Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Tehát mit ne csinálj az első randin?

Telefon az asztalon

A mai korban, ahol mindenütt jelen van az elektromosság. a készülék annyira elterjedt, hogy egy társasági eseményen is az asztalon hagyja a mobiltelefonját. Csak munkahelyi értekezlet esetén, vagy előzetes egyeztetés után lehet felmenteni, hogy például egy fontos telefonhívásra vár a kórházból. De jobb, ha ezt nem randevúzod. A mobiltelefon puszta jelenléte az asztalon azt jelenti, hogy a másik személy nem elég ahhoz, hogy lekösse a figyelmét. Inkább kapcsolja ki a hangot, és hagyja a mobiltelefonját a táskájában a találkozó előtt. Egy-két órára biztosan kibírja a telefonja nélkül!

A hívást a másik személyre hagyja

Főleg az első randin, minden bizonnyal annyi dolgot szeretne megtanulni, lehetséges a párjával kapcsolatban. De párbeszédnek kell lennie, nem egyoldalú narratívának. Hasonlóképpen ne bízd a másik személyre a témaválasztást. Ha nem akarja megkockáztatni, hogy valami nem helyénvaló dolgot hoz fel, készítsen egy listát a megfelelő első randevú témákról. De mindenképpen beszélj. Mindannyiótoknak a beszélgetések körülbelül felét kellene együtt csinálniuk.

Ne hozzon szóba múltbeli kapcsolatokat

Amikor idegesnek érzi magát, a kapcsolatok témája gyakran menekülésnek tűnik a kínos csendet. Ügyeljen arra, hogy az első randin ne hozza fel a volt kapcsolatai témáját. Néhány perc csend határozottan jobb, mint egy ilyen forró földre merészkedni. Vedd úgy, hogy mindketten idegesek a találkozó miatt. Ne érezd úgy, hogy a csend az ellenséged.

A fűrész felhúzása

Az első randevú a tapogatózásról, a felfedezésről, az ismerkedésről szól. Kerülje a túlzott érdeklődést. Legyen szó kapcsolatról, találkozásról vagy a párja iránti érdeklődésről. Kezdetben még nagyon nyitottak a dolgok. Senki sem akar azonnal kapcsolatba lépni valakivel, akivel most ismerkedett meg. Fullasztó hatása van. Tartsa nyitva a lehetőséget más közös találkozókra is!


Hasonló cikkek

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Hozzon létre egy nagyszerű profilképet

Nemcsak az Elite Date.cz online társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy egy fénykép szerepeljen a felhasználói profilban. Sok társkereső és apróhirdetési oldal ugyanezzel a feltétellel rendelkezik. És ha nem, legalább megengedik felhasználóiknak, hogy közzétegyék a fotót. A fénykép a névjegykártya. Szóval vigyázz rá!

9 tipp a jó első benyomás megteremtéséhez

Az első randevúdon van valakivel, akit egy online társkereső oldalon ismertél meg? Másodszor nem keltheti az első benyomást, ezért jól készüljön fel az első találkozásra. Íme néhány tipp, amelyek segítenek ebben.

Hogyan lehet lenyűgözni a férfiakat?

Nem minden nő képes ugyanannyira lenyűgözni a férfiakat, és így elnyerni a tetszésüket. Vannak nők, akik azonnal zsákba tudnak hozni egy férfit, másoknak nagy problémáik vannak a randevúzással. Miért? Talán azért, mert nem ismerik a megfelelő "csomagolási" technikát. Vessen egy pillantást tippjeinkre, és hirtelen könnyebbé válik számodra a randevúzás.

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.