Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Házas férfiak, házas nők

Tudod, mindig hallod, és még mindig rendszeresen előfordul, hogy olyan valakivel kötsz ki, aki már eljegyezte magát. Ne ragadj bele abba a gondolatba, hogy a kapcsolatod más. Szinte soha nem ér jó véget valakivel kezdeni, akinek már vannak kötelezettségei máshol. Tartsa szem előtt a boldogságát és a lelkiismeretét, és tartsa távol a kezét a legényektől és a házasoktól.

Siess

Valószínűleg úgy gondolja, hogy nincs vesztegetni való ideje. De a kapcsolatokban a szabad tempó többet ér, mint! Csak egy rövid ismerkedés után kezd beszélni a házasságról vagy a gyerekekről? Vagy egyelőre csak közös lakhatást javasol, és érveket hoz fel, hogy miért előnyösebb neked anyagilag? Biztosítja-e Önt arról, hogy ez rendkívüli mértékben erősebbé teszi a szerelmét? Akkor figyelj! Sajnos ma is elterjedt a házassági csalás. Még ha partnerének jó szándéka is van, akkor is fennáll annak a kockázata, hogy a végén nem kap helyet. Költözni, házasodni és szülni könnyű. Másrészt a szakításnak csak a jogi következményei rendkívül nehezek, hosszadalmasak, és sokszor életed végéig magaddal hordod a következményeket.

Ünnepi szerelem

A nyaraláson való flörtölést nem tagadják meg. Ideális azonban, ha a flörtölés legkésőbb a hazautazás napján véget ér. A külföldiekkel való kapcsolat meglehetősen nehéz. Nemcsak az eltérő nemzeti szokások és más kultúra miatt, hanem annak a nem elhanyagolható veszélye miatt is, hogy otthon a klasszikus életkörforgásban teljesen másképp fog viselkedni, mint nyaraláskor!

A körülötted lévők meggyőzése

Ez inkább a nőket fenyegeti, de ne becsüljék alá, uraim. Megismerhet valakit, sőt bemutathatja őt barátainak és családjának. Mindenki el van ragadtatva, mert a felfedezésed rendkívül szimpatikus számukra. A barátnők és barátok irigykedve sóhajtanak fel, bár minden csoport más. De nem illik, nem élvezed, vagy egyszerűen rossz érzés és nem tudod miért? Menj el tőle. Itt csak ti ketten fontosak. TE vagy az egyetlen a kapcsolatban. Ha úgy érzed, hogy nem ez a megfelelő, ne hagyd, hogy a körülötted lévők meggyőzzenek arról, hogy a párod tökéletes az Ön számára. Vele élsz, így te döntöd el, mi a legjobb számodra.


Hasonló cikkek

Hogyan találjuk meg egyszer és mindenkorra a tökéletes partnert

Keres valakit a jó és a rossz időkre. Röviden, egy partner, akivel egy gyönyörű életútra indul. Szóval menjünk.

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Hogyan viselkedjen egy nő az első randin, hogy lenyűgözze a férfit?

Az első randevú nagyon fontos. Elmondása szerint a pár arról dönt, hogy járnak-e még együtt. Emiatt tudnod kell, hogyan kell lenyűgözni a férfiakat. Tanácsot adunk, hogyan viselkedj az első randin.

Hová menjünk randevúzni télen?

Nem tudja, hova menjen randevúzni ezekben a hideg napokban? Unod már a vacsorákat és a színházakat? Van néhány ötletünk egy remek randevúhoz a tél közepén!

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.