Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Házas férfiak, házas nők

Tudod, mindig hallod, és még mindig rendszeresen előfordul, hogy olyan valakivel kötsz ki, aki már eljegyezte magát. Ne ragadj bele abba a gondolatba, hogy a kapcsolatod más. Szinte soha nem ér jó véget valakivel kezdeni, akinek már vannak kötelezettségei máshol. Tartsa szem előtt a boldogságát és a lelkiismeretét, és tartsa távol a kezét a legényektől és a házasoktól.

Siess

Valószínűleg úgy gondolja, hogy nincs vesztegetni való ideje. De a kapcsolatokban a szabad tempó többet ér, mint! Csak egy rövid ismerkedés után kezd beszélni a házasságról vagy a gyerekekről? Vagy egyelőre csak közös lakhatást javasol, és érveket hoz fel, hogy miért előnyösebb neked anyagilag? Biztosítja-e Önt arról, hogy ez rendkívüli mértékben erősebbé teszi a szerelmét? Akkor figyelj! Sajnos ma is elterjedt a házassági csalás. Még ha partnerének jó szándéka is van, akkor is fennáll annak a kockázata, hogy a végén nem kap helyet. Költözni, házasodni és szülni könnyű. Másrészt a szakításnak csak a jogi következményei rendkívül nehezek, hosszadalmasak, és sokszor életed végéig magaddal hordod a következményeket.

Ünnepi szerelem

A nyaraláson való flörtölést nem tagadják meg. Ideális azonban, ha a flörtölés legkésőbb a hazautazás napján véget ér. A külföldiekkel való kapcsolat meglehetősen nehéz. Nemcsak az eltérő nemzeti szokások és más kultúra miatt, hanem annak a nem elhanyagolható veszélye miatt is, hogy otthon a klasszikus életkörforgásban teljesen másképp fog viselkedni, mint nyaraláskor!

A körülötted lévők meggyőzése

Ez inkább a nőket fenyegeti, de ne becsüljék alá, uraim. Megismerhet valakit, sőt bemutathatja őt barátainak és családjának. Mindenki el van ragadtatva, mert a felfedezésed rendkívül szimpatikus számukra. A barátnők és barátok irigykedve sóhajtanak fel, bár minden csoport más. De nem illik, nem élvezed, vagy egyszerűen rossz érzés és nem tudod miért? Menj el tőle. Itt csak ti ketten fontosak. TE vagy az egyetlen a kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy nem ez a megfelelő, ne hagyd, hogy a körülötted lévők meggyőzzenek arról, hogy a párod tökéletes az Ön számára. Vele élsz, így te döntöd el, mi a legjobb számodra.


Hasonló cikkek

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Tudja meg, hogy partnere komolyan gondolja Önt

Szerelmes lettél a párodba, akivel csak nemrég kezdtél el randevúzni? Nem biztos benne, hogy partnere ugyanolyan komolyan gondolja Önt, mint te őket? Segítünk kideríteni.

A közelségtől való félelem

Volt már több kapcsolatban is, de egyik sem jutott el komolyabb szakaszba? Ugyanakkor vágyik a szerelemre, és aktívan keresi azt? De amikor komolyra fordul a dolog, megijedsz. Te is tudod? Lehet, hogy szenvedsz attól, amit a szakértők egyszerűen "félelem a közelségtől". Felírtunk Önnek néhány mutatót, amelyek alapján megállapíthatja, hogy szenved-e tőle.

5 tipp, hogyan zsákolj be egy pasit

Hosszú ideje nem tud valakit becsomagolni? Érzed, hogy sikeres vagy, de legfeljebb a harmadik randevú után újra összeomlik minden, mint egy kártyavár, és elölről kell kezdeni? Ne ess kétségbe, minden megoldható. Tekintse meg 5 tippünket, hogyan szerezzen férfit, és hogyan tartsa meg utána.

Ne kezdj új kapcsolatot, ha...

Első randira mész, és abban reménykedsz, hogy ezúttal megtalálod a megfelelőt? Ezután nagyon figyeljen arra, hogy a partner hogyan viselkedik és hogyan fejezi ki magát a találkozás során. Ha már az első randin zavar valami, akkor jobb, ha a válladra veszi a lábát, és nem is kezd új kapcsolatba. Nézzük meg együtt, mely partnereket érdemes kerülni!

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.