Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Senki sem korlátoz semmiben

A kettő közötti kapcsolat egy nagy kompromisszum. Folyamatosan alkalmazkodnod kell önmagadhoz. Ha egyedülálló vagy, nem kell semmit sem tenned, ami a szíved ellen szól. Nincs több bosszantó ruhavásárlás vagy értelmetlen futball az Ön számára. Használja ki a szingli élet nyújtotta előnyöket. Végre teljesen megvalósíthatod önmagad, és csak azt teheted, amit igazán szeretnél.

Nem kell megosztanod a pénzt

A hosszú távú kapcsolatban élő párok anyagilag biztosítják egymást időről időre támogatást. Lehet, hogy a pár egyike "skorpión van", és a közös háztartást egyedül kell fizetnie. Most más a helyzet. Ha egyedülálló, akkor nem kell drága születésnapi ajándékokat, apró szívességeket vásárolnia, vagy közös lakhatásért, kirándulásokért és nyaralásokért fizetnie. Hirtelen rá fogsz jönni, hogy több pénzed van, mint valaha. Többé nem kell semmit sem vásárolnia a partnerének. A pénzt csak a saját céljaira használja.

Nyugodt vagy

Hallod a csendet? Még a levegő sem mozog a lakásban. Nem kell több érvet tűrnie. A kapcsolati nehézségek okozta stressz hirtelen elmúlt. Koncentrálj a megkönnyebbülésre, amely áthalad a testeden. Most már senki sem hibáztatja, hogy mosatlan edények vannak a mosogatóban, és a dolgok szétszórva vannak az egész lakásban. Majd megtisztítod őket, ha lesz időd és kedved. Addig is hallgathatja a nagy csendet.

Bármikor és bárhol folytathat alkalmi szexet

Most már nem kell megszelídítenie szenvedélyeit. Ha vonzódsz egy dögös nőhöz vagy egy jóképű férfihoz, tedd zsákba. Többé nem kell hazudnod magadnak, hogy mások nem vonzódnak hozzád. Jelenleg lehetőséged van több külföldi ágyat kipróbálni és valami újat tanulni. Élvezze a szexuális szabadságot a legteljesebb mértékben.

Lesz ideje a karrierre

A karrierfejlesztés a képzett ember egyik alapvető prioritása. Most egyedülálló vagy, és lehetősége van a munkaszünetek kijavítására. Vesse bele magát új projektekbe, és ne hagyjon ki egyetlen üzleti utat sem. Minden bizonnyal örömet okoz a főnökeinek a minőségi munkával és a túlórákkal. Rájönnek, hogy keményen dolgozol, és talán a karriered újabb lépést tesz előre.


És amikor a szingli élet már nem szórakoztató számodra, mi sem könnyebb, mint új szerelmet és hosszú távú kapcsolatot keresni!


Hasonló cikkek

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

"Rendeljen" partnert az Ön elvárásaira szabva!

A mai világban meglehetősen gyakori, hogy állandóan rendelnek valamit. Legyen szó új autóról, ruhákról, könyvekről, elektronikai cikkekről, élelmiszerekről. Mindannyian jók vagyunk ebben. De mi a helyzet a szeretet elrendelésével? Van ilyen? Megrendelheti álmai partnerét is? Meglepődnél, de lehetséges.

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Szilveszteri ismerkedés

Hogyan ünnepeljük 2021 végét, valószínűleg egyikünk sem fogja tudni az utolsó pillanatig. Az emberi természetből adódóan azonban biztosan nem bocsátunk meg magunknak legalább egy kisebb ünneplést a családdal vagy a barátokkal. Érdemes tehát a szilveszterre készülni. De mi van akkor, ha nincs kivel ünnepelni az új év beköszöntét? Nézze meg, hogyan találkozhat valakivel szilveszterkor.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.