ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel egyre több az az eset, amikor a szerelemre vágyó emberek beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy figyelmeztjük a felhasználókat erre az útra.

Jelentés a társkereső oldalakon elkövetett csalókról

A TV Prima NEWS-szal együttműködésben készítettünk egy jelentést a társkereső oldalakon elkövetett leggyakoribb csalásokról.


Nézze meg. ki: https ://cnn.iprima.cz/podvodnici-na-seznamkach-lakaji-z-duverivcu-penize-jake-jsou-nejcastejsi-lizi-20508

< a class="cboxElement" title="Elite Date a TV Prima.jpg" href="https://cnn.iprima.cz/podvodnici-na-seznamkach-lakaji-z-duverivcu-penize-jake-jsou-nejcastejsi- lzi-20508">< img title="Elit dátum a TV-n Prima.jpg" src="/sites/ELITEDATE.cz/repository/Image/galerie/images/elite-date-na-tv-prima.jpg" alt= "Elite Date a TV Prima .jpg" />


Hogyan lehet felismerni a csalót?

Ha egy társkereső oldalon megkeres valaki, aki "tört cseh"-t használ a kommunikációban tinu", aki külföldről érkezik, aki igyekszik gyorsan átvinni a kommunikációt privát e-mailre vagy más kommunikációs csatornára, aki bármiért pénzt kér tőled (a csomag átvételéért, a gyerekek meggyógyításáért, vízumért vagy repülőjegyért). ..), legyen nagyon körültekintő. Ha valaki pénzt akar tőled, az nem szerelem, hanem mindig átverés!

Kinek adják ki magukat a csalók leggyakrabban?

Különösen vigyázzon a keleti szépségekkel – oroszokkal, Ukrán nők vagy katonatisztek és orvosok Amerikából vagy Afganisztánból. A fent említettek a legelterjedtebb csalótípusok közé tartoznak, akik több százezres összegeket tudnak elcsábítani a megbízható emberektől!

Az ELITE Date-en minden nap ellenőrizzük a profilokat

Ezzel találkozhatsz probléma leggyakrabban ingyenes társkereső oldalakon, külföldi társkereső oldalakon vagy közösségi oldalakon, ahol senki sem ellenőrzi a felhasználói profilokat. Az ELITE Date alkalmával naponta ellenőrizzük az összes újonnan létrehozott profilt. A gyanús profilokat azonnal eltávolítjuk az adatbázisból.

A felhasználóknak lehetőségük van jelenteni minden gyanús profilt az ELITE Date-en. Ez még inkább növeli a társkereső oldal biztonságát. Az ilyen profilokat az adminisztrátorok azonnal letiltják. A csalóknak tehát esélyük sincs az ELITE dátumra.

Az a dátum, amikor a felhasználói adatbázist rendszeresen karbantartják. Találkozz az ELITE randevún!

A randevúzási csalásokról is olvashatsz a cikkben: Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra


Hasonló cikkek

Mi az, ami megbízhatóan kikapcsolja a partnert az első randin?

Első randevúra mész, és félsz, hogy elrontod? Félsz attól, hogy rosszul leszel felöltözve, hogy rosszat mondasz, és emiatt nem mutatkozik meg a szerelmed? Nincs félelem. Olvasson tovább öt olyan dologról, amely 100%-osan kikapcsolja a potenciális megfelelőt. Kerüld el őket, és nyersz!

Honnan tudod, hogy a párod nem az?

Egy kapcsolat kezdete általában mindig jól megy. Szerelmesek vagytok egymásba, és úgy tűnik, ez egy életre szóló szerelem. De gyakran nehéz kideríteni, milyen is valójában a partner. Kinyitjuk a szemed. Megmutatjuk, hogy egyes férfiak távol állnak álompartnerüktől.

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Hozd be a múltad lezárását

Egy társkereső oldal minden második profiljában találhat egy kérdést a múltjával kapcsolatban, szinte mindenki felteszi, akivel randevúzni mész. Ha valaki azt kérdezi tőled: "Zárt múltad van?", természetesen mindannyian automatikusan igent mondunk. De mi van, ha nem? A régi sérelmekbe való ragaszkodás, vagy az, hogy nem tudja elengedni a volt partner okozta fájdalmat, megakadályozza a továbblépést. Hogyan lehet valóban lezárni a múltat? Bővebben a cikkben.

Egy férfi első randevút tervez

A férfiak hódítók voltak, vannak és kell is lenniük a jövőben. Még ha úgymond a nő kötötte meg az ismeretséget, hadd hívjon ki a férfi. Ettől a férfiak sokkal jobban érzik magukat.

Tervezz meg egy hibátlan első randevút

Hosszú keresés után sikerült megtalálnia a megfelelőt? Több hete-hónapok óta csak levélből és telefonálásból ismeritek egymást? Szeretnétek élőben látni egymást? Félsz az első közös randitól, mert nem tudod hova és hogyan hívj meg egy nőt? Tekintse meg tippjeinket, amelyek segítenek megtervezni első randevúját.

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.