Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeinkkel nem fog eltévedni!

Lassú és egyszerű

Még akkor is álljon ellen, ha az első találkozást péntek reggel szeretné kezdeni és vasárnap este befejezni. Az első találkozásnak csak meghatónak kell lennie. A feszültség és a stressz oldására szolgál, és az első élő találkozás benyomását keltheti. Tervezz be egy találkozót egy órára, legfeljebb kettőre. Ilyen rövid idő alatt biztosan nem fogtok együtt unatkozni. Ráadásul nem fogja egy kétségbeesett ember benyomását kelteni, akinek egyáltalán nincsenek tervei a hétvégére. Kapcsold fel egy kicsit partneredet, és keltsd fel benne, hogy újra találkozhasson veled! Lehetőleg minél előbb!

Tartsa be az ígéreteit

Este hívott, hogy érvényes-e az időpont? Találkoztál a kedvenc éttermed előtt? Mindegy, tartsd be az ígéreteidet. Légy időben az étterem előtt. Bármit ígérsz, az kötelező, mint szent törvény. Nincs annál rosszabb, mint az elején félreinformálni magát. A pontosság és a megbízhatatlanság nem olyan tulajdonságok, amelyek pluszpontokat adnak.

Mértékkel igyon

Ha egy bárban találkoztál egy ivóverseny során, valószínűleg nehéz dolgod van, csak vizet vacsorára. De minden más esetben igyon mértékkel. A részegesek nem kívánatosak és nem is viccesek. Amikor azt hiszed, hogy a legkevésbé sem vagy részeg, akkor a legjobb hangulatod van. Ne rontsa el a kapcsolatát egy extra pohár borral vagy korsó sörrel!

Figyelj, beszélj

Emlékszel, hogy az első randevúnak a csapnak kell lennie? Ez mindig igaz. Arra szolgál, hogy megismerjük a másik embert, hogy tudjunk valamit mondani róla. Az első randevúkon főleg munkáról és hobbiról kommunikálj. Hagyd, hogy a másik is beszéljen, és ne ülj úgy, mint a hab. A kínos csend nem sok jót ígér. Elmentél chatelni? Tehát ragaszkodjon a terveihez és beszéljen!


Hasonló cikkek

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Hol lehet találkozni?

A nyári szünet nemrég ért véget. Jön az ősz. Bebizonyosodott, hogy ahogy egyre több időt töltünk otthon, úgy kezdünk hiányozni valakiről, akivel szabadidőnket eltölthetjük. Ön is hirtelen furcsán elhagyatottnak érzi magát? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Tippeket adunk olyan helyekre, ahol nagyon könnyen találkozhatsz vele.

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.