Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakítása során.

1. Nem tiszteli partnere barátait

Nem kell azonnal barátkozni velük, és együtt menni minden mozdulathoz. Bőségesen elegendő, ha velük együtt kiadja új felfedezését. A legtöbb bimbózó kapcsolat pontosan azért ér véget, mert az egyik partner megítéli a másik barátait. Függetlenül attól, hogy úgy gondolják, hogy nem illenek hozzá, vagy más okok miatt.

2. Túlzásba viszed a figyelmet

Érthető, hogy már a kapcsolat elején szeretnél minél több időt együtt tölteni. De semmit sem szabad túlzásba vinni. Még csak nem is szerelem. Ne bombázd a másikat hárompercenként üzenetekkel. Ne mászkálj rajta állandóan nyilvános helyen. Ez nem jelenti azt, hogy tartózkodónak kell lenned. Tiszteletben kell tartania azonban személyes terét, és az ölelkezésen kívül más tevékenységet is kell végeznie.

3. Megtiltod a partnerednek a legjobb barátjától, és fordítva

Úgy hiszed, hogy férfi és nő között nem létezik barátság? Nem számít, mennyire féltékeny, tartsa kordában érzelmeit. A legrosszabb dolog, amit tehetsz, ha egy jelenetet csinálsz, vagy egyenesen elveszíted a barátságukat valakivel, akit évek óta ismernek. Új felfedezése nagyobb valószínűséggel marad meg, ha nem jössz ki a barátaival. Az ellenkező nemű barátok iránti kifejezett féltékenység visszautasítja a „szingli” létet.

4. Tökéletesen beleolvad majd

Ez úgy hangzik, mint egy tündérmese? De csak addig, amíg a másik nem leszel, és elveszted önmagadat. A nők főként hajlamosak erre a viselkedésre. De még a szerelmes férfiak is képesek olyan sokáig alkalmazkodni egy új partnerhez, hogy végül két egyforma lénnyel randevúznak. És miért akarna bárki is randevúzni önmaga másolatával? Ne feledje, hogy az ellentétek vonzzák egymást!

5. Szeretetigazolásra van szüksége

Természetesen jól esik virágot kapni, vagy meglepni szerelmét házias étellel. Az, hogy te akarod, és a szerelmed nem adja meg, nem jelenti azt, hogy nem törődnek veled. A szeretet bizonyítékát keresni kell, nem követelni. Minden ember másképp fejezi ki a szeretetét. A kapcsolat legelején való átdolgozás és előadások nagy valószínűséggel azonnal eltemetik a szerelmedet.


Hasonló cikkek

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.