Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalóját.

Ingyenes társkereső – előnyei

Nagyobb felhasználói bázis

Az ingyenes társkereső rendszerint sokkal nagyobb taglétszámmal rendelkezik. Szóval tényleg van miből válogatni. Itt találhat azonos és ellenkező nemű férfiakat és nőket, kapcsolatot, flörtölést és szexet kereső felhasználókat, minden területről, akire csak gondolhat. Több emberrel fog itt találkozni az első napon, mint amennyit személyesen találkozna egy hét alatt.

Szabadság

Minden rajtad múlik. Feltölthetsz vagy nem, maga a fotó szintén nem szabályozott. Annyit felfedsz vagy visszatartasz, amennyit érzel. Senki sem korlátozza a profil szerkesztését.

Segít tisztázni preferenciáit

Az ingyenes randevúk alkalmasabbak kötetlen találkozókra. Ez lehetővé teszi, hogy tisztázza, mit is akar valójában egy kapcsolatban. Hogyan képzeli el a párját, és mit szeretne.

Ingyenes társkereső oldalak – hátrányok

Hirdetések

Még az ingyenes társkereső oldalaknak is kell valahogy pénzt keresniük. A legegyszerűbb megoldás pedig a hirdetések. Nagyon sokat fogsz látni belőlük, és elég gyakran fogod látni őket. Ez pedig meglehetősen kényelmetlenné teheti a randevúzást.

Egyedül lesz a problémákkal.

Ha baj van, nincs kinek panaszkodnia. "Lefagyott" a profilod? Zavar téged valaki? Nem emlékszik a jelszavára? Senki nem fog segíteni egy ingyenes társkereső oldalon. Sajnálatos módon. Ha valaki zavar, az egyetlen kiút a profil teljes törlése.

Meghalt profilok

Minden aktív profil mellett talál egy-két inaktívat az ingyenes társkereső oldalakon . Vagy egy csínytevő, aki unatkozik, és egyáltalán nem szeret randevúzni. Számtalan ilyen felhasználó lesz az ingyenes társkereső oldalakon.

Fizetős társkereső oldalak – előnyei

Könnyebb társkeresés az extra szolgáltatásoknak köszönhetően

A fizetős társkereső oldalak algoritmusokat fejlesztettek ki csatlakoztassa a különböző embereket aszerint, hogy mit szeretnének. Tehát amikor fizet a szolgáltatásért, a társkereső oldala más, Önnek megfelelő felhasználók profiljait kínálja fel Önnek. Egyes társkereső oldalak javíthatják profilod láthatóságát, vagy „kedvencsé tehetik” a nem fizető felhasználókkal szemben. Egyes társkereső oldalak tanácsadást (randizási tippeket) és így tovább is kínálnak.

Biztonság

A fizetős társkereső oldalak felhasználóik biztonságán alapulnak. Garantált a magánélete, csak más felhasználók láthatják a profilodat, és kívülről senki sem férhet hozzá.

Több esély egy komoly kapcsolatra

Ha fizetsz egy társkereső oldalért, komolyan gondolják a randevúzást. És a többi felhasználó is. A társkereső oldal megfelelő párosítást ajánl számodra, így nem kell profilról profilra görgetned, hogy megtaláld a "megfelelőt". Ezenkívül elkerülheti, hogy olyanokkal találkozzon, akik csak alkalmi szexet vagy flörtölést keresnek.

Felhasználói támogatás

Ha probléma van, van kivel megoldani. A technikai nehézségektől, ahol könnyedén hívhatja a technikai támogatást, a csalók elleni védelemig. Ha valaki megszökik az adminisztrátorok elől és zaklatni kezd, panaszt tehet, és azonnal törlik/blokkolják a profilt, és megvédik Önt és magánéletét.

Fizetős társkereső oldalak – hátrányok

Fizetés< /h3 >

Azonban nagyon figyeljen arra, hogy mely fizetős társkereső oldalak újítják meg automatikusan tagságát, és melyek nem. Ez elég gyakori a külföldi társkereső oldalakon, ezért ne lepődj meg, ha a számládról a tudta nélkül eltűnik a pénz. Mindig figyelmesen olvassa el a feltételeket.

Kevesebb partner

A fizetős társkereső oldalak tagsági bázisa kisebb, mint az ingyenes társkereső oldalaké, így szűkebb a partnerválasztás lehetősége.< /p>

Hosszabb regisztráció

A fizetős társkereső oldalakon való regisztráció kicsit tovább tart, mint az ingyenes oldalakon. A belépési kérdőíven kívül egy fényképet is fel kell töltenie a profiljába, és fizetnie kell a VIP/prémium tagságért, hogy kommunikálhasson a felhasználókkal.

Tudod már, hogy mit szeretsz? Ha az ideális társkereső oldalt keresed, nézd meg további cikkeinket.


Hasonló cikkek

Hol találkozhatok egy férfival egy életre?

Azt is szeretné tudni, hol találkozhat a megfelelő férfival egy életre? Eleged van a diszkókból, és nem bízol a bárból érkezett ismerőseidben? Nézz meg néhány tippet velünk, hol találkozhatsz élettársaddal.

Első randi! Hogyan lehet sikeresen áttáncolni?

Az első találkozók néha lottó fogadásnak számítanak. A legjobban viselkedsz, és a veled szemben lévő partner hirtelen utálatos arckifejezéssel feláll, és örökre elmegy? Nem véletlen, hogy túl gyakran összpontosítasz arra, amit mondasz, és megfeledkezel a gesztusokról? Mit kell megbocsátani?

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Menj a bevezetővel szemben. Hogyan leszünk leggyakrabban szerelmesek?

A randevúzás egy bonyolult játék, amely gyakrabban bizonyul kudarcnak, mint sikernek. Ennek ellenére mindannyian szeretünk vele játszani. Találkozz életed szerelmével, és nézd meg, hogyan lehetsz igazán szerelmes.

Találkozási tervek? Igen!

Megtervezheti a tökéletes randevút. Akár az unalomtól, akár a csend pillanataitól félsz, hidd el, ezek nagyon könnyen elkerülhetők. Nem számít, hogy te magad tervezed a randevút, vagy meghívást kapsz rá. Készülj fel előre, hogy a randevúd felejthetetlen legyen.

Hogyan lehet (nem) elcseszteni egy randevút

Rémálom a randevú, vagy egyszerűen nem érted? Az őseink által használt játékok és trükkök szinte feledésbe merülnek. Ennek ellenére elkövethet néhány randevúzási hibát, amelyek végül tönkreteszik az egész lehetséges kapcsolatát. Mit érdemes tehát kerülni randevúzása közben?

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.