Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát elkerülni az első randevúkon?

Milyen képet fest a közösségi médiában?

Egy olyan probléma, amely még azelőtt is felmerülhet, hogy elhívna valakit az első randevúra. A közösségi hálózatok annyira mindennapi részévé váltak életünknek, hogy szinte mindenki használja őket. Hátrányuk, hogy előre mindenki át tud "verni". Leendő párkapcsolatai, de talán a munkavállalása érdekében is nézze meg profilját mások szemével. És esetleg szerkeszteni. Leendő párod ez alapján alkot képet rólad.

Folyamatosan a munkáról beszélsz

Érdekel önmagad, ezért természetes, hogy a munkáról is kérdezel. De ne ess bele az összes teljesítményed részletes leírásába, hogy pontosan mit csinálsz, mit beszéltél meg, és mit fejeztél be sikeresen vagy sikertelenül. Nem vagy állásinterjún! Igen, beszéljen a munkáról, de ne legyen az egyetlen beszédtéma.

Túlzott smink

Ez a pont inkább a nőknek szól. A tökéletes sminket más alkalmakra is használhatod. Menj el randevúzni úgy, ahogy a mindennapi életben kinézel. Próbálj meg természetes lenni. Inkább válassz egy könnyű sminket.

Csak magadról beszélsz

Egy másik téma, aminek elő kell jönnie. Mit szeretsz, mit szeretsz csinálni. Milyen vagy valójában? Jó, hogy órákig tudsz magadról beszélni. De hagyni kell, hogy a másik beszéljen. Főleg az első randevúkon. Szeretnéd minél jobban megismerni egymást, nem? De ne korlátozd magad csak arra, hogy: "Szeretem / szeretem..." Beszélj a véleményedről, kérdezz az övékről. Ne monológot, hanem párbeszédet folytat.

Problémák

Ha ez a téma előkerül, ne rejtse el. Problémáid vannak a szüleiddel, vagy nem boldogulsz a munkahelyeden? Nem titok, oszd meg bátran. De még egyszer, ne vigyük túlzásba a részleteket. Nem kell elmagyaráznod az egész történetét, hogyan jött létre és miért. Nagy valószínűséggel így fogod untatni a társadat. Ezen kívül azt az érzést fogja érezni, hogy csak problémáid vannak. És te ezt nem akarod!


Hasonló cikkek

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.