Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeinkkel nem fog eltévedni!

Lassú és egyszerű

Még akkor is álljon ellen, ha az első találkozást péntek reggel szeretné kezdeni és vasárnap este befejezni. Az első találkozásnak csak meghatónak kell lennie. A feszültség és a stressz oldására szolgál, és az első élő találkozás benyomását keltheti. Tervezz be egy találkozót egy órára, legfeljebb kettőre. Ilyen rövid idő alatt biztosan nem fogtok együtt unatkozni. Ráadásul nem fogja egy kétségbeesett ember benyomását kelteni, akinek egyáltalán nincsenek tervei a hétvégére. Kapcsold fel egy kicsit partneredet, és keltsd fel benne, hogy újra találkozhasson veled! Lehetőleg minél előbb!

Tartsa be az ígéreteit

Este hívott, hogy érvényes-e az időpont? Találkoztál a kedvenc éttermed előtt? Mindegy, tartsd be az ígéreteidet. Légy időben az étterem előtt. Bármit ígérsz, az kötelező, mint szent törvény. Nincs annál rosszabb, mint az elején félreinformálni magát. A pontosság és a megbízhatatlanság nem olyan tulajdonságok, amelyek pluszpontokat adnak.

Mértékkel igyon

Ha egy bárban találkoztál egy ivóverseny során, valószínűleg nehéz dolgod van, csak vizet vacsorára. De minden más esetben igyon mértékkel. A részegesek nem kívánatosak és nem is viccesek. Amikor azt hiszed, hogy a legkevésbé sem vagy részeg, akkor a legjobb hangulatod van. Ne rontsa el a kapcsolatát egy extra pohár borral vagy korsó sörrel!

Figyelj, beszélj

Emlékszel, hogy az első randevúnak a csapnak kell lennie? Ez mindig igaz. Arra szolgál, hogy megismerjük a másik embert, hogy tudjunk valamit mondani róla. Az első randevúkon főleg munkáról és hobbiról kommunikálj. Hagyd, hogy a másik is beszéljen, és ne ülj úgy, mint a hab. A kínos csend nem sok jót ígér. Elmentél chatelni? Tehát ragaszkodjon a terveihez és beszéljen!


Hasonló cikkek

Szerelem érett korban

Akár húsz, akár hetven éves, joga van a szerelemhez. Az emberek egész életükben szerelmesek, és senki sem mondja, hogy öregkorodban szinglinek kell maradnod! Az életkor egyre hosszabb, és senki sem akar egyedül lenni, amikor még tele van erővel. A szeretet a hetvenes éveikben járó emberek között csak egy kicsit más, mint a fiatalok között. Hogyan? Olvassa el és megtudja.

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.