Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, hogy mit imádnak a nők a férfiakban.

Egy ragyogó mosoly

Egy őszinte mosoly fehér fogakkal teljesen lefegyverzi a nőket. Emiatt gondosan kell ápolnia fogait. Mindig friss lehelettel jöjjön a randevúzásra. Ráadásul, ha végig mosolyogsz a találkozó alatt, a nők értékelni fogják, és a nyakadba esnek.

Erős segg

Nemcsak a férfiak a nőkön, hanem a nők sem a férfiakon. mint a háttér. A határozott segg nagy benyomást tesz a hölgyekre. A hátteret speciális gyakorlatokkal lehet erősíteni, amelyek erre fókuszálnak. Ne felejtsen el olyan farmert vásárolni, amely jól áll Önnek. A nők verekedni fognak érted.

Szaglás

Azt hiszed, nem számít, hogyan szagolsz? Hiba. A nők sokat szenvednek ettől. Ezért fontos, hogy minden nap kellemes illatot érezzen. Permetezzen be egy minőségi illattal, amelybe sok nő beleszeret.

Elegáns ruházat

A nők szeretik a férfiakat, ha tudják, hogyan kell öltözni. Pontot adnak annak, aki nem klasszikus ruhában jön randevúzni, hanem legalább inget vesz. A nők különösen szeretik az elegánsan öltözött férfiakat. Ha öltönyt veszel fel az első randin, nem rontasz el semmit. Minden férfinak megfelel.

Ápolás

A nők szeretnek ápolni magukat. Tíz percig állnak a tükör előtt, csak hogy megkedveld őket. Ha nem kócos hajjal, koszos és húzott ruhában jössz a randira, azt biztosan értékelni fogják. Nem kérik, hogy túlzásokba ess a tükör előtt, mint ők. De azt szeretnék, ha legalább egy kicsit tisztességesen néznél ki. Egy ápolt srác megér még egy randevút!

Erős kezek

A hölgyek erősemberekhez repülnek. Ha hatalom van a kezedben, gólt fogsz velük szerezni. A karjaid első pillantásra nem tűnnek izmosnak, de valódi erővel kell rendelkezned. A nők szeretik, ha egy férfi megvédheti őket, és szó szerint a kezén hordhatja.


Hasonló cikkek

Első randevú - zn: semmi esetlenség!

Hamarosan közeleg az első randevú, és felidézed az összes kínos pillanatot, amit valaha átéltél. Már van elképzelése az ideális randevúról, de az a gondolat folyton ott motoszkál, hogy a végén vörösbor ömlik a tetejére, vagy nem hízelgő esés a padlón. Félsz az első randevútól? Szeretnéd elkerülni a kínos helyzeteket, de nem tudod, hogyan? Készítettünk néhány tippet számodra, hogy a lehető legnagyobb mértékben kiküszöböld a zavarba ejtés kockázatát.

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Melyik férfi ne randevúzna pusztán logikus okokból?

Cikkeink alapján már eleget tud a féltékeny emberekről, a fösvényekről és az anyukákról. Azt is ismeri, hogy milyen buktatók járnak egy túl öreg férfival, vagy fordítva, egy nyuszival való randevúzással kapcsolatban. De vannak ideálisnak tűnőek is, amelyeket pusztán logikai okokból kerülni kell. Milyen férfiak ezek?

Hol van lehetőségetek az ismerkedésre

A nyári szünet nemrég ért véget. Kezdődik az ősz. Bebizonyosodott, hogy amint egyre több időt töltünk otthon, hiányzik nekünk valaki, akivel szabadidőnket szeretnénk tölteni. Hirtelen magányosnak érzed magad? Szeretnéd végre megtalálni életed szerelmét? Adunk pár tippet azokról a helyekről, ahol nagyon könnyen megtalálhatod őt.

Randi egy közös nyaralásra

Szeretnél egy jót pihenni idén? Szeretnél nyaralni, de nincs kivel? Találkozz valakivel, aki ugyanazt szeretné. Az interneten számos társkereső oldal található, amelyek segítenek utazási partner megtalálásában. Tanácsot adunk a kereséshez.

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.