3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem állsz készen rá.

Lehet, hogy mindenféle ok miatt keresel kapcsolatot. Úgy érzi, ideje lenyugodni? Mindenki körülötted volt már valaki? Lehet, hogy belefáradtál a szerelem keresésébe, mert még mindig nem találod az igazit. Hol vannak a tisztességes emberek? Bármi is legyen a helyzeted, a valóság az lehet, hogy egyszerűen nem állsz készen a következő kapcsolatra. Honnan tudod?

Szeretnéd "kipipálni" a képzeletbeli "kapcsolatban vagyok" négyzetet

Valószínűleg valami konkrétat keresel az új kapcsolatokban. A kapcsolat növeli az egódat. Sajátos intimitásra vágysz. Azt akarod, hogy legyen melletted valaki, aki törődik veled. Szeretnéd végre elhallgattatni azokat, akik folyton azt kérdezik: „Mi van veled és a kapcsolataiddal?” Egy ilyen beállítással nem csoda, hogy csak a rövid távú kapcsolatot kereső embereket vonzza. Ha csak azért keresel, mert ezt valamilyen módon elvárják tőled, akkor egyáltalán nem akarsz állandó kapcsolatot.

Nem vagy kibékülve a múltbeli kapcsolataiddal

Ha a múltbeli kapcsolataidra gondolsz, nem kell többé haragot vagy szomorúságot érezned, még lelkiismeret-furdalást, sajnálatot vagy gyászt sem. A múltadat azonban még feldolgozhatod. Nem számít, milyen hosszú vagy rövid ideig tartott az eredeti kapcsolat. Az sem ideális, ha nem érez semmit. Ha egy kis szeretettel tekint vissza korábbi kapcsolataira, és a jóra koncentrál – mert hasznos leckét tanult az életből –, akkor készen áll egy új, kiteljesedő kapcsolatra.

Érzelmileg és összességében belsőleg önmaga vagy. elegendő

Az életed teljes mértékben kielégítő. Jó munkád van és szereted, nem hiányoznak a barátaid, tőlük és a családoddal szeretve érezheted magad, rengeteg hobbid van, amit élvezel és teljesítesz. Röviden, az életed összességében kielégítő, bár olyan problémákkal szembesülsz, mint mindenki más, például elmulasztott "határidő" és időnkénti vita a barátokkal, szereted magad, és úgy érzed, hogy az életednek van értelme. Ebben az esetben nem kell semmi extra. A szerelem egyszerűen "dobna" neked egy olyan programot, amely összességében több mint kielégítő. Egy kapcsolatnak egyszerűen semmi haszna nem lenne. Tudat alatt nem is keresed őt, legalábbis egyelőre nem.


Hasonló cikkek

Olyan helyzetek, amelyekben a legjobban ismeri meg a másik embert

Mindenki szeretné részletesen megismerni partnerét. Még néhány hét randevúzás után is rájöhetsz, hogy csak egy töredékét tudod, hogy ki is ő valójában. Szerencsére három olyan szituáció van, amelyben partnere sokkal nagyobb valószínűséggel fedi fel belső természetét. Melyek azok?

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Sokan tinédzser koruk óta randevúznak, és természetesen arra számítanak, hogy húsz-huszonöt éves koruk körül találkoznak életük szerelmével, letelepednek és közös gyermekeik lesznek. De ez a terv sok ember számára nem fog működni. Bár folyamatosan próbálkozik, még mindig kudarcot vall! Te is közéjük tartozol? Olvassa el a lehetséges okokat, miért vagy még mindig egyedülálló. Legyen óvatos, megtudhat egy kellemetlen igazságot.

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.