Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy szokatlan randevúra!

Menjen el az erdőbe

Nem csak a gomba nő a fák alatt. Vedd fel a megfelelő cipődet és menj! Ha szeret sétálni, és már felfedezte a várost, az erdő a megfelelő hely a randevúzáshoz. Jól fogod érezni magad a természetben. De ami a legfontosabb, teljesen egyedül lesztek együtt. Sokkal könnyebb összeházasodni az erdőben, mint egy zsúfolt városban.

Nézd a csillagokat

Mindenki megy randevúzni hétvégén vagy este munka után. De mit kell csinálni éjszaka? A „csillagok nézése” javaslat kissé régimódinak tűnhet. De van-e romantikusabb, mint egymás mellett feküdni a sötétben és nézni a nyári eget? Valószínűleg nem kell emlékeztetnünk arra, hogy érdekes dolgokat csinálhattok együtt egy takarón.

Nyújtsa ki testét

Ha legalább egyikőtök szenvedélyes sportoló vagy elege van a klasszikus "vacsora és film"-ből, a sport az ideális tipp a randevúzáshoz. Főleg nyáron végtelen számú nyári sport közül válogathatsz. Biciklizz, bérelj korcsolyát, menj úszni, vagy menj el valamelyik modern sportparkba. Itt tollaslabdázhat, vagy akár olyan játékokat is játszhat, mint a dáma.

Piknikezzen

Ma ez egy kicsit régimódi tevékenység. De ha egyszer kipróbálod, biztosan többször megismételed. Köss egy megállapodást, és mindenki hoz valami kisebbet. Vagy vegye meglepetésként, és vigye el a párját a rétre, ahol a piknikkosár van elrejtve. Nem kell hozzá semmi nagy, sima pirítós vagy apróra vágott gyümölcs. Ezen kívül természetesen egy üveg kedvenc borod és egy remek randevú is a világon van.


Hasonló cikkek

Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és megtudja.

A flörtölés iskolája tapasztalatlanoknak

Találkoztál már egy csodálatos férfival, de nem mertél flörtölni vele? Minden nap találkozik jóképű férfival munkába menet, de az a benyomása, hogy még nem vette észre a létezését? Mi van ezzel? Hadd tudjon rólad! Mutatunk 4 tippet, hogyan nyűgözd le az illetőt.

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Milyen férfiakkal nem kezdesz inkább?

Sok férfi van a világon, akivel a párkapcsolat egy nagy pokol. Különféle rossz szokásoktól szenvednek, vagy nagyon kolerikusak. A velük való kapcsolat tehát biztosan nem séta a parkban. A cikk elolvasása után azonnal világossá válik számodra, hogy mely férfiakkal nem szeretnél kapcsolatba kerülni.

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

Internetes vadászmezők: 5 tipp, amivel felkeltheti a legtöbb figyelmet

Régóta részt vesz egy internetes társkereső oldalon, de még mindig nem jár sikerrel? Vagy éppen ellenkezőleg, nincs kedve folyamatosan keresni valakit, és azt szeretné, ha a felhasználók inkább Önt kezdenék megszólítani, mint Önt? Van 5 tippünk, mit tegyünk és mit ne.