Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Egészség

Ez a legfontosabb dolog, amit tudnod kell egymásról. Ha valamelyik partner valamilyen betegségben vagy rendellenességben szenved, az előbb-utóbb úgyis kiderül. Akkor miért kell elrejteni? Az ilyesmit nem lehet sokáig titkolni. Sőt, felelőtlenség lenne a meg nem született gyermekekkel szemben, akik örökölhetik a betegséget.

Partner családja

A házasságkötés előtt meg kell ismerni egymás családját és a párod szüleikkel szembeni viselkedését. A család nagy szerepet játszik a szerelmi életedben. Ahogy a mondás tartja: "Az alma nem esik messze a fájától." Szüleid viselkedése alapján olyan tulajdonságokat, szokásokat ismerhetsz fel párodban, amelyekről eddig fogalmad sem volt.

Vélemény a gyerekekről

Azt is érdemes megtudnod, hogy a párod akar-e/nem akar-e gyereket. Ebben a témában mindkettőtöknek egyhangúnak kell lennie. Gyakran a gyerekek okozzák a kapcsolat felbomlását. Lehet, hogy az egyik partner akarja őket, a másik pedig nem. Továbbá hasonló véleményt kell alkotnia a gyermeknevelésről is. Ha mindketten máshogy nevelnétek a gyereket, nagyon összezavarodna és elbizonytalanodna a nevelését illetően. És ez nem lenne a megfelelő felkészítés az életre a gyermeke számára.

Pénzügyi helyzet

A dolgok anyagi oldala nem csak az, hogy tudjuk, mennyit viszünk haza havonta, hanem azt is, hogy ha meg tud egyezni a pénzben. Külön foglalkozol a pénzügyeiddel? Vagy összevonja a fizetését, és egy számláról együtt költi el? Egy másik fontos dolog a pénzügyekkel kapcsolatban az adósság. Ha partnerének jelzáloghitelje, lízingje vagy bármi ki kell fizetnie, tudnia kell róla. Nem engedheti meg magának, hogy szükségtelenül adósságaiba keveredjen.

Életértékek

Szükséges, hogy ismerje partnere terveit. Mit tervez a jövőre nézve? Mik a céljai? Szükséges, hogy ebben mindketten egyetértsenek, különben nem lesztek elégedettek. Ha mindannyian valami másra vágynátok, előbb-utóbb útjaik elválnak.


Hasonló cikkek

Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell megbocsátani?

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Hogyan keltsük fel egy partner figyelmét?

Régóta kedvel valakit, de nem, és nem keltette fel a figyelmét? Természetesen a pozitívumra gondolunk. Az extrovertáltak és az introvertáltak egyaránt küzdenek a partner érdekeiért. Azonban mindegyik más módon. A következő tanácsok mindkettőn segítenek. Nem kell megváltoztatnod a személyiségedet, csak tudnod kell!

Hogyan lehet újra egy párkapcsolatba évek után?

Talán valaki bántott. Talán egy nagyon csúnya váláson mész keresztül. Talán nehéz gyerekkorod volt. A szingli okok nem igazán számítanak. Az a fontos, hogy hosszú egyedül töltött időszak után szeretne visszatérni egy randevúzással, szerelmes levelekkel és az együttélés tervezésével teli életbe. De mit csinálsz, ha a körülötted lévők már régen "szinglik akarsz lenni" felirattal, és nem találkozol senkivel, aki érdekes lenne körülötted? Szabaduljunk meg a negatívtól!

Hogyan ne égjen ki randevúzás közben

Megpróbálsz mindent megtenni, elolvasod a garantált randevúzási tanácsokat, jársz randevúzni, de hiába? Úgy érzi, hogy mások követelései néha őrültek? Nem számít, mit csinálsz, egyszerűen nem lehet mindenkivel találkozni, így egyedül maradsz. Fokozatosan kezdi elveszíteni magát abban, hogy mit tegyen, és mit kerüljön el. Végül azt fogja gondolni, hogy nem éri meg. Felismeritek egymást? Akkor olvasd el, hogyan ne égj ki randevúzás közben!

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.