Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben elkerüld a zavarba ejtés veszélyét.

Vigyázz az öltözékedre

Öltözz körültekintően, de kényelmesen. Kerülje a túl mély nyakkivágást, a rövid miniszoknyát vagy a sarkú cipőt. Főleg, ha nem szokott hozzájuk. A kiálló mell vagy a túl magas sarkú cipőben botlás inkább kínosnak tűnik, mint szexinek. Ugyanez vonatkozik a nyakkendőre, amely fojtogat, vagy az elegáns cipőkre, amelyeket úgy fúrtak be, mintha fociznál.

Óvakodj a hamisítványoktól

Közvetlenül a ház elhagyása előtt ellenőrizze ha szakadás van a ruhájában, kiálló szálak vagy ne adj isten piszkos cipője. Az első randin inkább nézel, mint beszélgetsz. Ennek megfelelően te alkotod a másik fő gondolatát. A piszkos cipők vagy a szakadt ruhák szó szerint közvetítik tulajdonosuk képét. Hogyan lehet másként jellemezni egy ilyen embert, mint hogy "kilóg a szalma a cipőjéből"? És biztosan nem szeretne annak látszani.

Kis dolgok nagy problémákkal

Sajnos a legrosszabb a részletekben rejlik. Sajnos, mert őket a legnehezebb őrizni. Az öltözékeden kívül ügyelj arra is, hogy körmeid tiszták legyenek, vagy ruháid ne legyenek foltosak. Beleértve a dezodorból vagy sminkből származókat is. A friss lehelet is kötelező.

Kínos csend

A kínos csend minden találkozás veszélye, nem csak az elsőknél. Ha azonban szünet van, ne azzal töltse meg, ami először eszébe jut. Feltétlenül kerülje a volt partnereket, a politikát és a kötelező időjárást. Előre elkészíthet néhány témát. Például a hobbik vagy a házi kedvencek klasszikus témák, de olyanok, amelyek soha nem sértenek meg.

Ne játssz valaki mást

Ne alakítsd magad másnak, mint saját magadnak. A színlelés a zavarba ejtés legbiztosabb módja. Például, ha nem vagy született joker, ne próbálj mindenáron az lenni. Előbb-utóbb elkövetsz egy hibát, amiben a megszégyenülésen kívül még meg is sértheted társadat.

De senki sem tökéletes. Mindenkinek volt valami rossz tapasztalata. És ha az első randin kijön rajtad a "vonal", fogadd el a kínos helyzetet a sajátod eleganciájával. Egy nap talán vicces történetként írja le ezt a zűrzavart.

Jó szórakozást!


Hasonló cikkek

Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ennek ellenére egy kicsit más megközelítést igényelnek.

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk, hogyan kerülje el őket.

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.