ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel egyre több az az eset, amikor a szerelemre vágyó emberek beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy figyelmeztjük a felhasználókat erre az útra.

Jelentés a társkereső oldalakon elkövetett csalókról

A TV Prima NEWS-szal együttműködésben készítettünk egy jelentést a társkereső oldalakon elkövetett leggyakoribb csalásokról.


Nézze meg. ki: https ://cnn.iprima.cz/podvodnici-na-seznamkach-lakaji-z-duverivcu-penize-jake-jsou-nejcastejsi-lizi-20508

< a class="cboxElement" title="Elite Date a TV Prima.jpg" href="https://cnn.iprima.cz/podvodnici-na-seznamkach-lakaji-z-duverivcu-penize-jake-jsou-nejcastejsi- lzi-20508">< img title="Elit dátum a TV-n Prima.jpg" src="/sites/ELITEDATE.cz/repository/Image/galerie/images/elite-date-na-tv-prima.jpg" alt= "Elite Date a TV Prima .jpg" />


Hogyan lehet felismerni a csalót?

Ha egy társkereső oldalon megkeres valaki, aki "tört cseh"-t használ a kommunikációban tinu", aki külföldről érkezik, aki igyekszik gyorsan átvinni a kommunikációt privát e-mailre vagy más kommunikációs csatornára, aki bármiért pénzt kér tőled (a csomag átvételéért, a gyerekek meggyógyításáért, vízumért vagy repülőjegyért). ..), legyen nagyon körültekintő. Ha valaki pénzt akar tőled, az nem szerelem, hanem mindig átverés!

Kinek adják ki magukat a csalók leggyakrabban?

Különösen vigyázzon a keleti szépségekkel – oroszokkal, Ukrán nők vagy katonatisztek és orvosok Amerikából vagy Afganisztánból. A fent említettek a legelterjedtebb csalótípusok közé tartoznak, akik több százezres összegeket tudnak elcsábítani a megbízható emberektől!

Az ELITE Date-en minden nap ellenőrizzük a profilokat

Ezzel találkozhatsz probléma leggyakrabban ingyenes társkereső oldalakon, külföldi társkereső oldalakon vagy közösségi oldalakon, ahol senki sem ellenőrzi a felhasználói profilokat. Az ELITE Date alkalmával naponta ellenőrizzük az összes újonnan létrehozott profilt. A gyanús profilokat azonnal eltávolítjuk az adatbázisból.

A felhasználóknak lehetőségük van jelenteni minden gyanús profilt az ELITE Date-en. Ez még inkább növeli a társkereső oldal biztonságát. Az ilyen profilokat az adminisztrátorok azonnal letiltják. A csalóknak tehát esélyük sincs az ELITE dátumra.

Az a dátum, amikor a felhasználói adatbázist rendszeresen karbantartják. Találkozz az ELITE randevún!

A randevúzási csalásokról is olvashatsz a cikkben: Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra


Hasonló cikkek

A dupla randevú 5 alapelve vagy négyes randevúzás

Ha egy ideje randizol a pároddal, valószínűleg azon is gondolkodsz, hogy egy másik párral töltsd az estét. Szervezzen meg egy dupla randevút. Egy négyes randevú szórakoztató lehet, ha jól tervezed. Íme néhány tipp, hogyan csináld!

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Tanulj meg flörtölni

A flörtölés művészetét gyakran kötik extrovertált emberekhez, népszerű emberekhez, és egyszóval mindenkihez, aki szeret mutogatni. Tehát ha zártabb ember vagy, akkor nehezebb dolgod lesz. Természetesen nem fog tudni flörtölni. De ne ess kétségbe. A flörtölést ugyanúgy meg lehet tanulni, mint bármely más tevékenységet. hogyan kell csinálni?

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

Ne tedd ezt kapcsolatod első hónapjában!

Most kezdtél el randevúzni, és máris úgy tűnik, hogy a kapcsolatod nem lesz tartós? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! A kapcsolat első lépései ugyanolyan fontosak, mint az egész első randevú. Erősíted az azonnali benyomást, és egyben befolyásolod, hogy kedvesed hogyan fog felfogni téged. Ha jól játszod, sokkal toleránsabb lesz a hibáiddal szemben. Tehát mik az alapvető szabályok a kapcsolat első hónapjában?

Mire hívják fel a férfiak a nők figyelmét?

A férfiak mindenekelőtt a nők fizikai megjelenését értékelik, a nők jobban értékelik a férfi szívét. Ennek a mantrának köszönhetően szinte mindenki azt feltételezi, hogy csak a férfiaknak fontos a jó test, míg a nők csak azokban keresnek más tulajdonságokat, akikkel kapcsolatban állnak. Ez azonban nem 100%-ban így van. Nem csak az urak nézik. Még a hölgyek is tudják, hogyan kell értékelni. Azonban az urakkal ellentétben nekik nagyobb a hatókörük, és megfelelően használják is. Hogyan hívják fel tehát a férfiak a nők figyelmét?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.