik. Legyen őszinte, amennyire csak lehetséges. Csak így vonzhat magához valakit, akit nem csak ők, de különösen Ön igazán érdekel.

Tökéletes megjelenés

Ha a bezárások után elmész egy bárba találkozni, persze próbálsz tökéletesnek látszani. De kerüld ezt is. Szeretnél életed hátralévő részében a tökéletes ruha kiválasztásával tölteni egy órát, nem minden egyes frizura igazításával csodálatosan, és hölgyeim, plusz két órát a tökéletes sminkre fordítani? De mindenekelőtt a tökéletes megjelenéssel egyértelművé teszi, hogy vadászik. És szerinted mit fog tenni a zsákmány, amikor meglátja a vadászt? Így van, megszökik. Ahelyett, hogy egyszeri vadászexpedíciókra indulna tökéletes öltözékben, nyugodtan próbálkozzon gyakrabban randevúzni.

Szélsőséges viselkedés

Nagyon erős tudatalatti benyomást teszünk másokra. Próbáld meg tehát elkerülni a filmek klasszikus tanácsait is. Vagyis női oldalon egy bevehetetlen erődítménynek látszani, az urak részéről pedig hivalkodóan figyelmen kívül hagyni őket. Az ellenkező véglet az, hogy a női változatban olcsón, a férfi változatban macsón viselkedünk. Viselkedjen természetesen, vagy ne térjen el a megszokottól. Az arany középút.

A tökéletes embert keresem

Jó megjelenés, jól viselkedett, jó munka, nincs gyerek (de lehet). Mindenkinek vannak hibái, és ha mindenkit elutasítasz, mert nem tetszik a hajszíne, vagy mert nincs elég karrierambíciója számodra, akkor nem fogsz találni senkit. Hacsak nem erkölcsileg alapvetően nem értesz vele egyet, hagyd, hogy mások hibázhassanak.
Ha egy online társkereső oldalon találkozol a tökéletes profillal, gondold meg kétszer, mielőtt válaszolsz. Nagy valószínűséggel ő követi el az elsőként említett hibát, és csak csalódni fog.


Hasonló cikkek

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Az internetes társkeresés buktatói

Néhány ember tudatalattijában még mindig ott van az a vélemény, hogy az internet az utolsó lehetőség, hogy megismerjék egymást. A mai rohanó időkben azonban folyamatosan növekszik azoknak a pároknak a száma, akik az interneten keresztül ismerkedtek meg. A többi társkereséshez hasonlóan az online társkeresésnek is megvannak a buktatói.