Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Senki sem korlátoz semmiben

A kettő közötti kapcsolat egy nagy kompromisszum. Folyamatosan alkalmazkodnod kell önmagadhoz. Ha egyedülálló vagy, nem kell semmit sem tenned, ami a szíved ellen szól. Nincs több bosszantó ruhavásárlás vagy értelmetlen futball az Ön számára. Használja ki a szingli élet nyújtotta előnyöket. Végre teljesen megvalósíthatod önmagad, és csak azt teheted, amit igazán szeretnél.

Nem kell megosztanod a pénzt

A hosszú távú kapcsolatban élő párok anyagilag biztosítják egymást időről időre támogatást. Lehet, hogy a pár egyike "skorpión van", és a közös háztartást egyedül kell fizetnie. Most más a helyzet. Ha egyedülálló, akkor nem kell drága születésnapi ajándékokat, apró szívességeket vásárolnia, vagy közös lakhatásért, kirándulásokért és nyaralásokért fizetnie. Hirtelen rá fogsz jönni, hogy több pénzed van, mint valaha. Többé nem kell semmit sem vásárolnia a partnerének. A pénzt csak a saját céljaira használja.

Nyugodt vagy

Hallod a csendet? Még a levegő sem mozog a lakásban. Nem kell több érvet tűrnie. A kapcsolati nehézségek okozta stressz hirtelen elmúlt. Koncentrálj a megkönnyebbülésre, amely áthalad a testeden. Most már senki sem hibáztatja, hogy mosatlan edények vannak a mosogatóban, és a dolgok szétszórva vannak az egész lakásban. Majd megtisztítod őket, ha lesz időd és kedved. Addig is hallgathatja a nagy csendet.

Bármikor és bárhol folytathat alkalmi szexet

Most már nem kell megszelídítenie szenvedélyeit. Ha vonzódsz egy dögös nőhöz vagy egy jóképű férfihoz, tedd zsákba. Többé nem kell hazudnod magadnak, hogy mások nem vonzódnak hozzád. Jelenleg lehetőséged van több külföldi ágyat kipróbálni és valami újat tanulni. Élvezze a szexuális szabadságot a legteljesebb mértékben.

Lesz ideje a karrierre

A karrierfejlesztés a képzett ember egyik alapvető prioritása. Most egyedülálló vagy, és lehetősége van a munkaszünetek kijavítására. Vesse bele magát új projektekbe, és ne hagyjon ki egyetlen üzleti utat sem. Minden bizonnyal örömet okoz a főnökeinek a minőségi munkával és a túlórákkal. Rájönnek, hogy keményen dolgozol, és talán a karriered újabb lépést tesz előre.


És amikor a szingli élet már nem szórakoztató számodra, mi sem könnyebb, mint új szerelmet és hosszú távú kapcsolatot keresni!


Hasonló cikkek

Keress egy barátnőt

Egy ideje keresel barátnőt, de még mindig nem találod? Miért van ez így? Vagy egyáltalán nincs bátorságod közeledni hozzá, vagy elutasít, vagy nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne... Ennek egész sora lehet. De szeretnél végre áttörni az ördögi körön, és komoly partnerséget alapítani? Íme néhány tipp a kezdéshez. Változtassa meg esélyeit jóra, jobbra, és érje el végre úti célját. Keress egy barátnőt!

Mit fogsz megtanulni életed Szerelmével?

Szeretnéd megtalálni álomtársadat, akivel együtt megtapasztalhatod mindazt a romantikus dolgot, amit a filmekből ismersz? Valószínűleg már van fogalmad arról, hogy milyen legyen álmaid hercegének vagy hercegnőjének. Lehet, hogy a legsikeresebb kapcsolatod inspirál. De! Nagyon gyakran megesik, hogy azok a kapcsolatok, amelyeket tökéletesnek tartasz, teljesen másnak bizonyulnak. Szeretnéd előre tudni, mire tanít majd életed Szerelme?

Mit ne tegyünk az első randin?

Elmész az első randevúra, és szeretnéd, hogy jól menjen? Vannak dolgok, amelyeket semmiképpen sem szabad megtennie vagy elmondania körülötte. Kövesse tanácsainkat, és biztosan sikeres lesz az első randevúja.

Készítse el a tökéletes profilfotót

Egy jó profilfotó fél siker a randevúzáshoz. A fotóshoz járás nem az egyetlen módja annak, hogy igazán jó profilképeket készíts. Jól megvilágított, hízelgő, szimpatikus és igazán profilú. Ön szerint lehetetlen? Fogja az okostelefonját, és készítse el a tökéletes fotót.

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Javítsd a társkereső profilodat!

Egyre több időt tölt az interneten. Munkában és munkán kívül. Ezért természetes, hogy gyakran keresed benne a szerelmet. Szeretnél először regisztrálni egy társkereső oldalra, és nem tudod, hogyan hozd létre a profilodat? Tanácsot adunk, hogyan készítse el úgy, hogy a lehető legnagyobb sikert és a lehető legkevesebb problémát érje el.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.