Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket elkövetünk az internetes randevúzások során?

Még az internetes randevúzás sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Semmi sem ér véget a megfelelő megfelelő kiválasztásával, éppen ellenkezőleg. Hogyan kezdjem el a kapcsolatot? Mit kell mondani és mit nem? Mit írjak, hogy a másikat is lenyűgözze? Mindezt cikkünkből megtudhatja.

Nem „Helló! Hogy vagy?"

Egy egyszerű kifejezés, mint a hello, hello, hello és hasonlók, a legegyszerűbb módja a beszélgetés elindításának, de egyben a legunalmasabb is. Az sem segít, ha csatolja a „Hogy vagy?” kapcsolatot. Mindenki nap mint nap számtalan ilyen üzenetet kap. Ha egy kicsit tovább maradsz a társkereső oldalon, biztosan begyűjtöd belőlük is egy tisztességes sort. Fogadjon valami eredetire, valamire, ami kiemelkedik a „Hello” unalmas áradatából, és semmi másból. Ne féljen igazán kísérletezni. Még egy kissé kínos kezdés is határozottan több figyelmet vonz, mint egy egyszerű üdvözlés. Ráadásul bebizonyíthatod, hogy nem csak a "hello"-t küldöd mindenhova, és várod, hogy valaki felveszi.

"Jó cseh"

A diktálás és a mondatelemzés idegesített-e az iskolában ráadásul most nem a megfelelő pillanat a helyesírás szabadságának hirdetésére. A kisebb hibákat, például a vesszőket a mondatban vagy a duplákat, megbocsátjuk. Ha azonban olyan baklövést követ el, mint a rossz y/i a felsorolt szavakban, azonnal elfelejtheti a választ. Semmi sem kiábrándítóbb, mint a nyelvtan alapvető szabályainak látszólagos tudatlansága. A párja képet alkot az intelligenciájáról, és hidd el, nem lesz hízelgő. Nem kell tökéletesen formálisan írni, senki sem akar elcseszni. De a jó benyomás érdekében ismételje meg a „klasszikus elkapók” kifejezést kivételként, ha Ön vagy holt.

„Küldj egy fényképet! / Mennyi a fizetése?”

Természetesen a randevúzódás kezdetétől biztos akar lenni, ezt megértjük. Ennek ellenére kerülje a túl fürkésző kérdéseket. Soha ne kérj meg egy nőt, hogy küldjön teljes testképet, ne kérdezd meg, mennyi a súlya, és ne kérdezd meg a pontos korát. Még egyszer: ne kérdezd az urakat, mennyit keresnek, van-e sörhasuk, és hajlandóak-e támogatni potenciális barátnőjüket. Az első kérdésnél ne kérdezd meg egyiküket sem, hogy van-e már gyerekük. Ezek a kérdések túl személyesek, tolakodóak és támadják a potenciális személy tökéletlenségeit. Vagy azonnal letiltják, vagy "csak" nem válaszolnak az üzeneteire. Ne feledje, hogy mindennek megvan a maga ideje!

Ne kezdjen kihallgatással

Legyen óvatos a kikérdezéssel, még akkor is, ha kerül minden tiltott kérdést. Minden társkereső oldal "csak" azért van, hogy megkönnyítse az emberek randevúzását. Ezért a természetes társalgás szabályai itt is érvényesek. Játssz több játékot, hogy elkerüld a késztetést, hogy kikérdezd a kiválasztott társadat. A kérdések természetesen jogosak, de ne akarj mindent azonnal tudni. Ezenkívül ne kérdezze már az elején, hogy mikor találkozunk személyesen – az interneten keresztüli kezdeti beszélgetés megtöri a jeget, és ami a legfontosabb, alapvető bizalom alakul ki. Főleg a nők nem rohannak azonnal randevúzni valakivel, akit életükben nem láttak, még fényképen sem, vagy akivel csak pár szót váltottak a hírekben.
< br />


Hasonló cikkek

Hogyan lehet a legjobban ellenállni a női elutasításnak?

Sok férfi egy nő elutasítását hasonütéshez hasonlítja. Így nem meglepő, hogy el akarják kerülni ezt a helyzetet. Sajnos az elutasítás nagyon gyakori része életünknek. Ha megérti, miért történik ez, jobban reagálhat, és gyakran még a maga javára is fordíthatja a dolgokat. Tehát hogyan lehet ellenállni az elutasításnak?

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Használj testbeszédet a kapcsolatteremtéshez

A beszéd 80%-át a nem verbális kommunikáció teszi ki. Használja a test titkos nyelvét, és garantálja, hogy mindig felveszi a kapcsolatot választott partnerével.

Nyűgözz le az első randin

Szeretnéd elbűvölni párodat az első randin? Szeretné, hogy az élet győztesének tartsák az első találkozástól kezdve? A mai rohanó világban, ahol senki sem foglalkozik sokáig semmivel, nagyszerű első benyomást kell hagyni. Ha sikerül, kiváló kiindulási pozícióba kerülsz. Ha nem, akkor valószínűleg nem látjátok többé egymást. Szóval, hogyan nyűgözd le partneredet?

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Kipattant egy szikra! Szüksége van rá, hogy működjön a kapcsolat?

Mindenki érezte legalább egyszer ezt a híres "szikraugrást" randevúzásakor. De egyáltalán kell egy ilyen szikra? Meg kell tapasztalnod, mert különben nem megy a kapcsolatod, vagy olyan, mint a bor? Nagyszerű az első randin, hogy elveszítse a félénkségét és a beszédet, de nem feltétlenül szükséges? Nézzük meg közelebbről ezt a témát.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.