Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Válaszoljunk erre.

A legelejére nem. Ez nem rossz. Teljesen normális, hogy még soha nem voltál szerelmes a harmincas éveidben és azon túl. A szerelem bonyolult és nem kényszeríthető. Az sem rossz, hogy még soha nem volt olyan kapcsolatod, amit tényleg így lehetne leírni. A szerelmes pillantásokkal, a csak őrá való gondolatokkal, a pocakkorogásokkal, az éjszakázásokkal stb.

"Nem vagyok normális"

Valószínűleg egyre többet tűnődsz gyakran ha nincs semmi baj. Felteszed magadnak a kérdést, hogy hiányzik-e valami lényeges az életből, valami, amit nem akarsz kihagyni.

Van egy logikus magyarázat

Az a tény, hogy még nem voltál barát vagy barátnő mégis sok mindennek az eredménye lehet. A 18 és 29 év közöttiek nagy része az iskolára és a munkás pályakezdésre, az utazásra, önfejlesztésre koncentrál. Ne feledje, az Y és Z generáció, amelyek ma körülbelül 45 évesek és fiatalabbak, teljesen más életkörülmények között élnek. Ami igaz volt a szüleikre, az nem igaz rájuk. Tehát ne hagyd, hogy a nagyszüleid befolyásoljanak, még akkor sem, ha már régen volt két gyerekük és egy kertes házuk.

Néhány ok, amiért az emberek nem randevúznak:

< p>• A karrierjükre összpontosítanak, és a kapcsolatok nem az ideje.

• Lehetetlenül magas követelményeket támasztanak, hogy megvédjék magukat az elutasítástól.

• Rossz családban nőttek fel. kapcsolatokat, így ezt most nem akarják megtapasztalni a kapcsolatukban.

• p>

• Nézik, ahogy barátaik kapcsolatai felfelé és lefelé haladnak, és nincs kedvük egyben lenni.< /p>

• Hiányzik belőlük az a magabiztosság, hogy bárki másnak is szüksége lenne rájuk.

• Valami film- vagy könyvhősre várnak, valakire, aki teljesen megőrül, és aki megfordul
fejjel lefelé fordítva a világukat.

• Soha nem találkoztak senkivel, aki érdekli őket.

• Nem csapnak le a randevúzásra, mert félnek az intimitástól.< /p>

• Attól tartanak, hogy egy kapcsolat többet követel, mint amennyit adni tudnak.

Bármikor elkezdhet randevúzni

Ezek mind teljesen jogos okok. Ha a tiédet nem is látod a listán, akkor is érvényes, és senkitől sem kell bocsánatot kérned érte. Még magamnak sem. Ha még mindig randevúzni szeretnél, nagyszerű. Az egyetlen dolog, ami megakadályozhat, az a félelem attól, hogy partnere mit fog gondolni rólad, vagy attól, hogy nincs tapasztalata a randevúzással és az együttélésekkel kapcsolatban.

Kezelje magát győztesként

Ez egy alapvetően egyszerű megoldásban. Ne feledje, hogy akivel mész a legelső randevúdra, az egészen különlegesnek fogja érezni magát. És ez a célja mindennek, ami a randevúzással és a szerelemmel kapcsolatos. Két ember úgy érzi, mintha különlegesek lennének.

Szeretne néhány konkrét tippet, hogyan kezdjen el randevúzni, ha még soha nem volt randevú? Tekintse meg következő cikkünket: Hogyan kezdjek el randevúzni, ha elmúltam harminc.< /a>


Hasonló cikkek

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

Ebből az 5 jelből tudni fogod, hogy szerelmes vagy

Azt hiszed, hogy 100%-ban felismered a szerelmet? De a kapcsolati edzők szerint a legtöbb ember csak szélsőséges érzéseket azonosít. Általában azonban olyan gyorsan múlnak el, ahogy megjelentek. A szerelem kisebb és tartósabb érzései általában nem járnak szerelembe. Milyen furcsaságok jelezhetik, hogy szerelmes vagy?

Hová vigyem az első randevúra?

Az a hely, ahová elviszed a párodat az első randevúra, sokkal fontosabb, mint amilyennek első pillantásra tűnhet. Ezért a legtöbb férfi sokszor már jóval előre eldönti, hova vigye randevúzni "párját". A válasz látszólag egyszerű. Kell egy hely, ahol nem lesz unalmas, és egyben egy hely, ahol lesz hely beszélgetni, ismerkedni. Van néhány speciális tippünk az Ön számára, ezért használja őket!

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.