Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kerülje el őket.

Keresse meg a megfelelő társkereső oldalt

Gondolja meg alaposan, mit vár el egy új ismerőstől. Flört, hosszú távú kapcsolat vagy szex? Ennek megfelelően keress egy társkereső oldalt. Természetesen, ha olyanra iratkozik fel, amely megfelel a „szándékának” a fókusz tekintetében, akkor annak a valószínűsége, hogy ott megtalálja a keresett személyt, megsokszorozódik.

Ne tegyen közzé személyes adatokat

Egyértelmű, hogy ha valakit érdekelni akarsz, írnod kell magadról valami érdekeset. Bármi lehet, csak nem az Ön személyes adatai. Kerülje el az olyan információkat, mint például: otthoni címe, telefonszáma, privát e-mail címe... A csalók és üldözők mindenhol jelen vannak. Soha nem tudhatod, kivel fogsz találkozni, ezért légy nagyon óvatos, különösen az elején, és csak azokkal oszd meg ezeket az információkat, akikről úgy gondolod, hogy érdemes!

Ne árulj el semmi fontosat magadról< /h2 >

Amikor SMS-t küld valakinek, legyen óvatos, mit ír magáról. Ha még nem ismeri személyesen a felhasználót, ne áruljon el titkokat egymásnak. A szeretteidet ne is említsd. Soha nem tudhatod, ki csatlakozik a másik számítógéphez. Csak ha közelebbről megismeri a kérdéses személyt, tud többet elárulni magáról.

Ne vigye túlzásba a fényképekkel

A fotók gyakran olyan dolgokat árulnak el Önről, amelyeket Ön nem igazán akarom. Nincs más dolgod, mint feltölteni két fotót a társkereső oldalra – az egyik profilfotót az arcodról, a másikat pedig a kedvenc tevékenységedről. Nem kell másokat oda raknod. Kerülje a különösen felkavaró képeket fürdőruhában, fehérneműben vagy Evin/Adam köntösében. Tisztában vagyunk vele, hogy meg akarod mutatni tökéletes testedet, de mi van akkor, ha a fotóid véletlenül egészen máshová kerülnek?

Ne kerülj túl gyorsan

Megérted egymást olyan jól az online chaten, hogy ez meglep? Lépj egy lépést hátra. Nem lehet néhány óra alatt jól megismerni az embert. Egy új személy megismerése általában hosszú távú folyamat. Még ha néhány nap írás után úgy érzi, örökké ismeri egymást, ne bízzon vakon. Csak több személyes találkozás után tud teljes véleményt alkotni a szóban forgó személyről, és lassan elkezd megbízni benne. Addig jobb, ha vigyázol.


Hasonló cikkek

Milyen gesztusokat ne tegyen egy randevún?

Minden randevút sikertelenül hagyja el, még akkor is, ha a találkozó előtt több hétig SMS-ezett, és a dolgok több mint ígéretesnek tűntek? Ne keressen azonnal hibát a megjelenésében vagy a megvitatott témákban. Az, hogy hogyan hatunk másokra, többek között olyan gesztusok, amelyekről egyáltalán nem vagyunk tudatában. Tanácsot adunk, hogy mely gesztusokat kerülje el a megbeszélésen.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.

Az online társkereső "IN"

Az internet, az internet és újra az internet. Mintha a mai világ egyáltalán nem működhetne nélküle. Manapság szinte mindenre használjuk az internetet, ami csak lehetséges. Munkára, oktatásra, vásárlásra, szórakozásra, de randevúzásra is. Az internetes randevúzás pedig az utóbbi időben a legnépszerűbb találkozási hely.

Mit kell kerülni egy kapcsolat elején?

Egy új kapcsolat első napjaiban vagy heteiben gyakorlatilag nem tudsz aludni. Mert folyton egymásra gondoltok. Minden szabad percét együtt töltitek. És ha nem, akkor legalább írj vagy hívj. Ennek ellenére gyakran megesik veled, hogy az új felfedezésed hirtelen leáll, és semmi sem lesz a születőben lévő kapcsolatból? Lehet, hogy valamit rosszul csinálsz! Tekintse meg velünk az 5 leggyakoribb hibát egy új kapcsolat kialakításában.

Hogyan töltsük ki a felhasználói profilt a társkereső oldalon

A profil létrehozása, amely mindenkit vonz, valójában viszonylag egyszerű. De Te nem akarsz mindenkit vonzani. Csak egy személyt, az igazit!

Hogyan biztosítsunk egy második (és több) randevút?

Mindenki érthetően fél az első randevútól. Mondjak valami hülyeséget róla? Kedvelni fog a párom? Tetszeni fog neki? Sokszor elfelejtjük, hogy az első randevú a második, a harmadik és minden más randevú előjátéka maga az előkészület miatt. Szóval hogyan hathatsz le az első randevún, hogy folytasd a randevúzást?

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.