Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Egészség

Ez a legfontosabb dolog, amit tudnod kell egymásról. Ha valamelyik partner valamilyen betegségben vagy rendellenességben szenved, az előbb-utóbb úgyis kiderül. Akkor miért kell elrejteni? Az ilyesmit nem lehet sokáig titkolni. Sőt, felelőtlenség lenne a meg nem született gyermekekkel szemben, akik örökölhetik a betegséget.

Partner családja

A házasságkötés előtt meg kell ismerni egymás családját és a párod szüleikkel szembeni viselkedését. A család nagy szerepet játszik a szerelmi életedben. Ahogy a mondás tartja: "Az alma nem esik messze a fájától." Szüleid viselkedése alapján olyan tulajdonságokat, szokásokat ismerhetsz fel párodban, amelyekről eddig fogalmad sem volt.

Vélemény a gyerekekről

Azt is érdemes megtudnod, hogy a párod akar-e/nem akar-e gyereket. Ebben a témában mindkettőtöknek egyhangúnak kell lennie. Gyakran a gyerekek okozzák a kapcsolat felbomlását. Lehet, hogy az egyik partner akarja őket, a másik pedig nem. Továbbá hasonló véleményt kell alkotnia a gyermeknevelésről is. Ha mindketten máshogy nevelnétek a gyereket, nagyon összezavarodna és elbizonytalanodna a nevelését illetően. És ez nem lenne a megfelelő felkészítés az életre a gyermeke számára.

Pénzügyi helyzet

A dolgok anyagi oldala nem csak az, hogy tudjuk, mennyit viszünk haza havonta, hanem azt is, hogy ha meg tud egyezni a pénzben. Külön foglalkozol a pénzügyeiddel? Vagy összevonja a fizetését, és egy számláról együtt költi el? Egy másik fontos dolog a pénzügyekkel kapcsolatban az adósság. Ha partnerének jelzáloghitelje, lízingje vagy bármi ki kell fizetnie, tudnia kell róla. Nem engedheti meg magának, hogy szükségtelenül adósságaiba keveredjen.

Életértékek

Szükséges, hogy ismerje partnere terveit. Mit tervez a jövőre nézve? Mik a céljai? Szükséges, hogy ebben mindketten egyetértsenek, különben nem lesztek elégedettek. Ha mindannyian valami másra vágynátok, előbb-utóbb útjaik elválnak.


Hasonló cikkek

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Szabadulj meg ettől az 5 dologtól, és megtalálod életed szerelmét

Évek óta keresi a megfelelő személyt, de még mindig nincs szerencséje? Talán a tudatalatti szokások a hibásak, amelyek megakadályozzák ebben. Mik ezek a szokások, és hogyan lehet megszabadulni tőlük?

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

Mit írjak az első üzenetekbe?

Az online társkereső mellett döntött, de valahogy nem tudja, hogyan kezdjen el kommunikálni a felhasználókkal? Szeretsz egy férfit/nőt egy társkereső oldalon, de fogalmad sincs, mit írj neki az első üzenetben? Tanácsot adunk Önnek!