Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne keveredjen össze!

Csak a társkereső oldalra való első regisztráció során rendelkezésre álló lehetőségek tárháza tántoríthatja el a kereséstől. Mert hogyan válassz ennyi nő közül, ha nem tudsz róluk semmit? Egyszerűen. Abból a kevésből is, amit az adatlapjában (fotó, szöveg) elárul magáról, többet megtudhat, mint elég. Csináljuk meg.

Hogyan értékeljünk egy fényképet

A fotók a szükséges információk körülbelül egyharmadát mondják el. Mindenekelőtt ne feledje, hogy nem létezik tökéletes szépség. Túl tökéletes a nő a képen? Győződjön meg róla, hogy nincs letöltve valahonnan "készletről". Ez lehet hivatalos fényképadatbázis, reklámfotó, művészi fotó stb. Ha nem találta meg a képet, ne feledje, hogy az alapvető képszerkesztést nem olyan nehéz megtanulni. Keressen más gyanús jeleket, pl. hamis lehet-e a profil, vagy a hölgy nem festi le legalább a valóságot.

Másrészt a fotó sötét, életlen, nem illik-e a hölgyhöz, és nyilvánvalóan kiásott-e belőle. a családi pillanatképek mélységei? Ha a szóban forgó nő még egy tisztességes fotóval sem tud belemenni a munkába, akkor nem lesz túl sok kapcsolata.

Maradjon távol a furcsán konkrét követelésektől

"Én Keresek valakit, aki otthon lesz aktív ahelyett, hogy minden szombaton kocsmában ivott." Vagy "Nehéz kapcsolatból jövök ki, és csak azt akarom, hogy valaki szeressen." Vagy "Friss vagyok." egy válásból, és keresek valakit, aki meggyőz, hogy a szerelem még mindig létezik."

Az ilyen nő még mindig sérül, és nem áll készen egy újabb kapcsolatra. Te csak egy próbabábuként működnél, és nagy valószínűséggel a szóban forgó személy meggyógyítaná rajtad a be nem gyógyult sebeit. Valószínűleg nem is szokott egyedül lenni, ezért rohan valakit keresni, aki betöltheti hirtelen magányát.

Hogyan lehet kiszúrni egy házassági csalót

Túl szép, hogy igaz legyen? Ez megadja a választ, ez nem igaz. Lehet, hogy durva, de soha ne ugorj azonnal a (gyanúsan) ideális nő után. Főleg, ha kicsit kilógsz a "ligájából".

A cseh internetes társkereső oldalakon többnyire olyan orosz nők hamis profiljait tüntetik fel, akik férfias nemben írnak. És igen, tökéletes szépségek. Írás közben tökéletesen megfelelnek a nőről alkotott elképzeléseidnek a háztartásvezetés, a világlátás terén is, és természetesen nem okoz gondot a szexről beszélni. Mindig a "túl hamar túl tökéletes" modulra gondol? Ebben az esetben távolítsa el a kezeket.

A nyelvtani hibákat tartalmazó profilok törlése

Természetesen a diszlexiások egy kicsit más, de ezt első pillantásra nem tudhatná, igaz? A túl sok nyelvtani hiba sokat elárul magáról egy nőről. (Ha viszont megveted magad a nyelvtant, hagyd ki ezt a pontot.)

Ha egy nő még az alapvető nyelvtant sem tud utánanézni egy rövid szövegben, amelyben önmagát ábrázolja, akkor nem fog. sokat törődik bármivel – azzal, hogyan néz ki, a karrierrel vagy az élettel mint olyannal. Világa arra az apró darabra korlátozódik, amelyben él. Azt gondolhatja, hogy túlzás ilyen szigorúan a nyelvtan alapján ítélkezni, de bízzon bennünk. Az ördög a részletekben rejlik.

Ragaszkodjon az ellenőrzött társkereső oldalakhoz

Használjon olyan társkereső oldalakat, amelyek komolyan veszik a randevúzást, és ahol jelentheti a többi felhasználó gyanús viselkedését. Például az ELITE Date társkereső oldal manuálisan ellenőrzi a regisztrált felhasználók profilját, így sok csalót és tréfát nem is engednek be a weboldalukra. És ha ez megtörténik, nagyszerű lehetőségeket kínál a csalók blokkolására, akik később a kommunikáció során felfedik magukat.


Hasonló cikkek

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Csábításkor kerüld ezeket a dolgokat!

Mindenkire más vonatkozik. Vannak, akik szeretik az ambíciókat, mások értékelik a félénkséget. Minden ember más. Szerencsére vannak igazságok, amelyek minden csábításra érvényesek. Például, hogy a színlelés nem kifizetődő. Mit kell tehát kerülni a csábítás során? A választ a cikkben találja.

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

pasit keresek karácsonyra

A szerelemről humorral, avagy Hogyan találkozik ma egy egyedülálló nő a nagyvárosban! ... "És hol találkoztál vele?"... "Egy társkereső oldalon." .... "Ó, biztos furcsa, amikor egy társkereső oldalon van, ugye?"... "Istenem! Elvégre én is randevúzok, és normális vagyok, vagy sem?”

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.