Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Válaszoljunk erre.

A legelejére nem. Ez nem rossz. Teljesen normális, hogy még soha nem voltál szerelmes a harmincas éveidben és azon túl. A szerelem bonyolult és nem kényszeríthető. Az sem rossz, hogy még soha nem volt olyan kapcsolatod, amit tényleg így lehetne leírni. A szerelmes pillantásokkal, a csak őrá való gondolatokkal, a pocakkorogásokkal, az éjszakázásokkal stb.

"Nem vagyok normális"

Valószínűleg egyre többet tűnődsz gyakran ha nincs semmi baj. Felteszed magadnak a kérdést, hogy hiányzik-e valami lényeges az életből, valami, amit nem akarsz kihagyni.

Van egy logikus magyarázat

Az a tény, hogy még nem voltál barát vagy barátnő mégis sok mindennek az eredménye lehet. A 18 és 29 év közöttiek nagy része az iskolára és a munkás pályakezdésre, az utazásra, önfejlesztésre koncentrál. Ne feledje, az Y és Z generáció, amelyek ma körülbelül 45 évesek és fiatalabbak, teljesen más életkörülmények között élnek. Ami igaz volt a szüleikre, az nem igaz rájuk. Tehát ne hagyd, hogy a nagyszüleid befolyásoljanak, még akkor sem, ha már régen volt két gyerekük és egy kertes házuk.

Néhány ok, amiért az emberek nem randevúznak:

< p>• A karrierjükre összpontosítanak, és a kapcsolatok nem az ideje.

• Lehetetlenül magas követelményeket támasztanak, hogy megvédjék magukat az elutasítástól.

• Rossz családban nőttek fel. kapcsolatokat, így ezt most nem akarják megtapasztalni a kapcsolatukban.

• p>

• Nézik, ahogy barátaik kapcsolatai felfelé és lefelé haladnak, és nincs kedvük egyben lenni.< /p>

• Hiányzik belőlük az a magabiztosság, hogy bárki másnak is szüksége lenne rájuk.

• Valami film- vagy könyvhősre várnak, valakire, aki teljesen megőrül, és aki megfordul
fejjel lefelé fordítva a világukat.

• Soha nem találkoztak senkivel, aki érdekli őket.

• Nem csapnak le a randevúzásra, mert félnek az intimitástól.< /p>

• Attól tartanak, hogy egy kapcsolat többet követel, mint amennyit adni tudnak.

Bármikor elkezdhet randevúzni

Ezek mind teljesen jogos okok. Ha a tiédet nem is látod a listán, akkor is érvényes, és senkitől sem kell bocsánatot kérned érte. Még magamnak sem. Ha még mindig randevúzni szeretnél, nagyszerű. Az egyetlen dolog, ami megakadályozhat, az a félelem attól, hogy partnere mit fog gondolni rólad, vagy attól, hogy nincs tapasztalata a randevúzással és az együttélésekkel kapcsolatban.

Kezelje magát győztesként

Ez egy alapvetően egyszerű megoldásban. Ne feledje, hogy akivel mész a legelső randevúdra, az egészen különlegesnek fogja érezni magát. És ez a célja mindennek, ami a randevúzással és a szerelemmel kapcsolatos. Két ember úgy érzi, mintha különlegesek lennének.

Szeretne néhány konkrét tippet, hogyan kezdjen el randevúzni, ha még soha nem volt randevú? Tekintse meg következő cikkünket: Hogyan kezdjek el randevúzni, ha elmúltam harminc.< /a>


Hasonló cikkek

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

A közösségi média kötekedés

Az első és a második találkozás közötti időszak nem kevésbé fontos egy új partnerkapcsolat kiépítéséhez. Vagyis SMS-ek és üzenetek írása a közösségi hálózatokon. Használhatja ezt nagyszerű módja annak, hogy kötekedjen, és megmutassa új szerelmének, hogy valóban érdeklődik irántuk. Töltsön levet üzeneteihez! Mutatunk néhány ötletet, hogyan csináld.

Első randira mész? Mit viselni?

Mindenki jól akar kinézni az első randin. Mivel biztosan ideges leszel, hogy hogyan fog sikerülni az első közös randevúd, ne bonyolítsd a helyzetet azzal, hogy olyasmit viselsz, amiben nem vagy kényelmesen. Egyszerűen csak azt viselje, amiben jól érzi magát. Ne próbálj mássá tenni magad. Párod nem fogja értékelni, és még jobban stresszes leszel, teljesen feleslegesen.

Már az első vacsoránál ismerkedjen meg vele

Nem akarja olyannal pazarolni az idejét, aki nem éri meg? Belefáradt abba, hogy újra és újra rájön, hogy ez nem a megfelelő, és nem is az? Tudjuk, hogyan lehet megmondani az első randevún! Senki sem rejtheti el véglegesen mindennel valódi önmagát. Ismerje meg udvarlóját étkezési módjáról. Ne vesztegessen több időt!

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.