Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Nyugodtan!

Nagyon érdekli a többi jelöltje

Ha online randevúz, valószínűleg több emberrel találkozik. Férfiak és nők is csinálják. Bár még mindig nem vagy biztos az új szerelmedben, lehetséges, hogy ezzel egy időben más férfiakat is próbálsz megismerni. De egy szerelmes férfinak ez nem fog tetszeni. Még az sem, aki kedvel téged és szerelmes beléd. Ha egy férfi készen áll a harcra, és elhatározta, hogy ő lesz az Ön számára, akkor biztos lehet benne, hogy érzel irántad.

Sok kedves üzenet

Természetesen, az életkor is az érintetttől függ. Minden korosztály érdeklődik irántad valamilyen módon. Akár szöveges üzenetekkel, e-mailekkel, telefonhívásokkal, személyes találkozókkal. Ha megpróbál kapcsolatot teremteni, vagy csak bámul rád szó nélkül, azt mutatja, hogy érdeklődsz a szóban forgó férfi iránt. Neked túl egyszerűnek tűnik? De ne felejtsük el, hogy egy húszéves fiatal másképp fejezi ki magát, mint egy hatvanéves méltóságteljes úriember. Az együttérzés kifejezése ezért különböző lehet.

Megfogja a kezét. Mindig

Minden szerelmes férfi állandóan "bizonyosodni akar" arról, hogy az övé vagy. És hogyan fogja megtenni? Még mindig meg kell érintenie! Megfogja a kezét, miközben sétál az utcán, a tenyerét a keresztedre teszi, amikor belép a szobába, időnként feléd hajol egy étteremben. Az ilyen apróságok is azt mutatják, hogy nem vagy közömbös a párod iránt.

Mindent meghallgat, amit mondasz

Valld be, néha kicsit unalmas a narráció. Főleg a mindennapi életből, ahol semmi érdekes nem történt. De egy szerelmes férfi akkor is hallgat rád. Arról lehet tudni, hogy egy héttel később olyasmiről kérdez, amit a múltkor mondtál neki! Hogyan oldotta meg a problémát, vagy hogyan alakult egy munkahelyi kollégával? Ha ilyen emberrel találkozol, becsüld meg.


Hasonló cikkek

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Elutasítás – a világ vége vagy nagy lehetőség?

Remélte, hogy megnyeri új felfedezésének szívét, de ő elutasított? Elégedetlen vagy vele, vagy nem érdekel? Mit jelent számodra az elutasítás? Életed értelmének vége vagy egy lehetőség, hogy találkozz valakivel, aki jobb?

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Rendezett múltad van?

Bizonyára hallotta ezt a kifejezést legalább egyszer életében. Hiszen a társkereső oldalon is sok ember adatlapjára írják. „Szívesen elmennék veled randevúzni, de azzal a feltétellel, hogy a múltad megoldódik.” De mit is jelent pontosan ez a mondat? A cikkből megtudhatja.

Mit szólnál egy nőhöz, ha már nem vagy huszonéves?

Miről fogunk beszélni? Növekvő has, kisebb fizikai és szexuális állóképesség, megjelenő sarkok a homlokon... Ezek olyan dolgok, amik nem éppen vonzóak. És hacsak nem vagy milliomos, akkor még a számlaegyenlegeddel, egy díszes autóval, vagy egy x tízezret érő órával sem tudod elkápráztatni a nőket. Nem számít! De te biztosan nem tartozol a régi vashoz. Szóval hogyan szerezhetsz nőt, ha a "legjobb éveid" már rég mögötted vannak?

Legújabb cikkek

👫 Már csak ma - 6000 Ft kedvezmény

Már csak ma veheted igénybe 6000 Ft os kedvezményünket éves tagságodhoz! Ez az ajánlat ma éjfélkor lejár - ne habozz, használd ki!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.