Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Tehát mit ne csinálj az első randin?

Telefon az asztalon

A mai korban, ahol mindenütt jelen van az elektromosság. a készülék annyira elterjedt, hogy egy társasági eseményen is az asztalon hagyja a mobiltelefonját. Csak munkahelyi értekezlet esetén, vagy előzetes egyeztetés után lehet felmenteni, hogy például egy fontos telefonhívásra vár a kórházból. De jobb, ha ezt nem randevúzod. A mobiltelefon puszta jelenléte az asztalon azt jelenti, hogy a másik személy nem elég ahhoz, hogy lekösse a figyelmét. Inkább kapcsolja ki a hangot, és hagyja a mobiltelefonját a táskájában a találkozó előtt. Egy-két órára biztosan kibírja a telefonja nélkül!

A hívást a másik személyre hagyja

Főleg az első randin, minden bizonnyal annyi dolgot szeretne megtanulni, lehetséges a párjával kapcsolatban. De párbeszédnek kell lennie, nem egyoldalú narratívának. Hasonlóképpen ne bízd a másik személyre a témaválasztást. Ha nem akarja megkockáztatni, hogy valami nem helyénvaló dolgot hoz fel, készítsen egy listát a megfelelő első randevú témákról. De mindenképpen beszélj. Mindannyiótoknak a beszélgetések körülbelül felét kellene együtt csinálniuk.

Ne hozzon szóba múltbeli kapcsolatokat

Amikor idegesnek érzi magát, a kapcsolatok témája gyakran menekülésnek tűnik a kínos csendet. Ügyeljen arra, hogy az első randin ne hozza fel a volt kapcsolatai témáját. Néhány perc csend határozottan jobb, mint egy ilyen forró földre merészkedni. Vedd úgy, hogy mindketten idegesek a találkozó miatt. Ne érezd úgy, hogy a csend az ellenséged.

A fűrész felhúzása

Az első randevú a tapogatózásról, a felfedezésről, az ismerkedésről szól. Kerülje a túlzott érdeklődést. Legyen szó kapcsolatról, találkozásról vagy a párja iránti érdeklődésről. Kezdetben még nagyon nyitottak a dolgok. Senki sem akar azonnal kapcsolatba lépni valakivel, akivel most ismerkedett meg. Fullasztó hatása van. Tartsa nyitva a lehetőséget más közös találkozókra is!


Hasonló cikkek

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Szeress online

Ma gyakorlatilag bármit elintézhet az interneten. Vásárolhat online élelmiszert, rendelhet túrát és köthet biztosítást online, kommunikálhat az emberekkel az interneten, sőt találkozhat emberekkel az interneten. Az internet tele van online társkereső oldalakkal, ahol megtalálhatod életed párját.

Mit szólnál a lányokhoz

A lányok nem egy másik bolygó lényei, bár időnként annak tűnhetnek. Hozzád hasonlóan ők is gyakran keresik a módját, hogy lenyűgözzék a srácokat, vagy hogyan kezdjenek el velük randevúzni. Lehet, hogy furcsán hangzik, de a lányok megszerzésének módja meglehetősen egyszerű. Légy önmagad!

Szerezd meg őket egy csókkal!

Talán már sok csókot kaptál. Talán még nem csókoltál meg igazán senkit. De mindig lehet tanulni valami újat! Hogyan biztosíthatod, hogy a másik soha ne felejtsen el? Nézze meg, hogyan teheti a csókját felejthetetlenné.

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.