Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Íme néhány tipp, hogyan lehet felismerni őket.

Hozzáállás

Ahogyan áll, ül, mozog körülötted... Azt is elmondhatod, hogyan bánik veled. A barátok közvetlenek. Közvetlenül veled szemben állnak, a vállak és a csípő egyenlő távolságra vannak tőled. A szerelmes ember egy kicsit elfordul, próbál nem ránézni. Enyhén feszültek is lehetnek. Meg lehet állapítani az egyenes hátról, a magas mellkasról és az összekulcsolt kezekről. Hogy ne legyintsék őket. Ha a lába hegyére pillantasz, valószínűleg vállvetve áll veled, és alig várja, hogy sokkal közelebb kerüljön hozzád.

Mekkora a szakadék köztetek?

Észrevetted, hogy anyukád gyerekkorában állandóan ölelkezett, de a vita pillanataiban legalább egy méterre állt tőled? Az, hogy az emberek milyen távolságot tartanak tőled, a személyes preferenciáktól, de attól is függ, hogy milyen mértékben viszonyulnak Önhöz. A barátok a közelben állnak, így problémamentesen kommunikálhat. A szerelmesek hajlamosak feléd hajolni, kifogásokat keresve, hogy közelebb kerüljenek. Beszélgetés közben a vállára teszik a kezüket, úgy ülnek, hogy a csípője összeérjen, vagy más módot találnak arra, hogy közelebb kerüljenek Önhöz.

Mozgások

Még olyasmi is, mint maga a mozgás , mondja nagyon. Ha jól érzi magát a társaságodban, akkor a partner nyugodt, gesztusai rugalmasak. A barátok megdöntik a fejüket a beszédedre, vagy elhajolnak tőled, és hátrahajolnak. A szerelmesek gesztusai rángatózósabbak, de gyakrabban érintenek meg, vagy "véletlenül" egy pillanattal tovább hagyják valahol a kezüket, mint kellene. Ha a saját mozdulataidat másolják, biztos lehetsz a szeretetükben. Belsőleg kapcsolatba akarnak lépni veled, és öntudatlanul megismétlik a gesztusaidat.

Szemkontaktus

A barátok közvetlenül az arcodba néznek, de a szemük gyakran enyhén rebben. Átirányítják a figyelmet a szemekről a homlokra, állra, valamire, ami közvetlenül mögötted van, stb. Az egész arcot feldolgozzák. A szerelmesek csak a tekinteted és a kissé oldalra vetett pillantásod között repülnek. Rád akarnak nézni, de gyakran félnek tőle. Szerelmetekkel nagyon sokáig fogjátok egymás szemét anélkül, hogy bármelyikőtök félrenézne.

Tudod, mire készülsz?


Hasonló cikkek

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Hogyan kell csomagolni? Ez lehetséges milliók nélkül is a számláján!

Nem kell nagy pénztárca vagy Brad Pitt kinézete. Ehhez csak kirakott aranyásókat vagy felületes "libabőröket" pakolsz. A nők gyakrabban keresnek szerelmet, lelki társat, és röviden valakit, aki érzelmeket ébreszt bennük, mint a férfiak. Rendes, rendes lányt keresel? Így biztosan megkapod!

A legégetőbb kérdések a szerelemről

A szerelem hihetetlenül összetett érzés. Annyi minden történik a szerelmesek lelkében, hogy gyakran fel sem ismerik érzéseiket. A hosszú távú kapcsolatban élők is hasonló vacakolást tapasztalnak. Így választ adunk a szerelemmel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre.

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.