Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kerülje el őket.

Keresse meg a megfelelő társkereső oldalt

Gondolja meg alaposan, mit vár el egy új ismerőstől. Flört, hosszú távú kapcsolat vagy szex? Ennek megfelelően keress egy társkereső oldalt. Természetesen, ha olyanra iratkozik fel, amely megfelel a „szándékának” a fókusz tekintetében, akkor annak a valószínűsége, hogy ott megtalálja a keresett személyt, megsokszorozódik.

Ne tegyen közzé személyes adatokat

Egyértelmű, hogy ha valakit érdekelni akarsz, írnod kell magadról valami érdekeset. Bármi lehet, csak nem az Ön személyes adatai. Kerülje el az olyan információkat, mint például: otthoni címe, telefonszáma, privát e-mail címe... A csalók és üldözők mindenhol jelen vannak. Soha nem tudhatod, kivel fogsz találkozni, ezért légy nagyon óvatos, különösen az elején, és csak azokkal oszd meg ezeket az információkat, akikről úgy gondolod, hogy érdemes!

Ne árulj el semmi fontosat magadról< /h2 >

Amikor SMS-t küld valakinek, legyen óvatos, mit ír magáról. Ha még nem ismeri személyesen a felhasználót, ne áruljon el titkokat egymásnak. A szeretteidet ne is említsd. Soha nem tudhatod, ki csatlakozik a másik számítógéphez. Csak ha közelebbről megismeri a kérdéses személyt, tud többet elárulni magáról.

Ne vigye túlzásba a fényképekkel

A fotók gyakran olyan dolgokat árulnak el Önről, amelyeket Ön nem igazán akarom. Nincs más dolgod, mint feltölteni két fotót a társkereső oldalra – az egyik profilfotót az arcodról, a másikat pedig a kedvenc tevékenységedről. Nem kell másokat oda raknod. Kerülje a különösen felkavaró képeket fürdőruhában, fehérneműben vagy Evin/Adam köntösében. Tisztában vagyunk vele, hogy meg akarod mutatni tökéletes testedet, de mi van akkor, ha a fotóid véletlenül egészen máshová kerülnek?

Ne kerülj túl gyorsan

Megérted egymást olyan jól az online chaten, hogy ez meglep? Lépj egy lépést hátra. Nem lehet néhány óra alatt jól megismerni az embert. Egy új személy megismerése általában hosszú távú folyamat. Még ha néhány nap írás után úgy érzi, örökké ismeri egymást, ne bízzon vakon. Csak több személyes találkozás után tud teljes véleményt alkotni a szóban forgó személyről, és lassan elkezd megbízni benne. Addig jobb, ha vigyázol.


Hasonló cikkek

Társkereső vagy mobilalkalmazás?

Az utcai randevúzás szinte a múlté. Elsőként az internetes társkereső oldalak jelentek meg, amelyek a kezdeti szkepticizmus ellenére nagy sikereket ünnepeltek és ünnepelnek ma is. És már kaptunk olyan társkereső pályázatokat, amelyek közvetlenül a mobiltelefonodra küldik a partnerajánlatokat. Bárhová mész, tudod, mi történik. Megéri beszerezni egyet magának?

Honnan tudhatod, hogy tetszel neki?

Nem lenne jó, ha minden lány fölött lebegne egy mutató, amely megmutatja, hogy milyen százalékos esélye van vele? Akkor nem kellene vacakolnod és elmenned egy el nem vett emberrel, vagy nem kellene elkerülned őt, mert félreértett. Vigyázzatok uraim! Ilyen detektor valóban létezik. Ez te vagy. Csak fogadjon el néhány megfigyelési szokást, és mindig tudni fogja, mire készül!

Hibák a csábításban

A csábítás és a flört művészetét mindannyian szeretnénk megtanulni. Sajnos nagyon kevesen sajátítják el ezt a művészetet. Néha még egy "profi" is felesleges hibákat követ el egy olyan személlyel, akit igazán érdekel. Szeretnéd elkerülni a leggyakoribb hibákat, és nem nézel hülyének csábítás közben? Akkor olvass!

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

Törölje az "egyedülálló állapotát"

Sok ember kudarcot vall a szerelemben. Te is közéjük tartozol? Minden kapcsolatod barátsággal vagy katasztrófával végződött? Túl sok idő telik el az új kapcsolatra tett kísérletek között? Szeretnél ezen változtatni? Tanácsot adunk az esélyek maximalizálásához.

4 ok, amiért még mindig egyedülálló vagy

Bármennyire is próbálkozol, a szerelem mindig elkerül. Vonzó, méltó és sikeres vagy mindenben, amit elhatározsz. Csak azokban a kapcsolatokban még nyikorog. Csak jegyesekkel, tehetetlenekkel találkozol, vagy egyáltalán nincs partnered. Érdekel, hogyan lehetne megjavítani? Mielőtt kimennél a világba és felégetnél magad mögött minden hidat, gondold át, hogy bojkottálod-e magad! A tudatalattinak ereje van, és jobban „védhet” minket, mint szeretnénk. Mi a 4 legfontosabb ok, amiért még mindig egyedülálló vagy?

Legújabb cikkek

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.