Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Válaszoljunk erre.

A legelejére nem. Ez nem rossz. Teljesen normális, hogy még soha nem voltál szerelmes a harmincas éveidben és azon túl. A szerelem bonyolult és nem kényszeríthető. Az sem rossz, hogy még soha nem volt olyan kapcsolatod, amit tényleg így lehetne leírni. A szerelmes pillantásokkal, a csak őrá való gondolatokkal, a pocakkorogásokkal, az éjszakázásokkal stb.

"Nem vagyok normális"

Valószínűleg egyre többet tűnődsz gyakran ha nincs semmi baj. Felteszed magadnak a kérdést, hogy hiányzik-e valami lényeges az életből, valami, amit nem akarsz kihagyni.

Van egy logikus magyarázat

Az a tény, hogy még nem voltál barát vagy barátnő mégis sok mindennek az eredménye lehet. A 18 és 29 év közöttiek nagy része az iskolára és a munkás pályakezdésre, az utazásra, önfejlesztésre koncentrál. Ne feledje, az Y és Z generáció, amelyek ma körülbelül 45 évesek és fiatalabbak, teljesen más életkörülmények között élnek. Ami igaz volt a szüleikre, az nem igaz rájuk. Tehát ne hagyd, hogy a nagyszüleid befolyásoljanak, még akkor sem, ha már régen volt két gyerekük és egy kertes házuk.

Néhány ok, amiért az emberek nem randevúznak:

< p>• A karrierjükre összpontosítanak, és a kapcsolatok nem az ideje.

• Lehetetlenül magas követelményeket támasztanak, hogy megvédjék magukat az elutasítástól.

• Rossz családban nőttek fel. kapcsolatokat, így ezt most nem akarják megtapasztalni a kapcsolatukban.

• p>

• Nézik, ahogy barátaik kapcsolatai felfelé és lefelé haladnak, és nincs kedvük egyben lenni.< /p>

• Hiányzik belőlük az a magabiztosság, hogy bárki másnak is szüksége lenne rájuk.

• Valami film- vagy könyvhősre várnak, valakire, aki teljesen megőrül, és aki megfordul
fejjel lefelé fordítva a világukat.

• Soha nem találkoztak senkivel, aki érdekli őket.

• Nem csapnak le a randevúzásra, mert félnek az intimitástól.< /p>

• Attól tartanak, hogy egy kapcsolat többet követel, mint amennyit adni tudnak.

Bármikor elkezdhet randevúzni

Ezek mind teljesen jogos okok. Ha a tiédet nem is látod a listán, akkor is érvényes, és senkitől sem kell bocsánatot kérned érte. Még magamnak sem. Ha még mindig randevúzni szeretnél, nagyszerű. Az egyetlen dolog, ami megakadályozhat, az a félelem attól, hogy partnere mit fog gondolni rólad, vagy attól, hogy nincs tapasztalata a randevúzással és az együttélésekkel kapcsolatban.

Kezelje magát győztesként

Ez egy alapvetően egyszerű megoldásban. Ne feledje, hogy akivel mész a legelső randevúdra, az egészen különlegesnek fogja érezni magát. És ez a célja mindennek, ami a randevúzással és a szerelemmel kapcsolatos. Két ember úgy érzi, mintha különlegesek lennének.

Szeretne néhány konkrét tippet, hogyan kezdjen el randevúzni, ha még soha nem volt randevú? Tekintse meg következő cikkünket: Hogyan kezdjek el randevúzni, ha elmúltam harminc.< /a>


Hasonló cikkek

Hogyan befolyásolta a koronavírus az ismerkedést?

A koronavírus-járvány nemcsak az emberek életmódját, fogyasztói magatartását, a dolgok gazdasági oldalát érintette, hanem érzelmi oldalát is. A Covid-19 a randevúzási módra is hatással volt, és nagymértékben befolyásolta a bevett randevúzási technikákat is.

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Bárhol lehet találkozni

Az önkéntelenül egyedül élők száma folyamatosan növekszik. Bármi legyen is a magányod oka, ne ess kétségbe. Alapvetően bárhol találkozhatsz, ahol csak eszedbe jut. Bárban, diszkóban, sportolás közben, színházban, munkahelyen, interneten, tömegközlekedésben, de online számítógépes játékokon is. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb helyet vagy módszert, és élvezze! Ne legyetek egyedül, ismerjétek meg egymást!

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.