Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, hogy mit imádnak a nők a férfiakban.

Egy ragyogó mosoly

Egy őszinte mosoly fehér fogakkal teljesen lefegyverzi a nőket. Emiatt gondosan kell ápolnia fogait. Mindig friss lehelettel jöjjön a randevúzásra. Ráadásul, ha végig mosolyogsz a találkozó alatt, a nők értékelni fogják, és a nyakadba esnek.

Erős segg

Nemcsak a férfiak a nőkön, hanem a nők sem a férfiakon. mint a háttér. A határozott segg nagy benyomást tesz a hölgyekre. A hátteret speciális gyakorlatokkal lehet erősíteni, amelyek erre fókuszálnak. Ne felejtsen el olyan farmert vásárolni, amely jól áll Önnek. A nők verekedni fognak érted.

Szaglás

Azt hiszed, nem számít, hogyan szagolsz? Hiba. A nők sokat szenvednek ettől. Ezért fontos, hogy minden nap kellemes illatot érezzen. Permetezzen be egy minőségi illattal, amelybe sok nő beleszeret.

Elegáns ruházat

A nők szeretik a férfiakat, ha tudják, hogyan kell öltözni. Pontot adnak annak, aki nem klasszikus ruhában jön randevúzni, hanem legalább inget vesz. A nők különösen szeretik az elegánsan öltözött férfiakat. Ha öltönyt veszel fel az első randin, nem rontasz el semmit. Minden férfinak megfelel.

Ápolás

A nők szeretnek ápolni magukat. Tíz percig állnak a tükör előtt, csak hogy megkedveld őket. Ha nem kócos hajjal, koszos és húzott ruhában jössz a randira, azt biztosan értékelni fogják. Nem kérik, hogy túlzásokba ess a tükör előtt, mint ők. De azt szeretnék, ha legalább egy kicsit tisztességesen néznél ki. Egy ápolt srác megér még egy randevút!

Erős kezek

A hölgyek erősemberekhez repülnek. Ha hatalom van a kezedben, gólt fogsz velük szerezni. A karjaid első pillantásra nem tűnnek izmosnak, de valódi erővel kell rendelkezned. A nők szeretik, ha egy férfi megvédheti őket, és szó szerint a kezén hordhatja.


Hasonló cikkek

Tényleg komoly kapcsolatot akar?

A randevúzások során biztosan sok emberrel találkoztál, akik csak élvezni akarják az életet. Sajnos sokszor sokkal érdekesebbek, mint az állandó kapcsolatot keresők. Annyiszor megadtad már magad, hogy azon tűnődsz, van-e valaki, aki komoly kapcsolatra vágyik. így van? Ezután olvassa el, hogyan tudhatja meg kezdettől fogva, hogy a partnere milyen kapcsolatban áll!

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell megbocsátani?

A 7 legjobb tipp online randevúzó nőknek

Volt még egy sikertelen randevúja? Vagy már régóta egyedül vagy? Ha valamelyik pénteken már randevúznál társkereső oldalakon, de nem találsz párt, ezek a tippek minden bizonnyal a segítségedre lesznek.

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Legújabb cikkek

20% kedvezmény bármelyik tagsághoz

20% kedvezményt kínálunk minden megvásárolt prémium tagsághoz. Ez az ajánlat időben korlátozott, ami 2023. május 30-án éjfélkor lejár. Használja ki ezt a különleges ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.