Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalóját.

Ingyenes társkereső – előnyei

Nagyobb felhasználói bázis

Az ingyenes társkereső rendszerint sokkal nagyobb taglétszámmal rendelkezik. Szóval tényleg van miből válogatni. Itt találhat azonos és ellenkező nemű férfiakat és nőket, kapcsolatot, flörtölést és szexet kereső felhasználókat, minden területről, akire csak gondolhat. Több emberrel fog itt találkozni az első napon, mint amennyit személyesen találkozna egy hét alatt.

Szabadság

Minden rajtad múlik. Feltölthetsz vagy nem, maga a fotó szintén nem szabályozott. Annyit felfedsz vagy visszatartasz, amennyit érzel. Senki sem korlátozza a profil szerkesztését.

Segít tisztázni preferenciáit

Az ingyenes randevúk alkalmasabbak kötetlen találkozókra. Ez lehetővé teszi, hogy tisztázza, mit is akar valójában egy kapcsolatban. Hogyan képzeli el a párját, és mit szeretne.

Ingyenes társkereső oldalak – hátrányok

Hirdetések

Még az ingyenes társkereső oldalaknak is kell valahogy pénzt keresniük. A legegyszerűbb megoldás pedig a hirdetések. Nagyon sokat fogsz látni belőlük, és elég gyakran fogod látni őket. Ez pedig meglehetősen kényelmetlenné teheti a randevúzást.

Egyedül lesz a problémákkal.

Ha baj van, nincs kinek panaszkodnia. "Lefagyott" a profilod? Zavar téged valaki? Nem emlékszik a jelszavára? Senki nem fog segíteni egy ingyenes társkereső oldalon. Sajnálatos módon. Ha valaki zavar, az egyetlen kiút a profil teljes törlése.

Meghalt profilok

Minden aktív profil mellett talál egy-két inaktívat az ingyenes társkereső oldalakon . Vagy egy csínytevő, aki unatkozik, és egyáltalán nem szeret randevúzni. Számtalan ilyen felhasználó lesz az ingyenes társkereső oldalakon.

Fizetős társkereső oldalak – előnyei

Könnyebb társkeresés az extra szolgáltatásoknak köszönhetően

A fizetős társkereső oldalak algoritmusokat fejlesztettek ki csatlakoztassa a különböző embereket aszerint, hogy mit szeretnének. Tehát amikor fizet a szolgáltatásért, a társkereső oldala más, Önnek megfelelő felhasználók profiljait kínálja fel Önnek. Egyes társkereső oldalak javíthatják profilod láthatóságát, vagy „kedvencsé tehetik” a nem fizető felhasználókkal szemben. Egyes társkereső oldalak tanácsadást (randizási tippeket) és így tovább is kínálnak.

Biztonság

A fizetős társkereső oldalak felhasználóik biztonságán alapulnak. Garantált a magánélete, csak más felhasználók láthatják a profilodat, és kívülről senki sem férhet hozzá.

Több esély egy komoly kapcsolatra

Ha fizetsz egy társkereső oldalért, komolyan gondolják a randevúzást. És a többi felhasználó is. A társkereső oldal megfelelő párosítást ajánl számodra, így nem kell profilról profilra görgetned, hogy megtaláld a "megfelelőt". Ezenkívül elkerülheti, hogy olyanokkal találkozzon, akik csak alkalmi szexet vagy flörtölést keresnek.

Felhasználói támogatás

Ha probléma van, van kivel megoldani. A technikai nehézségektől, ahol könnyedén hívhatja a technikai támogatást, a csalók elleni védelemig. Ha valaki megszökik az adminisztrátorok elől és zaklatni kezd, panaszt tehet, és azonnal törlik/blokkolják a profilt, és megvédik Önt és magánéletét.

Fizetős társkereső oldalak – hátrányok

Fizetés< /h3 >

Azonban nagyon figyeljen arra, hogy mely fizetős társkereső oldalak újítják meg automatikusan tagságát, és melyek nem. Ez elég gyakori a külföldi társkereső oldalakon, ezért ne lepődj meg, ha a számládról a tudta nélkül eltűnik a pénz. Mindig figyelmesen olvassa el a feltételeket.

Kevesebb partner

A fizetős társkereső oldalak tagsági bázisa kisebb, mint az ingyenes társkereső oldalaké, így szűkebb a partnerválasztás lehetősége.< /p>

Hosszabb regisztráció

A fizetős társkereső oldalakon való regisztráció kicsit tovább tart, mint az ingyenes oldalakon. A belépési kérdőíven kívül egy fényképet is fel kell töltenie a profiljába, és fizetnie kell a VIP/prémium tagságért, hogy kommunikálhasson a felhasználókkal.

Tudod már, hogy mit szeretsz? Ha az ideális társkereső oldalt keresed, nézd meg további cikkeinket.


Hasonló cikkek

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Vigyázz a tisztességtelen társkereső oldalakra!

Egyes társkereső oldalakon csábító ajánlatokkal találkozhat, például ingyenes havi prémium tagsággal vagy VIP-tagsággal névleges díj ellenében. Meglepődne, hány felhasználó hall az ilyen ajánlatokról, és fogalma sincs, mi vár rájuk a „jó időszak” után. A fogás általában a VIP-tagság automatikus meghosszabbításában, a következő időszak befizetéseinek levonásában és a társkereső oldalról való nagyon bonyolult kijelentkezésben rejlik.

Randi egy bárban

A bár minden bizonnyal az első hely, ami eszedbe jut, amikor azt mondod, hogy "randevúz". A probléma az lehet, hogy további száz ember támadja meg ezt a helyet. És az eredmény? Ha mindenki a bárba megy találkozni, csökken a siker esélye. Az ok nem csak a "nagy verseny", hanem az alkohol is, amit a bárban fogyasztasz, miközben a szerelmedet keresed. Olvass tovább. Itt is tanácsot adunk, hogyan légy sikeres!

Hogyan lehet online ismerkedni?

Egyre többen ismerkednek meg egymással az interneten keresztül. Legyen szó félénkségről, időhiányról vagy éppen a digitális korszakról, ezeknek az embereknek az internet a legjobb lehetőség arra, hogy élettársat találjanak. A bizonyos bizonyosság is szerepet játszik. Sokkal többet megtudhat egy profilból, mint egy bárban való üdvözlésből. Bizonyos szabályok azonban itt is érvényesek, ami megkönnyítheti a randevúzást. Vagy éppen ellenkezőleg, megnehezíti. Hogyan kezdjünk randevúzni az interneten?

Túl kövér a szerelemhez?

Kétségbeesetten nem vonzónak érzi magát? Hogy senkinek nem tetszhetsz, mert kerek a hasad vagy nagyobb a feneked? A Massachusetts Állami Egyetem felmérése szerint a nők akár 52%-a is megtagadta már a szexet partnerével csak azért, mert kövérnek érezte magát! Azt hiszed, nincs jogod szeretni? Tévedsz!

6 lépés a beszélgetés elindításához egy társkereső oldalon

Nem tehetsz kétszer első benyomást. Ne feledd! Ez vonatkozik az első üzenet elküldésére is egy társkereső oldalon. Ha találtál valakit, aki tetszik, mindenképpen küldj egy üzenetet, hogy te is kapsz választ. Ne pazarold el az esélyeidet feleslegesen. Íme néhány tipp az írás megkezdéséhez.

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.