Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Válaszoljunk erre.

A legelejére nem. Ez nem rossz. Teljesen normális, hogy még soha nem voltál szerelmes a harmincas éveidben és azon túl. A szerelem bonyolult és nem kényszeríthető. Az sem rossz, hogy még soha nem volt olyan kapcsolatod, amit tényleg így lehetne leírni. A szerelmes pillantásokkal, a csak őrá való gondolatokkal, a pocakkorogásokkal, az éjszakázásokkal stb.

"Nem vagyok normális"

Valószínűleg egyre többet tűnődsz gyakran ha nincs semmi baj. Felteszed magadnak a kérdést, hogy hiányzik-e valami lényeges az életből, valami, amit nem akarsz kihagyni.

Van egy logikus magyarázat

Az a tény, hogy még nem voltál barát vagy barátnő mégis sok mindennek az eredménye lehet. A 18 és 29 év közöttiek nagy része az iskolára és a munkás pályakezdésre, az utazásra, önfejlesztésre koncentrál. Ne feledje, az Y és Z generáció, amelyek ma körülbelül 45 évesek és fiatalabbak, teljesen más életkörülmények között élnek. Ami igaz volt a szüleikre, az nem igaz rájuk. Tehát ne hagyd, hogy a nagyszüleid befolyásoljanak, még akkor sem, ha már régen volt két gyerekük és egy kertes házuk.

Néhány ok, amiért az emberek nem randevúznak:

< p>• A karrierjükre összpontosítanak, és a kapcsolatok nem az ideje.

• Lehetetlenül magas követelményeket támasztanak, hogy megvédjék magukat az elutasítástól.

• Rossz családban nőttek fel. kapcsolatokat, így ezt most nem akarják megtapasztalni a kapcsolatukban.

• p>

• Nézik, ahogy barátaik kapcsolatai felfelé és lefelé haladnak, és nincs kedvük egyben lenni.< /p>

• Hiányzik belőlük az a magabiztosság, hogy bárki másnak is szüksége lenne rájuk.

• Valami film- vagy könyvhősre várnak, valakire, aki teljesen megőrül, és aki megfordul
fejjel lefelé fordítva a világukat.

• Soha nem találkoztak senkivel, aki érdekli őket.

• Nem csapnak le a randevúzásra, mert félnek az intimitástól.< /p>

• Attól tartanak, hogy egy kapcsolat többet követel, mint amennyit adni tudnak.

Bármikor elkezdhet randevúzni

Ezek mind teljesen jogos okok. Ha a tiédet nem is látod a listán, akkor is érvényes, és senkitől sem kell bocsánatot kérned érte. Még magamnak sem. Ha még mindig randevúzni szeretnél, nagyszerű. Az egyetlen dolog, ami megakadályozhat, az a félelem attól, hogy partnere mit fog gondolni rólad, vagy attól, hogy nincs tapasztalata a randevúzással és az együttélésekkel kapcsolatban.

Kezelje magát győztesként

Ez egy alapvetően egyszerű megoldásban. Ne feledje, hogy akivel mész a legelső randevúdra, az egészen különlegesnek fogja érezni magát. És ez a célja mindennek, ami a randevúzással és a szerelemmel kapcsolatos. Két ember úgy érzi, mintha különlegesek lennének.

Szeretne néhány konkrét tippet, hogyan kezdjen el randevúzni, ha még soha nem volt randevú? Tekintse meg következő cikkünket: Hogyan kezdjek el randevúzni, ha elmúltam harminc.< /a>


Hasonló cikkek

A hivatalos randevúzási szabályok covid idején

A „koronavírus-korszakban” való randevúzás nem túl ideális. A bezárt időszak nem túl kedvez az összejövetelnek, azonban bizonyos óvatossággal el lehet menni egy új partnerrel randevúzni, és maximálisan élvezni a találkozást.

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Mi akadályoz meg abban, hogy randevúzzon?

Vágyik egy állandó párkapcsolatra, de nem tud egyet létrehozni? Úgy érzed, senki nem törődik veled? Hogy körülötted már mindenkinek van valakije, és még mindig egyedül vagy? Szomorú az életed miatt? Akkor lehet, hogy valamilyen problémát hordoztok magatokban, ami megakadályozza, hogy sikeresen megismerjétek egymást. Ebben az esetben önmagában el kell távolítani ezt a blokkot. Azt kérdezed, hogyan?

Az online társkereső rabja vagy?

Az online társkereső oldalak népszerűsége lassan utoléri a Facebook és a hasonló média népszerűségét. Lehet függővé válni nekik? Igen tudsz! És nagyon könnyen.

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát kerülni az első randin?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.