Találkozzunk biztonságosan!

Szeretnél találkozni valakivel? Online randevúzásra gondolsz? Az internetes "hirdetések" segítségével kényelmes, gyors és nem kell szégyellnie magát. A nagyszámú pozitívum mellett az online társkeresés bizonyos kockázatokkal is jár. Tanácsot adunk Önnek, hogyan kerülje el őket.

Keresse meg a megfelelő társkereső oldalt

Gondolja meg alaposan, mit vár el egy új ismerőstől. Flört, hosszú távú kapcsolat vagy szex? Ennek megfelelően keress egy társkereső oldalt. Természetesen, ha olyanra iratkozik fel, amely megfelel a „szándékának” a fókusz tekintetében, akkor annak a valószínűsége, hogy ott megtalálja a keresett személyt, megsokszorozódik.

Ne tegyen közzé személyes adatokat

Egyértelmű, hogy ha valakit érdekelni akarsz, írnod kell magadról valami érdekeset. Bármi lehet, csak nem az Ön személyes adatai. Kerülje el az olyan információkat, mint például: otthoni címe, telefonszáma, privát e-mail címe... A csalók és üldözők mindenhol jelen vannak. Soha nem tudhatod, kivel fogsz találkozni, ezért légy nagyon óvatos, különösen az elején, és csak azokkal oszd meg ezeket az információkat, akikről úgy gondolod, hogy érdemes!

Ne árulj el semmi fontosat magadról< /h2 >

Amikor SMS-t küld valakinek, legyen óvatos, mit ír magáról. Ha még nem ismeri személyesen a felhasználót, ne áruljon el titkokat egymásnak. A szeretteidet ne is említsd. Soha nem tudhatod, ki csatlakozik a másik számítógéphez. Csak ha közelebbről megismeri a kérdéses személyt, tud többet elárulni magáról.

Ne vigye túlzásba a fényképekkel

A fotók gyakran olyan dolgokat árulnak el Önről, amelyeket Ön nem igazán akarom. Nincs más dolgod, mint feltölteni két fotót a társkereső oldalra – az egyik profilfotót az arcodról, a másikat pedig a kedvenc tevékenységedről. Nem kell másokat oda raknod. Kerülje a különösen felkavaró képeket fürdőruhában, fehérneműben vagy Evin/Adam köntösében. Tisztában vagyunk vele, hogy meg akarod mutatni tökéletes testedet, de mi van akkor, ha a fotóid véletlenül egészen máshová kerülnek?

Ne kerülj túl gyorsan

Megérted egymást olyan jól az online chaten, hogy ez meglep? Lépj egy lépést hátra. Nem lehet néhány óra alatt jól megismerni az embert. Egy új személy megismerése általában hosszú távú folyamat. Még ha néhány nap írás után úgy érzi, örökké ismeri egymást, ne bízzon vakon. Csak több személyes találkozás után tud teljes véleményt alkotni a szóban forgó személyről, és lassan elkezd megbízni benne. Addig jobb, ha vigyázol.


Hasonló cikkek

Miért internetes ismerkedés?

A valakivel való találkozás és a randevúzás mindig is sok törődést és időt igényelt. Öltözz fel, menj ki a társaságba, vagy táncolj sokáig. Ennek ellenére a randevúzás úgy néz ki, mint manapság. Manapság azonban rengeteg ember ismeri meg egymást elsősorban az interneten keresztül. Az időmegtakarításon túl a társkereső oldalak számos egyéb előnnyel is járnak. Szeretnéd tudni a legnagyobbakat?

Mit vehetsz le a romantikus könyvekből?

Ahányszor szóba kerül, azt mondják: „Ne bízz a piros könyvtárban.” Ez irreális, hősök nem léteznek a való életben, és a szerelem első látásra nem mindig sikerül. Mint mindenben, ebben az állításban is van igazság. Ha szereted a romantikus történeteket, vegyél le belőlük néhány leckét. Itt vannak.

Mielőtt belevágna egy kapcsolatba

A legtöbb ember teljesen és a legcsekélyebb kétség nélkül elkötelezi magát egy új partner mellett. Hiszen szerelmesnek lenni ilyen. Ez az élet egyik legszebb időszaka. Sajnos a rózsaszín szemüveg néha eltakarja a figyelmeztető jelzéseket. Kímélje meg magát a fáradságtól, és nézze meg, mit kell észrevennie a szerelme korai szakaszában.

Hogyan lehet vonzani egy nőt?

A lányok és nők pakolása nem az erősséged? Nem tudja, hogyan vonzzon magához egy nőt? Adunk néhány bevált tanácsot, ami után minden hölgy a karjaiba borul.

Mit ne tegyünk az első randin?

Barátokkal vagy akár egy ügyféllel való találkozón mindig kiegyensúlyozott, bájos és magabiztos. Mások gyakran kérdezik tőled, hogyan lehetséges, hogy ennyi báj van benned. De ami a randevúzást illeti, hirtelen semmi sem működik neked. Dadogsz, a párod soha nem hív vissza, és sokáig megtartanád őket? Semmiképpen. Előfordulhat, hogy a következő hibákat követi el.

Társkereső nők életkora szerint

Ha a nők egyedülállóak és gyermektelenek, általában meglehetősen könnyen találkoznak. Ha már elváltak, és gyerekeik vannak az előző kapcsolatból, az egy kicsit rosszabb. És mi a helyzet a már nyugdíjas korú nőkkel, akiknek élettársa meghalt? Hogyan változik a randevúzási siker az életkorral?

Legújabb cikkek

20% kedvezmény csak ma és holnap

Aktiváljon bármilyen prémium tagsági csomagot 20% kedvezménnyel! Ezt az ajánlatot csak ma és holnap veheti igénybe.

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.