Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Házas férfiak, házas nők

Tudod, mindig hallod, és még mindig rendszeresen előfordul, hogy olyan valakivel kötsz ki, aki már eljegyezte magát. Ne ragadj bele abba a gondolatba, hogy a kapcsolatod más. Szinte soha nem ér jó véget valakivel kezdeni, akinek már vannak kötelezettségei máshol. Tartsa szem előtt a boldogságát és a lelkiismeretét, és tartsa távol a kezét a legényektől és a házasoktól.

Siess

Valószínűleg úgy gondolja, hogy nincs vesztegetni való ideje. De a kapcsolatokban a szabad tempó többet ér, mint! Csak egy rövid ismerkedés után kezd beszélni a házasságról vagy a gyerekekről? Vagy egyelőre csak közös lakhatást javasol, és érveket hoz fel, hogy miért előnyösebb neked anyagilag? Biztosítja-e Önt arról, hogy ez rendkívüli mértékben erősebbé teszi a szerelmét? Akkor figyelj! Sajnos ma is elterjedt a házassági csalás. Még ha partnerének jó szándéka is van, akkor is fennáll annak a kockázata, hogy a végén nem kap helyet. Költözni, házasodni és szülni könnyű. Másrészt a szakításnak csak a jogi következményei rendkívül nehezek, hosszadalmasak, és sokszor életed végéig magaddal hordod a következményeket.

Ünnepi szerelem

A nyaraláson való flörtölést nem tagadják meg. Ideális azonban, ha a flörtölés legkésőbb a hazautazás napján véget ér. A külföldiekkel való kapcsolat meglehetősen nehéz. Nemcsak az eltérő nemzeti szokások és más kultúra miatt, hanem annak a nem elhanyagolható veszélye miatt is, hogy otthon a klasszikus életkörforgásban teljesen másképp fog viselkedni, mint nyaraláskor!

A körülötted lévők meggyőzése

Ez inkább a nőket fenyegeti, de ne becsüljék alá, uraim. Megismerhet valakit, sőt bemutathatja őt barátainak és családjának. Mindenki el van ragadtatva, mert a felfedezésed rendkívül szimpatikus számukra. A barátnők és barátok irigykedve sóhajtanak fel, bár minden csoport más. De nem illik, nem élvezed, vagy egyszerűen rossz érzés és nem tudod miért? Menj el tőle. Itt csak ti ketten fontosak. TE vagy az egyetlen a kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy nem ez a megfelelő, ne hagyd, hogy a körülötted lévők meggyőzzenek arról, hogy a párod tökéletes az Ön számára. Vele élsz, így te döntöd el, mi a legjobb számodra.


Hasonló cikkek

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Mobil alkalmazás flörtöléshez és komoly kapcsolathoz

Ma már szinte mindenkinek van internet a mobiltelefonján. A statisztikák szerint egyre több cseh jelentkezik be rajta keresztül az internetre. A klasszikus számítógépek már nem kapnak olyan súlyt, mint korábban. És mivel a társkereső oldalak lépést tartanak a korral, sokan mobilra is költöztek. Melyek a kevésbé ismert mobil társkereső alkalmazások?

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Amit a nők biztosan nem fognak értékelni

Valljuk be, néha nem boldogulsz a kapcsolatokban. Miért van ez így? Nem arról van szó, hogy mindig a nők a hibásak. Néha még a férfiak is hibázhatnak. Mit? Például úgy, hogy a kapcsolat kezdetén viselkedésével elkedvetleníti a nőt. Uraim, nézzenek meg pár dolgot, ami garantáltan minden nőt elfordít tőletek.

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

Mi vonzó a nők számára?

Bízik abban, hogy egyes nők kedvelik Önt, mások pedig nem? Persze, bizonyos mértékig így is működik. A tudósok azonban hosszú ideje újra és újra megerősítik, hogy bizonyos tényezők összessége az, ami alapján meghatározzuk, hogy ki szimpatikusabb számunkra, mint a másik. Minden a tudatalatti szinten működik. A nők egyszerűen érzik, hogy kihez vonzódnak jobban. Nézze meg, mely tényezők játszanak jelentős szerepet a döntésben.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.