Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakítása során.

1. Nem tiszteli partnere barátait

Nem kell azonnal barátkozni velük, és együtt menni minden mozdulathoz. Bőségesen elegendő, ha velük együtt kiadja új felfedezését. A legtöbb bimbózó kapcsolat pontosan azért ér véget, mert az egyik partner megítéli a másik barátait. Függetlenül attól, hogy úgy gondolják, hogy nem illenek hozzá, vagy más okok miatt.

2. Túlzásba viszed a figyelmet

Érthető, hogy már a kapcsolat elején szeretnél minél több időt együtt tölteni. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Még csak nem is szerelem. Ne bombázd a másikat hárompercenként üzenetekkel. Ne mászkálj rajta állandóan nyilvános helyen. Ez nem jelenti azt, hogy tartózkodónak kell lenned. Tiszteletben kell tartania azonban személyes terét, és az ölelkezésen kívül más tevékenységet is kell végeznie.

3. Megtiltod a partnerednek a legjobb barátjától, és fordítva

Úgy hiszed, hogy férfi és nő között nem létezik barátság? Nem számít, mennyire féltékeny, tartsa kordában érzelmeit. A legrosszabb dolog, amit tehetsz, ha egy jelenetet csinálsz, vagy egyenesen elveszíted a barátságukat valakivel, akit évek óta ismernek. Új felfedezése nagyobb valószínűséggel marad meg, ha nem jössz ki a barátaival. Az ellenkező nemű barátok iránti kifejezett féltékenység visszautasítja a „szingli” létet.

4. Tökéletesen beleolvad majd

Ez úgy hangzik, mint egy tündérmese? De csak addig, amíg a másik nem leszel, és elveszted önmagadat. A nők főként hajlamosak erre a viselkedésre. De még a szerelmes férfiak is képesek olyan sokáig alkalmazkodni egy új partnerhez, hogy végül két egyforma lénnyel randevúznak. És miért akarna bárki is randevúzni önmaga másolatával? Ne feledje, hogy az ellentétek vonzzák egymást!

5. Szeretetigazolásra van szüksége

Természetesen jól esik virágot kapni, vagy meglepni szerelmét házias étellel. Az, hogy te akarod, és a szerelmed nem adja meg, nem jelenti azt, hogy nem törődnek veled. A szeretet bizonyítékát keresni kell, nem követelni. Minden ember másképp fejezi ki a szeretetét. A kapcsolat legelején való átdolgozás és előadások nagy valószínűséggel azonnal eltemetik a szerelmedet.


Hasonló cikkek

4 dolog, amire figyelned kell egy leendő partnernél

A randevúzás csodálatos. Kiteljesítő és szórakoztató lehet. Azonban kevesen akarnak "időt vesztegetni" valakivel, akivel végül nem megy. Módot keres, hogy gyorsan felmérje, Ön a legmegfelelőbb az Ön számára? Nézzen meg négy dolgot, amire figyelnie kell.

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Az új partner megfelelő az Ön számára?

Mész randevúzni egy új barátoddal, és szeretnéd őt a lehető legjobban megismerni? Habozik, hogy Ön a megfelelő-e az Ön számára? Tedd fel neki a következő kérdéseket, és a válasz alapján értékelheted, hogy jó párkapcsolatban vagy-e egymásnak.

Ismerje meg a Bitcoint

Úttörők vagyunk a fizetési technológiák területén – egy modern fizetési módot vezettünk be a Bitcoin kibervalután keresztül.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.