Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalóját.

Ingyenes társkereső – előnyei

Nagyobb felhasználói bázis

Az ingyenes társkereső rendszerint sokkal nagyobb taglétszámmal rendelkezik. Szóval tényleg van miből válogatni. Itt találhat azonos és ellenkező nemű férfiakat és nőket, kapcsolatot, flörtölést és szexet kereső felhasználókat, minden területről, akire csak gondolhat. Több emberrel fog itt találkozni az első napon, mint amennyit személyesen találkozna egy hét alatt.

Szabadság

Minden rajtad múlik. Feltölthetsz vagy nem, maga a fotó szintén nem szabályozott. Annyit felfedsz vagy visszatartasz, amennyit érzel. Senki sem korlátozza a profil szerkesztését.

Segít tisztázni preferenciáit

Az ingyenes randevúk alkalmasabbak kötetlen találkozókra. Ez lehetővé teszi, hogy tisztázza, mit is akar valójában egy kapcsolatban. Hogyan képzeli el a párját, és mit szeretne.

Ingyenes társkereső oldalak – hátrányok

Hirdetések

Még az ingyenes társkereső oldalaknak is kell valahogy pénzt keresniük. A legegyszerűbb megoldás pedig a hirdetések. Nagyon sokat fogsz látni belőlük, és elég gyakran fogod látni őket. Ez pedig meglehetősen kényelmetlenné teheti a randevúzást.

Egyedül lesz a problémákkal.

Ha baj van, nincs kinek panaszkodnia. "Lefagyott" a profilod? Zavar téged valaki? Nem emlékszik a jelszavára? Senki nem fog segíteni egy ingyenes társkereső oldalon. Sajnálatos módon. Ha valaki zavar, az egyetlen kiút a profil teljes törlése.

Meghalt profilok

Minden aktív profil mellett talál egy-két inaktívat az ingyenes társkereső oldalakon . Vagy egy csínytevő, aki unatkozik, és egyáltalán nem szeret randevúzni. Számtalan ilyen felhasználó lesz az ingyenes társkereső oldalakon.

Fizetős társkereső oldalak – előnyei

Könnyebb társkeresés az extra szolgáltatásoknak köszönhetően

A fizetős társkereső oldalak algoritmusokat fejlesztettek ki csatlakoztassa a különböző embereket aszerint, hogy mit szeretnének. Tehát amikor fizet a szolgáltatásért, a társkereső oldala más, Önnek megfelelő felhasználók profiljait kínálja fel Önnek. Egyes társkereső oldalak javíthatják profilod láthatóságát, vagy „kedvencsé tehetik” a nem fizető felhasználókkal szemben. Egyes társkereső oldalak tanácsadást (randizási tippeket) és így tovább is kínálnak.

Biztonság

A fizetős társkereső oldalak felhasználóik biztonságán alapulnak. Garantált a magánélete, csak más felhasználók láthatják a profilodat, és kívülről senki sem férhet hozzá.

Több esély egy komoly kapcsolatra

Ha fizetsz egy társkereső oldalért, komolyan gondolják a randevúzást. És a többi felhasználó is. A társkereső oldal megfelelő párosítást ajánl számodra, így nem kell profilról profilra görgetned, hogy megtaláld a "megfelelőt". Ezenkívül elkerülheti, hogy olyanokkal találkozzon, akik csak alkalmi szexet vagy flörtölést keresnek.

Felhasználói támogatás

Ha probléma van, van kivel megoldani. A technikai nehézségektől, ahol könnyedén hívhatja a technikai támogatást, a csalók elleni védelemig. Ha valaki megszökik az adminisztrátorok elől és zaklatni kezd, panaszt tehet, és azonnal törlik/blokkolják a profilt, és megvédik Önt és magánéletét.

Fizetős társkereső oldalak – hátrányok

Fizetés< /h3 >

Azonban nagyon figyeljen arra, hogy mely fizetős társkereső oldalak újítják meg automatikusan tagságát, és melyek nem. Ez elég gyakori a külföldi társkereső oldalakon, ezért ne lepődj meg, ha a számládról a tudta nélkül eltűnik a pénz. Mindig figyelmesen olvassa el a feltételeket.

Kevesebb partner

A fizetős társkereső oldalak tagsági bázisa kisebb, mint az ingyenes társkereső oldalaké, így szűkebb a partnerválasztás lehetősége.< /p>

Hosszabb regisztráció

A fizetős társkereső oldalakon való regisztráció kicsit tovább tart, mint az ingyenes oldalakon. A belépési kérdőíven kívül egy fényképet is fel kell töltenie a profiljába, és fizetnie kell a VIP/prémium tagságért, hogy kommunikálhasson a felhasználókkal.

Tudod már, hogy mit szeretsz? Ha az ideális társkereső oldalt keresed, nézd meg további cikkeinket.


Hasonló cikkek

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

Milyen típusú férfiakat utasítanak el gyakran a nők?

Vannak olyan férfiak, akiket a nők nem nagyon érdekelnek. Ahelyett, hogy kapcsolatba lépnének velük vagy házasságot kötnének velük, inkább azonnal elutasítják őket az ismeretség elején. Nézze meg, nem tartozik-e közéjük!

Óvakodj a csalóktól!

Manapság mindenhol találkozhat csalókkal. Nemcsak a párkapcsolati és házassági csalások száma nő, hanem a randevúzási területen kívül elkövetett csalások is. Ezért kell nagyon óvatosnak lenni az életben. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót? Melyek a csalók által leggyakrabban alkalmazott taktikák? Olvassa el cikkünket, hogy tudja, mire kell figyelnie, hogy ne "fusson bele" a csalókba!

Készítse el a tökéletes profilt

Az online társkereső minden évben felkapott és egyre népszerűbb. A társkereső oldalakon viszonylag könnyű ideális partnert találni. Szeretnél fiókot létrehozni ezek valamelyikén, és még mindig tétovázik, hogyan is hozza létre pontosan a profilját? Tanácsot adunk.

Társkereső oldal telt embereknek

Van néhány plusz kilód, és szeretnéd megismerni egymást? Gondolja, hogy a súlya megakadályozza, hogy sikeres legyen a randevúzások során? Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy találkozz a pároddal csak azért, mert nem úgy nézel ki, mint a magazinok modelljei. Tanácsot adunk, hol és hogyan szerezhetsz néhány plusz kilót.

Hogyan lehet megtalálni a szerelmet? Hagyd abba a keresést!

A szerelmet általában kétféleképpen keresed. Szeretnél valakit találni, aki kiegészít téged, vagy olyan emberrel képzeled el az életed, aki ugyanolyan lesz, mint te? Természetesen ezután igyekszik kívülről a legjobb énjét bemutatni. Úgy vonzod magadhoz a párodat, mint egy halat a horgon. De az igaz szerelem megtalálása mélyebb megközelítést igényel. hogyan kell csinálni?