Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakítása során.

1. Nem tiszteli partnere barátait

Nem kell azonnal barátkozni velük, és együtt menni minden mozdulathoz. Bőségesen elegendő, ha velük együtt kiadja új felfedezését. A legtöbb bimbózó kapcsolat pontosan azért ér véget, mert az egyik partner megítéli a másik barátait. Függetlenül attól, hogy úgy gondolják, hogy nem illenek hozzá, vagy más okok miatt.

2. Túlzásba viszed a figyelmet

Érthető, hogy már a kapcsolat elején szeretnél minél több időt együtt tölteni. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Még csak nem is szerelem. Ne bombázd a másikat hárompercenként üzenetekkel. Ne mászkálj rajta állandóan nyilvános helyen. Ez nem jelenti azt, hogy tartózkodónak kell lenned. Tiszteletben kell tartania azonban személyes terét, és az ölelkezésen kívül más tevékenységet is kell végeznie.

3. Megtiltod a partnerednek a legjobb barátjától, és fordítva

Úgy hiszed, hogy férfi és nő között nem létezik barátság? Nem számít, mennyire féltékeny, tartsa kordában érzelmeit. A legrosszabb dolog, amit tehetsz, ha egy jelenetet csinálsz, vagy egyenesen elveszíted a barátságukat valakivel, akit évek óta ismernek. Új felfedezése nagyobb valószínűséggel marad meg, ha nem jössz ki a barátaival. Az ellenkező nemű barátok iránti kifejezett féltékenység visszautasítja a „szingli” létet.

4. Tökéletesen beleolvad majd

Ez úgy hangzik, mint egy tündérmese? De csak addig, amíg a másik nem leszel, és elveszted önmagadat. A nők főként hajlamosak erre a viselkedésre. De még a szerelmes férfiak is képesek olyan sokáig alkalmazkodni egy új partnerhez, hogy végül két egyforma lénnyel randevúznak. És miért akarna bárki is randevúzni önmaga másolatával? Ne feledje, hogy az ellentétek vonzzák egymást!

5. Szeretetigazolásra van szüksége

Természetesen jól esik virágot kapni, vagy meglepni szerelmét házias étellel. Az, hogy te akarod, és a szerelmed nem adja meg, nem jelenti azt, hogy nem törődnek veled. A szeretet bizonyítékát keresni kell, nem követelni. Minden ember másképp fejezi ki a szeretetét. A kapcsolat legelején való átdolgozás és előadások nagy valószínűséggel azonnal eltemetik a szerelmedet.


Hasonló cikkek

Ez nem egy társkereső oldal, mint egy társkereső oldal

Számtalan online társkereső oldal létezik manapság. Tehát ha úgy dönt, hogy elkezd randevúzni az interneten, ki kell választania a megfelelőt. Választhat a kapcsolat típusa, a partnerek irányultsága vagy például akár a kinézete szerint is. Tekintse meg velünk, milyen társkereső oldalak léteznek a piacon!

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Hogyan vonzzon könnyen férfiakat

A férfiak természetüknél fogva vadászok, és szeretik ezt a szerepet. Teljesen mindegy, hogy életükben először látnak, vagy húsz éve vagytok együtt. Főleg egy hosszú távú kapcsolatban, idővel kicsit unalmassá válik, ha mindent "ezüsttálcán" készítenek elő. Kérj meg egy férfit, hogy kezdjen üldözni. Vagy gyújtsd fel a szenvedélyt a kapcsolatodban. Hogyan kell csinálni? A cikkből megtudhatod!

Szeress első látásra

A férfiak sokkal gyakrabban szeretnek első látásra, mint a nők. Ráadásul az erősebbik nem jobban hisz a szerelemben első látásra. Miért van az, hogy a nők gyakran a hatodik randevúig várnak, mielőtt szerelmesek lesznek? Vagy miért mondják ki hamarabb a férfiak, hogy "szeretlek", mint a nők? Nézze meg velünk, miért van ez így. Szeress első látásra!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.