Hogyan lehet megközelíteni valakit egy társkereső oldalon?

Melyek a leggyakoribb hibák, amelyeket elkövetünk az internetes randevúzások során?

Még az internetes randevúzás sem olyan egyszerű, mint amilyennek első pillantásra tűnik. Semmi sem ér véget a megfelelő megfelelő kiválasztásával, éppen ellenkezőleg. Hogyan kezdjem el a kapcsolatot? Mit kell mondani és mit nem? Mit írjak, hogy a másikat is lenyűgözze? Mindezt cikkünkből megtudhatja.

Nem „Helló! Hogy vagy?"

Egy egyszerű kifejezés, mint a hello, hello, hello és hasonlók, a legegyszerűbb módja a beszélgetés elindításának, de egyben a legunalmasabb is. Az sem segít, ha csatolja a „Hogy vagy?” kapcsolatot. Mindenki nap mint nap számtalan ilyen üzenetet kap. Ha egy kicsit tovább maradsz a társkereső oldalon, biztosan begyűjtöd belőlük is egy tisztességes sort. Fogadjon valami eredetire, valamire, ami kiemelkedik a „Hello” unalmas áradatából, és semmi másból. Ne féljen igazán kísérletezni. Még egy kissé kínos kezdés is határozottan több figyelmet vonz, mint egy egyszerű üdvözlés. Ráadásul bebizonyíthatod, hogy nem csak a "hello"-t küldöd mindenhova, és várod, hogy valaki felveszi.

"Jó cseh"

A diktálás és a mondatelemzés idegesített-e az iskolában ráadásul most nem a megfelelő pillanat a helyesírás szabadságának hirdetésére. A kisebb hibákat, például a vesszőket a mondatban vagy a duplákat, megbocsátjuk. Ha azonban olyan baklövést követ el, mint a rossz y/i a felsorolt szavakban, azonnal elfelejtheti a választ. Semmi sem kiábrándítóbb, mint a nyelvtan alapvető szabályainak látszólagos tudatlansága. A párja képet alkot az intelligenciájáról, és hidd el, nem lesz hízelgő. Nem kell tökéletesen formálisan írni, senki sem akar elcseszni. De a jó benyomás érdekében ismételje meg a „klasszikus elkapók” kifejezést kivételként, ha Ön vagy holt.

„Küldj egy fényképet! / Mennyi a fizetése?”

Természetesen a randevúzódás kezdetétől biztos akar lenni, ezt megértjük. Ennek ellenére kerülje a túl fürkésző kérdéseket. Soha ne kérj meg egy nőt, hogy küldjön teljes testképet, ne kérdezd meg, mennyi a súlya, és ne kérdezd meg a pontos korát. Még egyszer: ne kérdezd az urakat, mennyit keresnek, van-e sörhasuk, és hajlandóak-e támogatni potenciális barátnőjüket. Az első kérdésnél ne kérdezd meg egyiküket sem, hogy van-e már gyerekük. Ezek a kérdések túl személyesek, tolakodóak és támadják a potenciális személy tökéletlenségeit. Vagy azonnal letiltják, vagy "csak" nem válaszolnak az üzeneteire. Ne feledje, hogy mindennek megvan a maga ideje!

Ne kezdjen kihallgatással

Legyen óvatos a kikérdezéssel, még akkor is, ha kerül minden tiltott kérdést. Minden társkereső oldal "csak" azért van, hogy megkönnyítse az emberek randevúzását. Ezért a természetes társalgás szabályai itt is érvényesek. Játssz több játékot, hogy elkerüld a késztetést, hogy kikérdezd a kiválasztott társadat. A kérdések természetesen jogosak, de ne akarj mindent azonnal tudni. Ezenkívül ne kérdezze már az elején, hogy mikor találkozunk személyesen – az interneten keresztüli kezdeti beszélgetés megtöri a jeget, és ami a legfontosabb, alapvető bizalom alakul ki. Főleg a nők nem rohannak azonnal randevúzni valakivel, akit életükben nem láttak, még fényképen sem, vagy akivel csak pár szót váltottak a hírekben.
< br />


Hasonló cikkek

Honnan tudod, hogy a párod nem akar elköteleződni?

Úgy érzed, hogy a hetedik mennyországban vagy? Úgy érzed, végre találkoztál a herceggel fehér lovon? Mégis felemészt a gondolat, hogy nem minden úgy van, ahogy lennie kellene? Félsz attól, hogy néhány hét vagy hónap múlva nem fogod megtudni, hogy kedvesed veled ellentétben egyáltalán nem akar elköteleződni? Hogyan lehet ezt felismerni egy kapcsolat elején? Olvassa el és megtudja.

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

5 fajta flört

Azt hiszed, hogy a flört mindig ugyanarról szól? Látsz valakit, mond pár vicces sort, játszik a hajaddal vagy megmutatod a bicepszedet, és ennyi? Hiba! Ötféle flört létezik, és mindegyik kicsit másképp néz ki. Nézze meg, milyen típusú flörtre gondolunk.

Miért vagy még mindig egyedülálló?

Eleged van abból, hogy állandóan szingli legyél? Szeretne társat találni, de gondjai vannak? Tudja meg, miért.

Kipattant egy szikra! Szüksége van rá, hogy működjön a kapcsolat?

Mindenki érezte legalább egyszer ezt a híres "szikraugrást" randevúzásakor. De egyáltalán kell egy ilyen szikra? Meg kell tapasztalnod, mert különben nem megy a kapcsolatod, vagy olyan, mint a bor? Nagyszerű az első randin, hogy elveszítse a félénkségét és a beszédet, de nem feltétlenül szükséges? Nézzük meg közelebbről ezt a témát.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.