Egy nő megismerése

A profilok azonosnak tűnnek számodra, de szívesen megismerkednél egy normális, kellemes nővel. Olyan? Szeretné tudni, hogyan értékelje ki a profilt, hogy ne égjen le újra, és végre sikerüljön megtalálnia a megfelelőt? Hogyan találjuk meg az ideális jelöltet az első pillantásra a profilképe alapján? Nézze meg, hogyan tájékozódhat, és soha többé ne keveredjen össze!

Csak a társkereső oldalra való első regisztráció során rendelkezésre álló lehetőségek tárháza tántoríthatja el a kereséstől. Mert hogyan válassz ennyi nő közül, ha nem tudsz róluk semmit? Egyszerűen. Abból a kevésből is, amit az adatlapjában (fotó, szöveg) elárul magáról, többet megtudhat, mint elég. Csináljuk meg.

Hogyan értékeljünk egy fényképet

A fotók a szükséges információk körülbelül egyharmadát mondják el. Mindenekelőtt ne feledje, hogy nem létezik tökéletes szépség. Túl tökéletes a nő a képen? Győződjön meg róla, hogy nincs letöltve valahonnan "készletről". Ez lehet hivatalos fényképadatbázis, reklámfotó, művészi fotó stb. Ha nem találta meg a képet, ne feledje, hogy az alapvető képszerkesztést nem olyan nehéz megtanulni. Keressen más gyanús jeleket, pl. hamis lehet-e a profil, vagy a hölgy nem festi le legalább a valóságot.

Másrészt a fotó sötét, életlen, nem illik-e a hölgyhöz, és nyilvánvalóan kiásott-e belőle. a családi pillanatképek mélységei? Ha a szóban forgó nő még egy tisztességes fotóval sem tud belemenni a munkába, akkor nem lesz túl sok kapcsolata.

Maradjon távol a furcsán konkrét követelésektől

"Én Keresek valakit, aki otthon lesz aktív ahelyett, hogy minden szombaton kocsmában ivott." Vagy "Nehéz kapcsolatból jövök ki, és csak azt akarom, hogy valaki szeressen." Vagy "Friss vagyok." egy válásból, és keresek valakit, aki meggyőz, hogy a szerelem még mindig létezik."

Az ilyen nő még mindig sérül, és nem áll készen egy újabb kapcsolatra. Te csak egy próbabábuként működnél, és nagy valószínűséggel a szóban forgó személy meggyógyítaná rajtad a be nem gyógyult sebeit. Valószínűleg nem is szokott egyedül lenni, ezért rohan valakit keresni, aki betöltheti hirtelen magányát.

Hogyan lehet kiszúrni egy házassági csalót

Túl szép, hogy igaz legyen? Ez megadja a választ, ez nem igaz. Lehet, hogy durva, de soha ne ugorj azonnal a (gyanúsan) ideális nő után. Főleg, ha kicsit kilógsz a "ligájából".

A cseh internetes társkereső oldalakon többnyire olyan orosz nők hamis profiljait tüntetik fel, akik férfias nemben írnak. És igen, tökéletes szépségek. Írás közben tökéletesen megfelelnek a nőről alkotott elképzeléseidnek a háztartásvezetés, a világlátás terén is, és természetesen nem okoz gondot a szexről beszélni. Mindig a "túl hamar túl tökéletes" modulra gondol? Ebben az esetben távolítsa el a kezeket.

A nyelvtani hibákat tartalmazó profilok törlése

Természetesen a diszlexiások egy kicsit más, de ezt első pillantásra nem tudhatná, igaz? A túl sok nyelvtani hiba sokat elárul magáról egy nőről. (Ha viszont megveted magad a nyelvtant, hagyd ki ezt a pontot.)

Ha egy nő még az alapvető nyelvtant sem tud utánanézni egy rövid szövegben, amelyben önmagát ábrázolja, akkor nem fog. sokat törődik bármivel – azzal, hogyan néz ki, a karrierrel vagy az élettel mint olyannal. Világa arra az apró darabra korlátozódik, amelyben él. Azt gondolhatja, hogy túlzás ilyen szigorúan a nyelvtan alapján ítélkezni, de bízzon bennünk. Az ördög a részletekben rejlik.

Ragaszkodjon az ellenőrzött társkereső oldalakhoz

Használjon olyan társkereső oldalakat, amelyek komolyan veszik a randevúzást, és ahol jelentheti a többi felhasználó gyanús viselkedését. Például az ELITE Date társkereső oldal manuálisan ellenőrzi a regisztrált felhasználók profilját, így sok csalót és tréfát nem is engednek be a weboldalukra. És ha ez megtörténik, nagyszerű lehetőségeket kínál a csalók blokkolására, akik később a kommunikáció során felfedik magukat.


Hasonló cikkek

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell!

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”