Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben elkerüld a zavarba ejtés veszélyét.

Vigyázz az öltözékedre

Öltözz körültekintően, de kényelmesen. Kerülje a túl mély nyakkivágást, a rövid miniszoknyát vagy a sarkú cipőt. Főleg, ha nem szokott hozzájuk. A kiálló mell vagy a túl magas sarkú cipőben botlás inkább kínosnak tűnik, mint szexinek. Ugyanez vonatkozik a nyakkendőre, amely fojtogat, vagy az elegáns cipőkre, amelyeket úgy fúrtak be, mintha fociznál.

Óvakodj a hamisítványoktól

Közvetlenül a ház elhagyása előtt ellenőrizze ha szakadás van a ruhájában, kiálló szálak vagy ne adj isten piszkos cipője. Az első randin inkább nézel, mint beszélgetsz. Ennek megfelelően te alkotod a másik fő gondolatát. A piszkos cipők vagy a szakadt ruhák szó szerint közvetítik tulajdonosuk képét. Hogyan lehet másként jellemezni egy ilyen embert, mint hogy "kilóg a szalma a cipőjéből"? És biztosan nem szeretne annak látszani.

Kis dolgok nagy problémákkal

Sajnos a legrosszabb a részletekben rejlik. Sajnos, mert őket a legnehezebb őrizni. Az öltözékeden kívül ügyelj arra is, hogy körmeid tiszták legyenek, vagy ruháid ne legyenek foltosak. Beleértve a dezodorból vagy sminkből származókat is. A friss lehelet is kötelező.

Kínos csend

A kínos csend minden találkozás veszélye, nem csak az elsőknél. Ha azonban szünet van, ne azzal töltse meg, ami először eszébe jut. Feltétlenül kerülje a volt partnereket, a politikát és a kötelező időjárást. Előre elkészíthet néhány témát. Például a hobbik vagy a házi kedvencek klasszikus témák, de olyanok, amelyek soha nem sértenek meg.

Ne játssz valaki mást

Ne alakítsd magad másnak, mint saját magadnak. A színlelés a zavarba ejtés legbiztosabb módja. Például, ha nem vagy született joker, ne próbálj mindenáron az lenni. Előbb-utóbb elkövetsz egy hibát, amiben a megszégyenülésen kívül még meg is sértheted társadat.

De senki sem tökéletes. Mindenkinek volt valami rossz tapasztalata. És ha az első randin kijön rajtad a "vonal", fogadd el a kínos helyzetet a sajátod eleganciájával. Egy nap talán vicces történetként írja le ezt a zűrzavart.

Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Miért nem találsz nőt?

Nem tud teljes értékű kapcsolatot kialakítani egy nővel? Valószínűleg valahol hiba volt. Talán a te hibád, talán ártatlan vagy. Nézze meg a leggyakoribb okokat, amelyek miatt a férfiak egyedülállóak maradnak.

Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívtól!

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.