Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakítása során.

1. Nem tiszteli partnere barátait

Nem kell azonnal barátkozni velük, és együtt menni minden mozdulathoz. Bőségesen elegendő, ha velük együtt kiadja új felfedezését. A legtöbb bimbózó kapcsolat pontosan azért ér véget, mert az egyik partner megítéli a másik barátait. Függetlenül attól, hogy úgy gondolják, hogy nem illenek hozzá, vagy más okok miatt.

2. Túlzásba viszed a figyelmet

Érthető, hogy már a kapcsolat elején szeretnél minél több időt együtt tölteni. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Még csak nem is szerelem. Ne bombázd a másikat hárompercenként üzenetekkel. Ne mászkálj rajta állandóan nyilvános helyen. Ez nem jelenti azt, hogy tartózkodónak kell lenned. Tiszteletben kell tartania azonban személyes terét, és az ölelkezésen kívül más tevékenységet is kell végeznie.

3. Megtiltod a partnerednek a legjobb barátjától, és fordítva

Úgy hiszed, hogy férfi és nő között nem létezik barátság? Nem számít, mennyire féltékeny, tartsa kordában érzelmeit. A legrosszabb dolog, amit tehetsz, ha egy jelenetet csinálsz, vagy egyenesen elveszíted a barátságukat valakivel, akit évek óta ismernek. Új felfedezése nagyobb valószínűséggel marad meg, ha nem jössz ki a barátaival. Az ellenkező nemű barátok iránti kifejezett féltékenység visszautasítja a „szingli” létet.

4. Tökéletesen beleolvad majd

Ez úgy hangzik, mint egy tündérmese? De csak addig, amíg a másik nem leszel, és elveszted önmagadat. A nők főként hajlamosak erre a viselkedésre. De még a szerelmes férfiak is képesek olyan sokáig alkalmazkodni egy új partnerhez, hogy végül két egyforma lénnyel randevúznak. És miért akarna bárki is randevúzni önmaga másolatával? Ne feledje, hogy az ellentétek vonzzák egymást!

5. Szeretetigazolásra van szüksége

Természetesen jól esik virágot kapni, vagy meglepni szerelmét házias étellel. Az, hogy te akarod, és a szerelmed nem adja meg, nem jelenti azt, hogy nem törődnek veled. A szeretet bizonyítékát keresni kell, nem követelni. Minden ember másképp fejezi ki a szeretetét. A kapcsolat legelején való átdolgozás és előadások nagy valószínűséggel azonnal eltemetik a szerelmedet.


Hasonló cikkek

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

4 fajta ember, aki nem alkalmas párkapcsolatra

Mindegyikünk más és más, és a közös kapcsolat kialakítása mindig kaland. Megismerhetitek egymást, együtt dolgozhattok és valami egyedit építhettek. Sajnos nem minden kapcsolat harmonikus, és nem minden kapcsolatban öröm benne lenni. Vannak bizonyos típusú emberek, akikkel lehetetlen kényelmes kapcsolatot kialakítani. Nézze meg, milyen típusú emberek ők.

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Nem mindennapi őszi randevú

Nem tudja, hova hívja meg szerelmét? Unod már a kávézókat és éttermeket? Úgy gondolja, hogy túl hideg van a céltalan, órákon át tartó sétákhoz? Mutatunk néhány tippet a nem mindennapi randevúkhoz, amelyeket most ősszel élvezhetsz.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.