Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát elkerülni az első randevúkon?

Milyen képet fest a közösségi médiában?

Egy olyan probléma, amely még azelőtt is felmerülhet, hogy elhívna valakit az első randevúra. A közösségi hálózatok annyira mindennapi részévé váltak életünknek, hogy szinte mindenki használja őket. Hátrányuk, hogy előre mindenki át tud "verni". Leendő párkapcsolatai, de talán a munkavállalása érdekében is nézze meg profilját mások szemével. És esetleg szerkeszteni. Leendő párod ez alapján alkot képet rólad.

Folyamatosan a munkáról beszélsz

Érdekel önmagad, ezért természetes, hogy a munkáról is kérdezel. De ne ess bele az összes teljesítményed részletes leírásába, hogy pontosan mit csinálsz, mit beszéltél meg, és mit fejeztél be sikeresen vagy sikertelenül. Nem vagy állásinterjún! Igen, beszéljen a munkáról, de ne legyen az egyetlen beszédtéma.

Túlzott smink

Ez a pont inkább a nőknek szól. A tökéletes sminket más alkalmakra is használhatod. Menj el randevúzni úgy, ahogy a mindennapi életben kinézel. Próbálj meg természetes lenni. Inkább válassz egy könnyű sminket.

Csak magadról beszélsz

Egy másik téma, aminek elő kell jönnie. Mit szeretsz, mit szeretsz csinálni. Milyen vagy valójában? Jó, hogy órákig tudsz magadról beszélni. De hagyni kell, hogy a másik beszéljen. Főleg az első randevúkon. Szeretnéd minél jobban megismerni egymást, nem? De ne korlátozd magad csak arra, hogy: "Szeretem / szeretem..." Beszélj a véleményedről, kérdezz az övékről. Ne monológot, hanem párbeszédet folytat.

Problémák

Ha ez a téma előkerül, ne rejtse el. Problémáid vannak a szüleiddel, vagy nem boldogulsz a munkahelyeden? Nem titok, oszd meg bátran. De még egyszer, ne vigyük túlzásba a részleteket. Nem kell elmagyaráznod az egész történetét, hogyan jött létre és miért. Nagy valószínűséggel így fogod untatni a társadat. Ezen kívül azt az érzést fogja érezni, hogy csak problémáid vannak. És te ezt nem akarod!


Hasonló cikkek

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Ötven után nem találsz párt?

Volt olyan hosszú távú kapcsolat, amely valamilyen okból hirtelen véget ért? Szeretnéd elölről kezdeni, de úgy gondolod, hogy ötven után egyáltalán nem könnyű megtalálni a szerelmet?

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.