Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Senki sem korlátoz semmiben

A kettő közötti kapcsolat egy nagy kompromisszum. Folyamatosan alkalmazkodnod kell önmagadhoz. Ha egyedülálló vagy, nem kell semmit sem tenned, ami a szíved ellen szól. Nincs több bosszantó ruhavásárlás vagy értelmetlen futball az Ön számára. Használja ki a szingli élet nyújtotta előnyöket. Végre teljesen megvalósíthatod önmagad, és csak azt teheted, amit igazán szeretnél.

Nem kell megosztanod a pénzt

A hosszú távú kapcsolatban élő párok anyagilag biztosítják egymást időről időre támogatást. Lehet, hogy a pár egyike "skorpión van", és a közös háztartást egyedül kell fizetnie. Most más a helyzet. Ha egyedülálló, akkor nem kell drága születésnapi ajándékokat, apró szívességeket vásárolnia, vagy közös lakhatásért, kirándulásokért és nyaralásokért fizetnie. Hirtelen rá fogsz jönni, hogy több pénzed van, mint valaha. Többé nem kell semmit sem vásárolnia a partnerének. A pénzt csak a saját céljaira használja.

Nyugodt vagy

Hallod a csendet? Még a levegő sem mozog a lakásban. Nem kell több érvet tűrnie. A kapcsolati nehézségek okozta stressz hirtelen elmúlt. Koncentrálj a megkönnyebbülésre, amely áthalad a testeden. Most már senki sem hibáztatja, hogy mosatlan edények vannak a mosogatóban, és a dolgok szétszórva vannak az egész lakásban. Majd megtisztítod őket, ha lesz időd és kedved. Addig is hallgathatja a nagy csendet.

Bármikor és bárhol folytathat alkalmi szexet

Most már nem kell megszelídítenie szenvedélyeit. Ha vonzódsz egy dögös nőhöz vagy egy jóképű férfihoz, tedd zsákba. Többé nem kell hazudnod magadnak, hogy mások nem vonzódnak hozzád. Jelenleg lehetőséged van több külföldi ágyat kipróbálni és valami újat tanulni. Élvezze a szexuális szabadságot a legteljesebb mértékben.

Lesz ideje a karrierre

A karrierfejlesztés a képzett ember egyik alapvető prioritása. Most egyedülálló vagy, és lehetősége van a munkaszünetek kijavítására. Vesse bele magát új projektekbe, és ne hagyjon ki egyetlen üzleti utat sem. Minden bizonnyal örömet okoz a főnökeinek a minőségi munkával és a túlórákkal. Rájönnek, hogy keményen dolgozol, és talán a karriered újabb lépést tesz előre.


És amikor a szingli élet már nem szórakoztató számodra, mi sem könnyebb, mint új szerelmet és hosszú távú kapcsolatot keresni!


Hasonló cikkek

Hogyan kezdjek el randevúzni harmincas éveimben

Későbbi korban randevúzni nem szórakoztató. Ne mondd, hogy másoknak több éves tapasztalatuk van hozzád képest. Soha nem késő elkezdeni a randevúzást. Szeretnél randevúzni, de nem tudod hol kezdd? Nézzen meg néhány proaktív dolgot, amelyek segíthetnek.

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Néhány tipp hogyan ismerkedhetsz meg hölgyekkel

Tetszik neked egy hölgy, de nem tudod, hogyan ismerkedhetnél meg vele? Az ismerkedés nem a legerősebb oldalad? Gyakran előfordul, hogy mielőtt észbe kapnál a választott lány már valaki más karjaiban van? Akkor a megfelelő helyen vagy. Vess egy pillantást tippjeinkre, amelyek megmutatják Neked, hogyan lehet egyszerűen és gyorsan ismerkedni.

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Tippek nőknek: Mit várnak el a férfiak az első randevútól?

Mész az első randira? Már átgondoltad a ruháidat, a helyet és a sminkedet az első randevúdra? De ne feledje, hogy a megjelenés csak egy része a tökéletes randevúnak. Szeretnéd, ha ez a találkozó felejthetetlen lenne? Összeírtuk neked, hogy mik a legfontosabb dolgok, amiket egy férfi elvár egy első randevútól, és mi az, amit garantáltan megkapsz!

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.