Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Menj a szerelem felé

Ha már nem akarsz szingli életet élni, hanem párkapcsolatra vágysz, itt az ideje, hogy kezdj valamit az ügy érdekében. Manapság számtalan módja van az ismerkedésnek. A klasszikus véletlenszerű (vagy tervezett) személyes találkozótól kezdve, az internetes társkereső oldalakon, gyorsrandikon (vagy gyorsrandevúkon) keresztül az ügynökségek által szervezett hétvégi tartózkodásokig az egyedül élők számára. Tehát ne várja meg, hogy a szerelem rád találjon. Találd meg magad!

Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden nap vadászni kell, és minden szabadidejét társkereséssel kell töltenie. Éld a normális életedet, élvezd ki maximálisan mindazt, amit élvezel, és többek között tölts egy kis időt szerelmed keresésére. Hogyan? Például úgy, hogy olyan helyekre megy, ahol férfiak/nők gyülekeznek, akikkel megváltoztathatja az életét érdeklődési körökben, profilt hoz létre egy minőségi társkereső oldalon, és elkezd válogatni a társkereső oldalon regisztrált felhasználók közül, vagy megpróbál az úgynevezett szervezett randevú egy kávézóban vagy borozóban.

Kezdje el kedvelni magát, akkor lesz lehetősége szeretni

Először is meg kell szabadulnia túlzott elvárásait partnerével szemben, és csak ezután kezdje el a keresést. Ha teljesen irreális valakire vágysz, nem csoda, hogy még mindig szingli vagy. Próbálj meg egy kicsit reális lenni, és ismerd fel, hogy valójában mit is vársz a kapcsolattól. A nők leginkább olyan férfiakra vágynak, akiknek megoldották a korábbi kapcsolataikat, akikre lehet számítani, akik el tudják látni a családot, és akikkel kijönnek. A férfiak elsősorban vonzó nőket keresnek, akik fizikailag vonzódnak hozzájuk, és akik optimista szemekkel néznek a világra.

Először is kezdj el dolgozni magadon. Dolgozz a fizikai, mentális és esztétikai oldalon. Ha elégedett vagy magaddal és kedveled magad, hidd el, sugárzik belőled az önbizalmad. A magabiztos emberekkel, akik ismerik az értéküket, sokkal könnyebb randevúzni, mint azokkal, akik egy halom nyomorúságnak tűnnek!

Válasszon olyan tempót, amely megfelel Önnek

Ne próbáljon vezérelje a kapcsolatot, nincsenek "általános" szabályok. Ami másnak működik, az nem feltétlenül működik neked. Mindig fontolja meg, mit akar és hogyan érzi magát egy új kapcsolatban. Ha nem akarsz "valakinek" erotikus fotókat vagy üzeneteket küldeni a kapcsolatod során, akkor ne. Ha az első, második vagy harmadik randin nem érzed magad a szexhez, és a partnered ezt várja, jobb, ha véget vet a kapcsolatnak. Ha a kapcsolatod többet ér, mint egy egyéjszakás kaland, akkor párod mindenképpen szeretné megvárni az első szerelmedet. Tehát ne kövesd mások cselekedeteit, hanem a saját szívedet és elmédet.

Egy életre szóló társat kell keresned

Ha élettársat keresel, ne Ne számíts rá, hogy az első találkozáskor azonnal találkozunk vele. Általában nem olyan gyors. Lehetséges, hogy szerencséd lesz, és azonnal találkozol életed szerelmével, de ez nagy véletlennek kell lennie. A hosszú távú partnerséghez való partner keresése eltarthat egy ideig, és nincs más dolga, mint kommunikálni a partnerekkel, találkozni és rájönni, hogy a kiválasztott partnerek megfelelnek-e neked vagy sem. Ha nincs, akkor más típust kell keresni, mint amit eddig keresett. A randevúzás hosszú táv, ezért vértezz fel magad sok türelemmel, és ne add fel az első kudarcnál!


Hasonló cikkek

Hogyan szerezzünk férfit

Úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy férfit találjon? Ez emberfeletti feladatnak tűnik? Valójában ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A legtöbb egyedülálló férfi is szeretne találkozni valakivel. Adunk néhány tippet, amelyek bátorságot adnak a randevúzáshoz.

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Milyen férfit keresnek a nők? Magabiztosat vagy a szerény fiúkat?

Hogy is van ez a nőkkel? Milyen típusú férfiak vonzzák a leginkább őket? A kemény férfiak, vagy inkább azok a férfi típúsok, akik még az égből is lehozzák a csillagokat? A tizenéves korban minden nő olyan férfit keres, aki miatt nem kell szégyenkeznie barátai előtt. Leginkább jóképű férfi legyen, olyan ember, akinek kellemes a megjelenése, kisportolt testtel rendelkezik stb. A kemény férfiaknak több esélyük van a fiatalabb nőknél, mint a jóképű együttérző férfiaknak.

Honnan tudhatod, hogy egy férfi flörtöl veled?

Úgy tűnik neked, hogy egy férfi flörtöl veled? Úgy érzed, hogy tetszel neki? De hogyan derítsd ki, hogy valóban kacér jelzéseket küld neked, és hogy nem természetes módon viselkedik? Félsz csatlakozni a játékához, mert félsz, hogy zavarba hozod magad? Szóval inkább visszafogod magad? De mi van akkor, ha tényleg flörtölnek veled, és szükségtelenül elszalasztod a lehetőséget, hogy találkozz a szerelmeddel? Tanácsot adunk, hogyan győződj meg arról, hogy egy férfi kedvel téged!

Mit csináljunk az első közös hétvégén?

Alig várja az első közös hétvégét? Nem tudja, hová menjen új partnerével? Merítsen ihletet garantált tippjeinkből, és élvezze az első közös hétvégét.

Az internetes randevúzás gyakran házassággal végződik!

A gyors kapcsolatok és a különféle online társkereső oldalak korszaka elképesztő a félénk vagy nagyon elfoglalt emberek számára. Néhány ember tudatalattijában azonban még mindig őrzi kissé negatív értékelését. Még nem mindenki veszi ilyen komolyan a szerelmet az interneten keresztül. De a legújabb tanulmány szerint az online társkereső oldalakon keresztüli szerelem sokkal gyakrabban végződik házassággal, mint a „klasszikus”.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.