Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak figyelje a mindenütt jelenlévő jeleket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Hogyan bánik másokkal?

Figyelje őt szorosan, amikor másokkal érintkezik. Nem fogod kitalálni a karaktert minden árnyalattal, de elég jó ötletet kapsz. A domináns emberek erőteljesen cselekszenek, biztosak a rendjükben, és ritkán ajánlanak nekik valamit. Éppen ellenkezőleg, a határozatlan és talán túlságosan udvarias ember legtöbbször hagyja dönteni. Maga tudja, hogy megfelel-e Önnek.

Szereti a háziállatokat?

A beszélgetés során beszéljen az állatokról. Nyugodtan kérdezze meg, hogy a kutyákat vagy a macskákat szereti-e jobban. És ha kíváncsi: akar-e még időben állatot szerezni? Kivéve persze, ha már megvan. Ha szereted az állatokat, de felfedezésed allergiás a szőrre, valószínűleg nem fog sikerülni. Hasonlóképpen, ha imádod a kutyákat, de a másik teljesen gyűlöli őket, az egyértelmű jele annak, hogy nem jössz ki egymással.

Ugyanazok a hobbid?

A hobbid közé tartozik. az első randin megvitatott legkevésbé népszerű témák.randi. Ismeritek egymást, és természetesen érdekel, mit szeret és mit nem. Ha valami tetszik, kérd ki a véleményét. Mit szólnál egy sporttémához? Az Ön elképzelése egy tökéletes hétvégi kerékpározásról a környező ösvényeken, miközben társa megborzong a puszta gondolattól? Ugyanazokat az érdeklődési köröket oszthatják meg együtt. Az ellenkezője inkább megoszt.

Romantikus vagy sem?

Végső soron tudnod kell, hogy ugyanazon a romantikus hullámon vagy-e vagy sem. Hozott neked rózsát, vagy pizzát kért farmerben és pólóban? Unottan húzni egy ajándék virágot, vagy elvarázsolva nézni a naplementét? A romantikus és nem romantikus típusok teljesen másképp képzelik el a párkapcsolatot. Ha ugyanazokat az apróságokat veszitek észre, megértitek egymást. Ellenkező esetben mindannyian más szemmel nézitek a világot.

Az első randin a legtöbbet megtudjátok a másikról. Nincs más dolgod, mint alaposan megnézni, és azonnal tudni fogod, hogy jó-e vagy sem!


Hasonló cikkek

Hogyan flörtöl egy nő?

Nehezedre esik felismerni, ha egy nő kedvel téged? Soha nem tudhatod, hogy kihív-e, vagy csak véletlenül feléd pillant? Még évekig a nőkkel való beszélgetés után sem ismeri fel teljesen a kommunikációhoz használt kódokat. Ne tévedjen. Az alábbiakban világosan megírt női jeleket találsz, amelyek alapján tudni fogod, hogy találkoznod kell!

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Vajon a munkaviszony a megoldás?

A partnerek különböző okok miatt szakítanak. Legyen szó gyakori vitákról, félreértésekről egy kapcsolatban vagy hűtlenségről. A szakítás általában nagyon kellemetlen élmény mindenki számára. Ha meg akarsz birkózni egy szakítással egy hosszú távú partnereddel úgy, hogy keresel valakit, akivel összezavarodhatsz, akkor nem jársz jól. Azt kérdezed, hogy miért?

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.