ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel egyre több az az eset, amikor a szerelemre vágyó emberek beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy figyelmeztjük a felhasználókat erre az útra.

Jelentés a társkereső oldalakon elkövetett csalókról

A TV Prima NEWS-szal együttműködésben készítettünk egy jelentést a társkereső oldalakon elkövetett leggyakoribb csalásokról.


Nézze meg. ki: https ://cnn.iprima.cz/podvodnici-na-seznamkach-lakaji-z-duverivcu-penize-jake-jsou-nejcastejsi-lizi-20508

< a class="cboxElement" title="Elite Date a TV Prima.jpg" href="https://cnn.iprima.cz/podvodnici-na-seznamkach-lakaji-z-duverivcu-penize-jake-jsou-nejcastejsi- lzi-20508">< img title="Elit dátum a TV-n Prima.jpg" src="/sites/ELITEDATE.cz/repository/Image/galerie/images/elite-date-na-tv-prima.jpg" alt= "Elite Date a TV Prima .jpg" />


Hogyan lehet felismerni a csalót?

Ha egy társkereső oldalon megkeres valaki, aki "tört cseh"-t használ a kommunikációban tinu", aki külföldről érkezik, aki igyekszik gyorsan átvinni a kommunikációt privát e-mailre vagy más kommunikációs csatornára, aki bármiért pénzt kér tőled (a csomag átvételéért, a gyerekek meggyógyításáért, vízumért vagy repülőjegyért). ..), legyen nagyon körültekintő. Ha valaki pénzt akar tőled, az nem szerelem, hanem mindig átverés!

Kinek adják ki magukat a csalók leggyakrabban?

Különösen vigyázzon a keleti szépségekkel – oroszokkal, Ukrán nők vagy katonatisztek és orvosok Amerikából vagy Afganisztánból. A fent említettek a legelterjedtebb csalótípusok közé tartoznak, akik több százezres összegeket tudnak elcsábítani a megbízható emberektől!

Az ELITE Date-en minden nap ellenőrizzük a profilokat

Ezzel találkozhatsz probléma leggyakrabban ingyenes társkereső oldalakon, külföldi társkereső oldalakon vagy közösségi oldalakon, ahol senki sem ellenőrzi a felhasználói profilokat. Az ELITE Date alkalmával naponta ellenőrizzük az összes újonnan létrehozott profilt. A gyanús profilokat azonnal eltávolítjuk az adatbázisból.

A felhasználóknak lehetőségük van jelenteni minden gyanús profilt az ELITE Date-en. Ez még inkább növeli a társkereső oldal biztonságát. Az ilyen profilokat az adminisztrátorok azonnal letiltják. A csalóknak tehát esélyük sincs az ELITE dátumra.

Az a dátum, amikor a felhasználói adatbázist rendszeresen karbantartják. Találkozz az ELITE randevún!

A randevúzási csalásokról is olvashatsz a cikkben: Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra


Hasonló cikkek

Egy ilyen első randevú után ne menj el még egyre

Az első, tapogatózó dátum gyakran kritikus. Értékelitek egymást, és megtudjátok, hogy partnerként legalább valamennyire kompatibilisek vagytok-e. A legtöbben sokat foglalkozunk magunkkal, azzal a céllal, hogy a lehető legjobb benyomást keltsük. Ezúttal nagyon erősen összpontosítson arra, hogy melyik témák izgatják legjobban partnerét. A következőnél jobb, ha nem megy el a következő találkozóra.

Szemek a sírásért. Mit tegyünk, hogy ezúttal működjön a kapcsolat.

Ismét fájó szív és kétségbeesés érzése, hogy talán soha nem találkozom sorstársammal. Elveszíti a hitet, hogy mindenki egyforma, és jobb egyedül lenni. Újra és újra ugyanaz a dal, viták, félreértések, manipuláció, hűtlenség... mi lesz ezután?

Készen állsz egy hosszú távú kapcsolatra?

Hosszú távú kapcsolaton gondolkodik, de nem tudja, készen áll-e rá? Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg.

Mit imádnak a nők a férfiakban?

Minden nő más. Abban azonban mindannyian egyetértenek, hogy mit szeretnek a férfiakban. Tehát meg kell találnia, mi az, hogy kiemelje a preferenciát. Tanácsot adunk, mit imádnak a nők a férfiakban.

5 ok, amiért néha jobb, ha nem szeretsz senkibe

Bár a szerelem szép, bizonyos esetekben negatívumok egész sorát is magával hozza. Ezek könnyen kizökkenthetnek a szokásos életedből. Olvassa el, miért jobb néha szinglinek maradni!

Egyedülálló anyákkal randevúzni

Vége a kapcsolatnak a gyermeke apjával? Mindenért egyedül maradtál a babáddal/gyermekeddel? Félsz, hogy nem fogod tudni kezelni, és egyedülálló anyaként már senki sem akar majd? Ne ess kétségbe! Tanácsot adunk, hogyan lehet sikeresen megismerni egymást anyaként és gyermekként.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.