Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

A tökéletes személy profilja

Könnyű azt a benyomást kelteni, hogy abszolút tökéletesek vagyunk az online társkeresők terén. Kicsit javítod a fotódat, kicsit elveszed a repülést, kicsit eltúlozod, hogy milyen sokat utazol és milyen spontán vagy. És hirtelen van egy olyan személy profilja, aki nem te vagy. Sok emberrel fog találkozni rajta, de ha egyszer találkozik, az internet varázsa eltűnik. Legyen őszinte, amennyire csak lehetséges. Csak így vonzhat magához valakit, akit nem csak ők, de különösen Ön igazán érdekel.

Tökéletes megjelenés

Ha a bezárások után elmész egy bárba találkozni, persze próbálsz tökéletesnek látszani. De kerüld ezt is. Szeretnél életed hátralévő részében a tökéletes ruha kiválasztásával tölteni egy órát, nem minden egyes frizura igazításával csodálatosan, és hölgyeim, plusz két órát a tökéletes sminkre fordítani? De mindenekelőtt a tökéletes megjelenéssel egyértelművé teszi, hogy vadászik. És szerinted mit fog tenni a zsákmány, amikor meglátja a vadászt? Így van, megszökik. Ahelyett, hogy egyszeri vadászexpedíciókra indulna tökéletes öltözékben, nyugodtan próbálkozzon gyakrabban randevúzni.

Szélsőséges viselkedés

Nagyon erős tudatalatti benyomást teszünk másokra. Próbáld meg tehát elkerülni a filmek klasszikus tanácsait is. Vagyis női oldalon egy bevehetetlen erődítménynek látszani, az urak részéről pedig hivalkodóan figyelmen kívül hagyni őket. Az ellenkező véglet az, hogy a női változatban olcsón, a férfi változatban macsón viselkedünk. Viselkedjen természetesen, vagy ne térjen el a megszokottól. Az arany középút.

A tökéletes embert keresem

Jó megjelenés, jól viselkedett, jó munka, nincs gyerek (de lehet). Mindenkinek vannak hibái, és ha mindenkit elutasítasz, mert nem tetszik a hajszíne, vagy mert nincs elég karrierambíciója számodra, akkor nem fogsz találni senkit. Hacsak nem erkölcsileg alapvetően nem értesz vele egyet, hagyd, hogy mások hibázhassanak.
Ha egy online társkereső oldalon találkozol a tökéletes profillal, gondold meg kétszer, mielőtt válaszolsz. Nagy valószínűséggel ő követi el az elsőként említett hibát, és csak csalódni fog.


Hasonló cikkek

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?