Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Íme néhány tipp, hogyan lehet felismerni őket.

Hozzáállás

Ahogyan áll, ül, mozog körülötted... Azt is elmondhatod, hogyan bánik veled. A barátok közvetlenek. Közvetlenül veled szemben állnak, a vállak és a csípő egyenlő távolságra vannak tőled. A szerelmes ember egy kicsit elfordul, próbál nem ránézni. Enyhén feszültek is lehetnek. Meg lehet állapítani az egyenes hátról, a magas mellkasról és az összekulcsolt kezekről. Hogy ne legyintsék őket. Ha a lába hegyére pillantasz, valószínűleg vállvetve áll veled, és alig várja, hogy sokkal közelebb kerüljön hozzád.

Mekkora a szakadék köztetek?

Észrevetted, hogy anyukád gyerekkorában állandóan ölelkezett, de a vita pillanataiban legalább egy méterre állt tőled? Az, hogy az emberek milyen távolságot tartanak tőled, a személyes preferenciáktól, de attól is függ, hogy milyen mértékben viszonyulnak Önhöz. A barátok a közelben állnak, így problémamentesen kommunikálhat. A szerelmesek hajlamosak feléd hajolni, kifogásokat keresve, hogy közelebb kerüljenek. Beszélgetés közben a vállára teszik a kezüket, úgy ülnek, hogy a csípője összeérjen, vagy más módot találnak arra, hogy közelebb kerüljenek Önhöz.

Mozgások

Még olyasmi is, mint maga a mozgás , mondja nagyon. Ha jól érzi magát a társaságodban, akkor a partner nyugodt, gesztusai rugalmasak. A barátok megdöntik a fejüket a beszédedre, vagy elhajolnak tőled, és hátrahajolnak. A szerelmesek gesztusai rángatózósabbak, de gyakrabban érintenek meg, vagy "véletlenül" egy pillanattal tovább hagyják valahol a kezüket, mint kellene. Ha a saját mozdulataidat másolják, biztos lehetsz a szeretetükben. Belsőleg kapcsolatba akarnak lépni veled, és öntudatlanul megismétlik a gesztusaidat.

Szemkontaktus

A barátok közvetlenül az arcodba néznek, de a szemük gyakran enyhén rebben. Átirányítják a figyelmet a szemekről a homlokra, állra, valamire, ami közvetlenül mögötted van, stb. Az egész arcot feldolgozzák. A szerelmesek csak a tekinteted és a kissé oldalra vetett pillantásod között repülnek. Rád akarnak nézni, de gyakran félnek tőle. Szerelmetekkel nagyon sokáig fogjátok egymás szemét anélkül, hogy bármelyikőtök félrenézne.

Tudod, mire készülsz?


Hasonló cikkek

Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Szóval mit ne csinálj az első randin?

Amit a nők soha nem kérdezhetnek

Sikeresen sikerült az első randevúd. De mit ne kérdezz meg egy kapcsolat első heteiben?

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

Nem találsz társat?

Társat keresel, de még mindig nem találod a lelki társodat? A nem kívánt magány rossz hatással van az emberre. Olvassa el, milyen kockázatokkal kell szembenéznie, ha a szerelem utáni keresése nem megy jól. Hogyan lehet megelőzni ezeket a kockázatokat? Olvass és tudj meg.

Tippek egy romantikus randevúhoz

Soha nincs elég ötlet érdekes randevúzáshoz. Éppen ezért adunk néhány tippet a romantikus és vicces randevúzáshoz, amelyek különlegessé teszik kapcsolatukat, és egy kicsit jobban megismerhetik egymást.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.