Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket elkövetünk az internetes randevúzások során?

Még az internetes randevúzás sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Semmi sem ér véget a megfelelő megfelelő kiválasztásával, éppen ellenkezőleg. Hogyan kezdjem el a kapcsolatot? Mit kell mondani és mit nem? Mit írjak, hogy a másikat is lenyűgözze? Mindezt cikkünkből megtudhatja.

Nem „Helló! Hogy vagy?"

Egy egyszerű kifejezés, mint a hello, hello, hello és hasonlók, a legegyszerűbb módja a beszélgetés elindításának, de egyben a legunalmasabb is. Az sem segít, ha csatolja a „Hogy vagy?” kapcsolatot. Mindenki nap mint nap számtalan ilyen üzenetet kap. Ha egy kicsit tovább maradsz a társkereső oldalon, biztosan begyűjtöd belőlük is egy tisztességes sort. Fogadjon valami eredetire, valamire, ami kiemelkedik a „Hello” unalmas áradatából, és semmi másból. Ne féljen igazán kísérletezni. Még egy kissé kínos kezdés is határozottan több figyelmet vonz, mint egy egyszerű üdvözlés. Ráadásul bebizonyíthatod, hogy nem csak a "hello"-t küldöd mindenhova, és várod, hogy valaki felveszi.

"Jó cseh"

A diktálás és a mondatelemzés idegesített-e az iskolában ráadásul most nem a megfelelő pillanat a helyesírás szabadságának hirdetésére. A kisebb hibákat, például a vesszőket a mondatban vagy a duplákat, megbocsátjuk. Ha azonban olyan baklövést követ el, mint a rossz y/i a felsorolt szavakban, azonnal elfelejtheti a választ. Semmi sem kiábrándítóbb, mint a nyelvtan alapvető szabályainak látszólagos tudatlansága. A párja képet alkot az intelligenciájáról, és hidd el, nem lesz hízelgő. Nem kell tökéletesen formálisan írni, senki sem akar elcseszni. De a jó benyomás érdekében ismételje meg a „klasszikus elkapók” kifejezést kivételként, ha Ön vagy holt.

„Küldj egy fényképet! / Mennyi a fizetése?”

Természetesen a randevúzódás kezdetétől biztos akar lenni, ezt megértjük. Ennek ellenére kerülje a túl fürkésző kérdéseket. Soha ne kérj meg egy nőt, hogy küldjön teljes testképet, ne kérdezd meg, mennyi a súlya, és ne kérdezd meg a pontos korát. Még egyszer: ne kérdezd az urakat, mennyit keresnek, van-e sörhasuk, és hajlandóak-e támogatni potenciális barátnőjüket. Az első kérdésnél ne kérdezd meg egyiküket sem, hogy van-e már gyerekük. Ezek a kérdések túl személyesek, tolakodóak és támadják a potenciális személy tökéletlenségeit. Vagy azonnal letiltják, vagy "csak" nem válaszolnak az üzeneteire. Ne feledje, hogy mindennek megvan a maga ideje!

Ne kezdjen kihallgatással

Legyen óvatos a kikérdezéssel, még akkor is, ha kerül minden tiltott kérdést. Minden társkereső oldal "csak" azért van, hogy megkönnyítse az emberek randevúzását. Ezért a természetes társalgás szabályai itt is érvényesek. Játssz több játékot, hogy elkerüld a késztetést, hogy kikérdezd a kiválasztott társadat. A kérdések természetesen jogosak, de ne akarj mindent azonnal tudni. Ezenkívül ne kérdezze már az elején, hogy mikor találkozunk személyesen – az interneten keresztüli kezdeti beszélgetés megtöri a jeget, és ami a legfontosabb, alapvető bizalom alakul ki. Főleg a nők nem rohannak azonnal randevúzni valakivel, akit életükben nem láttak, még fényképen sem, vagy akivel csak pár szót váltottak a hírekben.
< br />


Hasonló cikkek

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Szerezd meg az anyját

Azt mondják, hogy a férfi szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út. De pontosabb lenne azt mondani, hogy az anyján keresztül vezet. Nem csak az anyukáknál, az anya nagy szerepet játszik a férfi életében. Akár tetszik, akár nem, hozzá fog hasonlítani. Miért ne biztosíthatna jó pozíciót már a kapcsolat elejétől? Ráadásul nyugodt leszel, ha anyósod lesz az anyósod!

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

Már elmúltam harminc, és nincs kapcsolatom

A pubertás és a húszas éveid jöttek-mentek, és még nem jártál igazán senkivel. Lehet, hogy volt már próbálkozó kapcsolatod, vagy egyáltalán nem. Már elmúltál harminc, és kezded úgy érezni, hogy valami nagyon fontos hiányzik az életedből. Az rossz, hogy még soha nem volt kapcsolatban? Erre válaszoljunk.

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.