3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem állsz készen rá.

Lehet, hogy mindenféle ok miatt keresel kapcsolatot. Úgy érzi, ideje lenyugodni? Mindenki körülötted volt már valaki? Lehet, hogy belefáradtál a szerelem keresésébe, mert még mindig nem találod az igazit. Hol vannak a tisztességes emberek? Bármi is legyen a helyzeted, a valóság az lehet, hogy egyszerűen nem állsz készen a következő kapcsolatra. Honnan tudod?

Szeretnéd "kipipálni" a képzeletbeli "kapcsolatban vagyok" négyzetet

Valószínűleg valami konkrétat keresel az új kapcsolatokban. A kapcsolat növeli az egódat. Sajátos intimitásra vágysz. Azt akarod, hogy legyen melletted valaki, aki törődik veled. Szeretnéd végre elhallgattatni azokat, akik folyton azt kérdezik: „Mi van veled és a kapcsolataiddal?” Egy ilyen beállítással nem csoda, hogy csak a rövid távú kapcsolatot kereső embereket vonzza. Ha csak azért keresel, mert ezt valamilyen módon elvárják tőled, akkor egyáltalán nem akarsz állandó kapcsolatot.

Nem vagy kibékülve a múltbeli kapcsolataiddal

Ha a múltbeli kapcsolataidra gondolsz, nem kell többé haragot vagy szomorúságot érezned, még lelkiismeret-furdalást, sajnálatot vagy gyászt sem. A múltadat azonban még feldolgozhatod. Nem számít, milyen hosszú vagy rövid ideig tartott az eredeti kapcsolat. Az sem ideális, ha nem érez semmit. Ha egy kis szeretettel tekint vissza korábbi kapcsolataira, és a jóra koncentrál – mert hasznos leckét tanult az életből –, akkor készen áll egy új, kiteljesedő kapcsolatra.

Érzelmileg és összességében belsőleg önmaga vagy. elegendő

Az életed teljes mértékben kielégítő. Jó munkád van és szereted, nem hiányoznak a barátaid, tőlük és a családoddal szeretve érezheted magad, rengeteg hobbid van, amit élvezel és teljesítesz. Röviden, az életed összességében kielégítő, bár olyan problémákkal szembesülsz, mint mindenki más, például elmulasztott "határidő" és időnkénti vita a barátokkal, szereted magad, és úgy érzed, hogy az életednek van értelme. Ebben az esetben nem kell semmi extra. A szerelem egyszerűen "dobna" neked egy olyan programot, amely összességében több mint kielégítő. Egy kapcsolatnak egyszerűen semmi haszna nem lenne. Tudat alatt nem is keresed őt, legalábbis egyelőre nem.


Hasonló cikkek

Mit kell kerülni az első randin?

Az első randevú a legfontosabb egy kapcsolatban. Utána dönti el, hogy együtt mész-e a következőre, vagy soha többé nem látjuk egymást. Ez a tény sok embert megrémít, és minden jóakarat ellenére elkövetnek egy "átlépést". Szóval mit ne csinálj az első randin?

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.