Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, hogy mit imádnak a nők a férfiakban.

Egy ragyogó mosoly

Egy őszinte mosoly fehér fogakkal teljesen lefegyverzi a nőket. Emiatt gondosan kell ápolnia fogait. Mindig friss lehelettel jöjjön a randevúzásra. Ráadásul, ha végig mosolyogsz a találkozó alatt, a nők értékelni fogják, és a nyakadba esnek.

Erős segg

Nemcsak a férfiak a nőkön, hanem a nők sem a férfiakon. mint a háttér. A határozott segg nagy benyomást tesz a hölgyekre. A hátteret speciális gyakorlatokkal lehet erősíteni, amelyek erre fókuszálnak. Ne felejtsen el olyan farmert vásárolni, amely jól áll Önnek. A nők verekedni fognak érted.

Szaglás

Azt hiszed, nem számít, hogyan szagolsz? Hiba. A nők sokat szenvednek ettől. Ezért fontos, hogy minden nap kellemes illatot érezzen. Permetezzen be egy minőségi illattal, amelybe sok nő beleszeret.

Elegáns ruházat

A nők szeretik a férfiakat, ha tudják, hogyan kell öltözni. Pontot adnak annak, aki nem klasszikus ruhában jön randevúzni, hanem legalább inget vesz. A nők különösen szeretik az elegánsan öltözött férfiakat. Ha öltönyt veszel fel az első randin, nem rontasz el semmit. Minden férfinak megfelel.

Ápolás

A nők szeretnek ápolni magukat. Tíz percig állnak a tükör előtt, csak hogy megkedveld őket. Ha nem kócos hajjal, koszos és húzott ruhában jössz a randira, azt biztosan értékelni fogják. Nem kérik, hogy túlzásokba ess a tükör előtt, mint ők. De azt szeretnék, ha legalább egy kicsit tisztességesen néznél ki. Egy ápolt srác megér még egy randevút!

Erős kezek

A hölgyek erősemberekhez repülnek. Ha hatalom van a kezedben, gólt fogsz velük szerezni. A karjaid első pillantásra nem tűnnek izmosnak, de valódi erővel kell rendelkezned. A nők szeretik, ha egy férfi megvédheti őket, és szó szerint a kezén hordhatja.


Hasonló cikkek

Hova vigyünk egy nőt randevúzni?

Ha a nő elfogadta a randevúzást, akkor Ön szerezheti meg az első plusz pontot. Például egy újabb bónuszpontot szerezhet, ha meghívja őt egy randevúra, amely lenyűgözi őt. Ha eredeti akar lenni, felejtse el a mozit és a vacsorát, és merítsen ihletet tippjeinkből.

A tökéletes nő a férfiak szerint

Szeretnéd megismerni egymást, de valahogy mégsem sikerül. Kezdi azt hinni, hogy nem vagy elég vonzó? Vagy csak azt szeretné tudni, hogy a férfiak mire repülnek? Több tucat férfit kérdeztünk meg, és közöljük az eredményeket.

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Mit nem tudsz egy kapcsolat elején?

Úgy érzed, hogy végre találkoztál valakivel, akivel kijössz, és akivel valószínűleg életed hátralévő részét le fogod tölteni? De néhány hónap vagy év múlva rá fog jönni, hogy ismét "rossz oldalra lépett", és kapcsolata ismét szakítással végződik. Mit nem ismersz fel a párodban, amikor szerelmes vagy? Olvass, és ezúttal készülj a következő kapcsolatra!

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?