Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Tippeket adunk egy randevúzáshoz, olyan élményekkel, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Nyári fürdés a kőbányában

A medence nyitva tartása, klóros víz és fejjel kell felkúszni a "nyakára" . Mit szólnál egy kőbányához nyáron? Igaz, a legtöbb kőbánya zárva van a nyilvánosság elől, mert veszélyes benne mozogni. Márpedig nagyszámú kőbányát szándékosan elönt a víz és ott megengedett! Keressen olyat a közelben, ahol a hozzáférés engedélyezett. Tiszta víz, gyönyörű természet és mindenekelőtt csend lesz a jutalmad! Ezt pedig felhasználhatod egy randevúra!

Menekülési játék

A szabadulási játékok legnagyobb fellendülése talán elmúlt, de lefoglalhatsz egy számodra megfelelő időpontot. Nagyobb városokban nem okoz gondot a menekülési útvonal megtalálása, a kisebbekből könnyen megközelíthető! A fő előnye, hogy biztosan nem lesz kínos csend. Lesz még tennivaló. „Tesztelje le” saját és partnere agysejtjeit, érezze jól magát, és tapasztaljon meg valamit, amiről beszélni szeretne a következő randevúkon!

Rope Center

A Kötélközpont ideális olyan párok számára, akik nem élvezik unalmas kávézókban és mozikban üldögélni. A Kötélközpont felébreszti benned azt a rég elfeledett gyermeket, aki szerette a "majomnyomokat". Persze ne vigye ide a másik jelentőségét, ha fél a magasságtól! Ha egyikőtök sem fóbiája a magasságtól, akkor itt nagyon jól fog szórakozni, és gyönyörűen megfeszíti a testét. A testmozgás után százszor jobb íze lesz abban a kávézóban/étteremben!

Lőtér

A lehető legközelebb kerültél a fegyverhez a zarándokúton? A lőtér ideális azoknak a pároknak, akik már régóta együtt vannak. Hiszen egy első randevú a lőtéren kissé hátborzongatóan hangozhat. Különben meglepően szórakoztató ez a kissé adrenalint pumpáló élmény! Nemcsak klasszikus fegyvert választhatsz, lőhetsz 20. század eleji fegyverekkel, íjjal és nyíllal, vagy találhatsz tematikus múzeumokat is, ahol mindenféle fegyvert kipróbálhatsz! Próbáljon meg egy ilyen időpontot javasolni egy kemény munkahét után. Majd meglátod, hogyan fog a másik fél igazi örömmel lőni!


Hasonló cikkek

Régóta vagy szingli? Vigyázz erre!

Régóta egyedülálló vagy, és nem találsz megfelelőt? Mi lehet az? Minél tovább vagy egyedül, annál nehezebb újra "megszokni" egy kapcsolatot. Melyek a hosszú távú szinglik legrosszabb jellemzői?

Randi milliomosoknak vagy szalonna szerelmeseknek. Melyek a legegyedibb társkereső oldalak, amelyekre regisztrálhat?

Hasonló gondolkodású partnert keres? Hasonló érdeklődésű partner? Próbáld ki az online társkeresőt. Nem csak sportolóknak vagy diákoknak szóló társkereső oldalon lehet feliratkozni, hanem például gazdagoknak vagy szalonnázóknak szánt társkereső oldalon is.

Az online társkeresés boldogabb házassághoz vezet

A Chicagói Egyetem tanulmánya szerint az online tér boldogabb házassághoz vezet.

Félénkeknek: Hogyan zsákold be álmaid megfelelőjét?

Régóta kedvelsz valakit, de még nem vetted a bátorságot, hogy közeledj hozzá? Vagy rendszeresen találkozik a tömegközlekedési eszközökön munkába menet? És mi van veled? Nem mersz odalépni az illetőhöz és flörtölni kezdeni? Nagyobb önbizalmat kell szereznie ezen a területen? Útmutatást adunk arról, hogyan csomagoljon lassan, de biztosan az illető személyt.

Hogyan lehet legyőzni az idegességet és közelíteni egy nőt

A nőhöz való közeledés a legrosszabb rémálma lehet. Vagy fordítva, egy séta a rózsakertben. Rajtad múlik, hogyan viszonyulsz a randevúzáshoz. Olvasson el négy praktikus tippet, hogyan rázhatja le idegességét, és hogyan közeledhet könnyedén álmai partneréhez.

Melyik férfival jobb, ha nem randevúznak?

Ha régóta keresel megfelelő élettársat, de nem találsz, valószínűleg hamarosan elkezdesz abba a hajlamba esni, hogy mindenkit elvisz, aki keresztbe üti az utad. De mindig vannak férfiak, akik nem érik meg neked. Szinte minden nőt elcsábít az édes beszéd vagy az első benyomás. De,..... El fogod olvasni, hogy mely férfiakkal nem érdemes próbálkozni!

Legújabb cikkek

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.

Hogyan nyűgözz le egy bárban, egy diszkóban vagy egy társasági eseményen

Azt tervezi, hogy elmegy szórakozni este? De hiányzik a párod, akivel kimennél? Szeretnél valakit lenyűgözni az adott eseményen? Adunk néhány tippet, aminek köszönhetően biztosan nem leszel egyedül aznap este.

Miről beszéljünk egy vakrandin

Kész az első randira? Csak üzenetekből vagy alkalmi hívásokból ismeri a partnerét? Nem láttad még élőben a párodat? Félsz attól, hogy a közmondásos kínos csend lesz a találkozón, és nem tudod, miről beszélj? Ne aggódj! Minden kezelhető. Ahogy mondani szokás, a szerencse a felkészülteknek kedvez. Éppen ezért készítettünk néhány tippet számodra, hogyan készülj fel egy ilyen vakrandira.