Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben elkerüld a zavarba ejtés veszélyét.

Vigyázz az öltözékedre

Öltözz körültekintően, de kényelmesen. Kerülje a túl mély nyakkivágást, a rövid miniszoknyát vagy a sarkú cipőt. Főleg, ha nem szokott hozzájuk. A kiálló mell vagy a túl magas sarkú cipőben botlás inkább kínosnak tűnik, mint szexinek. Ugyanez vonatkozik a nyakkendőre, amely fojtogat, vagy az elegáns cipőkre, amelyeket úgy fúrtak be, mintha fociznál.

Óvakodj a hamisítványoktól

Közvetlenül a ház elhagyása előtt ellenőrizze ha szakadás van a ruhájában, kiálló szálak vagy ne adj isten piszkos cipője. Az első randin inkább nézel, mint beszélgetsz. Ennek megfelelően te alkotod a másik fő gondolatát. A piszkos cipők vagy a szakadt ruhák szó szerint közvetítik tulajdonosuk képét. Hogyan lehet másként jellemezni egy ilyen embert, mint hogy "kilóg a szalma a cipőjéből"? És biztosan nem szeretne annak látszani.

Kis dolgok nagy problémákkal

Sajnos a legrosszabb a részletekben rejlik. Sajnos, mert őket a legnehezebb őrizni. Az öltözékeden kívül ügyelj arra is, hogy körmeid tiszták legyenek, vagy ruháid ne legyenek foltosak. Beleértve a dezodorból vagy sminkből származókat is. A friss lehelet is kötelező.

Kínos csend

A kínos csend minden találkozás veszélye, nem csak az elsőknél. Ha azonban szünet van, ne azzal töltse meg, ami először eszébe jut. Feltétlenül kerülje a volt partnereket, a politikát és a kötelező időjárást. Előre elkészíthet néhány témát. Például a hobbik vagy a házi kedvencek klasszikus témák, de olyanok, amelyek soha nem sértenek meg.

Ne játssz valaki mást

Ne alakítsd magad másnak, mint saját magadnak. A színlelés a zavarba ejtés legbiztosabb módja. Például, ha nem vagy született joker, ne próbálj mindenáron az lenni. Előbb-utóbb elkövetsz egy hibát, amiben a megszégyenülésen kívül még meg is sértheted társadat.

De senki sem tökéletes. Mindenkinek volt valami rossz tapasztalata. És ha az első randin kijön rajtad a "vonal", fogadd el a kínos helyzetet a sajátod eleganciájával. Egy nap talán vicces történetként írja le ezt a zűrzavart.

Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Nőknek: Hogyan menjünk el az első randevúra?

A férfiak hagyományos szerepe, hogy elhívjanak egy nőt az első randevúra. Az azonban, hogy a találkozó hogyan folytatódik, és hogyan alakul, általában a nőn múlik. nem hiszed? Az urak nem fognak emlékezni arra, hogy mit viseltek azon az éjszakán, vagy hogyan csinálták a haját. De mindenekelőtt arra fognak emlékezni, hogy mit éreztek a randevúval kapcsolatban. A legjobb érzést pedig semmi mással nem kelted, csak az önbizalmaddal. Szóval hogyan kell csinálni?

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

Egyáltalán nem könnyű megtalálni élete szerelmét. Szeretnéd elkerülni a zsákutcákat, és mielőbb találkozni életed szerelmével? Kerülje el a következő hibákat.

5 kevéssé ismert randevúzási tipp

Akár könnyen, akár nehezen ismeri meg egymást, mindig ugyanaz lesz. Minden biztatóan alakul a sorsdöntő pillanatig. Mindig egyedül vagy utána. Partnere nem veszi fel a telefont, nem válaszol üzeneteire, ajánlataira a következő találkozásra. Szerencsére tudjuk, mi az. Olvassa el a kevéssé ismert tippeket és trükköket, amelyeket egyszer-kétszer megismerhet.

Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?

A szingli élet úgy tűnhet, mint valaki győzelem, másnak pedig határozott veszteség. Hogyan látjuk? Milyen hátrányai vannak a pár nélküli életnek?