ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel egyre több az az eset, amikor a szerelemre vágyó emberek beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy figyelmeztjük a felhasználókat erre az útra.

Jelentés a társkereső oldalakon elkövetett csalókról

A TV Prima NEWS-szal együttműködésben készítettünk egy jelentést a társkereső oldalakon elkövetett leggyakoribb csalásokról.


Nézze meg. ki: https ://cnn.iprima.cz/podvodnici-na-seznamkach-lakaji-z-duverivcu-penize-jake-jsou-nejcastejsi-lizi-20508

< a class="cboxElement" title="Elite Date a TV Prima.jpg" href="https://cnn.iprima.cz/podvodnici-na-seznamkach-lakaji-z-duverivcu-penize-jake-jsou-nejcastejsi- lzi-20508">< img title="Elit dátum a TV-n Prima.jpg" src="/sites/ELITEDATE.cz/repository/Image/galerie/images/elite-date-na-tv-prima.jpg" alt= "Elite Date a TV Prima .jpg" />


Hogyan lehet felismerni a csalót?

Ha egy társkereső oldalon megkeres valaki, aki "tört cseh"-t használ a kommunikációban tinu", aki külföldről érkezik, aki igyekszik gyorsan átvinni a kommunikációt privát e-mailre vagy más kommunikációs csatornára, aki bármiért pénzt kér tőled (a csomag átvételéért, a gyerekek meggyógyításáért, vízumért vagy repülőjegyért). ..), legyen nagyon körültekintő. Ha valaki pénzt akar tőled, az nem szerelem, hanem mindig átverés!

Kinek adják ki magukat a csalók leggyakrabban?

Különösen vigyázzon a keleti szépségekkel – oroszokkal, Ukrán nők vagy katonatisztek és orvosok Amerikából vagy Afganisztánból. A fent említettek a legelterjedtebb csalótípusok közé tartoznak, akik több százezres összegeket tudnak elcsábítani a megbízható emberektől!

Az ELITE Date-en minden nap ellenőrizzük a profilokat

Ezzel találkozhatsz probléma leggyakrabban ingyenes társkereső oldalakon, külföldi társkereső oldalakon vagy közösségi oldalakon, ahol senki sem ellenőrzi a felhasználói profilokat. Az ELITE Date alkalmával naponta ellenőrizzük az összes újonnan létrehozott profilt. A gyanús profilokat azonnal eltávolítjuk az adatbázisból.

A felhasználóknak lehetőségük van jelenteni minden gyanús profilt az ELITE Date-en. Ez még inkább növeli a társkereső oldal biztonságát. Az ilyen profilokat az adminisztrátorok azonnal letiltják. A csalóknak tehát esélyük sincs az ELITE dátumra.

Az a dátum, amikor a felhasználói adatbázist rendszeresen karbantartják. Találkozz az ELITE randevún!

A randevúzási csalásokról is olvashatsz a cikkben: Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra


Hasonló cikkek

Az online társkeresés nem átverés!

Szeretné végre megtalálni a megfelelőt? Próbáld ki egy társkereső oldalon. Ne hagyja magát elriasztani egyes felhasználók negatív véleményei. Meggyőzzük, hogy az online randevúzás teljesen biztonságos. Nem kell mást tenned, mint egy kicsit körültekintőnek lenni, és mindenekelőtt kiválasztani a megfelelő társkereső oldalt!

Honnan tudhatod, hogy párod nem képes viszonozni az érzéseidet?

Vannak emberek, akik egyszerűen nem érik meg az erőfeszítést. Vonzóak, szórakoztatóak, gyakran felelősségteljesek. Hiányzik azonban belőlük az a képesség, hogy szeressenek, átadják magukat a másiknak, áldozatot hozzanak érte. Nem gonoszak. Röviden, egyszerűen nem tud úgy szeretni, ahogy megérdemled (kívánod). Honnan tudhatod, hogy a párod pontosan ilyen?

Soha többé ne tévedj el az első randin!

Közeleg az első találkozás álmai társával? Már egy hónappal korábban kiválasztod a randevúzandó ruhákat, átgondolod a két hét programját, és visszaszámolod az órákat az utolsó héten? Az utolsó pillanatban pánikba esik, hogy valami rosszat mond vagy tesz? Tanácsainkkal nem tévedhetsz!

Hol lehet a leggyorsabban találkozni?

Ha már kipróbálta az összes klasszikus találkozási helyet, például bárokat, éttermeket vagy helyi piacokat, valószínűleg új helyet keres. Úgy érzed, te vagy az egyetlen egyedülálló a közelben, és a barátok és a család jó szándékú tanácsai csak bosszantanak? Nézze meg, milyen más helyeken találkozhat élete szerelmével.

Ne legyél egyedül idén karácsonykor. Találkozz online!

Sajnos idén nagyon könnyen megeshet, hogy nem lesz kivel tölteni a karácsonyt. Biztonsági okokból úgy döntött, hogy nem találkozik szüleivel és rokonaival. Még mindig nem szeretné egyedül tölteni a karácsonyt? Találkozzunk valakivel, aki hasonló helyzetben van, és ünnepeljük együtt a karácsonyt!

Mi befolyásolja a nők vonzerejét?

Zavarja, hogy az összes férfi a lába elé zuhan? Nem tudsz úgy kimenni, hogy valaki ne kérjen ki? Van megoldásunk az Ön számára! Kezdje el a következőket, és hamarosan senki sem veszi észre! Ha azonban éppen az ellenkező problémával küzd, hagyjon fel az alábbi rossz szokásokkal, amelyek határozottan csökkentik vonzerejét.

Legújabb cikkek

Ma véget ér az ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK

Öszi ajánlatuk néhány óra múlva véget ér, azaz 2023. szeptember 26 -án éjfélkor.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.