Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Tehát mit ne csinálj az első randin?

Telefon az asztalon

A mai korban, ahol mindenütt jelen van az elektromosság. a készülék annyira elterjedt, hogy egy társasági eseményen is az asztalon hagyja a mobiltelefonját. Csak munkahelyi értekezlet esetén, vagy előzetes egyeztetés után lehet felmenteni, hogy például egy fontos telefonhívásra vár a kórházból. De jobb, ha ezt nem randevúzod. A mobiltelefon puszta jelenléte az asztalon azt jelenti, hogy a másik személy nem elég ahhoz, hogy lekösse a figyelmét. Inkább kapcsolja ki a hangot, és hagyja a mobiltelefonját a táskájában a találkozó előtt. Egy-két órára biztosan kibírja a telefonja nélkül!

A hívást a másik személyre hagyja

Főleg az első randin, minden bizonnyal annyi dolgot szeretne megtanulni, lehetséges a párjával kapcsolatban. De párbeszédnek kell lennie, nem egyoldalú narratívának. Hasonlóképpen ne bízd a másik személyre a témaválasztást. Ha nem akarja megkockáztatni, hogy valami nem helyénvaló dolgot hoz fel, készítsen egy listát a megfelelő első randevú témákról. De mindenképpen beszélj. Mindannyiótoknak a beszélgetések körülbelül felét kellene együtt csinálniuk.

Ne hozzon szóba múltbeli kapcsolatokat

Amikor idegesnek érzi magát, a kapcsolatok témája gyakran menekülésnek tűnik a kínos csendet. Ügyeljen arra, hogy az első randin ne hozza fel a volt kapcsolatai témáját. Néhány perc csend határozottan jobb, mint egy ilyen forró földre merészkedni. Vedd úgy, hogy mindketten idegesek a találkozó miatt. Ne érezd úgy, hogy a csend az ellenséged.

A fűrész felhúzása

Az első randevú a tapogatózásról, a felfedezésről, az ismerkedésről szól. Kerülje a túlzott érdeklődést. Legyen szó kapcsolatról, találkozásról vagy a párja iránti érdeklődésről. Kezdetben még nagyon nyitottak a dolgok. Senki sem akar azonnal kapcsolatba lépni valakivel, akivel most ismerkedett meg. Fullasztó hatása van. Tartsa nyitva a lehetőséget más közös találkozókra is!


Hasonló cikkek

Ez az 5 dolog megmondja, hogy megéri-e

Néha néhány hét rendszeres találkozó után sem tudja eldönteni, hogy a partnere a megfelelő-e. Vagyis, hogy egyáltalán megéri-e a fáradságot. A szerelem ködében lemaradhat néhány apróság, ami elengedhetetlen az élethez. Szóval honnan tudod, hogy nem vesztegeti az idejét az "új szerelemmel"?

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

5 dolog, amit kerülni kell az első randevún

Mész az első randira? Ez stresszel téged? Szeretnéd, ha az első randevúd tökéletes lenne? Igyekszel mindent megtenni? De az első közös találkozás előkészületei közepette elfelejtheti az egyszerű szabályokat. Milyen? Szabályok, amelyek nagy valószínűséggel a pert követő második randevúzást eredményezik. Tökéletes haj és tökéletesen vasalt ing nélkül is meg tudod csinálni! Szóval mit ne tegyünk?

Hogyan ne sminkeljünk az első randin egy férfival?

Szeretnéd lenyűgözni párodat az első randevún nemcsak ékesszólásoddal, hanem megjelenéseddel is? Ez általában elengedhetetlen az első találkozáskor. Adunk tehát néhány tanácsot, hogyan ne sminkelj az első randin.

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.