Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben elkerüld a zavarba ejtés veszélyét.

Vigyázz az öltözékedre

Öltözz körültekintően, de kényelmesen. Kerülje a túl mély nyakkivágást, a rövid miniszoknyát vagy a sarkú cipőt. Főleg, ha nem szokott hozzájuk. A kiálló mell vagy a túl magas sarkú cipőben botlás inkább kínosnak tűnik, mint szexinek. Ugyanez vonatkozik a nyakkendőre, amely fojtogat, vagy az elegáns cipőkre, amelyeket úgy fúrtak be, mintha fociznál.

Óvakodj a hamisítványoktól

Közvetlenül a ház elhagyása előtt ellenőrizze ha szakadás van a ruhájában, kiálló szálak vagy ne adj isten piszkos cipője. Az első randin inkább nézel, mint beszélgetsz. Ennek megfelelően te alkotod a másik fő gondolatát. A piszkos cipők vagy a szakadt ruhák szó szerint közvetítik tulajdonosuk képét. Hogyan lehet másként jellemezni egy ilyen embert, mint hogy "kilóg a szalma a cipőjéből"? És biztosan nem szeretne annak látszani.

Kis dolgok nagy problémákkal

Sajnos a legrosszabb a részletekben rejlik. Sajnos, mert őket a legnehezebb őrizni. Az öltözékeden kívül ügyelj arra is, hogy körmeid tiszták legyenek, vagy ruháid ne legyenek foltosak. Beleértve a dezodorból vagy sminkből származókat is. A friss lehelet is kötelező.

Kínos csend

A kínos csend minden találkozás veszélye, nem csak az elsőknél. Ha azonban szünet van, ne azzal töltse meg, ami először eszébe jut. Feltétlenül kerülje a volt partnereket, a politikát és a kötelező időjárást. Előre elkészíthet néhány témát. Például a hobbik vagy a házi kedvencek klasszikus témák, de olyanok, amelyek soha nem sértenek meg.

Ne játssz valaki mást

Ne alakítsd magad másnak, mint saját magadnak. A színlelés a zavarba ejtés legbiztosabb módja. Például, ha nem vagy született joker, ne próbálj mindenáron az lenni. Előbb-utóbb elkövetsz egy hibát, amiben a megszégyenülésen kívül még meg is sértheted társadat.

De senki sem tökéletes. Mindenkinek volt valami rossz tapasztalata. És ha az első randin kijön rajtad a "vonal", fogadd el a kínos helyzetet a sajátod eleganciájával. Egy nap talán vicces történetként írja le ezt a zűrzavart.

Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

A leggyakoribb profil hibák

Amikor először jelentkezel a társkereső oldalra, valószínűleg nem vagy biztos abban, hogy mit írj a profilodra, és mit hagyj ki. És mi van a képekkel? Válaszoljál - e a személyi kérdésekre, vagy mégsem? Mi a teendő, ha hosszú ideig senki sem hív téged? Megmondjuk a társkereső felhasználók által elkövetett leggyakoribb hibákat. Kerüld el őket, és azonnal látni fogod az eredményt!

Hová menjünk randevúzni nyáron?

Javában tart a nyár. Vannak még terveid, hogy mit fogsz csinálni, mielőtt véget ér? Vagy megelégszel a víz melletti uszodával? Ne feledje azonban, hogy a nyár a legjobb időpont a randevúzáshoz! A hosszú napok és a gyönyörű időjárás arra ösztönöz, hogy kissé szokatlan módon töltse el őket. Szeretné elkápráztatni a másikat? Vigye el egy rendhagyó randevúra!

Miért nem nyúl hozzád senki?

Mész bárokba, ülsz kávézókban, mosolyogsz a járókelőkre? Voltál már több randin egy társkereső oldalnak köszönhetően?De még mindig ugyanazzal a problémával küzdesz? Miért nem tért vissza hozzád az első vagy a második randevú után, annak ellenére, hogy úgy érzed, hogy szép, kedves, javában élsz és nincs anyagi rászorulva? nem tudod? Mi igen!

Összefértek? Tudd meg az első randin!

Eleged van abból, hogy a kedves srác vagy szuperlány a végén valaki más lesz? Úgy érzed, hogy az elején mindig minden remekül néz ki, de a végén rájössz, hogy nem vagytok jó párosok egymásnak? Kerüld el a hasonló csalódásokat, és már az első randin tippeld meg párod! Csak kövesse a mindenütt megjelenő jelzéseket, vagy tegye fel a megfelelő kérdést.

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.