Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Válaszoljunk erre.

A legelejére nem. Ez nem rossz. Teljesen normális, hogy még soha nem voltál szerelmes a harmincas éveidben és azon túl. A szerelem bonyolult és nem kényszeríthető. Az sem rossz, hogy még soha nem volt olyan kapcsolatod, amit tényleg így lehetne leírni. A szerelmes pillantásokkal, a csak őrá való gondolatokkal, a pocakkorogásokkal, az éjszakázásokkal stb.

"Nem vagyok normális"

Valószínűleg egyre többet tűnődsz gyakran ha nincs semmi baj. Felteszed magadnak a kérdést, hogy hiányzik-e valami lényeges az életből, valami, amit nem akarsz kihagyni.

Van egy logikus magyarázat

Az a tény, hogy még nem voltál barát vagy barátnő mégis sok mindennek az eredménye lehet. A 18 és 29 év közöttiek nagy része az iskolára és a munkás pályakezdésre, az utazásra, önfejlesztésre koncentrál. Ne feledje, az Y és Z generáció, amelyek ma körülbelül 45 évesek és fiatalabbak, teljesen más életkörülmények között élnek. Ami igaz volt a szüleikre, az nem igaz rájuk. Tehát ne hagyd, hogy a nagyszüleid befolyásoljanak, még akkor sem, ha már régen volt két gyerekük és egy kertes házuk.

Néhány ok, amiért az emberek nem randevúznak:

< p>• A karrierjükre összpontosítanak, és a kapcsolatok nem az ideje.

• Lehetetlenül magas követelményeket támasztanak, hogy megvédjék magukat az elutasítástól.

• Rossz családban nőttek fel. kapcsolatokat, így ezt most nem akarják megtapasztalni a kapcsolatukban.

• p>

• Nézik, ahogy barátaik kapcsolatai felfelé és lefelé haladnak, és nincs kedvük egyben lenni.< /p>

• Hiányzik belőlük az a magabiztosság, hogy bárki másnak is szüksége lenne rájuk.

• Valami film- vagy könyvhősre várnak, valakire, aki teljesen megőrül, és aki megfordul
fejjel lefelé fordítva a világukat.

• Soha nem találkoztak senkivel, aki érdekli őket.

• Nem csapnak le a randevúzásra, mert félnek az intimitástól.< /p>

• Attól tartanak, hogy egy kapcsolat többet követel, mint amennyit adni tudnak.

Bármikor elkezdhet randevúzni

Ezek mind teljesen jogos okok. Ha a tiédet nem is látod a listán, akkor is érvényes, és senkitől sem kell bocsánatot kérned érte. Még magamnak sem. Ha még mindig randevúzni szeretnél, nagyszerű. Az egyetlen dolog, ami megakadályozhat, az a félelem attól, hogy partnere mit fog gondolni rólad, vagy attól, hogy nincs tapasztalata a randevúzással és az együttélésekkel kapcsolatban.

Kezelje magát győztesként

Ez egy alapvetően egyszerű megoldásban. Ne feledje, hogy akivel mész a legelső randevúdra, az egészen különlegesnek fogja érezni magát. És ez a célja mindennek, ami a randevúzással és a szerelemmel kapcsolatos. Két ember úgy érzi, mintha különlegesek lennének.

Szeretne néhány konkrét tippet, hogyan kezdjen el randevúzni, ha még soha nem volt randevú? Tekintse meg következő cikkünket: Hogyan kezdjek el randevúzni, ha elmúltam harminc.< /a>


Hasonló cikkek

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Tudjuk, hogyan kezeljük őket!

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakrabban elkövetett hibák, amikor online randevúzunk?

Ne ajánlja ezt másoknak

Vannak kapcsolati kifejezések, amelyeket abszolút mindenki utál. Akár szórakozásból mondja, akár őszintén próbál segíteni a barátjának, nem kerülheti el a kliséket vagy a teljes ostobaságot. Mely mondatokat hallotta már mindenki annyiszor, hogy tényleg nem akarja újra hallani?

A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik

Az amerikai romantikus filmek tele vannak vele. Az osztálybajnok az osztály leghétköznapibb lányát választotta feleségül. A környék legnagyobb szépsége egy tucat agglegénnyel randevúz. Ez nem túl gyakori az életben. Néha azonban megállsz, és elgondolkozol, hogy a szóban forgó kettő hogyan lehet együtt. A válasz egyszerű! A vonzerő nem csak a megjelenésen múlik. Mi másból állhat még ez a legendás karizma?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.