Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

A tökéletes személy profilja

Könnyű azt a benyomást kelteni, hogy abszolút tökéletesek vagyunk az online társkeresők terén. Kicsit javítod a fotódat, kicsit elveszed a repülést, kicsit eltúlozod, hogy milyen sokat utazol és milyen spontán vagy. És hirtelen van egy olyan személy profilja, aki nem te vagy. Sok emberrel fog találkozni rajta, de ha egyszer találkozik, az internet varázsa eltűnik. Legyen őszinte, amennyire csak lehetséges. Csak így vonzhat magához valakit, akit nem csak ők, de különösen Ön igazán érdekel.

Tökéletes megjelenés

Ha a bezárások után elmész egy bárba találkozni, persze próbálsz tökéletesnek látszani. De kerüld ezt is. Szeretnél életed hátralévő részében a tökéletes ruha kiválasztásával tölteni egy órát, nem minden egyes frizura igazításával csodálatosan, és hölgyeim, plusz két órát a tökéletes sminkre fordítani? De mindenekelőtt a tökéletes megjelenéssel egyértelművé teszi, hogy vadászik. És szerinted mit fog tenni a zsákmány, amikor meglátja a vadászt? Így van, megszökik. Ahelyett, hogy egyszeri vadászexpedíciókra indulna tökéletes öltözékben, nyugodtan próbálkozzon gyakrabban randevúzni.

Szélsőséges viselkedés

Nagyon erős tudatalatti benyomást teszünk másokra. Próbáld meg tehát elkerülni a filmek klasszikus tanácsait is. Vagyis női oldalon egy bevehetetlen erődítménynek látszani, az urak részéről pedig hivalkodóan figyelmen kívül hagyni őket. Az ellenkező véglet az, hogy a női változatban olcsón, a férfi változatban macsón viselkedünk. Viselkedjen természetesen, vagy ne térjen el a megszokottól. Az arany középút.

A tökéletes embert keresem

Jó megjelenés, jól viselkedett, jó munka, nincs gyerek (de lehet). Mindenkinek vannak hibái, és ha mindenkit elutasítasz, mert nem tetszik a hajszíne, vagy mert nincs elég karrierambíciója számodra, akkor nem fogsz találni senkit. Hacsak nem erkölcsileg alapvetően nem értesz vele egyet, hagyd, hogy mások hibázhassanak.
Ha egy online társkereső oldalon találkozol a tökéletes profillal, gondold meg kétszer, mielőtt válaszolsz. Nagy valószínűséggel ő követi el az elsőként említett hibát, és csak csalódni fog.


Hasonló cikkek

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.