Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak figyelje a mindenütt jelenlévő jeleket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Hogyan bánik másokkal?

Figyelje őt szorosan, amikor másokkal érintkezik. Nem fogod kitalálni a karaktert minden árnyalattal, de elég jó ötletet kapsz. A domináns emberek erőteljesen cselekszenek, biztosak a rendjükben, és ritkán ajánlanak nekik valamit. Éppen ellenkezőleg, a határozatlan és talán túlságosan udvarias ember legtöbbször hagyja dönteni. Maga tudja, hogy megfelel-e Önnek.

Szereti a háziállatokat?

A beszélgetés során beszéljen az állatokról. Nyugodtan kérdezze meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. És ha kíváncsi: akar-e még időben állatot szerezni? Kivéve persze, ha már megvan. Ha szereted az állatokat, de felfedezésed allergiás a szőrre, valószínűleg nem fog sikerülni. Hasonlóképpen, ha imádod a kutyákat, de a másik teljesen gyűlöli őket, az egyértelmű jele annak, hogy nem jössz ki egymással.

Ugyanazok a hobbid?

A hobbid közé tartozik. az első randin megvitatott legkevésbé népszerű témák.randi. Ismeritek egymást, és természetesen érdekel, mit szeret és mit nem. Ha valami tetszik, kérd ki a véleményét. Mit szólnál egy sporttémához? Az Ön elképzelése egy tökéletes hétvégi kerékpározásról a környező ösvényeken, miközben társa megborzong a puszta gondolattól? Ugyanazokat az érdeklődési köröket oszthatják meg együtt. Az ellenkezője inkább megoszt.

Romantikus vagy sem?

Végső soron tudnod kell, hogy ugyanazon a romantikus hullámon vagy-e vagy sem. Hozott neked rózsát, vagy pizzát kért farmerben és pólóban? Unottan húzni egy ajándék virágot, vagy elvarázsolva nézni a naplementét? A romantikus és nem romantikus típusok teljesen másképp képzelik el a párkapcsolatot. Ha ugyanazokat az apróságokat veszitek észre, megértitek egymást. Ellenkező esetben mindannyian más szemmel nézitek a világot.

Az első randin a legtöbbet megtudjátok a másikról. Nincs más dolgod, mint alaposan megnézni, és azonnal tudni fogod, hogy jó-e vagy sem!


Hasonló cikkek

Találkozz online

Az internetes randevúzás nem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Szerencsére a virtuális világ számos más lehetőséget is kínál, hogy elkerüljük például a rettegett megközelítést egy bárban vagy az utcán. Te a félénkebbek közé tartozol? Nézze meg, hogyan segíthet az online társkereső élettársat találni.

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Tudjuk, hogyan kezeljük őket!