Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Tehát mit ne csinálj az első randin?

Telefon az asztalon

A mai korban, ahol mindenütt jelen van az elektromosság. a készülék annyira elterjedt, hogy egy társasági eseményen is az asztalon hagyja a mobiltelefonját. Csak munkahelyi értekezlet esetén, vagy előzetes egyeztetés után lehet felmenteni, hogy például egy fontos telefonhívásra vár a kórházból. De jobb, ha ezt nem randevúzod. A mobiltelefon puszta jelenléte az asztalon azt jelenti, hogy a másik személy nem elég ahhoz, hogy lekösse a figyelmét. Inkább kapcsolja ki a hangot, és hagyja a mobiltelefonját a táskájában a találkozó előtt. Egy-két órára biztosan kibírja a telefonja nélkül!

A hívást a másik személyre hagyja

Főleg az első randin, minden bizonnyal annyi dolgot szeretne megtanulni, lehetséges a párjával kapcsolatban. De párbeszédnek kell lennie, nem egyoldalú narratívának. Hasonlóképpen ne bízd a másik személyre a témaválasztást. Ha nem akarja megkockáztatni, hogy valami nem helyénvaló dolgot hoz fel, készítsen egy listát a megfelelő első randevú témákról. De mindenképpen beszélj. Mindannyiótoknak a beszélgetések körülbelül felét kellene együtt csinálniuk.

Ne hozzon szóba múltbeli kapcsolatokat

Amikor idegesnek érzi magát, a kapcsolatok témája gyakran menekülésnek tűnik a kínos csendet. Ügyeljen arra, hogy az első randin ne hozza fel a volt kapcsolatai témáját. Néhány perc csend határozottan jobb, mint egy ilyen forró földre merészkedni. Vedd úgy, hogy mindketten idegesek a találkozó miatt. Ne érezd úgy, hogy a csend az ellenséged.

A fűrész felhúzása

Az első randevú a tapogatózásról, a felfedezésről, az ismerkedésről szól. Kerülje a túlzott érdeklődést. Legyen szó kapcsolatról, találkozásról vagy a párja iránti érdeklődésről. Kezdetben még nagyon nyitottak a dolgok. Senki sem akar azonnal kapcsolatba lépni valakivel, akivel most ismerkedett meg. Fullasztó hatása van. Tartsa nyitva a lehetőséget más közös találkozókra is!


Hasonló cikkek

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

5 lépés a sikeres online társkereséshez

Az online randevúzás gyakran sokkal gyorsabb és biztonságosabb, mint a klasszikus bárban való ismerkedés. Mutatunk 5 egyszerű tippet, hogyan találkozhatsz álmaid párjával a saját otthonod kényelméből.

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Hova menjünk az első randevún?

Azon gondolkodik, hova menjen az első randevún? Milyen helyet válasszunk, hogy ne legyen unalmasan hétköznapi, de ne riassza el párját túlzott extravaganciával? Tippeket hozunk egy "könnyű" első randevúhoz, amely meglep egyszerűségével és egyben eredetiségével. Akár randevúzni!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.