Ingyenes vagy fizetős? Melyik társkereső oldalt válasszam?

Rengeteg társkereső oldal van. De amikor elkezded, nem érdekel. Ingyenesen használ társkereső oldalakat, vagy fizet tagságért? Tekintse meg mindkét lehetőség előnyeinek és hátrányainak összefoglalóját.

Ingyenes társkereső – előnyei

Nagyobb felhasználói bázis

Az ingyenes társkereső rendszerint sokkal nagyobb taglétszámmal rendelkezik. Szóval tényleg van miből válogatni. Itt találhat azonos és ellenkező nemű férfiakat és nőket, kapcsolatot, flörtölést és szexet kereső felhasználókat, minden területről, akire csak gondolhat. Több emberrel fog itt találkozni az első napon, mint amennyit személyesen találkozna egy hét alatt.

Szabadság

Minden rajtad múlik. Feltölthetsz vagy nem, maga a fotó szintén nem szabályozott. Annyit felfedsz vagy visszatartasz, amennyit érzel. Senki sem korlátozza a profil szerkesztését.

Segít tisztázni preferenciáit

Az ingyenes randevúk alkalmasabbak kötetlen találkozókra. Ez lehetővé teszi, hogy tisztázza, mit is akar valójában egy kapcsolatban. Hogyan képzeli el a párját, és mit szeretne.

Ingyenes társkereső oldalak – hátrányok

Hirdetések

Még az ingyenes társkereső oldalaknak is kell valahogy pénzt keresniük. A legegyszerűbb megoldás pedig a hirdetések. Nagyon sokat fogsz látni belőlük, és elég gyakran fogod látni őket. Ez pedig meglehetősen kényelmetlenné teheti a randevúzást.

Egyedül lesz a problémákkal.

Ha baj van, nincs kinek panaszkodnia. "Lefagyott" a profilod? Zavar téged valaki? Nem emlékszik a jelszavára? Senki nem fog segíteni egy ingyenes társkereső oldalon. Sajnálatos módon. Ha valaki zavar, az egyetlen kiút a profil teljes törlése.

Meghalt profilok

Minden aktív profil mellett talál egy-két inaktívat az ingyenes társkereső oldalakon . Vagy egy csínytevő, aki unatkozik, és egyáltalán nem szeret randevúzni. Számtalan ilyen felhasználó lesz az ingyenes társkereső oldalakon.

Fizetős társkereső oldalak – előnyei

Könnyebb társkeresés az extra szolgáltatásoknak köszönhetően

A fizetős társkereső oldalak algoritmusokat fejlesztettek ki csatlakoztassa a különböző embereket aszerint, hogy mit szeretnének. Tehát amikor fizet a szolgáltatásért, a társkereső oldala más, Önnek megfelelő felhasználók profiljait kínálja fel Önnek. Egyes társkereső oldalak javíthatják profilod láthatóságát, vagy „kedvencsé tehetik” a nem fizető felhasználókkal szemben. Egyes társkereső oldalak tanácsadást (randizási tippeket) és így tovább is kínálnak.

Biztonság

A fizetős társkereső oldalak felhasználóik biztonságán alapulnak. Garantált a magánélete, csak más felhasználók láthatják a profilodat, és kívülről senki sem férhet hozzá.

Több esély egy komoly kapcsolatra

Ha fizetsz egy társkereső oldalért, komolyan gondolják a randevúzást. És a többi felhasználó is. A társkereső oldal megfelelő párosítást ajánl számodra, így nem kell profilról profilra görgetned, hogy megtaláld a "megfelelőt". Ezenkívül elkerülheti, hogy olyanokkal találkozzon, akik csak alkalmi szexet vagy flörtölést keresnek.

Felhasználói támogatás

Ha probléma van, van kivel megoldani. A technikai nehézségektől, ahol könnyedén hívhatja a technikai támogatást, a csalók elleni védelemig. Ha valaki megszökik az adminisztrátorok elől és zaklatni kezd, panaszt tehet, és azonnal törlik/blokkolják a profilt, és megvédik Önt és magánéletét.

Fizetős társkereső oldalak – hátrányok

Fizetés< /h3 >

Azonban nagyon figyeljen arra, hogy mely fizetős társkereső oldalak újítják meg automatikusan tagságát, és melyek nem. Ez elég gyakori a külföldi társkereső oldalakon, ezért ne lepődj meg, ha a számládról a tudta nélkül eltűnik a pénz. Mindig figyelmesen olvassa el a feltételeket.

Kevesebb partner

A fizetős társkereső oldalak tagsági bázisa kisebb, mint az ingyenes társkereső oldalaké, így szűkebb a partnerválasztás lehetősége.< /p>

Hosszabb regisztráció

A fizetős társkereső oldalakon való regisztráció kicsit tovább tart, mint az ingyenes oldalakon. A belépési kérdőíven kívül egy fényképet is fel kell töltenie a profiljába, és fizetnie kell a VIP/prémium tagságért, hogy kommunikálhasson a felhasználókkal.

Tudod már, hogy mit szeretsz? Ha az ideális társkereső oldalt keresed, nézd meg további cikkeinket.


Hasonló cikkek

4 jele annak, hogy egy internetes kapcsolat tartós lesz

Sokkal gyorsabban fogja felfedezni kapcsolata fejlődését az interneten keresztül, mint ahogyan valaha is szembesülhetne vele.

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

Nem menekülhetsz a természet törvényei elől, vagy honnan tudhatod, hogy tetszel valakinek?

A munkahelyi kollégája, vagy a hölgy, akivel minden reggel találkozik a villamoson, felkeltette a figyelmét? Szeretné tudni, hogy az érzések kölcsönösek-e? Csak figyeld meg! A természet felvértezett bennünket saját rituáléinkkal, amelyek segítségével felhívjuk partnerünk figyelmét. Honnan tudod, hogy tetszel-e valakinek? Olvassa el a cikkben!

Hozzon létre egy vonzó profilt

Regisztrált egy társkereső oldalra, de még mindig úgy érzi, hogy nem találja a megfelelőt? Vagy feladott egy hirdetést, de csak olyanok válaszolnak a "bejegyzésedre", akiket nem érdekel? Ne veszítsd el a reményt! Nézze meg saját profilját mások szemével, és döntse el, hogy eléggé érdekelne-e ahhoz, hogy válaszoljon rá. Ha a válasza nemleges, segítünk vonzóbb profil kialakításában.

Hol ismerkedhetel meg másokkal?

Mások megismerésére számtatalan hely létezik. Az interentes tásrkeresés pedig mára az egyik legnépreszűbb formája az ismerkedésnek. Tudni szeretnéd, hogyan? Hogyan lehet megismerkedni, ha nincs otthon internet? Hol találkozhatSZ az új szerelmeddel? Olvasd tovább!

❤szerelmet keresel?

Megpróbálja megtalálni a megfelelőt? Elveszti a siker reményét a sok sikertelen találkozó után? Változtass a randevúzáshoz való hozzáállásodon, és megtalálod a lelki társat. Ne randevúzzon a rosszakkal! Csak azokkal randevúzzon, akik megérdemlik az idejét! Nézzük meg, hogyan találhatunk szerelmet.