Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Senki sem korlátoz semmiben

A kettő közötti kapcsolat egy nagy kompromisszum. Folyamatosan alkalmazkodnod kell önmagadhoz. Ha egyedülálló vagy, nem kell semmit sem tenned, ami a szíved ellen szól. Nincs több bosszantó ruhavásárlás vagy értelmetlen futball az Ön számára. Használja ki a szingli élet nyújtotta előnyöket. Végre teljesen megvalósíthatod önmagad, és csak azt teheted, amit igazán szeretnél.

Nem kell megosztanod a pénzt

A hosszú távú kapcsolatban élő párok anyagilag biztosítják egymást időről időre támogatást. Lehet, hogy a pár egyike "skorpión van", és a közös háztartást egyedül kell fizetnie. Most más a helyzet. Ha egyedülálló, akkor nem kell drága születésnapi ajándékokat, apró szívességeket vásárolnia, vagy közös lakhatásért, kirándulásokért és nyaralásokért fizetnie. Hirtelen rá fogsz jönni, hogy több pénzed van, mint valaha. Többé nem kell semmit sem vásárolnia a partnerének. A pénzt csak a saját céljaira használja.

Nyugodt vagy

Hallod a csendet? Még a levegő sem mozog a lakásban. Nem kell több érvet tűrnie. A kapcsolati nehézségek okozta stressz hirtelen elmúlt. Koncentrálj a megkönnyebbülésre, amely áthalad a testeden. Most már senki sem hibáztatja, hogy mosatlan edények vannak a mosogatóban, és a dolgok szétszórva vannak az egész lakásban. Majd megtisztítod őket, ha lesz időd és kedved. Addig is hallgathatja a nagy csendet.

Bármikor és bárhol folytathat alkalmi szexet

Most már nem kell megszelídítenie szenvedélyeit. Ha vonzódsz egy dögös nőhöz vagy egy jóképű férfihoz, tedd zsákba. Többé nem kell hazudnod magadnak, hogy mások nem vonzódnak hozzád. Jelenleg lehetőséged van több külföldi ágyat kipróbálni és valami újat tanulni. Élvezze a szexuális szabadságot a legteljesebb mértékben.

Lesz ideje a karrierre

A karrierfejlesztés a képzett ember egyik alapvető prioritása. Most egyedülálló vagy, és lehetősége van a munkaszünetek kijavítására. Vesse bele magát új projektekbe, és ne hagyjon ki egyetlen üzleti utat sem. Minden bizonnyal örömet okoz a főnökeinek a minőségi munkával és a túlórákkal. Rájönnek, hogy keményen dolgozol, és talán a karriered újabb lépést tesz előre.


És amikor a szingli élet már nem szórakoztató számodra, mi sem könnyebb, mint új szerelmet és hosszú távú kapcsolatot keresni!


Hasonló cikkek

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Milyen férfiak ezek?

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.