Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Menj a szerelem felé

Ha már nem akarsz szingli életet élni, hanem párkapcsolatra vágysz, itt az ideje, hogy kezdj valamit az ügy érdekében. Manapság számtalan módja van az ismerkedésnek. A klasszikus véletlenszerű (vagy tervezett) személyes találkozótól kezdve, az internetes társkereső oldalakon, gyorsrandikon (vagy gyorsrandevúkon) keresztül az ügynökségek által szervezett hétvégi tartózkodásokig az egyedül élők számára. Tehát ne várja meg, hogy a szerelem rád találjon. Találd meg magad!

Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden nap vadászni kell, és minden szabadidejét társkereséssel kell töltenie. Éld a normális életedet, élvezd ki maximálisan mindazt, amit élvezel, és többek között tölts egy kis időt szerelmed keresésére. Hogyan? Például úgy, hogy olyan helyekre megy, ahol férfiak/nők gyülekeznek, akikkel megváltoztathatja az életét érdeklődési körökben, profilt hoz létre egy minőségi társkereső oldalon, és elkezd válogatni a társkereső oldalon regisztrált felhasználók közül, vagy megpróbál az úgynevezett szervezett randevú egy kávézóban vagy borozóban.

Kezdje el kedvelni magát, akkor lesz lehetősége szeretni

Először is meg kell szabadulnia túlzott elvárásait partnerével szemben, és csak ezután kezdje el a keresést. Ha teljesen irreális valakire vágysz, nem csoda, hogy még mindig szingli vagy. Próbálj meg egy kicsit reális lenni, és ismerd fel, hogy valójában mit is vársz a kapcsolattól. A nők leginkább olyan férfiakra vágynak, akiknek megoldották a korábbi kapcsolataikat, akikre lehet számítani, akik el tudják látni a családot, és akikkel kijönnek. A férfiak elsősorban vonzó nőket keresnek, akik fizikailag vonzódnak hozzájuk, és akik optimista szemekkel néznek a világra.

Először is kezdj el dolgozni magadon. Dolgozz a fizikai, mentális és esztétikai oldalon. Ha elégedett vagy magaddal és kedveled magad, hidd el, sugárzik belőled az önbizalmad. A magabiztos emberekkel, akik ismerik az értéküket, sokkal könnyebb randevúzni, mint azokkal, akik egy halom nyomorúságnak tűnnek!

Válasszon olyan tempót, amely megfelel Önnek

Ne próbáljon vezérelje a kapcsolatot, nincsenek "általános" szabályok. Ami másnak működik, az nem feltétlenül működik neked. Mindig fontolja meg, mit akar és hogyan érzi magát egy új kapcsolatban. Ha nem akarsz "valakinek" erotikus fotókat vagy üzeneteket küldeni a kapcsolatod során, akkor ne. Ha az első, második vagy harmadik randin nem érzed magad a szexhez, és a partnered ezt várja, jobb, ha véget vet a kapcsolatnak. Ha a kapcsolatod többet ér, mint egy egyéjszakás kaland, akkor párod mindenképpen szeretné megvárni az első szerelmedet. Tehát ne kövesd mások cselekedeteit, hanem a saját szívedet és elmédet.

Egy életre szóló társat kell keresned

Ha élettársat keresel, ne Ne számíts rá, hogy az első találkozáskor azonnal találkozunk vele. Általában nem olyan gyors. Lehetséges, hogy szerencséd lesz, és azonnal találkozol életed szerelmével, de ez nagy véletlennek kell lennie. A hosszú távú partnerséghez való partner keresése eltarthat egy ideig, és nincs más dolga, mint kommunikálni a partnerekkel, találkozni és rájönni, hogy a kiválasztott partnerek megfelelnek-e neked vagy sem. Ha nincs, akkor más típust kell keresni, mint amit eddig keresett. A randevúzás hosszú táv, ezért vértezz fel magad sok türelemmel, és ne add fel az első kudarcnál!


Hasonló cikkek

Soha senki ne törje össze a szívedet!

Mindannyian félünk az összetört szívtől. Vannak közöttünk olyanok is, akik éppen azért nem akarnak senkit a testük közelébe engedni, mert félnek, hogy valaki tönkreteszi a szívét. Létezik egy egyszerűbb módszer a biztonság biztosítására. Százból 99-szer a következő csoportok valamelyikében talál szívszorítókat. Kerülje el őket.

Hogyan ismerjük meg az igaz szerelmet?

Élete során valószínűleg sok ember elbűvölt. De honnan tudod, hogy ez szerelem vagy csak varázslat? Hogyan lehet felismerni egy szerelmet, amelyben megvan a lehetőség, hogy valami nagyobbá nőjön?

Mit ne kérdezz az első randin

Közeleg az első randevúd? Félsz attól, hogy valami nem helyénvalót mondasz? Írd le papírra azokat a dolgokat, amelyeket nem szabad mindenáron megkérdezned. Segítünk elkészíteni egy útmutatót arról, hogy mit ne mondj, hogy az első randevú ne legyen az utolsó.

Kit kerülj el egy társkereső oldalon?

Volt már azon, hogy találkozzon valakivel egy internetes társkereső oldalon? Ha először jár itt, adunk néhány tippet a kezdéshez. Nézze meg, milyen típusú randevúzókat érdemes azonnal kihúznia a "talán" listáról. Ha persze nem ilyen partnert keresel.

Hogyan kell kitölteni egy profilt egy társkereső oldalon

Valójában nagyon egyszerű olyan profilt létrehozni, amely mindenkit vonz. De nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy embert szeretne magához vonzani, a megfelelőt!

Az egyedülálló élet előnyei

Szakítottál a pároddal? Ne hajtsd le a fejed. Az állandó kapcsolat nélküli életnek nagy előnyei vannak. Kár lenne, ha nem használnád őket. Tudja meg, mik a szingli élet előnyei.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. december 12-én éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.