Hogyan szerezzünk férfit

Úgy döntött, hogy eljött az ideje, hogy férfit találjon? Ez emberfeletti feladatnak tűnik? Valójában ez nem is olyan nehéz, mint amilyennek első pillantásra tűnik. A legtöbb egyedülálló férfi is szeretne találkozni valakivel. Adunk néhány tippet, amelyek bátorságot adnak a randevúzáshoz.

Csak módosított külsővel az utcára

Az első benyomás szempontjából a megjelenés a legfontosabb. Egy férfi nem fordít hátat egy ápolatlan nőnek. Ezért kerülje a rendetlen hajat és a zsíros bőrt. A könnyű smink és az ápolt haj minden hölgy hasznára válik. Ne feledkezz meg az alakodnak laposabb ruhákról. Ennek köszönhetően nem csak sok férfit fogsz vonzani, de magabiztosnak és szexinek is érzed majd magad. Ha minden fent említett tudásnak megfelel, nyugodtan kivághat az utcára!

A természetességet részesítse előnyben

Elsajátította a megjelenést, most jön az Ön egyedi arckifejezése. A megfelelő kifejezés nagyon fontos. Előfordulhat, hogy a mester kedvel téged, de amint megszólal, elszalad. Légy természetes, légy spontán. A természetellenesség a görcsös kifejezéssel együtt senkinek sem áll jól. A természetes mosoly mindig pontot ér. Fontos, hogy tele legyen energiával, és mutasd meg pozitív életszemléletedet. A férfiak nem bántani akarnak szegény nőket, hanem erős nőket.

A szavak elárulják, ki vagy

Különös figyelmet fordíts a szavaira. Ne beszélj, de akkor is csak te. Legyen kiegyensúlyozott a beszélgetés. Ne beszélj gyorsan. És mindenekelőtt ne szakítsa félbe a férfit a monológjában. Őrizze meg az átadni kívánt ötletet egy megfelelő időre. Ettől még titokzatosabbnak fog tűnni.

A legyőzhetetlenség a második neve

A férfiakat lenyűgözik a bevehetetlen nők. Tudasd velük, hogy el tudod képzelni az életet nélkülük. Látni kell, hogy egyedül is tud teljes életet élni. De vigyázz! Viselkedése nem határos az arroganciával. Kövesse a fent említett tippeket, és a férfiak megőrülnek érted. A férfiak szeretik a titokzatos nőket. Nők, akiknek győzniük kell.


Hasonló cikkek

Komoly kapcsolatra vágyik, vagy csak flörtölni? Megtanítjuk felismerni!

A testbeszéd az emberi kommunikáció jelentős része. De kevesen értik tökéletesen. Jársz valakivel, de nem tudod mennyire komoly? Legyen óvatos, akár új ismerősnek, akár flörtölőnek szánták, akár élete hátralévő részét veled akarja tölteni. A nonverbális gesztusok mindig mások. Adunk néhány tippet, hogyan ismerheti fel őket.

Hogyan lehet megbízhatóan elriasztani egy férfit?

Nem tud valakit megismerni? Nem mintha félénk lennél, de a férfiak csak elkerülnek! Vagy az első találkozás után nem jelentkeznek? Nem tudja mi a probléma? Lehet, hogy olyasmit tesz, ami megbízhatóan elbátortalanítja potenciális partnereit. Tudjuk, mi lehet az!

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Hogyan kell helyesen flörtölni? Tippek nőknek...

A nyár az év tökéletes időszaka a flörtölésre. Süt a nap, meleg van, felvehetsz szexi ruhákat és mehetsz vadászni! A flörtölés azonban nem könnyű. Tudnod kell, hogyan ne hozd szégyenbe magad. Olvasson tovább, és mindent megtud, ami fontos.

Vigyázz, melyik társkereső oldalra iratkozz fel!

Keresed kedvesedet az interneten, és hajlandó vagy külön fizetni a jobb online társkereső szolgáltatásokért? Gondosan válassza ki, kinek küldi a pénzt!