Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát elkerülni az első randevúkon?

Milyen képet fest a közösségi médiában?

Egy olyan probléma, amely még azelőtt is felmerülhet, hogy elhívna valakit az első randevúra. A közösségi hálózatok annyira mindennapi részévé váltak életünknek, hogy szinte mindenki használja őket. Hátrányuk, hogy előre mindenki át tud "verni". Leendő párkapcsolatai, de talán a munkavállalása érdekében is nézze meg profilját mások szemével. És esetleg szerkeszteni. Leendő párod ez alapján alkot képet rólad.

Folyamatosan a munkáról beszélsz

Érdekel önmagad, ezért természetes, hogy a munkáról is kérdezel. De ne ess bele az összes teljesítményed részletes leírásába, hogy pontosan mit csinálsz, mit beszéltél meg, és mit fejeztél be sikeresen vagy sikertelenül. Nem vagy állásinterjún! Igen, beszéljen a munkáról, de ne legyen az egyetlen beszédtéma.

Túlzott smink

Ez a pont inkább a nőknek szól. A tökéletes sminket más alkalmakra is használhatod. Menj el randevúzni úgy, ahogy a mindennapi életben kinézel. Próbálj meg természetes lenni. Inkább válassz egy könnyű sminket.

Csak magadról beszélsz

Egy másik téma, aminek elő kell jönnie. Mit szeretsz, mit szeretsz csinálni. Milyen vagy valójában? Jó, hogy órákig tudsz magadról beszélni. De hagyni kell, hogy a másik beszéljen. Főleg az első randevúkon. Szeretnéd minél jobban megismerni egymást, nem? De ne korlátozd magad csak arra, hogy: "Szeretem / szeretem..." Beszélj a véleményedről, kérdezz az övékről. Ne monológot, hanem párbeszédet folytat.

Problémák

Ha ez a téma előkerül, ne rejtse el. Problémáid vannak a szüleiddel, vagy nem boldogulsz a munkahelyeden? Nem titok, oszd meg bátran. De még egyszer, ne vigyük túlzásba a részleteket. Nem kell elmagyaráznod az egész történetét, hogyan jött létre és miért. Nagy valószínűséggel így fogod untatni a társadat. Ezen kívül azt az érzést fogja érezni, hogy csak problémáid vannak. És te ezt nem akarod!


Hasonló cikkek

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Hülye tanácsok egyedülálló nőknek

Végre a magánszemélyek is magukévá váltak. Senki sem kezeli többé szégyenként a magányát, de megértik úgy, ahogy van. Vagyis szinglik akarnak maradni, házasság nélkül. De mi van akkor, ha nő vagy, és most töltötted be a harmincat, és még nincs családod? Minden bizonnyal sok "bölcs" tanácsot fog hallani a barátoktól és rokonoktól, amelyek kellemetlen szokássá tehetik. És ennek eredményeként megijeszteni! Mire kell felkészülni?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.