3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem állsz készen rá.

Lehet, hogy mindenféle ok miatt keresel kapcsolatot. Úgy érzi, ideje lenyugodni? Mindenki körülötted volt már valaki? Lehet, hogy belefáradtál a szerelem keresésébe, mert még mindig nem találod az igazit. Hol vannak a tisztességes emberek? Bármi is legyen a helyzeted, a valóság az lehet, hogy egyszerűen nem állsz készen a következő kapcsolatra. Honnan tudod?

Szeretnéd "kipipálni" a képzeletbeli "kapcsolatban vagyok" négyzetet

Valószínűleg valami konkrétat keresel az új kapcsolatokban. A kapcsolat növeli az egódat. Sajátos intimitásra vágysz. Azt akarod, hogy legyen melletted valaki, aki törődik veled. Szeretnéd végre elhallgattatni azokat, akik folyton azt kérdezik: „Mi van veled és a kapcsolataiddal?” Egy ilyen beállítással nem csoda, hogy csak a rövid távú kapcsolatot kereső embereket vonzza. Ha csak azért keresel, mert ezt valamilyen módon elvárják tőled, akkor egyáltalán nem akarsz állandó kapcsolatot.

Nem vagy kibékülve a múltbeli kapcsolataiddal

Ha a múltbeli kapcsolataidra gondolsz, nem kell többé haragot vagy szomorúságot érezned, még lelkiismeret-furdalást, sajnálatot vagy gyászt sem. A múltadat azonban még feldolgozhatod. Nem számít, milyen hosszú vagy rövid ideig tartott az eredeti kapcsolat. Az sem ideális, ha nem érez semmit. Ha egy kis szeretettel tekint vissza korábbi kapcsolataira, és a jóra koncentrál – mert hasznos leckét tanult az életből –, akkor készen áll egy új, kiteljesedő kapcsolatra.

Érzelmileg és összességében belsőleg önmaga vagy. elegendő

Az életed teljes mértékben kielégítő. Jó munkád van és szereted, nem hiányoznak a barátaid, tőlük és a családoddal szeretve érezheted magad, rengeteg hobbid van, amit élvezel és teljesítesz. Röviden, az életed összességében kielégítő, bár olyan problémákkal szembesülsz, mint mindenki más, például elmulasztott "határidő" és időnkénti vita a barátokkal, szereted magad, és úgy érzed, hogy az életednek van értelme. Ebben az esetben nem kell semmi extra. A szerelem egyszerűen "dobna" neked egy olyan programot, amely összességében több mint kielégítő. Egy kapcsolatnak egyszerűen semmi haszna nem lenne. Tudat alatt nem is keresed őt, legalábbis egyelőre nem.


Hasonló cikkek

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

5 garantált módszer a nő csomagolására

Gondjai vannak, vagy egyszerűen csak egy egyértelmű eljárást szeretne, amely minden egyedülálló nő esetében működik? Szerencsédre valóban létezik ilyen! Íme öt garantált módszer, amellyel minden partnert megtalálhat.

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.