Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne keveredjen össze!

Csak a társkereső oldalra való első regisztráció során rendelkezésre álló lehetőségek tárháza tántoríthatja el a kereséstől. Mert hogyan válassz ennyi nő közül, ha nem tudsz róluk semmit? Egyszerűen. Abból a kevésből is, amit az adatlapjában (fotó, szöveg) elárul magáról, többet megtudhat, mint elég. Csináljuk meg.

Hogyan értékeljünk egy fényképet

A fotók a szükséges információk körülbelül egyharmadát mondják el. Mindenekelőtt ne feledje, hogy nem létezik tökéletes szépség. Túl tökéletes a nő a képen? Győződjön meg róla, hogy nincs letöltve valahonnan "készletről". Ez lehet hivatalos fényképadatbázis, reklámfotó, művészi fotó stb. Ha nem találta meg a képet, ne feledje, hogy az alapvető képszerkesztést nem olyan nehéz megtanulni. Keressen más gyanús jeleket, pl. hamis lehet-e a profil, vagy a hölgy nem festi le legalább a valóságot.

Másrészt a fotó sötét, életlen, nem illik-e a hölgyhöz, és nyilvánvalóan kiásott-e belőle. a családi pillanatképek mélységei? Ha a szóban forgó nő még egy tisztességes fotóval sem tud belemenni a munkába, akkor nem lesz túl sok kapcsolata.

Maradjon távol a furcsán konkrét követelésektől

"Én Keresek valakit, aki otthon lesz aktív ahelyett, hogy minden szombaton kocsmában ivott." Vagy "Nehéz kapcsolatból jövök ki, és csak azt akarom, hogy valaki szeressen." Vagy "Friss vagyok." egy válásból, és keresek valakit, aki meggyőz, hogy a szerelem még mindig létezik."

Az ilyen nő még mindig sérül, és nem áll készen egy újabb kapcsolatra. Te csak egy próbabábuként működnél, és nagy valószínűséggel a szóban forgó személy meggyógyítaná rajtad a be nem gyógyult sebeit. Valószínűleg nem is szokott egyedül lenni, ezért rohan valakit keresni, aki betöltheti hirtelen magányát.

Hogyan lehet kiszúrni egy házassági csalót

Túl szép, hogy igaz legyen? Ez megadja a választ, ez nem igaz. Lehet, hogy durva, de soha ne ugorj azonnal a (gyanúsan) ideális nő után. Főleg, ha kicsit kilógsz a "ligájából".

A cseh internetes társkereső oldalakon többnyire olyan orosz nők hamis profiljait tüntetik fel, akik férfias nemben írnak. És igen, tökéletes szépségek. Írás közben tökéletesen megfelelnek a nőről alkotott elképzeléseidnek a háztartásvezetés, a világlátás terén is, és természetesen nem okoz gondot a szexről beszélni. Mindig a "túl hamar túl tökéletes" modulra gondol? Ebben az esetben távolítsa el a kezeket.

A nyelvtani hibákat tartalmazó profilok törlése

Természetesen a diszlexiások egy kicsit más, de ezt első pillantásra nem tudhatná, igaz? A túl sok nyelvtani hiba sokat elárul magáról egy nőről. (Ha viszont megveted magad a nyelvtant, hagyd ki ezt a pontot.)

Ha egy nő még az alapvető nyelvtant sem tud utánanézni egy rövid szövegben, amelyben önmagát ábrázolja, akkor nem fog. sokat törődik bármivel – azzal, hogyan néz ki, a karrierrel vagy az élettel mint olyannal. Világa arra az apró darabra korlátozódik, amelyben él. Azt gondolhatja, hogy túlzás ilyen szigorúan a nyelvtan alapján ítélkezni, de bízzon bennünk. Az ördög a részletekben rejlik.

Ragaszkodjon az ellenőrzött társkereső oldalakhoz

Használjon olyan társkereső oldalakat, amelyek komolyan veszik a randevúzást, és ahol jelentheti a többi felhasználó gyanús viselkedését. Például az ELITE Date társkereső oldal manuálisan ellenőrzi a regisztrált felhasználók profilját, így sok csalót és tréfát nem is engednek be a weboldalukra. És ha ez megtörténik, nagyszerű lehetőségeket kínál a csalók blokkolására, akik később a kommunikáció során felfedik magukat.


Hasonló cikkek

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Mit ne írj a profilodba

A randevúzás segít megtalálni a tökéletes lelki társat, különösen manapság. De soha ne becsülje alá a jól kitöltött profilt. Túl gyakran látunk olyan felhasználói profilokat, amelyek tele vannak klisékkel és általánosságokkal. Egy ilyen profil sok más közé illeszkedik. Ezért készítettünk egy listát azokról a klisékről, amelyeket soha ne írj a profilodba.

6 lépés a beszélgetés megkezdéséhez a társkereső olalon

Első benyomást kétszer nem csinálsz. Ezt ne felejtsd el! Ez ugyanúgy vonatkozik az első üzenet küldésére is. Ha találtál valakit, aki tetszik neked, akkor biztosan olyan üzenetet szeretnél neki küldeni, amelyre biztos választ kapsz. Ne pazarold feleslegesen az esélyt. Íme néhány tipp a kezdéshez.

5 tipp, hogyan legyünk könnyen szerelembe az interneten

Az online randevúzásnak megvannak a maga sajátosságai. Ez azonban nem különbözik annyira a klasszikus társkeresőtől. Nézze meg, hogyan ismerheti meg egymást könnyen és gyorsan, és hogyan kerülheti el azokat a hibákat, amelyek elvezetnek az igaz szerelemtől.

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Az internetes társkereső szószedet

Az internetes randevúzás egyre növekvő népszerűsége miatt csak idő kérdése volt, hogy az interneten találjon partnert. Természetesen a randevúzás önmagában nem okolható ezért. A mobiltelefonok és a gyors kommunikáció kora olyan idegen kifejezéseket szül, amelyeket a cseh nem is képes lefordítani. Tudja, mik ezek a nevek?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.