Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Íme néhány tipp, hogyan lehet felismerni őket.

Hozzáállás

Ahogyan áll, ül, mozog körülötted... Azt is elmondhatod, hogyan bánik veled. A barátok közvetlenek. Közvetlenül veled szemben állnak, a vállak és a csípő egyenlő távolságra vannak tőled. A szerelmes ember egy kicsit elfordul, próbál nem ránézni. Enyhén feszültek is lehetnek. Meg lehet állapítani az egyenes hátról, a magas mellkasról és az összekulcsolt kezekről. Hogy ne legyintsék őket. Ha a lába hegyére pillantasz, valószínűleg vállvetve áll veled, és alig várja, hogy sokkal közelebb kerüljön hozzád.

Mekkora a szakadék köztetek?

Észrevetted, hogy anyukád gyerekkorában állandóan ölelkezett, de a vita pillanataiban legalább egy méterre állt tőled? Az, hogy az emberek milyen távolságot tartanak tőled, a személyes preferenciáktól, de attól is függ, hogy milyen mértékben viszonyulnak Önhöz. A barátok a közelben állnak, így problémamentesen kommunikálhat. A szerelmesek hajlamosak feléd hajolni, kifogásokat keresve, hogy közelebb kerüljenek. Beszélgetés közben a vállára teszik a kezüket, úgy ülnek, hogy a csípője összeérjen, vagy más módot találnak arra, hogy közelebb kerüljenek Önhöz.

Mozgások

Még olyasmi is, mint maga a mozgás , mondja nagyon. Ha jól érzi magát a társaságodban, akkor a partner nyugodt, gesztusai rugalmasak. A barátok megdöntik a fejüket a beszédedre, vagy elhajolnak tőled, és hátrahajolnak. A szerelmesek gesztusai rángatózósabbak, de gyakrabban érintenek meg, vagy "véletlenül" egy pillanattal tovább hagyják valahol a kezüket, mint kellene. Ha a saját mozdulataidat másolják, biztos lehetsz a szeretetükben. Belsőleg kapcsolatba akarnak lépni veled, és öntudatlanul megismétlik a gesztusaidat.

Szemkontaktus

A barátok közvetlenül az arcodba néznek, de a szemük gyakran enyhén rebben. Átirányítják a figyelmet a szemekről a homlokra, állra, valamire, ami közvetlenül mögötted van, stb. Az egész arcot feldolgozzák. A szerelmesek csak a tekinteted és a kissé oldalra vetett pillantásod között repülnek. Rád akarnak nézni, de gyakran félnek tőle. Szerelmetekkel nagyon sokáig fogjátok egymás szemét anélkül, hogy bármelyikőtök félrenézne.

Tudod, mire készülsz?


Hasonló cikkek

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.

A nagyszerű partner 5 jellemzője

Minden nő ideális férfit keres magának. Nem könnyű azonban megtalálni. Egyes hölgyeket elvakítja a jóképű és tökéletes férfi gondolata. Sajnos nem létezik. Így bezárják útjukat élettársaik előtt. Olvassa el az ideális partner öt tulajdonságát, és igazán ragadja meg őket az emlékezetében. Mi van, ha holnap találkozol az ideális férfival?

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.