Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalóját.

Ingyenes társkereső – előnyei

Nagyobb felhasználói bázis

Az ingyenes társkereső rendszerint sokkal nagyobb taglétszámmal rendelkezik. Szóval tényleg van miből válogatni. Itt találhat azonos és ellenkező nemű férfiakat és nőket, kapcsolatot, flörtölést és szexet kereső felhasználókat, minden területről, akire csak gondolhat. Több emberrel fog itt találkozni az első napon, mint amennyit személyesen találkozna egy hét alatt.

Szabadság

Minden rajtad múlik. Feltölthetsz vagy nem, maga a fotó szintén nem szabályozott. Annyit felfedsz vagy visszatartasz, amennyit érzel. Senki sem korlátozza a profil szerkesztését.

Segít tisztázni preferenciáit

Az ingyenes randevúk alkalmasabbak kötetlen találkozókra. Ez lehetővé teszi, hogy tisztázza, mit is akar valójában egy kapcsolatban. Hogyan képzeli el a párját, és mit szeretne.

Ingyenes társkereső oldalak – hátrányok

Hirdetések

Még az ingyenes társkereső oldalaknak is kell valahogy pénzt keresniük. A legegyszerűbb megoldás pedig a hirdetések. Nagyon sokat fogsz látni belőlük, és elég gyakran fogod látni őket. Ez pedig meglehetősen kényelmetlenné teheti a randevúzást.

Egyedül lesz a problémákkal.

Ha baj van, nincs kinek panaszkodnia. "Lefagyott" a profilod? Zavar téged valaki? Nem emlékszik a jelszavára? Senki nem fog segíteni egy ingyenes társkereső oldalon. Sajnálatos módon. Ha valaki zavar, az egyetlen kiút a profil teljes törlése.

Meghalt profilok

Minden aktív profil mellett talál egy-két inaktívat az ingyenes társkereső oldalakon . Vagy egy csínytevő, aki unatkozik, és egyáltalán nem szeret randevúzni. Számtalan ilyen felhasználó lesz az ingyenes társkereső oldalakon.

Fizetős társkereső oldalak – előnyei

Könnyebb társkeresés az extra szolgáltatásoknak köszönhetően

A fizetős társkereső oldalak algoritmusokat fejlesztettek ki csatlakoztassa a különböző embereket aszerint, hogy mit szeretnének. Tehát amikor fizet a szolgáltatásért, a társkereső oldala más, Önnek megfelelő felhasználók profiljait kínálja fel Önnek. Egyes társkereső oldalak javíthatják profilod láthatóságát, vagy „kedvencsé tehetik” a nem fizető felhasználókkal szemben. Egyes társkereső oldalak tanácsadást (randizási tippeket) és így tovább is kínálnak.

Biztonság

A fizetős társkereső oldalak felhasználóik biztonságán alapulnak. Garantált a magánélete, csak más felhasználók láthatják a profilodat, és kívülről senki sem férhet hozzá.

Több esély egy komoly kapcsolatra

Ha fizetsz egy társkereső oldalért, komolyan gondolják a randevúzást. És a többi felhasználó is. A társkereső oldal megfelelő párosítást ajánl számodra, így nem kell profilról profilra görgetned, hogy megtaláld a "megfelelőt". Ezenkívül elkerülheti, hogy olyanokkal találkozzon, akik csak alkalmi szexet vagy flörtölést keresnek.

Felhasználói támogatás

Ha probléma van, van kivel megoldani. A technikai nehézségektől, ahol könnyedén hívhatja a technikai támogatást, a csalók elleni védelemig. Ha valaki megszökik az adminisztrátorok elől és zaklatni kezd, panaszt tehet, és azonnal törlik/blokkolják a profilt, és megvédik Önt és magánéletét.

Fizetős társkereső oldalak – hátrányok

Fizetés< /h3 >

Azonban nagyon figyeljen arra, hogy mely fizetős társkereső oldalak újítják meg automatikusan tagságát, és melyek nem. Ez elég gyakori a külföldi társkereső oldalakon, ezért ne lepődj meg, ha a számládról a tudta nélkül eltűnik a pénz. Mindig figyelmesen olvassa el a feltételeket.

Kevesebb partner

A fizetős társkereső oldalak tagsági bázisa kisebb, mint az ingyenes társkereső oldalaké, így szűkebb a partnerválasztás lehetősége.< /p>

Hosszabb regisztráció

A fizetős társkereső oldalakon való regisztráció kicsit tovább tart, mint az ingyenes oldalakon. A belépési kérdőíven kívül egy fényképet is fel kell töltenie a profiljába, és fizetnie kell a VIP/prémium tagságért, hogy kommunikálhasson a felhasználókkal.

Tudod már, hogy mit szeretsz? Ha az ideális társkereső oldalt keresed, nézd meg további cikkeinket.


Hasonló cikkek

Negyven után és egyedül. Miért nincs még mindig pasid?

Az Ön korabeli férfiak régóta jegyesek, vagy csak más irányba néznek? Ne hajtsd le a fejed! Sajnos sok 40-es éveiben járó nő elakad a saját "ennyi idősen nem találok senkit" ciklusában. Mire gondolhat még, ami megakadályozza, hogy megtalálja a szerelmet? Olvassa el a cikkben.

Nyűgözd le kedvesed barátait

Alig várja, hogy találkozzon partnere barátaival? Akkor bánj velük úgy, mint a kedveseddel. Ne játssz vele, ne csinálj úgy, mintha jobb lennél, mint amilyen vagy. Próbálj meg jól kijönni velük. A barátok nagyon fontosak az életben. Érdekel, hogyan nyűgözhet le barátait?

Olyan helyek, ahol a legkönnyebben megismerhetitek egymást

Hol találkoztál, szerelmed megjósolhatja, meddig maradsz együtt.

Az első sorsdöntő másodpercek egy kapcsolat számára

Az első benyomás fontosságáról mindenhol olvashat. De ritkán tanulod meg, hogy az igazi első benyomás csak körülbelül tizenöt másodperc alatt alakul ki. Mert ilyen kevés is elég ahhoz, hogy eldöntsük, akarjuk-e a másikkal együtt alakítani a jövőt vagy sem. Tehát mi játssza a legfontosabb szerepet?

Megfelelő és nem megfelelő témák az első randevúhoz

Le van beszélve az első randevú? Hová mentek együtt? Melyik helyet választjátok? Miről fogtok beszélgetni? Aggódsz az első randevú miatt? Ne aggódj! Adunk pár tanácsot arról, hogy milyen témákról beszélj az első randin és arról, hogy miről ne.

Hogyan válasszunk ajándékot egy nőnek

Megfelelő ajándékot keres a felesége számára? Nem tudja, mit tegyen? Néha nagyon nehéz kiválasztani a megfelelőt. Nézzünk szembe a tényekkel. A nők egyszerűen válogatósak. Valahányszor valami apró csodát várnak. Gyakran csalódnak, mert egyáltalán nem illett az ízlésükhöz. Tanácsot adunk, hogyan kerülheti el ezt a kellemetlenséget.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.