Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Íme néhány tipp, hogyan lehet felismerni őket.

Hozzáállás

Ahogyan áll, ül, mozog körülötted... Azt is elmondhatod, hogyan bánik veled. A barátok közvetlenek. Közvetlenül veled szemben állnak, a vállak és a csípő egyenlő távolságra vannak tőled. A szerelmes ember egy kicsit elfordul, próbál nem ránézni. Enyhén feszültek is lehetnek. Meg lehet állapítani az egyenes hátról, a magas mellkasról és az összekulcsolt kezekről. Hogy ne legyintsék őket. Ha a lába hegyére pillantasz, valószínűleg vállvetve áll veled, és alig várja, hogy sokkal közelebb kerüljön hozzád.

Mekkora a szakadék köztetek?

Észrevetted, hogy anyukád gyerekkorában állandóan ölelkezett, de a vita pillanataiban legalább egy méterre állt tőled? Az, hogy az emberek milyen távolságot tartanak tőled, a személyes preferenciáktól, de attól is függ, hogy milyen mértékben viszonyulnak Önhöz. A barátok a közelben állnak, így problémamentesen kommunikálhat. A szerelmesek hajlamosak feléd hajolni, kifogásokat keresve, hogy közelebb kerüljenek. Beszélgetés közben a vállára teszik a kezüket, úgy ülnek, hogy a csípője összeérjen, vagy más módot találnak arra, hogy közelebb kerüljenek Önhöz.

Mozgások

Még olyasmi is, mint maga a mozgás , mondja nagyon. Ha jól érzi magát a társaságodban, akkor a partner nyugodt, gesztusai rugalmasak. A barátok megdöntik a fejüket a beszédedre, vagy elhajolnak tőled, és hátrahajolnak. A szerelmesek gesztusai rángatózósabbak, de gyakrabban érintenek meg, vagy "véletlenül" egy pillanattal tovább hagyják valahol a kezüket, mint kellene. Ha a saját mozdulataidat másolják, biztos lehetsz a szeretetükben. Belsőleg kapcsolatba akarnak lépni veled, és öntudatlanul megismétlik a gesztusaidat.

Szemkontaktus

A barátok közvetlenül az arcodba néznek, de a szemük gyakran enyhén rebben. Átirányítják a figyelmet a szemekről a homlokra, állra, valamire, ami közvetlenül mögötted van, stb. Az egész arcot feldolgozzák. A szerelmesek csak a tekinteted és a kissé oldalra vetett pillantásod között repülnek. Rád akarnak nézni, de gyakran félnek tőle. Szerelmetekkel nagyon sokáig fogjátok egymás szemét anélkül, hogy bármelyikőtök félrenézne.

Tudod, mire készülsz?


Hasonló cikkek

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Jó lesz neked egy távkapcsolat?

Találkoztál a legcsodálatosabb emberrel a nyaraláson? Találkoztatok online? De mindannyian teljesen más helyeken éltek. Mi a teendő most? Szerinted jobb szakítani, mert a távkapcsolatok nem működnek? Hiba! Tudjuk, hogyan erősítheted meg a szerelmedet, még akkor is, ha több száz kilométerre lesztek egymástól.

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.