Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak figyelje a mindenütt jelenlévő jeleket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Hogyan bánik másokkal?

Figyelje őt szorosan, amikor másokkal érintkezik. Nem fogod kitalálni a karaktert minden árnyalattal, de elég jó ötletet kapsz. A domináns emberek erőteljesen cselekszenek, biztosak a rendjükben, és ritkán ajánlanak nekik valamit. Éppen ellenkezőleg, a határozatlan és talán túlságosan udvarias ember legtöbbször hagyja dönteni. Maga tudja, hogy megfelel-e Önnek.

Szereti a háziállatokat?

A beszélgetés során beszéljen az állatokról. Nyugodtan kérdezze meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. És ha kíváncsi: akar-e még időben állatot szerezni? Kivéve persze, ha már megvan. Ha szereted az állatokat, de felfedezésed allergiás a szőrre, valószínűleg nem fog sikerülni. Hasonlóképpen, ha imádod a kutyákat, de a másik teljesen gyűlöli őket, az egyértelmű jele annak, hogy nem jössz ki egymással.

Ugyanazok a hobbid?

A hobbid közé tartozik. az első randin megvitatott legkevésbé népszerű témák.randi. Ismeritek egymást, és természetesen érdekel, mit szeret és mit nem. Ha valami tetszik, kérd ki a véleményét. Mit szólnál egy sporttémához? Az Ön elképzelése egy tökéletes hétvégi kerékpározásról a környező ösvényeken, miközben társa megborzong a puszta gondolattól? Ugyanazokat az érdeklődési köröket oszthatják meg együtt. Az ellenkezője inkább megoszt.

Romantikus vagy sem?

Végső soron tudnod kell, hogy ugyanazon a romantikus hullámon vagy-e vagy sem. Hozott neked rózsát, vagy pizzát kért farmerben és pólóban? Unottan húzni egy ajándék virágot, vagy elvarázsolva nézni a naplementét? A romantikus és nem romantikus típusok teljesen másképp képzelik el a párkapcsolatot. Ha ugyanazokat az apróságokat veszitek észre, megértitek egymást. Ellenkező esetben mindannyian más szemmel nézitek a világot.

Az első randin a legtöbbet megtudjátok a másikról. Nincs más dolgod, mint alaposan megnézni, és azonnal tudni fogod, hogy jó-e vagy sem!


Hasonló cikkek

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Az internetes társkeresés szabályai

A klasszikus nyomtatott hirdetéseken keresztüli randevúzás már nem „BE”. Az online társkeresés napjaink jelenségévé vált. Szinte mindenki létrehozhat profilt egy társkereső oldalon. Az internet életünk elengedhetetlen részévé vált. Még azok is, akik soha nem dolgoztak számítógéppel, már megtanulták a számítógép alapjait. Az új „randevúzási szabályok” bizonyos mértékig az idők változásához kapcsolódnak. Szabályok, amelyeket be kell tartania a társkereső oldalakon, hogy elkerülje a csalóval való randevúzást.

Szerelem egy társkereső oldalról: Hogyan ne dőljünk be a csalóknak?

A mai rohanó időkben kevés embernek van lehetősége elmenni bárokba vagy más rendezvényekre, és klasszikus módon megismerni egymást. Ez az oka annak, hogy az online társkereső oldalak virágoznak. Azonban a mindennapi élethez hasonlóan az interneten is vannak buktatók. Megírtuk Önnek, hogyan maradhat biztonságban itt is.

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.