Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát elkerülni az első randevúkon?

Milyen képet fest a közösségi médiában?

Egy olyan probléma, amely még azelőtt is felmerülhet, hogy elhívna valakit az első randevúra. A közösségi hálózatok annyira mindennapi részévé váltak életünknek, hogy szinte mindenki használja őket. Hátrányuk, hogy előre mindenki át tud "verni". Leendő párkapcsolatai, de talán a munkavállalása érdekében is nézze meg profilját mások szemével. És esetleg szerkeszteni. Leendő párod ez alapján alkot képet rólad.

Folyamatosan a munkáról beszélsz

Érdekel önmagad, ezért természetes, hogy a munkáról is kérdezel. De ne ess bele az összes teljesítményed részletes leírásába, hogy pontosan mit csinálsz, mit beszéltél meg, és mit fejeztél be sikeresen vagy sikertelenül. Nem vagy állásinterjún! Igen, beszéljen a munkáról, de ne legyen az egyetlen beszédtéma.

Túlzott smink

Ez a pont inkább a nőknek szól. A tökéletes sminket más alkalmakra is használhatod. Menj el randevúzni úgy, ahogy a mindennapi életben kinézel. Próbálj meg természetes lenni. Inkább válassz egy könnyű sminket.

Csak magadról beszélsz

Egy másik téma, aminek elő kell jönnie. Mit szeretsz, mit szeretsz csinálni. Milyen vagy valójában? Jó, hogy órákig tudsz magadról beszélni. De hagyni kell, hogy a másik beszéljen. Főleg az első randevúkon. Szeretnéd minél jobban megismerni egymást, nem? De ne korlátozd magad csak arra, hogy: "Szeretem / szeretem..." Beszélj a véleményedről, kérdezz az övékről. Ne monológot, hanem párbeszédet folytat.

Problémák

Ha ez a téma előkerül, ne rejtse el. Problémáid vannak a szüleiddel, vagy nem boldogulsz a munkahelyeden? Nem titok, oszd meg bátran. De még egyszer, ne vigyük túlzásba a részleteket. Nem kell elmagyaráznod az egész történetét, hogyan jött létre és miért. Nagy valószínűséggel így fogod untatni a társadat. Ezen kívül azt az érzést fogja érezni, hogy csak problémáid vannak. És te ezt nem akarod!


Hasonló cikkek

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

tipp a társkereső oldal kiválasztásához

Nem könnyű megtalálni a megfelelő társkereső oldalt. Ha szeretnél minél kevesebb időt és pénzt áldozni a randevúzásra, olvasd el cikkünket. Tanácsot adunk a számodra legmegfelelőbb társkereső oldal kiválasztásához.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.