Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Nyugodtan!

Nagyon érdekli a többi jelöltje

Ha online randevúz, valószínűleg több emberrel találkozik. Férfiak és nők is csinálják. Bár még mindig nem vagy biztos az új szerelmedben, lehetséges, hogy ezzel egy időben más férfiakat is próbálsz megismerni. De egy szerelmes férfinak ez nem fog tetszeni. Még az sem, aki kedvel téged és szerelmes beléd. Ha egy férfi készen áll a harcra, és elhatározta, hogy ő lesz az Ön számára, akkor biztos lehet benne, hogy érzel irántad.

Sok kedves üzenet

Természetesen, az életkor is az érintetttől függ. Minden korosztály érdeklődik irántad valamilyen módon. Akár szöveges üzenetekkel, e-mailekkel, telefonhívásokkal, személyes találkozókkal. Ha megpróbál kapcsolatot teremteni, vagy csak bámul rád szó nélkül, azt mutatja, hogy érdeklődsz a szóban forgó férfi iránt. Neked túl egyszerűnek tűnik? De ne felejtsük el, hogy egy húszéves fiatal másképp fejezi ki magát, mint egy hatvanéves méltóságteljes úriember. Az együttérzés kifejezése ezért különböző lehet.

Megfogja a kezét. Mindig

Minden szerelmes férfi állandóan "bizonyosodni akar" arról, hogy az övé vagy. És hogyan fogja megtenni? Még mindig meg kell érintenie! Megfogja a kezét, miközben sétál az utcán, a tenyerét a keresztedre teszi, amikor belép a szobába, időnként feléd hajol egy étteremben. Az ilyen apróságok is azt mutatják, hogy nem vagy közömbös a párod iránt.

Mindent meghallgat, amit mondasz

Valld be, néha kicsit unalmas a narráció. Főleg a mindennapi életből, ahol semmi érdekes nem történt. De egy szerelmes férfi akkor is hallgat rád. Arról lehet tudni, hogy egy héttel később olyasmiről kérdez, amit a múltkor mondtál neki! Hogyan oldotta meg a problémát, vagy hogyan alakult egy munkahelyi kollégával? Ha ilyen emberrel találkozol, becsüld meg.


Hasonló cikkek

5 jel, amikor jobb, ha azonnal kilépsz egy kapcsolatból

A rózsaszín szemüveg, amelyet mindannyian egy új kapcsolat kezdetén viselünk, valóban árthat az embereknek. Főleg, ha nem látunk rajtuk keresztül komoly figyelmeztető jeleket. És hogy néha ezek a jelek egyenesen feléd kiálthatnak! Készítettünk számodra 5 jelet, amikor egyáltalán nem szabad új kapcsolatot kezdened.

Hogyan éld túl valaki esküvőjét, ha egyedülálló vagy?

Kapott már meghívót esküvőre, de éppen abban a pillanatban, amikor nincs senkije? És most? Nem kerülheted el ezt a nagy eseményt, mert közeli emberről van szó, aki nem bocsát meg neked. Tanácsot adunk, hogyan éld túl ezt a nagy eseményt depresszió nélkül.

Nincs párod? Nem számít! Élvezze a nyaralást nélküle!

Szeretné élvezni a nyári vakációt, de nincs olyan férfi a láthatáron, akivel el akarna menni? Nincs mit! Javában tombol a nyár, és joga van tetszés szerint élvezni a vakációt. Társ nélkül is játékosan csinálhatod.

Egy férfi megismerése

Az online társkereső kényelmes és praktikus. De hogyan válasszunk megfelelő partnert? Hogyan lehet felismerni a valódi profilt a hamistól? A profil által kínált kevés információból is eldöntheti, hogy visszaírja-e a férfit, vagy eltávolítja a profilt a keresési ajánlatok közül. Gyere és tanuld meg elválasztani a búzát a pelyvától.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Szerencsés kéz a kapcsolatokban

Szerencsés vagy szerencsétlen? Sokan még mindig esélytelennek tekintik magukat, különösen ami a kapcsolatokat illeti. Mindig találnak valakit, aki nem éri meg a szerelmüket. Folyamatosan többet keresnek, de még mindig sikertelenül. Szerencsére tudjuk, hogyan vonzzuk be a "szerencsét" az életünkbe! Hogyan? Olvassa el, megtudja a cikk

ből