Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket elkövetünk az internetes randevúzások során?

Még az internetes randevúzás sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Semmi sem ér véget a megfelelő megfelelő kiválasztásával, éppen ellenkezőleg. Hogyan kezdjem el a kapcsolatot? Mit kell mondani és mit nem? Mit írjak, hogy a másikat is lenyűgözze? Mindezt cikkünkből megtudhatja.

Nem „Helló! Hogy vagy?"

Egy egyszerű kifejezés, mint a hello, hello, hello és hasonlók, a legegyszerűbb módja a beszélgetés elindításának, de egyben a legunalmasabb is. Az sem segít, ha csatolja a „Hogy vagy?” kapcsolatot. Mindenki nap mint nap számtalan ilyen üzenetet kap. Ha egy kicsit tovább maradsz a társkereső oldalon, biztosan begyűjtöd belőlük is egy tisztességes sort. Fogadjon valami eredetire, valamire, ami kiemelkedik a „Hello” unalmas áradatából, és semmi másból. Ne féljen igazán kísérletezni. Még egy kissé kínos kezdés is határozottan több figyelmet vonz, mint egy egyszerű üdvözlés. Ráadásul bebizonyíthatod, hogy nem csak a "hello"-t küldöd mindenhova, és várod, hogy valaki felveszi.

"Jó cseh"

A diktálás és a mondatelemzés idegesített-e az iskolában ráadásul most nem a megfelelő pillanat a helyesírás szabadságának hirdetésére. A kisebb hibákat, például a vesszőket a mondatban vagy a duplákat, megbocsátjuk. Ha azonban olyan baklövést követ el, mint a rossz y/i a felsorolt szavakban, azonnal elfelejtheti a választ. Semmi sem kiábrándítóbb, mint a nyelvtan alapvető szabályainak látszólagos tudatlansága. A párja képet alkot az intelligenciájáról, és hidd el, nem lesz hízelgő. Nem kell tökéletesen formálisan írni, senki sem akar elcseszni. De a jó benyomás érdekében ismételje meg a „klasszikus elkapók” kifejezést kivételként, ha Ön vagy holt.

„Küldj egy fényképet! / Mennyi a fizetése?”

Természetesen a randevúzódás kezdetétől biztos akar lenni, ezt megértjük. Ennek ellenére kerülje a túl fürkésző kérdéseket. Soha ne kérj meg egy nőt, hogy küldjön teljes testképet, ne kérdezd meg, mennyi a súlya, és ne kérdezd meg a pontos korát. Még egyszer: ne kérdezd az urakat, mennyit keresnek, van-e sörhasuk, és hajlandóak-e támogatni potenciális barátnőjüket. Az első kérdésnél ne kérdezd meg egyiküket sem, hogy van-e már gyerekük. Ezek a kérdések túl személyesek, tolakodóak és támadják a potenciális személy tökéletlenségeit. Vagy azonnal letiltják, vagy "csak" nem válaszolnak az üzeneteire. Ne feledje, hogy mindennek megvan a maga ideje!

Ne kezdjen kihallgatással

Legyen óvatos a kikérdezéssel, még akkor is, ha kerül minden tiltott kérdést. Minden társkereső oldal "csak" azért van, hogy megkönnyítse az emberek randevúzását. Ezért a természetes társalgás szabályai itt is érvényesek. Játssz több játékot, hogy elkerüld a késztetést, hogy kikérdezd a kiválasztott társadat. A kérdések természetesen jogosak, de ne akarj mindent azonnal tudni. Ezenkívül ne kérdezze már az elején, hogy mikor találkozunk személyesen – az interneten keresztüli kezdeti beszélgetés megtöri a jeget, és ami a legfontosabb, alapvető bizalom alakul ki. Főleg a nők nem rohannak azonnal randevúzni valakivel, akit életükben nem láttak, még fényképen sem, vagy akivel csak pár szót váltottak a hírekben.
< br />


Hasonló cikkek

Kerülje el az "öreglány szindrómát"

Minél tovább van egyedül, annál nehezebb lesz komolyan megismerni valakit. A potenciális jelentkezők azonnal elmenekülnek előled! Te is így látod? Valószínűleg kialakult nálad az úgynevezett "öreglány szindróma". Tudat alatt olyan idegenkedés alakult ki benned a kapcsolatok és a férfiak iránt, hogy ezt világossá teszed számukra. És abban a pillanatban, amikor közelednek hozzád. Ha szeretne megszabadulni ettől a szindrómától, olvassa el az ilyen nők jellemző tulajdonságait.

Ne csináld ezt egy értekezleten!

Régóta vártál erre, és most megérkezett. Az első közös randitok. Várod már, de ugyanakkor egyre jobban izgulsz, hogy hogyan is fog mindez sikerülni? Nem csinálnál egy kis faux pas-t? Vagy éppen ellenkezőleg, nem fog rettenetesen unatkozni? Ne aggódj! Olvassa el, mit ne tegyen az első randevún, és meglátja, hogy a találkozó sikeres lesz!

Mit kell elkerülni egy randevún?

Az első találkozás általában nagyon megerőltető. Minél jobban törődik a másikkal, annál jobban félni fog tőle. Azzal, hogy ideges vagy, olyan hibákat követhet el, amelyek tönkretehetik az éppen kialakuló párkapcsolatot. Mit érdemes tehát kerülni az első randin?

3 jel, hogy készen állsz egy új kapcsolatra

Szeretnél párban élni, de mégsem találsz valakit, aki érdekes lenne, vagy az első randevúnál tovább nem tarthat fenn kapcsolatot? Lehet, hogy egyszerűen még nem áll készen rá.

Alkoss egy remek profilfotót

Nem csak az Elite Date.hu társkereső oldal ragaszkodik ahhoz, hogy a felhasználói profil fotókat is tartalmazzon. Számos társkereső és hirdetési oldalnak ugyanazok a feltételei. És ha nem, akkor legalább lehetővé teszik a felhasználók számára a fotók közzétételét. A fotók a Te névjegykártyád. Tehát figyelj rá!

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.