Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Senki sem korlátoz semmiben

A kettő közötti kapcsolat egy nagy kompromisszum. Folyamatosan alkalmazkodnod kell önmagadhoz. Ha egyedülálló vagy, nem kell semmit sem tenned, ami a szíved ellen szól. Nincs több bosszantó ruhavásárlás vagy értelmetlen futball az Ön számára. Használja ki a szingli élet nyújtotta előnyöket. Végre teljesen megvalósíthatod önmagad, és csak azt teheted, amit igazán szeretnél.

Nem kell megosztanod a pénzt

A hosszú távú kapcsolatban élő párok anyagilag biztosítják egymást időről időre támogatást. Lehet, hogy a pár egyike "skorpión van", és a közös háztartást egyedül kell fizetnie. Most más a helyzet. Ha egyedülálló, akkor nem kell drága születésnapi ajándékokat, apró szívességeket vásárolnia, vagy közös lakhatásért, kirándulásokért és nyaralásokért fizetnie. Hirtelen rá fogsz jönni, hogy több pénzed van, mint valaha. Többé nem kell semmit sem vásárolnia a partnerének. A pénzt csak a saját céljaira használja.

Nyugodt vagy

Hallod a csendet? Még a levegő sem mozog a lakásban. Nem kell több érvet tűrnie. A kapcsolati nehézségek okozta stressz hirtelen elmúlt. Koncentrálj a megkönnyebbülésre, amely áthalad a testeden. Most már senki sem hibáztatja, hogy mosatlan edények vannak a mosogatóban, és a dolgok szétszórva vannak az egész lakásban. Majd megtisztítod őket, ha lesz időd és kedved. Addig is hallgathatja a nagy csendet.

Bármikor és bárhol folytathat alkalmi szexet

Most már nem kell megszelídítenie szenvedélyeit. Ha vonzódsz egy dögös nőhöz vagy egy jóképű férfihoz, tedd zsákba. Többé nem kell hazudnod magadnak, hogy mások nem vonzódnak hozzád. Jelenleg lehetőséged van több külföldi ágyat kipróbálni és valami újat tanulni. Élvezze a szexuális szabadságot a legteljesebb mértékben.

Lesz ideje a karrierre

A karrierfejlesztés a képzett ember egyik alapvető prioritása. Most egyedülálló vagy, és lehetősége van a munkaszünetek kijavítására. Vesse bele magát új projektekbe, és ne hagyjon ki egyetlen üzleti utat sem. Minden bizonnyal örömet okoz a főnökeinek a minőségi munkával és a túlórákkal. Rájönnek, hogy keményen dolgozol, és talán a karriered újabb lépést tesz előre.


És amikor a szingli élet már nem szórakoztató számodra, mi sem könnyebb, mint új szerelmet és hosszú távú kapcsolatot keresni!


Hasonló cikkek

30 felett vagy és még mindig egyedülálló? Tudjuk miért!

Vágyik egy kapcsolatra, de nem találja a megfelelőt? Vagy inkább egy új párkapcsolat fenntartása okoz problémát? Valamit rosszul csinálsz, vagy csak szerencsétlen vagy a szerelemben? Nézzük meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt az emberek hosszú ideig pár nélkül maradnak.

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Még az időseknek is joguk van a szeretethez

Az emberek még idős korukban sem akarnak egyedül élni. És mivel érvényes az a szabály, hogy a szerelem minden életkorban virágzik, az idősek is igyekeznek találni valakit, akivel még sok szép pillanatot eltölthetnek. A probléma gyakran az, hogy az idősebbek félnek a randevúzástól. Hogyan keressenek párt, amikor már nem járnak olyan gyakran dolgozni vagy társasági életet, mint korábban? Mit szól majd hozzá a környezetük? Helyes-e új kapcsolatot kezdeni egy partner halála után? Ne aggódj a környezeted miatt, gondolj magadra. Sok lehetőség van. Nézzük meg őket!

Honnan tudod, hogy magadnak készültél?

Nincs kapcsolat nehézségek és konfliktusok nélkül. Néha nehéz tudni, hogy valóban összetartoztok. Általában minden pár nehéz megpróbáltatásokon megy keresztül. De ha sikerül legyőzni őket, akkor nyersz. Melyek a leggyakoribb életpróbák?

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Találd meg a szeretetet karácsonyra

A karácsonyi időszaknak nem kell csak a fagyöngyről, a süteménysütésről, az ajándékozásról és az eljegyzés bejelentéséről szólnia. A karácsony az ismerkedésről is szól. December folyamán nem lehetetlen megtalálni a másik felét. Csak akarj és tegyél valamit érte. Nézzünk meg együtt néhány tippet, hogyan ismerkedjünk meg a karácsony előtt.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.