Hogyan lehet felismerni egy szerelmes férfit?

Ha Ön azon nők közé tartozik, akik nem ismerik a férfi jelzéseket, ez a lista csak Önnek szól. Igen, még a férfiak is céloznak. Bár főleg öntudatlanul. Szóval honnan tudhatod, hogy a legújabb felfedezésed szerelmes-e beléd? Nyugodtan!

Nagyon érdekli a többi jelöltje

Ha online randevúz, valószínűleg több emberrel találkozik. Férfiak és nők is csinálják. Bár még mindig nem vagy biztos az új szerelmedben, lehetséges, hogy ezzel egy időben más férfiakat is próbálsz megismerni. De egy szerelmes férfinak ez nem fog tetszeni. Még az sem, aki kedvel téged és szerelmes beléd. Ha egy férfi készen áll a harcra, és elhatározta, hogy ő lesz az Ön számára, akkor biztos lehet benne, hogy érzel irántad.

Sok kedves üzenet

Természetesen, az életkor is az érintetttől függ. Minden korosztály érdeklődik irántad valamilyen módon. Akár szöveges üzenetekkel, e-mailekkel, telefonhívásokkal, személyes találkozókkal. Ha megpróbál kapcsolatot teremteni, vagy csak bámul rád szó nélkül, azt mutatja, hogy érdeklődsz a szóban forgó férfi iránt. Neked túl egyszerűnek tűnik? De ne felejtsük el, hogy egy húszéves fiatal másképp fejezi ki magát, mint egy hatvanéves méltóságteljes úriember. Az együttérzés kifejezése ezért különböző lehet.

Megfogja a kezét. Mindig

Minden szerelmes férfi állandóan "bizonyosodni akar" arról, hogy az övé vagy. És hogyan fogja megtenni? Még mindig meg kell érintenie! Megfogja a kezét, miközben sétál az utcán, a tenyerét a keresztedre teszi, amikor belép a szobába, időnként feléd hajol egy étteremben. Az ilyen apróságok is azt mutatják, hogy nem vagy közömbös a párod iránt.

Mindent meghallgat, amit mondasz

Valld be, néha kicsit unalmas a narráció. Főleg a mindennapi életből, ahol semmi érdekes nem történt. De egy szerelmes férfi akkor is hallgat rád. Arról lehet tudni, hogy egy héttel később olyasmiről kérdez, amit a múltkor mondtál neki! Hogyan oldotta meg a problémát, vagy hogyan alakult egy munkahelyi kollégával? Ha ilyen emberrel találkozol, becsüld meg.


Hasonló cikkek

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Mire kell figyelni az első randevún?

Arra kíváncsi, hogy ezúttal a megfelelő partnert választotta-e? Szeretne időt és csalódást spórolni arra az esetre, ha ismét lemaradna? A csalót vagy az unszimpatikus embert első pillantásra nem könnyű felderíteni. Adunk azonban néhány tippet, hogyan tudhatja meg néhány perc alatt, hogy kivel is találkozik valójában!

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Adsz még egy esélyt magadnak egy sikertelen első randevú után?

Megvolt az első randevúja, de nem érzi elégedettségét? Nem chateltél olyan jól, mint az interneten? Elvitt valahova, ahol unatkoztál? A fotó szerint egy gyönyörű nőre számítottál, de csak hétköznapi jött? Egy randevú sok különböző okból meghiúsulhat. Adsz még egy esélyt magadnak egy ilyen csalódás után, vagy jobb lesz, ha átköltözöl a házba?

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Tervezze meg előre a randevú menetét – neki

Mész hamarosan az első randevúra? Semmit ne hagyj a véletlenre. Tervezze meg előre menetét. Magabiztosabbnak fogja érezni magát. Áttekintéssel tanácsot adunk ennek a nehéz feladatnak a végrehajtásához.