Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Egészség

Ez a legfontosabb dolog, amit tudnod kell egymásról. Ha valamelyik partner valamilyen betegségben vagy rendellenességben szenved, az előbb-utóbb úgyis kiderül. Akkor miért kell elrejteni? Az ilyesmit nem lehet sokáig titkolni. Sőt, felelőtlenség lenne a meg nem született gyermekekkel szemben, akik örökölhetik a betegséget.

Partner családja

A házasságkötés előtt meg kell ismerni egymás családját és a párod szüleikkel szembeni viselkedését. A család nagy szerepet játszik a szerelmi életedben. Ahogy a mondás tartja: "Az alma nem esik messze a fájától." Szüleid viselkedése alapján olyan tulajdonságokat, szokásokat ismerhetsz fel párodban, amelyekről eddig fogalmad sem volt.

Vélemény a gyerekekről

Azt is érdemes megtudnod, hogy a párod akar-e/nem akar-e gyereket. Ebben a témában mindkettőtöknek egyhangúnak kell lennie. Gyakran a gyerekek okozzák a kapcsolat felbomlását. Lehet, hogy az egyik partner akarja őket, a másik pedig nem. Továbbá hasonló véleményt kell alkotnia a gyermeknevelésről is. Ha mindketten máshogy nevelnétek a gyereket, nagyon összezavarodna és elbizonytalanodna a nevelését illetően. És ez nem lenne a megfelelő felkészítés az életre a gyermeke számára.

Pénzügyi helyzet

A dolgok anyagi oldala nem csak az, hogy tudjuk, mennyit viszünk haza havonta, hanem azt is, hogy ha meg tud egyezni a pénzben. Külön foglalkozol a pénzügyeiddel? Vagy összevonja a fizetését, és egy számláról együtt költi el? Egy másik fontos dolog a pénzügyekkel kapcsolatban az adósság. Ha partnerének jelzáloghitelje, lízingje vagy bármi ki kell fizetnie, tudnia kell róla. Nem engedheti meg magának, hogy szükségtelenül adósságaiba keveredjen.

Életértékek

Szükséges, hogy ismerje partnere terveit. Mit tervez a jövőre nézve? Mik a céljai? Szükséges, hogy ebben mindketten egyetértsenek, különben nem lesztek elégedettek. Ha mindannyian valami másra vágynátok, előbb-utóbb útjaik elválnak.


Hasonló cikkek

Ismerjék meg egymást gond nélkül

Volt már első osztályú zavarban randevúzása közben? A lehetséges fogása egész idő alatt kissé furcsán nézett ki, és csak hazaérve vette észre, hogy a pólója kifordítva van? Már a randevúzás is stresszes. Legfeljebb néhány percünk van arra, hogy lenyűgözzük kollégánkat. Természetesen el akarjuk kerülni a szégyenkezést vagy a társadalmi hamisítást. Mielőtt randevúzni indulna, tartsa szem előtt a következő pontokat.

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Készen állsz egy új kapcsolatra?

Egy új kapcsolat gyönyörű dolog. Újra szerelmes vagy, gyönyörű a világ, és hiszed, hogy új felfedezéseddel ezúttal sikerülni fog. De 100%-ig biztos benne? Ahhoz, hogy egy új kapcsolatnak legyen esélye, bizonyos feltételeknek teljesülniük kell. Ellenkező esetben ismét szakítás vár rád, nagy valószínűséggel ugyanazok az okok miatt, mint az előző kapcsolatban. Jelölje be a következő pontokat. Ha nyolcból legalább hattal találkoztok, tiszta fejjel fussatok randevúzni.

Honnan tudod, hogy ez a megfelelő?

Néha elgondolkodik azon, hogy valóban a partnere az igazi? Nem biztos benne, hogy élete hátralévő részét a párjával szeretné leélni? Ne ess kétségbe. Cikkünk elolvasása után világossá válik.

Hogyan válasszunk ideális partnert?

Ideális partnerre vágyik? De honnan tudhatod, hogy valóban a párod az, akit keresel? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudja könnyen felismerni, hogy partnere a megfelelő-e vagy sem. Vagy akár hogyan is kell tartani.

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.