Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és ismerje meg.

1. Mozi

Az összes klasszikus klasszikusa. Ha még soha nem voltál randevúzni a moziban, valószínűleg nem sok helyen jártál. Mit fogsz kihozni egy ilyen randevúból, a filmnézésen kívül? Menj moziba a barátaiddal, ne azzal, akiről annyira szeretnél tudni! Ha másra nem gondolsz, vagy a társad filmrajongó, tervezz egy pohár bort vagy egy sétát a folyóparton a film előtt vagy után.

2. Meleg helyek fürdőruhával vagy anélkül

A forró nyáron az úszómedence ideális menedékhely az emberek számára. Mi a helyzet a szaunával, pezsgőfürdővel, masszázzsal...? Jó ötlet egy randevúhoz, de nem először. Ne válassz olyan helyet első randevúnak, ahol csak fürdőruha van, vagy akár semmi. Az első randevú rólad, mint személyről szól. Nem az a lényeg, hogy a partnerednek erős combja van-e, vagy hogy nem nő-e a hasa. Hasonló helyeken felmérheted párod fizikai előnyeit, de a belső szépségéről nem sokat fogsz tudni.

3. Buli a barátokkal / családi vacsora

Még akkor is, ha családja azzal fenyeget, hogy elhagyja az örökségét, tervezze meg az első randevút egyedül. Hasonlóképpen nagy összejövetelek a barátokkal, ahol legalább egy pillanatot mindenkivel el kell tölteni. Az első randevú főleg kettőtökről és az ismerkedésről szól. Egy buliban biztosan nem talál sok magánéletet.

4. Sportpálya

Egy kerékpáros kirándulás vagy tollaslabda remek ötlet randevúzáshoz. Csak nem az első. Ismét nem beszélsz sokat, ha a játékra vagy a teljesítményre koncentrálsz. A legtöbb embernek elkerülhetetlen a légszomja, kipirosodik az arca és természetesen izzad is edzés közben. És nem szeretnél a legjobban kinézni az első randin? A nedves hajszálak a homlokon a legtöbb embernek nem állnak jól.

5. Diskók, zenei bárok

Legyen szó bárról vagy közös szeretett zenekarának koncertjéről, a zajos helyek sem a megfelelő helyek az első randevúzáshoz. Ha nem akarod elszakítani a hangszálaidat, akkor nem beszélsz sokat. Annak ellenére, hogy a kiabálás nem éppen ideális a beszéd finomabb árnyalatainak kifejezésére. Az egész éjszakát táncolni romantikusan hangozhat. De csak a harmadik-negyedik randin, amikor már a legfontosabb dolgokat tudni fogod magadról.


Hasonló cikkek

Válaszok a társkereső oldalakkal kapcsolatos leggyakoribb kérdésekre

A legjobb módja annak, hogy megismerjük egymást, ha online partnert keresünk. De melyik társkereső oldalt válasszam? Tekintse meg a randevúzással kapcsolatos leggyakrabban feltett kérdéseket.

Hogyan ismerkedj meg egy férfival, akit szeretsz?

Szeretsz egy férfit, de nem tudod, hogyan találkozz vele? Tanácsot adunk, hogyan kell csinálni. Nem nehéz, csak összeszedni kell a bátorságot.

Honnan tudhatod, ha valaki flörtöl veled?

Megnéz valaki, de nem biztos benne, hogy flörtölni akar-e veled, vagy csak téged néz? Néha nagyon nehéz lehet felismerni. Adunk azonban néhány tippet, amelyeknek köszönhetően könnyen felismerheted, hogy is van ez valójában.

Vigyázzon az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Szinte mindennap a közösségi hálózatokon és a társkereső oldalakon írunk és beszélünk a csalókról, szinte érthetetlen, hogy állandóan vannak közöttünk olyan emberek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan is deríthetünk fel egy ilyen csalót?

Akarsz randizni? Változtasd meg a gondolkodásodat!

A legkedvesebb ember magabiztos, megbízható, enyhén vonzó és szórakoztató. Csak ilyen akarsz lenni? Régóta szeretnél randizni, de senki sem akar veled járni? Még mindig nem tudja, hogyan nézzen magabiztosnak?

Győzd le a magányodat

A magány és a magány két különböző fogalom. A magány kívánatos, és néha mindannyiunknak szüksége van rá. Ezzel rendezzük gondolatainkat, tervezzük a közeljövőt, gondolkodunk magunkon és az életünkön. De az emberek nagy része megtapasztalja a magányt. És ez nem kívánatos. Hogyan lehet legyőzni őt, ha már beléd mélyesztette a karmait?

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.