Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Tippeket adunk egy randevúzáshoz, olyan élményekkel, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Nyári fürdés a kőbányában

A medence nyitva tartása, klóros víz és fejjel kell felkúszni a "nyakára" . Mit szólnál egy kőbányához nyáron? Igaz, a legtöbb kőbánya zárva van a nyilvánosság elől, mert veszélyes benne mozogni. Márpedig nagyszámú kőbányát szándékosan elönt a víz és ott megengedett! Keressen olyat a közelben, ahol a hozzáférés engedélyezett. Tiszta víz, gyönyörű természet és mindenekelőtt csend lesz a jutalmad! Ezt pedig felhasználhatod egy randevúra!

Menekülési játék

A szabadulási játékok legnagyobb fellendülése talán elmúlt, de lefoglalhatsz egy számodra megfelelő időpontot. Nagyobb városokban nem okoz gondot a menekülési útvonal megtalálása, a kisebbekből könnyen megközelíthető! A fő előnye, hogy biztosan nem lesz kínos csend. Lesz még tennivaló. „Tesztelje le” saját és partnere agysejtjeit, érezze jól magát, és tapasztaljon meg valamit, amiről beszélni szeretne a következő randevúkon!

Rope Center

A Kötélközpont ideális olyan párok számára, akik nem élvezik unalmas kávézókban és mozikban üldögélni. A Kötélközpont felébreszti benned azt a rég elfeledett gyermeket, aki szerette a "majomnyomokat". Persze ne vigye ide a másik jelentőségét, ha fél a magasságtól! Ha egyikőtök sem fóbiája a magasságtól, akkor itt nagyon jól fog szórakozni, és gyönyörűen megfeszíti a testét. A testmozgás után százszor jobb íze lesz abban a kávézóban/étteremben!

Lőtér

A lehető legközelebb kerültél a fegyverhez a zarándokúton? A lőtér ideális azoknak a pároknak, akik már régóta együtt vannak. Hiszen egy első randevú a lőtéren kissé hátborzongatóan hangozhat. Különben meglepően szórakoztató ez a kissé adrenalint pumpáló élmény! Nemcsak klasszikus fegyvert választhatsz, lőhetsz 20. század eleji fegyverekkel, íjjal és nyíllal, vagy találhatsz tematikus múzeumokat is, ahol mindenféle fegyvert kipróbálhatsz! Próbáljon meg egy ilyen időpontot javasolni egy kemény munkahét után. Majd meglátod, hogyan fog a másik fél igazi örömmel lőni!


Hasonló cikkek

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

6 mondat, amivel NE kezdj beszélgetést egy társkereső oldalon

Az első megközelítés egy internetes társkereső oldalon ugyanolyan nehéz, mint a való életben. Még ha olyan környezetben is tartózkodik, ahol mindenki nagyon szeretne találkozni veled, akkor is át kell gondolnod, mit írsz. Mindig lehet írni valamit, de valami eredetit nehezebb kitalálni. Nézd meg, mi az, ami garantáltan soha nem fog hírnevet szerezni.

Válaszd ki, kit szeretsz

A szerelem első látásra elképesztően romantikusnak tűnik a filmekben. Sok más téma is arról szól, amikor valaki rossz partnert szeret. Tudtad, hogy választhatsz egy ilyen lehetőséget? Csak el kell kezdenie a szerelmet lehetőségnek tekinteni. Kiválaszthatod, kibe szeretsz bele. Tanácsot adunk, hogyan tanulja meg.

Megtaláltad a lelki társad?

Minden boldog pár arról beszél, hogy lelki társakat talál egymásban. Újonnan szerelmes ugyanaz az érzés. De van különbség aközött, hogy valaki partnere vagy lelki társ. Nem kell, hogy kölcsönösen kizárják egymást. De gyakran előfordul, hogy a lelki társad valaki más. Honnan ismered fel?

Először a házában

Ha egy nő beleegyezik, hogy meglátogassa otthonát, valószínűleg megszédül az örömtől. Teljesen élvezni fogja ezt az éjszakát! De ezen a konkrét okon kívül a nők másra is gondolnak. Hihetetlen sok mindent ki tudnak olvasni a személyiségedről az otthonodból. Tanuld meg, mit szerezz be, mielőtt először elhoznád a királyságodba. Csak így távozik úgy, hogy „Ő az!”

Mikor mutasd be a párodat a szüleidnek

Biztos benne, hogy neked van a világ legcsodálatosabb partnere? De vajon a szüleid is így gondolják? Szeretnél végre találkozni velük, de nem tudod, hogyan és mikor? Hagyd ránk. Tanácsot adunk, hogy mit és hogyan.

Legújabb cikkek

A 33% -os kedvezmény ma véget ér!

Van egy különleges ajándékunk az Ön számára - 33% kedvezmény minden prémium tagsági csomaghoz. Szerezze meg még ma!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.