Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak figyelje a mindenütt jelenlévő jeleket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Hogyan bánik másokkal?

Figyelje őt szorosan, amikor másokkal érintkezik. Nem fogod kitalálni a karaktert minden árnyalattal, de elég jó ötletet kapsz. A domináns emberek erőteljesen cselekszenek, biztosak a rendjükben, és ritkán ajánlanak nekik valamit. Éppen ellenkezőleg, a határozatlan és talán túlságosan udvarias ember legtöbbször hagyja dönteni. Maga tudja, hogy megfelel-e Önnek.

Szereti a háziállatokat?

A beszélgetés során beszéljen az állatokról. Nyugodtan kérdezze meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. És ha kíváncsi: akar-e még időben állatot szerezni? Kivéve persze, ha már megvan. Ha szereted az állatokat, de felfedezésed allergiás a szőrre, valószínűleg nem fog sikerülni. Hasonlóképpen, ha imádod a kutyákat, de a másik teljesen gyűlöli őket, az egyértelmű jele annak, hogy nem jössz ki egymással.

Ugyanazok a hobbid?

A hobbid közé tartozik. az első randin megvitatott legkevésbé népszerű témák.randi. Ismeritek egymást, és természetesen érdekel, mit szeret és mit nem. Ha valami tetszik, kérd ki a véleményét. Mit szólnál egy sporttémához? Az Ön elképzelése egy tökéletes hétvégi kerékpározásról a környező ösvényeken, miközben társa megborzong a puszta gondolattól? Ugyanazokat az érdeklődési köröket oszthatják meg együtt. Az ellenkezője inkább megoszt.

Romantikus vagy sem?

Végső soron tudnod kell, hogy ugyanazon a romantikus hullámon vagy-e vagy sem. Hozott neked rózsát, vagy pizzát kért farmerben és pólóban? Unottan húzni egy ajándék virágot, vagy elvarázsolva nézni a naplementét? A romantikus és nem romantikus típusok teljesen másképp képzelik el a párkapcsolatot. Ha ugyanazokat az apróságokat veszitek észre, megértitek egymást. Ellenkező esetben mindannyian más szemmel nézitek a világot.

Az első randin a legtöbbet megtudjátok a másikról. Nincs más dolgod, mint alaposan megnézni, és azonnal tudni fogod, hogy jó-e vagy sem!


Hasonló cikkek

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Hogyan hívjam el randevúzni, hogy soha többé ne utasítsa vissza?

Soha nem volt könnyű megszólítani egy idegent az utcán. Még nehezebb, ha valakit érdekel. De egy kis gyakorlással szinte minden lehetséges. Tekintse meg tippjeinket, hogy megtudja, mit kell tennie annak érdekében, hogy egy nő soha többé ne utasítson el.

Miért nem találsz (vonzó) barátnőt?

Mindenkinek más okai vagy okai vannak annak, hogy miért nem találja meg a kívánt kapcsolatot. Lehet, hogy már van néhány kapcsolatod, DE….. Nem sokat értek. Kezd azon tűnődni, hogy miért nem találod a megfelelőt? Tekintse meg a leggyakoribb okok listáját.

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát kerülni az első randin?

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!