3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem állsz készen rá.

Lehet, hogy mindenféle ok miatt keresel kapcsolatot. Úgy érzi, ideje lenyugodni? Mindenki körülötted volt már valaki? Lehet, hogy belefáradtál a szerelem keresésébe, mert még mindig nem találod az igazit. Hol vannak a tisztességes emberek? Bármi is legyen a helyzeted, a valóság az lehet, hogy egyszerűen nem állsz készen a következő kapcsolatra. Honnan tudod?

Szeretnéd "kipipálni" a képzeletbeli "kapcsolatban vagyok" négyzetet

Valószínűleg valami konkrétat keresel az új kapcsolatokban. A kapcsolat növeli az egódat. Sajátos intimitásra vágysz. Azt akarod, hogy legyen melletted valaki, aki törődik veled. Szeretnéd végre elhallgattatni azokat, akik folyton azt kérdezik: „Mi van veled és a kapcsolataiddal?” Egy ilyen beállítással nem csoda, hogy csak a rövid távú kapcsolatot kereső embereket vonzza. Ha csak azért keresel, mert ezt valamilyen módon elvárják tőled, akkor egyáltalán nem akarsz állandó kapcsolatot.

Nem vagy kibékülve a múltbeli kapcsolataiddal

Ha a múltbeli kapcsolataidra gondolsz, nem kell többé haragot vagy szomorúságot érezned, még lelkiismeret-furdalást, sajnálatot vagy gyászt sem. A múltadat azonban még feldolgozhatod. Nem számít, milyen hosszú vagy rövid ideig tartott az eredeti kapcsolat. Az sem ideális, ha nem érez semmit. Ha egy kis szeretettel tekint vissza korábbi kapcsolataira, és a jóra koncentrál – mert hasznos leckét tanult az életből –, akkor készen áll egy új, kiteljesedő kapcsolatra.

Érzelmileg és összességében belsőleg önmaga vagy. elegendő

Az életed teljes mértékben kielégítő. Jó munkád van és szereted, nem hiányoznak a barátaid, tőlük és a családoddal szeretve érezheted magad, rengeteg hobbid van, amit élvezel és teljesítesz. Röviden, az életed összességében kielégítő, bár olyan problémákkal szembesülsz, mint mindenki más, például elmulasztott "határidő" és időnkénti vita a barátokkal, szereted magad, és úgy érzed, hogy az életednek van értelme. Ebben az esetben nem kell semmi extra. A szerelem egyszerűen "dobna" neked egy olyan programot, amely összességében több mint kielégítő. Egy kapcsolatnak egyszerűen semmi haszna nem lenne. Tudat alatt nem is keresed őt, legalábbis egyelőre nem.


Hasonló cikkek

Szokások, amelyek megakadályozzák, hogy kapcsolatot létesítsen

Nem tudtok találkozni? A kapcsolataid véget érnek, mielőtt valóban elkezdődnének? Befolyásolhatja balszerencséjét vagy szerencséjét. Ez a szokásaitól és az új dolgokhoz való hozzáállásától függ. Felírtuk azokat a szokásokat és sztereotípiákat, amelyek a legtöbbször akadályoznak abban, hogy randevúzzon. Szenved valamelyiktől?

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Honnan tudhatom, hogy kedvel téged?

Ganja, hogy partnere érzelmeket táplál irántad? Sajnos még mindig nem tette meg az első lépést. Akkor ne ess kétségbe! Tanácsot adunk neked, hogyan derítsd ki, hogy valóban érdekli-e a veled való kapcsolat, vagy csak fel akar venni a barátlistájára.

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.