Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát elkerülni az első randevúkon?

Milyen képet fest a közösségi médiában?

Egy olyan probléma, amely még azelőtt is felmerülhet, hogy elhívna valakit az első randevúra. A közösségi hálózatok annyira mindennapi részévé váltak életünknek, hogy szinte mindenki használja őket. Hátrányuk, hogy előre mindenki át tud "verni". Leendő párkapcsolatai, de talán a munkavállalása érdekében is nézze meg profilját mások szemével. És esetleg szerkeszteni. Leendő párod ez alapján alkot képet rólad.

Folyamatosan a munkáról beszélsz

Érdekel önmagad, ezért természetes, hogy a munkáról is kérdezel. De ne ess bele az összes teljesítményed részletes leírásába, hogy pontosan mit csinálsz, mit beszéltél meg, és mit fejeztél be sikeresen vagy sikertelenül. Nem vagy állásinterjún! Igen, beszéljen a munkáról, de ne legyen az egyetlen beszédtéma.

Túlzott smink

Ez a pont inkább a nőknek szól. A tökéletes sminket más alkalmakra is használhatod. Menj el randevúzni úgy, ahogy a mindennapi életben kinézel. Próbálj meg természetes lenni. Inkább válassz egy könnyű sminket.

Csak magadról beszélsz

Egy másik téma, aminek elő kell jönnie. Mit szeretsz, mit szeretsz csinálni. Milyen vagy valójában? Jó, hogy órákig tudsz magadról beszélni. De hagyni kell, hogy a másik beszéljen. Főleg az első randevúkon. Szeretnéd minél jobban megismerni egymást, nem? De ne korlátozd magad csak arra, hogy: "Szeretem / szeretem..." Beszélj a véleményedről, kérdezz az övékről. Ne monológot, hanem párbeszédet folytat.

Problémák

Ha ez a téma előkerül, ne rejtse el. Problémáid vannak a szüleiddel, vagy nem boldogulsz a munkahelyeden? Nem titok, oszd meg bátran. De még egyszer, ne vigyük túlzásba a részleteket. Nem kell elmagyaráznod az egész történetét, hogyan jött létre és miért. Nagy valószínűséggel így fogod untatni a társadat. Ezen kívül azt az érzést fogja érezni, hogy csak problémáid vannak. És te ezt nem akarod!


Hasonló cikkek

Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell megbocsátani?

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Hogyan változott az ismerkedés az elmúlt tíz évben?

Érdekes közvélemény-kutatás zajlott a közelmúltban az Egyesült Államokban. Felsorolták a randevúzással kapcsolatos kérdéseket és a leghatékonyabb "csomagolási technikákat". A felmérésben csak 20 év alattiak és 30-40 év közöttiek vettek részt. Ennek a közvélemény-kutatásnak az volt a célja, hogy kiderítse, vajon a randevúzás is a divat alá tartozik-e. És az eredmény? Igen! Nézze meg, milyen legnagyobb változásokat hozott a társkeresés.

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Egyedül akarsz maradni? Válaszolj erre az 5 kérdésre, és megtudod!

Régóta keres valakit, de eddig senki sem felelt meg az igényeinek? Korlátozottnak érzed magad minden kapcsolatban? Csak azért keresel valakit, mert "így való"? Aggódsz, ha azok közé tartozol, akik egyedülállók akarnak maradni? Ne aggódj! Nincs ezzel semmi baj! Ha még mindig nem vagy benne biztos, hogy mit is akarsz, válaszolj a következő 5 kérdésre. Azonnal megérted.

Jó, ha van otthon pasi

Férfi nélkül élni nem feltétlenül rossz. De nagyon kedves hölgyek. Még jobb, ha egy pasi van otthon. nem hiszed? Ennek a cikknek a segítségével egyszerűen megtehetjük ezt Ön helyett!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.