ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel egyre több az az eset, amikor a szerelemre vágyó emberek beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy figyelmeztjük a felhasználókat erre az útra.

Jelentés a társkereső oldalakon elkövetett csalókról

A TV Prima NEWS-szal együttműködésben készítettünk egy jelentést a társkereső oldalakon elkövetett leggyakoribb csalásokról.


Nézze meg. ki: https ://cnn.iprima.cz/podvodnici-na-seznamkach-lakaji-z-duverivcu-penize-jake-jsou-nejcastejsi-lizi-20508

< a class="cboxElement" title="Elite Date a TV Prima.jpg" href="https://cnn.iprima.cz/podvodnici-na-seznamkach-lakaji-z-duverivcu-penize-jake-jsou-nejcastejsi- lzi-20508">< img title="Elit dátum a TV-n Prima.jpg" src="/sites/ELITEDATE.cz/repository/Image/galerie/images/elite-date-na-tv-prima.jpg" alt= "Elite Date a TV Prima .jpg" />


Hogyan lehet felismerni a csalót?

Ha egy társkereső oldalon megkeres valaki, aki "tört cseh"-t használ a kommunikációban tinu", aki külföldről érkezik, aki igyekszik gyorsan átvinni a kommunikációt privát e-mailre vagy más kommunikációs csatornára, aki bármiért pénzt kér tőled (a csomag átvételéért, a gyerekek meggyógyításáért, vízumért vagy repülőjegyért). ..), legyen nagyon körültekintő. Ha valaki pénzt akar tőled, az nem szerelem, hanem mindig átverés!

Kinek adják ki magukat a csalók leggyakrabban?

Különösen vigyázzon a keleti szépségekkel – oroszokkal, Ukrán nők vagy katonatisztek és orvosok Amerikából vagy Afganisztánból. A fent említettek a legelterjedtebb csalótípusok közé tartoznak, akik több százezres összegeket tudnak elcsábítani a megbízható emberektől!

Az ELITE Date-en minden nap ellenőrizzük a profilokat

Ezzel találkozhatsz probléma leggyakrabban ingyenes társkereső oldalakon, külföldi társkereső oldalakon vagy közösségi oldalakon, ahol senki sem ellenőrzi a felhasználói profilokat. Az ELITE Date alkalmával naponta ellenőrizzük az összes újonnan létrehozott profilt. A gyanús profilokat azonnal eltávolítjuk az adatbázisból.

A felhasználóknak lehetőségük van jelenteni minden gyanús profilt az ELITE Date-en. Ez még inkább növeli a társkereső oldal biztonságát. Az ilyen profilokat az adminisztrátorok azonnal letiltják. A csalóknak tehát esélyük sincs az ELITE dátumra.

Az a dátum, amikor a felhasználói adatbázist rendszeresen karbantartják. Találkozz az ELITE randevún!

A randevúzási csalásokról is olvashatsz a cikkben: Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra


Hasonló cikkek

Mikor kell bemutatni egy partnert a barátoknak?

Találtál új partnert? Csodálatos, és alig várja, hogy bemutassa a barátainak? Nagyon fontos neked, hogy "jóváhagyják"? Képzeld csak el, milyen bosszantó lenne, ha nem tetszenek neki, és akkor azzal a dilemmával kell megküzdenie, hogy hogyan csinálja, amikor valamilyen közös eseményt tart a barátaival. Akár egy partnerrel, akár jobb anélkül. Tanácsot adunk, hogyan és mikor mutassa be nekik partnerét.

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Tanulj meg flörtölni!

Ha egy férfi meg akar vonzani vagy megnyerni valakit, tudnia kell, hogyan kell flörtölni. Az emberek gyakran bizonytalanok magukban, amikor találkoznak társaikkal, vagy nem tudják, hogyan nézzen ki a flörtölés. Ha ez a te eseted is, olvasd el a következő néhány sort, amelyek garantáltan megtanítják.

Hívd el randevúzni eredeti módon

Az eredeti dátum megtervezése nem olyan nehéz. De mi a helyzet a meghívóval? Lehetséges egyáltalán újszerű módon megfogalmazni? Igen! Egy randevúnak nem kell mindig a kávéról szólnia. Tehát eredeti módon hívd el a párodat randevúzni!

6 jel, hogy tudni fogja, hogy megéri az idejét

Találkozott már valakivel, és tétovázik, hogy adjon-e esélyt a kapcsolatának, és folytassa a találkozást? Akkor gondold át ezt a hat dolgot.