Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Íme néhány tipp, hogyan lehet felismerni őket.

Hozzáállás

Ahogyan áll, ül, mozog körülötted... Azt is elmondhatod, hogyan bánik veled. A barátok közvetlenek. Közvetlenül veled szemben állnak, a vállak és a csípő egyenlő távolságra vannak tőled. A szerelmes ember egy kicsit elfordul, próbál nem ránézni. Enyhén feszültek is lehetnek. Meg lehet állapítani az egyenes hátról, a magas mellkasról és az összekulcsolt kezekről. Hogy ne legyintsék őket. Ha a lába hegyére pillantasz, valószínűleg vállvetve áll veled, és alig várja, hogy sokkal közelebb kerüljön hozzád.

Mekkora a szakadék köztetek?

Észrevetted, hogy anyukád gyerekkorában állandóan ölelkezett, de a vita pillanataiban legalább egy méterre állt tőled? Az, hogy az emberek milyen távolságot tartanak tőled, a személyes preferenciáktól, de attól is függ, hogy milyen mértékben viszonyulnak Önhöz. A barátok a közelben állnak, így problémamentesen kommunikálhat. A szerelmesek hajlamosak feléd hajolni, kifogásokat keresve, hogy közelebb kerüljenek. Beszélgetés közben a vállára teszik a kezüket, úgy ülnek, hogy a csípője összeérjen, vagy más módot találnak arra, hogy közelebb kerüljenek Önhöz.

Mozgások

Még olyasmi is, mint maga a mozgás , mondja nagyon. Ha jól érzi magát a társaságodban, akkor a partner nyugodt, gesztusai rugalmasak. A barátok megdöntik a fejüket a beszédedre, vagy elhajolnak tőled, és hátrahajolnak. A szerelmesek gesztusai rángatózósabbak, de gyakrabban érintenek meg, vagy "véletlenül" egy pillanattal tovább hagyják valahol a kezüket, mint kellene. Ha a saját mozdulataidat másolják, biztos lehetsz a szeretetükben. Belsőleg kapcsolatba akarnak lépni veled, és öntudatlanul megismétlik a gesztusaidat.

Szemkontaktus

A barátok közvetlenül az arcodba néznek, de a szemük gyakran enyhén rebben. Átirányítják a figyelmet a szemekről a homlokra, állra, valamire, ami közvetlenül mögötted van, stb. Az egész arcot feldolgozzák. A szerelmesek csak a tekinteted és a kissé oldalra vetett pillantásod között repülnek. Rád akarnak nézni, de gyakran félnek tőle. Szerelmetekkel nagyon sokáig fogjátok egymás szemét anélkül, hogy bármelyikőtök félrenézne.

Tudod, mire készülsz?


Hasonló cikkek

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

szerelmes vagy

Honnan tudhatod, hogy végre a megfelelő személlyel találkoztál? Hogyan tudhatod meg, hogy tényleg szerelmes a párodba? Ezt biztosan tudjuk. Nézze meg az árulkodó jeleket.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Van-e jogom szeretni, ha nem vagyok szép?

A mai szépségtrend azt diktálja, hogy legyél fiatal, karcsú és jóképű. A magazinok tele vannak tökéletes párokkal, és a televízió is. A reklámokban is csak vonzó emberek jelennek meg. Azt az érzést hagyja az emberekben, hogy csak "emberfelettiek" vannak a világon. Ez tévedés!

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.