Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kerülje el őket.

Keresse meg a megfelelő társkereső oldalt

Gondolja meg alaposan, mit vár el egy új ismerőstől. Flört, hosszú távú kapcsolat vagy szex? Ennek megfelelően keress egy társkereső oldalt. Természetesen, ha olyanra iratkozik fel, amely megfelel a „szándékának” a fókusz tekintetében, akkor annak a valószínűsége, hogy ott megtalálja a keresett személyt, megsokszorozódik.

Ne tegyen közzé személyes adatokat

Egyértelmű, hogy ha valakit érdekelni akarsz, írnod kell magadról valami érdekeset. Bármi lehet, csak nem az Ön személyes adatai. Kerülje el az olyan információkat, mint például: otthoni címe, telefonszáma, privát e-mail címe... A csalók és üldözők mindenhol jelen vannak. Soha nem tudhatod, kivel fogsz találkozni, ezért légy nagyon óvatos, különösen az elején, és csak azokkal oszd meg ezeket az információkat, akikről úgy gondolod, hogy érdemes!

Ne árulj el semmi fontosat magadról< /h2 >

Amikor SMS-t küld valakinek, legyen óvatos, mit ír magáról. Ha még nem ismeri személyesen a felhasználót, ne áruljon el titkokat egymásnak. A szeretteidet ne is említsd. Soha nem tudhatod, ki csatlakozik a másik számítógéphez. Csak ha közelebbről megismeri a kérdéses személyt, tud többet elárulni magáról.

Ne vigye túlzásba a fényképekkel

A fotók gyakran olyan dolgokat árulnak el Önről, amelyeket Ön nem igazán akarom. Nincs más dolgod, mint feltölteni két fotót a társkereső oldalra – az egyik profilfotót az arcodról, a másikat pedig a kedvenc tevékenységedről. Nem kell másokat oda raknod. Kerülje a különösen felkavaró képeket fürdőruhában, fehérneműben vagy Evin/Adam köntösében. Tisztában vagyunk vele, hogy meg akarod mutatni tökéletes testedet, de mi van akkor, ha a fotóid véletlenül egészen máshová kerülnek?

Ne kerülj túl gyorsan

Megérted egymást olyan jól az online chaten, hogy ez meglep? Lépj egy lépést hátra. Nem lehet néhány óra alatt jól megismerni az embert. Egy új személy megismerése általában hosszú távú folyamat. Még ha néhány nap írás után úgy érzi, örökké ismeri egymást, ne bízzon vakon. Csak több személyes találkozás után tud teljes véleményt alkotni a szóban forgó személyről, és lassan elkezd megbízni benne. Addig jobb, ha vigyázol.


Hasonló cikkek

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

Még mindig gondolkodik egy volt partneren?

Találtál egy nagyszerű férfit? Találkoztál már egy igazán csodálatos nővel? Sok a közös bennetek és megértitek egymást? De van néha olyan érzésed, hogy még nem engedték el teljesen a volt párjukat? Honnan tudod, hogy az új szerelmed megoldotta a múltat, és elkezdhetsz kapcsolatot építeni?

Ismerkedés lehetőségei

A megismerkedésnek sokféle módja van. Az álmaid partnerével akár egy személyes találkozón, az interneten, egy online társkereső oldalon, vagy egy klasszikus társkereső hirdetésen keresztül is megismerkedhetsz. A kérdés azonban az, hogy ezek közül a lehetőségek közül melyik a legmegfelelőbb, és melyiket szeretnéd kihasználni. Kiváncsi vagy rá, hogy mi az egyes társkereső előnyei és hátrányai? Olvass figyelmesen, és megtudhatod!

Nem szeretné egyedül átélni a karácsonyi ünnepeket? Találkozik!

Eltelt az év, és újra itt a karácsony. Sütöttél már sütit, vettél karácsonyi ajándékokat és a hétvégén karácsonyfát fogsz venni, de még mindig hiányzik valami az elégedettséghez? Ha szerelem, ne ess kétségbe. Még bőven van idő karácsonyig! Talán szerencséd lesz, és nem leszel egyedül az ünnepek alatt.

Miért nem tartósak a kapcsolataid?

Még mindig óriási a nyomás, hogy „valakivel legyek”. Ráadásul az életkorral növekszik. Senki sem akar öreglegény vagy pörgős lenni. Ezért folyamatosan új kapcsolatokba veti bele magát. De mi a teendő, ha nincs ilyen? Olvass tovább! Tudjuk, miért van ez!

5 fajta nő, akit kerülni kell

Csak a Cseh Köztársaságban körülbelül 6 millió nő él. Így nem kell attól tartanod, hogy nem találod a megfelelőt. De mielőtt ez megtörténne, meg kell ismernie a többieket. Összegyűjtöttünk neked 5 olyan nőtípust, akiket jobb elkerülni. Velük nem vár fényes jövő. Milyen típusú nők ezek?

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.