Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Házas férfiak, házas nők

Tudod, mindig hallod, és még mindig rendszeresen előfordul, hogy olyan valakivel kötsz ki, aki már eljegyezte magát. Ne ragadj bele abba a gondolatba, hogy a kapcsolatod más. Szinte soha nem ér jó véget valakivel kezdeni, akinek már vannak kötelezettségei máshol. Tartsa szem előtt a boldogságát és a lelkiismeretét, és tartsa távol a kezét a legényektől és a házasoktól.

Siess

Valószínűleg úgy gondolja, hogy nincs vesztegetni való ideje. De a kapcsolatokban a szabad tempó többet ér, mint! Csak egy rövid ismerkedés után kezd beszélni a házasságról vagy a gyerekekről? Vagy egyelőre csak közös lakhatást javasol, és érveket hoz fel, hogy miért előnyösebb neked anyagilag? Biztosítja-e Önt arról, hogy ez rendkívüli mértékben erősebbé teszi a szerelmét? Akkor figyelj! Sajnos ma is elterjedt a házassági csalás. Még ha partnerének jó szándéka is van, akkor is fennáll annak a kockázata, hogy a végén nem kap helyet. Költözni, házasodni és szülni könnyű. Másrészt a szakításnak csak a jogi következményei rendkívül nehezek, hosszadalmasak, és sokszor életed végéig magaddal hordod a következményeket.

Ünnepi szerelem

A nyaraláson való flörtölést nem tagadják meg. Ideális azonban, ha a flörtölés legkésőbb a hazautazás napján véget ér. A külföldiekkel való kapcsolat meglehetősen nehéz. Nemcsak az eltérő nemzeti szokások és más kultúra miatt, hanem annak a nem elhanyagolható veszélye miatt is, hogy otthon a klasszikus életkörforgásban teljesen másképp fog viselkedni, mint nyaraláskor!

A körülötted lévők meggyőzése

Ez inkább a nőket fenyegeti, de ne becsüljék alá, uraim. Megismerhet valakit, sőt bemutathatja őt barátainak és családjának. Mindenki el van ragadtatva, mert a felfedezésed rendkívül szimpatikus számukra. A barátnők és barátok irigykedve sóhajtanak fel, bár minden csoport más. De nem illik, nem élvezed, vagy egyszerűen rossz érzés és nem tudod miért? Menj el tőle. Itt csak ti ketten fontosak. TE vagy az egyetlen a kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy nem ez a megfelelő, ne hagyd, hogy a körülötted lévők meggyőzzenek arról, hogy a párod tökéletes az Ön számára. Vele élsz, így te döntöd el, mi a legjobb számodra.


Hasonló cikkek

Milyen mondatokat utálnak hallani az egyedülálló nők?

Fontos lehet, hogy mi köze ennek a randevúzáshoz. Sajnos az alábbi mondatok közül néhányat gyakran hallanak az egyedülálló nők még randevúkon is! Szóval vigyázzatok, uraim. Ez megőrjítheti a nőket, és mielőtt észrevenné, egyedül leszel egy randevún. Még azon az áron is, hogy újra nőtlen marad. Hölgyeim, kerüljék a következő kérdéseket is. Még a legjobb barátaidnak, nővéreidnek vagy kollégáidnak se add oda őket.

A szerelemhez vezető út néha nehézkes

Ha jelenleg olyan helyzetben vagy, amikor új élettársat keresel, be kell látnod, hogy egyáltalán nem könnyű olyan személyt találni, akivel kijöhetsz. Nem egyéjszakás kalandra gondolunk. Biztosan számtalan ilyennel találkozna egy este. Egy életre szóló partnert jelentünk. Egy partner, akivel élete hátralévő részét le akarja tölteni. És kicsit nehezebb megtalálni, mint szexpartnert.

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Mit szólnál a vonzalomhoz?

Mindenki olyasmit keres, ami vonzza az ellenkező nemet. Ideális esetben olyasvalamit, hogy kényelmesen ülhessen, várjon és vegyen az étlapról. Szeretnéd tudni a vonzalom titkát? Sajnos nem elég csak a pólót vagy a frizurát megváltoztatni. A fő tényező a feromonok.

Hogyan kezdjen beszélgetést valakivel, akit először lát

A társasági beszélgetés valószínűleg nem a kedvenc időtöltése. Ha azonban megtanulja, hol kezdje, akkor nem fog rettegni a társasági eseményektől, ahol nem ismer senkit. Olvass tovább, és légy mester beszélgetőpartner.

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.