Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kerülje el őket.

Keresse meg a megfelelő társkereső oldalt

Gondolja meg alaposan, mit vár el egy új ismerőstől. Flört, hosszú távú kapcsolat vagy szex? Ennek megfelelően keress egy társkereső oldalt. Természetesen, ha olyanra iratkozik fel, amely megfelel a „szándékának” a fókusz tekintetében, akkor annak a valószínűsége, hogy ott megtalálja a keresett személyt, megsokszorozódik.

Ne tegyen közzé személyes adatokat

Egyértelmű, hogy ha valakit érdekelni akarsz, írnod kell magadról valami érdekeset. Bármi lehet, csak nem az Ön személyes adatai. Kerülje el az olyan információkat, mint például: otthoni címe, telefonszáma, privát e-mail címe... A csalók és üldözők mindenhol jelen vannak. Soha nem tudhatod, kivel fogsz találkozni, ezért légy nagyon óvatos, különösen az elején, és csak azokkal oszd meg ezeket az információkat, akikről úgy gondolod, hogy érdemes!

Ne árulj el semmi fontosat magadról< /h2 >

Amikor SMS-t küld valakinek, legyen óvatos, mit ír magáról. Ha még nem ismeri személyesen a felhasználót, ne áruljon el titkokat egymásnak. A szeretteidet ne is említsd. Soha nem tudhatod, ki csatlakozik a másik számítógéphez. Csak ha közelebbről megismeri a kérdéses személyt, tud többet elárulni magáról.

Ne vigye túlzásba a fényképekkel

A fotók gyakran olyan dolgokat árulnak el Önről, amelyeket Ön nem igazán akarom. Nincs más dolgod, mint feltölteni két fotót a társkereső oldalra – az egyik profilfotót az arcodról, a másikat pedig a kedvenc tevékenységedről. Nem kell másokat oda raknod. Kerülje a különösen felkavaró képeket fürdőruhában, fehérneműben vagy Evin/Adam köntösében. Tisztában vagyunk vele, hogy meg akarod mutatni tökéletes testedet, de mi van akkor, ha a fotóid véletlenül egészen máshová kerülnek?

Ne kerülj túl gyorsan

Megérted egymást olyan jól az online chaten, hogy ez meglep? Lépj egy lépést hátra. Nem lehet néhány óra alatt jól megismerni az embert. Egy új személy megismerése általában hosszú távú folyamat. Még ha néhány nap írás után úgy érzi, örökké ismeri egymást, ne bízzon vakon. Csak több személyes találkozás után tud teljes véleményt alkotni a szóban forgó személyről, és lassan elkezd megbízni benne. Addig jobb, ha vigyázol.


Hasonló cikkek

Virágbeszélgetés vagy virággal mondd

Különösen most, tavasszal újra szót kapnak a virágok. Sokkal többet virágoznak, szebbek, színesebbek és egyszóval tavaszi ajándéknak is megfelelnek. De gondoltál már arra, hogy mit fejezsz ki egy ajándékozott virággal?

Vigyázz az orosz szépségekre, amerikai orvosokra és afgán katonákra

Bár a közösségi oldalakon és a társkereső oldalakon minden nap írnak és beszélnek átverésekről, szinte érthetetlen, hogy mindig vannak közöttünk hiszékeny személyek, akik pénzt küldenek a csalóknak. Hogyan lehet felismerni egy ilyen csalót?

Hogyan lehet kezelni egy online és egy távkapcsolatot?

Nem látják egymást rendszeresen, és nem szeretné, hogy a kapcsolata fizessen érte? A távolsági kapcsolatokban és az online kapcsolatokban sok közös vonás van. Nincs bennük semmi nehéz. Ennek ellenére egy kicsit más megközelítést igényelnek.

Légy szexi a sarkában

Nem titok, hogy a férfiak szeretik a magassarkút a nőkön. Akkor miért nem használja ki ezt? A sarkú cipő gyönyörűen meghosszabbítja a lábad, kellemesebb sétát varázsol neked, és mindenki hátat fordít neked. Nem elég neked? Nézze meg, hogyan segíthet a sarkú cipő a randevúzásban.

Egyedülálló anya és társkeresés

Mondta a nagymamája, hogy gyerek mellett soha többé nem talál senkit? Lehet, hogy korábban is így volt, de most már nem! Gyerekkel is mindent lehet kezelni. És nem számít, hogy elvált anya vagy elhagyott egyedülálló anya. Elhozzuk a legjobb tippeket a randevúzáshoz, még akkor is, ha gyermeked van otthon.

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.