Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket elkövetünk az internetes randevúzások során?

Még az internetes randevúzás sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Semmi sem ér véget a megfelelő megfelelő kiválasztásával, éppen ellenkezőleg. Hogyan kezdjem el a kapcsolatot? Mit kell mondani és mit nem? Mit írjak, hogy a másikat is lenyűgözze? Mindezt cikkünkből megtudhatja.

Nem „Helló! Hogy vagy?"

Egy egyszerű kifejezés, mint a hello, hello, hello és hasonlók, a legegyszerűbb módja a beszélgetés elindításának, de egyben a legunalmasabb is. Az sem segít, ha csatolja a „Hogy vagy?” kapcsolatot. Mindenki nap mint nap számtalan ilyen üzenetet kap. Ha egy kicsit tovább maradsz a társkereső oldalon, biztosan begyűjtöd belőlük is egy tisztességes sort. Fogadjon valami eredetire, valamire, ami kiemelkedik a „Hello” unalmas áradatából, és semmi másból. Ne féljen igazán kísérletezni. Még egy kissé kínos kezdés is határozottan több figyelmet vonz, mint egy egyszerű üdvözlés. Ráadásul bebizonyíthatod, hogy nem csak a "hello"-t küldöd mindenhova, és várod, hogy valaki felveszi.

"Jó cseh"

A diktálás és a mondatelemzés idegesített-e az iskolában ráadásul most nem a megfelelő pillanat a helyesírás szabadságának hirdetésére. A kisebb hibákat, például a vesszőket a mondatban vagy a duplákat, megbocsátjuk. Ha azonban olyan baklövést követ el, mint a rossz y/i a felsorolt szavakban, azonnal elfelejtheti a választ. Semmi sem kiábrándítóbb, mint a nyelvtan alapvető szabályainak látszólagos tudatlansága. A párja képet alkot az intelligenciájáról, és hidd el, nem lesz hízelgő. Nem kell tökéletesen formálisan írni, senki sem akar elcseszni. De a jó benyomás érdekében ismételje meg a „klasszikus elkapók” kifejezést kivételként, ha Ön vagy holt.

„Küldj egy fényképet! / Mennyi a fizetése?”

Természetesen a randevúzódás kezdetétől biztos akar lenni, ezt megértjük. Ennek ellenére kerülje a túl fürkésző kérdéseket. Soha ne kérj meg egy nőt, hogy küldjön teljes testképet, ne kérdezd meg, mennyi a súlya, és ne kérdezd meg a pontos korát. Még egyszer: ne kérdezd az urakat, mennyit keresnek, van-e sörhasuk, és hajlandóak-e támogatni potenciális barátnőjüket. Az első kérdésnél ne kérdezd meg egyiküket sem, hogy van-e már gyerekük. Ezek a kérdések túl személyesek, tolakodóak és támadják a potenciális személy tökéletlenségeit. Vagy azonnal letiltják, vagy "csak" nem válaszolnak az üzeneteire. Ne feledje, hogy mindennek megvan a maga ideje!

Ne kezdjen kihallgatással

Legyen óvatos a kikérdezéssel, még akkor is, ha kerül minden tiltott kérdést. Minden társkereső oldal "csak" azért van, hogy megkönnyítse az emberek randevúzását. Ezért a természetes társalgás szabályai itt is érvényesek. Játssz több játékot, hogy elkerüld a késztetést, hogy kikérdezd a kiválasztott társadat. A kérdések természetesen jogosak, de ne akarj mindent azonnal tudni. Ezenkívül ne kérdezze már az elején, hogy mikor találkozunk személyesen – az interneten keresztüli kezdeti beszélgetés megtöri a jeget, és ami a legfontosabb, alapvető bizalom alakul ki. Főleg a nők nem rohannak azonnal randevúzni valakivel, akit életükben nem láttak, még fényképen sem, vagy akivel csak pár szót váltottak a hírekben.
< br />


Hasonló cikkek

Hogyan találhatsz szerelmet, ha introvertált vagy

Introvertáltnak lenni csodálatos. Önellátó, megfontolt és nagyszerű munkás vagy. De mindenki azt akarja, hogy szeressék, beleértve az introvertáltakat is. De ehhez emberek közé kell menni, nem? És ezt a legtöbb introvertált inkább kerüli. Ne essen kétségbe, megtalálhatja élete szerelmét anélkül, hogy extrovertáltra váltana. Beszéljük meg, hogyan kell csinálni.

Nem találsz tökéletes kapcsolatot vagy megfelelőt. Létrehozni!

A tökéletesség az, amiért dolgozni kell. Ön személyesen és a kapcsolata is. Ha valami igazán tökéleteset akarsz, meg kell dolgoznod érte. Szerencsére ez nem olyan nehéz, mint amilyennek elsőre tűnik.

Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalását.

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

mutató a tökéletes párkapcsolati jelöltek felfedezéséhez

Használja ki az internetes társkereső nyújtotta előnyöket. Szeretnéd végre megtalálni az igazit vagy az igazit? Koncentrálj erre a négy jelre, és nem hagyod ki.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.