Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, hogy mit imádnak a nők a férfiakban.

Egy ragyogó mosoly

Egy őszinte mosoly fehér fogakkal teljesen lefegyverzi a nőket. Emiatt gondosan kell ápolnia fogait. Mindig friss lehelettel jöjjön a randevúzásra. Ráadásul, ha végig mosolyogsz a találkozó alatt, a nők értékelni fogják, és a nyakadba esnek.

Erős segg

Nemcsak a férfiak a nőkön, hanem a nők sem a férfiakon. mint a háttér. A határozott segg nagy benyomást tesz a hölgyekre. A hátteret speciális gyakorlatokkal lehet erősíteni, amelyek erre fókuszálnak. Ne felejtsen el olyan farmert vásárolni, amely jól áll Önnek. A nők verekedni fognak érted.

Szaglás

Azt hiszed, nem számít, hogyan szagolsz? Hiba. A nők sokat szenvednek ettől. Ezért fontos, hogy minden nap kellemes illatot érezzen. Permetezzen be egy minőségi illattal, amelybe sok nő beleszeret.

Elegáns ruházat

A nők szeretik a férfiakat, ha tudják, hogyan kell öltözni. Pontot adnak annak, aki nem klasszikus ruhában jön randevúzni, hanem legalább inget vesz. A nők különösen szeretik az elegánsan öltözött férfiakat. Ha öltönyt veszel fel az első randin, nem rontasz el semmit. Minden férfinak megfelel.

Ápolás

A nők szeretnek ápolni magukat. Tíz percig állnak a tükör előtt, csak hogy megkedveld őket. Ha nem kócos hajjal, koszos és húzott ruhában jössz a randira, azt biztosan értékelni fogják. Nem kérik, hogy túlzásokba ess a tükör előtt, mint ők. De azt szeretnék, ha legalább egy kicsit tisztességesen néznél ki. Egy ápolt srác megér még egy randevút!

Erős kezek

A hölgyek erősemberekhez repülnek. Ha hatalom van a kezedben, gólt fogsz velük szerezni. A karjaid első pillantásra nem tűnnek izmosnak, de valódi erővel kell rendelkezned. A nők szeretik, ha egy férfi megvédheti őket, és szó szerint a kezén hordhatja.


Hasonló cikkek

Akivel soha ne kezdjünk

A munkahelyi kollégák még mindig a tiltott szerelem szinonimája. De a főnökei még inkább azok. Szóval van valaki manapság, akivel szívesebben nem kezdenél semmit, pedig néha a kivételek erősítik a szabályt? Igen! Ki az? Ezt cikkünkben találja.

Találkozz online

Nem szabad alábecsülni az ismerkedést (személyesen, de az interneten is). Attól függően, hogy melyik partnert választod, alakul a jövőd is. A személyes ismeretséget egyelőre hagyjuk. Tanácsot adunk az interneten való találkozáshoz.

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

10 lépés, hogy végre szeressem

Az egyik örök kérdés: „Hogyan találjuk meg a szerelmet?” mindenkinek más a válasza. Vannak, akiknek konkrét imázsuk van a fejükben, mások inkább koncepciónak gondolják a barátot/barátnőt. Valaki pedig bármiféle társat szeretne szerezni, és csak később aggódik a kapcsolat részleteiért. Így valószínűleg szinte lehetetlen feladatként ismert. De ha követi az alábbi utasításokat, rá fog jönni, hogy ez valójában nem is olyan nehéz.

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Ismerkedni szeretnék! Mit tegyek?

Lényegében azt mondod, hogy elégedett ember. Olyan munkád van, amelyet szeretsz, elég jóképű vagy, szép vagy, szép otthonod van, és anyagilag bevagy biztosítva? De mégis a boldogságodhoz és a teljes megelégedésed érdekében valami vagy valaki hiányzik. Ez a valaki egy élettárs, akit nem tudsz megtalálni? Meg akarod változtatni az szingli státuszodat a foglalt vagy szerelmes állapotra? Akkor ne félj neki indulni az ismerkedésnek! A többiek neki indultak, indulj neki te is!

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.