Mit szólnál egy első randevúhoz?

Az első randevú mindig különleges és megismételhetetlen. Miért? Mert először látjátok egymást élőben, és minden rossz és jó még előttetek van. Az első találkozások nem csak tele vannak várakozásokkal, hanem stresszel is. Randira készülsz és pánikba kezdesz? Idegesen rágja a körmét az összes ujján? Ne csináld! Tippjeinkkel nem fog eltévedni!

Lassú és egyszerű

Még akkor is álljon ellen, ha az első találkozást péntek reggel szeretné kezdeni és vasárnap este befejezni. Az első találkozásnak csak meghatónak kell lennie. A feszültség és a stressz oldására szolgál, és az első élő találkozás benyomását keltheti. Tervezz be egy találkozót egy órára, legfeljebb kettőre. Ilyen rövid idő alatt biztosan nem fogtok együtt unatkozni. Ráadásul nem fogja egy kétségbeesett ember benyomását kelteni, akinek egyáltalán nincsenek tervei a hétvégére. Kapcsold fel egy kicsit partneredet, és keltsd fel benne, hogy újra találkozhasson veled! Lehetőleg minél előbb!

Tartsa be az ígéreteit

Este hívott, hogy érvényes-e az időpont? Találkoztál a kedvenc éttermed előtt? Mindegy, tartsd be az ígéreteidet. Légy időben az étterem előtt. Bármit ígérsz, az kötelező, mint szent törvény. Nincs annál rosszabb, mint az elején félreinformálni magát. A pontosság és a megbízhatatlanság nem olyan tulajdonságok, amelyek pluszpontokat adnak.

Mértékkel igyon

Ha egy bárban találkoztál egy ivóverseny során, valószínűleg nehéz dolgod van, csak vizet vacsorára. De minden más esetben igyon mértékkel. A részegesek nem kívánatosak és nem is viccesek. Amikor azt hiszed, hogy a legkevésbé sem vagy részeg, akkor a legjobb hangulatod van. Ne rontsa el a kapcsolatát egy extra pohár borral vagy korsó sörrel!

Figyelj, beszélj

Emlékszel, hogy az első randevúnak a csapnak kell lennie? Ez mindig igaz. Arra szolgál, hogy megismerjük a másik embert, hogy tudjunk valamit mondani róla. Az első randevúkon főleg munkáról és hobbiról kommunikálj. Hagyd, hogy a másik is beszéljen, és ne ülj úgy, mint a hab. A kínos csend nem sok jót ígér. Elmentél chatelni? Tehát ragaszkodjon a terveihez és beszéljen!


Hasonló cikkek

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Miért jobb az online társkereső, mint a hagyományos társkereső?

Az online társkereső nem a technológiai kor terméke. De mindenféle előnye van, amiről őseink csak álmodhattak.

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.