Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Tehát mit ne csinálj az első randin?

Telefon az asztalon

A mai korban, ahol mindenütt jelen van az elektromosság. a készülék annyira elterjedt, hogy egy társasági eseményen is az asztalon hagyja a mobiltelefonját. Csak munkahelyi értekezlet esetén, vagy előzetes egyeztetés után lehet felmenteni, hogy például egy fontos telefonhívásra vár a kórházból. De jobb, ha ezt nem randevúzod. A mobiltelefon puszta jelenléte az asztalon azt jelenti, hogy a másik személy nem elég ahhoz, hogy lekösse a figyelmét. Inkább kapcsolja ki a hangot, és hagyja a mobiltelefonját a táskájában a találkozó előtt. Egy-két órára biztosan kibírja a telefonja nélkül!

A hívást a másik személyre hagyja

Főleg az első randin, minden bizonnyal annyi dolgot szeretne megtanulni, lehetséges a párjával kapcsolatban. De párbeszédnek kell lennie, nem egyoldalú narratívának. Hasonlóképpen ne bízd a másik személyre a témaválasztást. Ha nem akarja megkockáztatni, hogy valami nem helyénvaló dolgot hoz fel, készítsen egy listát a megfelelő első randevú témákról. De mindenképpen beszélj. Mindannyiótoknak a beszélgetések körülbelül felét kellene együtt csinálniuk.

Ne hozzon szóba múltbeli kapcsolatokat

Amikor idegesnek érzi magát, a kapcsolatok témája gyakran menekülésnek tűnik a kínos csendet. Ügyeljen arra, hogy az első randin ne hozza fel a volt kapcsolatai témáját. Néhány perc csend határozottan jobb, mint egy ilyen forró földre merészkedni. Vedd úgy, hogy mindketten idegesek a találkozó miatt. Ne érezd úgy, hogy a csend az ellenséged.

A fűrész felhúzása

Az első randevú a tapogatózásról, a felfedezésről, az ismerkedésről szól. Kerülje a túlzott érdeklődést. Legyen szó kapcsolatról, találkozásról vagy a párja iránti érdeklődésről. Kezdetben még nagyon nyitottak a dolgok. Senki sem akar azonnal kapcsolatba lépni valakivel, akivel most ismerkedett meg. Fullasztó hatása van. Tartsa nyitva a lehetőséget más közös találkozókra is!


Hasonló cikkek

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.