Hova ne menjünk az első randevúra?

Az első közös randevúkra kiválasztott hely sokat elárulhat rólad a másik személy számára. Csak egy átgondolt döntést kell hoznia, és nem kell aggódnia az első találkozás miatt. Mi tehát a legfontosabb a közös helyszín kiválasztásánál? Válassz olyan helyet, ahol nyugodtan cseveghetsz! Mely helyek egyáltalán nem alkalmasak első randevúra? Olvassa el és ismerje meg.

1. Mozi

Az összes klasszikus klasszikusa. Ha még soha nem voltál randevúzni a moziban, valószínűleg nem sok helyen jártál. Mit fogsz kihozni egy ilyen randevúból, a filmnézésen kívül? Menj moziba a barátaiddal, ne azzal, akiről annyira szeretnél tudni! Ha másra nem gondolsz, vagy a társad filmrajongó, tervezz egy pohár bort vagy egy sétát a folyóparton a film előtt vagy után.

2. Meleg helyek fürdőruhával vagy anélkül

A forró nyáron az úszómedence ideális menedékhely az emberek számára. Mi a helyzet a szaunával, pezsgőfürdővel, masszázzsal...? Jó ötlet egy randevúhoz, de nem először. Ne válassz olyan helyet első randevúnak, ahol csak fürdőruha van, vagy akár semmi. Az első randevú rólad, mint személyről szól. Nem az a lényeg, hogy a partnerednek erős combja van-e, vagy hogy nem nő-e a hasa. Hasonló helyeken felmérheted párod fizikai előnyeit, de a belső szépségéről nem sokat fogsz tudni.

3. Buli a barátokkal / családi vacsora

Még akkor is, ha családja azzal fenyeget, hogy elhagyja az örökségét, tervezze meg az első randevút egyedül. Hasonlóképpen nagy összejövetelek a barátokkal, ahol legalább egy pillanatot mindenkivel el kell tölteni. Az első randevú főleg kettőtökről és az ismerkedésről szól. Egy buliban biztosan nem talál sok magánéletet.

4. Sportpálya

Egy kerékpáros kirándulás vagy tollaslabda remek ötlet randevúzáshoz. Csak nem az első. Ismét nem beszélsz sokat, ha a játékra vagy a teljesítményre koncentrálsz. A legtöbb embernek elkerülhetetlen a légszomja, kipirosodik az arca és természetesen izzad is edzés közben. És nem szeretnél a legjobban kinézni az első randin? A nedves hajszálak a homlokon a legtöbb embernek nem állnak jól.

5. Diskók, zenei bárok

Legyen szó bárról vagy közös szeretett zenekarának koncertjéről, a zajos helyek sem a megfelelő helyek az első randevúzáshoz. Ha nem akarod elszakítani a hangszálaidat, akkor nem beszélsz sokat. Annak ellenére, hogy a kiabálás nem éppen ideális a beszéd finomabb árnyalatainak kifejezésére. Az egész éjszakát táncolni romantikusan hangozhat. De csak a harmadik-negyedik randin, amikor már a legfontosabb dolgokat tudni fogod magadról.


Hasonló cikkek

Hogyan ismerkedjünk sikeresen a társkereső oldalon

Mindenekelőtt meg kell jegyezned, hogy az online társkereső oldalak semmi, amit szégyellned kellene. Ugyanúgy, mint az emberek számára gyakori, hogy bárban, munkahelyen, sport közben vagy az utcán találkoznak, az internet on-line társkereső oldalak is gyakorik. Tudnod kell, hogyan kell csinálnod!

Honnan tudod, hogy egy nő érdeklődik irántad?

Véletlenül cseveg egy lánnyal? Szereted? Nem akarsz azonnal flörtölni vele, mert nem tudod, hogy viszonozza-e az érzéseidet? Tanácsot adunk Önnek, hogyan tudhatja meg, hogy az érintett nő érdeklődik-e Ön iránt.

Hogyan lehet gyorsan véget vetni egy sikertelen első randevúnak?

Bizonyára mindenkivel megtörtént legalább egyszer. Elmentél az első randevúdra, és úgy érezted, hogy ezúttal sikerülni fog, mert remekül kijöttél a társkereső oldalon, de a személyes találkozás fájdalmat okoz számodra. A megfelelője teljesen más, mint ahogyan az interneten bemutatta magát, vagy egyszerűen nem szimpatikus neked. Tekintse meg, hogyan lehet gyorsan befejezni az első közös randevút.

Amikor egy keresztény keresztényt keres

Manapság kissé trükkös lehet találkozni valakivel, aki osztja a keresztény hitét. Már csak azért sem, mert hazánkban kevés a gyakorló keresztény. Ha nem veszel részt közvetlenül egy olyan közösségben, amely nem csak a templomban találkozik, néha elveszettnek érezheted magad. Az utcán véletlenszerű emberekhez közeledni szó szerint tűt keres a szénakazalban. De ne essen kétségbe, soha semmi sem olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik.

Az elvált randevúzási kézikönyve

A Cseh Köztársaságban minden második házasság elvált. De az ijesztő statisztikákban nem szerepel, hogy hányan házasodnak újra vagy házasodnak újra, és azt sem, hogy mennyi ideig. A különböző közvélemény-kutatásokból és pszichológusokhoz intézett kérdésekből azonban egyértelműen kiderül, hogy a legnagyobb probléma máshol van. Sokan arról számolnak be, hogy több éves házasság után már nem tudják, hogyan randevúzzanak. Tippeket adunk, hogyan tanulhatod meg újra.

Egy nő megismerése

Sok férfi számára nagy probléma a nőkkel való randevúzás. De a valóságban ez nem olyan bonyolult, mint amilyennek látszik. Hogy vagytok srácok? Tanácsot adunk néhány dologban, amelyekre érdemes összpontosítania randevúzásakor. Ennek köszönhetően a következő ismerkedési kísérleted nem végződik kudarccal.

Legújabb cikkek

☃️❄️ Ma véget ér az ÓRIÁSI TÉLI AKCIÓNK

TÉLI ajánlatunk néhány óra múlva véget ér, pontosan ma éjfélkor. Ne habozzon és használja ki ajánlatunkat!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.