Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben elkerüld a zavarba ejtés veszélyét.

Vigyázz az öltözékedre

Öltözz körültekintően, de kényelmesen. Kerülje a túl mély nyakkivágást, a rövid miniszoknyát vagy a sarkú cipőt. Főleg, ha nem szokott hozzájuk. A kiálló mell vagy a túl magas sarkú cipőben botlás inkább kínosnak tűnik, mint szexinek. Ugyanez vonatkozik a nyakkendőre, amely fojtogat, vagy az elegáns cipőkre, amelyeket úgy fúrtak be, mintha fociznál.

Óvakodj a hamisítványoktól

Közvetlenül a ház elhagyása előtt ellenőrizze ha szakadás van a ruhájában, kiálló szálak vagy ne adj isten piszkos cipője. Az első randin inkább nézel, mint beszélgetsz. Ennek megfelelően te alkotod a másik fő gondolatát. A piszkos cipők vagy a szakadt ruhák szó szerint közvetítik tulajdonosuk képét. Hogyan lehet másként jellemezni egy ilyen embert, mint hogy "kilóg a szalma a cipőjéből"? És biztosan nem szeretne annak látszani.

Kis dolgok nagy problémákkal

Sajnos a legrosszabb a részletekben rejlik. Sajnos, mert őket a legnehezebb őrizni. Az öltözékeden kívül ügyelj arra is, hogy körmeid tiszták legyenek, vagy ruháid ne legyenek foltosak. Beleértve a dezodorból vagy sminkből származókat is. A friss lehelet is kötelező.

Kínos csend

A kínos csend minden találkozás veszélye, nem csak az elsőknél. Ha azonban szünet van, ne azzal töltse meg, ami először eszébe jut. Feltétlenül kerülje a volt partnereket, a politikát és a kötelező időjárást. Előre elkészíthet néhány témát. Például a hobbik vagy a házi kedvencek klasszikus témák, de olyanok, amelyek soha nem sértenek meg.

Ne játssz valaki mást

Ne alakítsd magad másnak, mint saját magadnak. A színlelés a zavarba ejtés legbiztosabb módja. Például, ha nem vagy született joker, ne próbálj mindenáron az lenni. Előbb-utóbb elkövetsz egy hibát, amiben a megszégyenülésen kívül még meg is sértheted társadat.

De senki sem tökéletes. Mindenkinek volt valami rossz tapasztalata. És ha az első randin kijön rajtad a "vonal", fogadd el a kínos helyzetet a sajátod eleganciájával. Egy nap talán vicces történetként írja le ezt a zűrzavart.

Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

A randevúzás nyüzsög. Itt az idő, mint olyan, praktikus az interneten keresztül találkozni, így a jelenlegi helyzet, nevezetesen a covid. Az első kérdés, ami felmerül, amikor társkereső oldalt keresel: Ingyenes vagy fizetős? Mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai. Nézzük meg őket közelebbről, és segítsünk a döntésben.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Nincs semmi nehéz egy férfival való találkozásban

Barátságot vagy szerelmet keresel, de még mindig nincs szerencséd a mindennapokban? A mai rohanó világban egyre többen találkoznak online társkereső oldalakon keresztül. Az elmúlt években egyre népszerűbb az internetes társkereső. Ma már nem az a helyzet, hogy az internet az utolsó lehetőség a megfelelő személlyel való találkozásra. Valahol biztosan vár rád egy sorsdöntő szerelem vagy egy életre szóló barát. Tehát ne féljen eltérni a sztereotípiától, és próbálja ki internetes társkereső oldalunkat.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.