Amit tudnod kell magadról, mielőtt IGEN-t mondasz

A házasság az élet egyik legfontosabb lépése. Ha házasságot szeretnél kötni valakivel, nagy valószínűséggel azt tervezed, hogy életed hátralévő részét együtt töltöd. Ehhez pedig tudnod kell néhány lényeges információt a párodról a házasságkötés előtt. Megmondjuk, mik ezek.

Egészség

Ez a legfontosabb dolog, amit tudnod kell egymásról. Ha valamelyik partner valamilyen betegségben vagy rendellenességben szenved, az előbb-utóbb úgyis kiderül. Akkor miért kell elrejteni? Az ilyesmit nem lehet sokáig titkolni. Sőt, felelőtlenség lenne a meg nem született gyermekekkel szemben, akik örökölhetik a betegséget.

Partner családja

A házasságkötés előtt meg kell ismerni egymás családját és a párod szüleikkel szembeni viselkedését. A család nagy szerepet játszik a szerelmi életedben. Ahogy a mondás tartja: "Az alma nem esik messze a fájától." Szüleid viselkedése alapján olyan tulajdonságokat, szokásokat ismerhetsz fel párodban, amelyekről eddig fogalmad sem volt.

Vélemény a gyerekekről

Azt is érdemes megtudnod, hogy a párod akar-e/nem akar-e gyereket. Ebben a témában mindkettőtöknek egyhangúnak kell lennie. Gyakran a gyerekek okozzák a kapcsolat felbomlását. Lehet, hogy az egyik partner akarja őket, a másik pedig nem. Továbbá hasonló véleményt kell alkotnia a gyermeknevelésről is. Ha mindketten máshogy nevelnétek a gyereket, nagyon összezavarodna és elbizonytalanodna a nevelését illetően. És ez nem lenne a megfelelő felkészítés az életre a gyermeke számára.

Pénzügyi helyzet

A dolgok anyagi oldala nem csak az, hogy tudjuk, mennyit viszünk haza havonta, hanem azt is, hogy ha meg tud egyezni a pénzben. Külön foglalkozol a pénzügyeiddel? Vagy összevonja a fizetését, és egy számláról együtt költi el? Egy másik fontos dolog a pénzügyekkel kapcsolatban az adósság. Ha partnerének jelzáloghitelje, lízingje vagy bármi ki kell fizetnie, tudnia kell róla. Nem engedheti meg magának, hogy szükségtelenül adósságaiba keveredjen.

Életértékek

Szükséges, hogy ismerje partnere terveit. Mit tervez a jövőre nézve? Mik a céljai? Szükséges, hogy ebben mindketten egyetértsenek, különben nem lesztek elégedettek. Ha mindannyian valami másra vágynátok, előbb-utóbb útjaik elválnak.


Hasonló cikkek

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

9 tipp, hogyan keltsünk jó első benyomást

Az első randevú előtt álsz valakivel, akivel az online társkereső oldalon találkoztál? Az első benyomás másodszor már nemfog működni, ezért jól készülj fel az első találkozóra. Íme néhány tipp, amely segítségedre lehet.

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

A boldog kapcsolathoz vezető út

Nincs két egyforma ember. Gyakran feltételezzük, hogy mások is úgy gondolják, ahogy mi. Sajnos ez nem így van. Emiatt boldogtalanok vagyunk a kapcsolatban. Ami nekünk jó és érthető, nem biztos, hogy kedvesünk számára jó és érthető. Próbáld ki a következő négy utat, és boldog párkapcsolatban leszel.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.