Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, hogy mit imádnak a nők a férfiakban.

Egy ragyogó mosoly

Egy őszinte mosoly fehér fogakkal teljesen lefegyverzi a nőket. Emiatt gondosan kell ápolnia fogait. Mindig friss lehelettel jöjjön a randevúzásra. Ráadásul, ha végig mosolyogsz a találkozó alatt, a nők értékelni fogják, és a nyakadba esnek.

Erős segg

Nemcsak a férfiak a nőkön, hanem a nők sem a férfiakon. mint a háttér. A határozott segg nagy benyomást tesz a hölgyekre. A hátteret speciális gyakorlatokkal lehet erősíteni, amelyek erre fókuszálnak. Ne felejtsen el olyan farmert vásárolni, amely jól áll Önnek. A nők verekedni fognak érted.

Szaglás

Azt hiszed, nem számít, hogyan szagolsz? Hiba. A nők sokat szenvednek ettől. Ezért fontos, hogy minden nap kellemes illatot érezzen. Permetezzen be egy minőségi illattal, amelybe sok nő beleszeret.

Elegáns ruházat

A nők szeretik a férfiakat, ha tudják, hogyan kell öltözni. Pontot adnak annak, aki nem klasszikus ruhában jön randevúzni, hanem legalább inget vesz. A nők különösen szeretik az elegánsan öltözött férfiakat. Ha öltönyt veszel fel az első randin, nem rontasz el semmit. Minden férfinak megfelel.

Ápolás

A nők szeretnek ápolni magukat. Tíz percig állnak a tükör előtt, csak hogy megkedveld őket. Ha nem kócos hajjal, koszos és húzott ruhában jössz a randira, azt biztosan értékelni fogják. Nem kérik, hogy túlzásokba ess a tükör előtt, mint ők. De azt szeretnék, ha legalább egy kicsit tisztességesen néznél ki. Egy ápolt srác megér még egy randevút!

Erős kezek

A hölgyek erősemberekhez repülnek. Ha hatalom van a kezedben, gólt fogsz velük szerezni. A karjaid első pillantásra nem tűnnek izmosnak, de valódi erővel kell rendelkezned. A nők szeretik, ha egy férfi megvédheti őket, és szó szerint a kezén hordhatja.


Hasonló cikkek

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

A randevúzás jobb vagy rosszabb, mint a hagyományos randevúzás?

A párok csaknem fele online találkozik. Számodra is előnyös az online társkereső?

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.

Mit irigyelnek a házas férfiak az egyedülállókra?

Ha valakivel kapcsolatot tartasz, az mindenképpen nagyszerű. Vannak azonban dolgok, amelyekre a házas férfiak nosztalgiával és irigységgel fognak emlékezni az egyedülálló férfiakra. Mik azok?

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.