Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Tippeket adunk egy randevúzáshoz, olyan élményekkel, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Nyári fürdés a kőbányában

A medence nyitva tartása, klóros víz és fejjel kell felkúszni a "nyakára" . Mit szólnál egy kőbányához nyáron? Igaz, a legtöbb kőbánya zárva van a nyilvánosság elől, mert veszélyes benne mozogni. Márpedig nagyszámú kőbányát szándékosan elönt a víz és ott megengedett! Keressen olyat a közelben, ahol a hozzáférés engedélyezett. Tiszta víz, gyönyörű természet és mindenekelőtt csend lesz a jutalmad! Ezt pedig felhasználhatod egy randevúra!

Menekülési játék

A szabadulási játékok legnagyobb fellendülése talán elmúlt, de lefoglalhatsz egy számodra megfelelő időpontot. Nagyobb városokban nem okoz gondot a menekülési útvonal megtalálása, a kisebbekből könnyen megközelíthető! A fő előnye, hogy biztosan nem lesz kínos csend. Lesz még tennivaló. „Tesztelje le” saját és partnere agysejtjeit, érezze jól magát, és tapasztaljon meg valamit, amiről beszélni szeretne a következő randevúkon!

Rope Center

A Kötélközpont ideális olyan párok számára, akik nem élvezik unalmas kávézókban és mozikban üldögélni. A Kötélközpont felébreszti benned azt a rég elfeledett gyermeket, aki szerette a "majomnyomokat". Persze ne vigye ide a másik jelentőségét, ha fél a magasságtól! Ha egyikőtök sem fóbiája a magasságtól, akkor itt nagyon jól fog szórakozni, és gyönyörűen megfeszíti a testét. A testmozgás után százszor jobb íze lesz abban a kávézóban/étteremben!

Lőtér

A lehető legközelebb kerültél a fegyverhez a zarándokúton? A lőtér ideális azoknak a pároknak, akik már régóta együtt vannak. Hiszen egy első randevú a lőtéren kissé hátborzongatóan hangozhat. Különben meglepően szórakoztató ez a kissé adrenalint pumpáló élmény! Nemcsak klasszikus fegyvert választhatsz, lőhetsz 20. század eleji fegyverekkel, íjjal és nyíllal, vagy találhatsz tematikus múzeumokat is, ahol mindenféle fegyvert kipróbálhatsz! Próbáljon meg egy ilyen időpontot javasolni egy kemény munkahét után. Majd meglátod, hogyan fog a másik fél igazi örömmel lőni!


Hasonló cikkek

ELITE randevú a tévében A Prima NEWS azt tanácsolja, mire kell figyelni a randevúzások során

Mivel folyamatosan növekszenek az olyan esetek, amikor a szerelemre vágyók beleesnek a csalók édes beszédébe, majd nagy összegeket küldenek a számlájukra, úgy döntöttünk, hogy így figyelmeztetjük a felhasználókat.

Mi a teendő, ha a szüleid elárulnak egy kapcsolatodból?

Beleszeretett valakibe, akit a szülei nem helyeselnek? Nem számít, hogy tizenöt vagy ötven éves. A szülői elutasítás nagyon erős lehet részükről, és nagyon fájdalmas lehet az Ön számára. Mielőtt a diplomata, vagy ami még rosszabb, az ellenfél szerepébe lépne, vegye figyelembe a következő tényeket.

Lehet találni egy ideális nőt?

A kérdés az, hogy mit keres valójában? Egy gyönyörű partner, önfeláldozó, családcentrikus, vidám partner, vagy egy kis esőpajtás? Mindenki mást képzel el az ideális nő kifejezés alatt. De a legtöbb úriember egyetért a főbb pontokban. Szóval, mi a helyzet ezzel az ideállal?

Nyűgözd le partnered szüleit

A kapcsolat egyik legstresszesebb időszaka az, amikor találkoztok egymás szüleivel. Kedvelni fognak engem? Mondok valami hülyeséget? Kedvesek leszünk egymáshoz? Bármilyen életkorú is, kedvence szüleinek első találkozása egyszerűen stresszes. Tudjuk, hogyan kezeljük őket!

Először az otthonodban? Hogyan nyűgözd le a másikat?

Régóta együtt vagytok, és most először szeretnétek otthonába meghívni kedvesét? Mindenképpen le akarsz hatni rá. Szerinted elég kitakarítani és meggyújtani egy illatos gyertyát? Egy tiszta és illatos otthon biztosan megteszi a dolgát. De ismerjük a módját, hogy biztosítsuk, hogy a másik fél már alig várja a következő találkozást otthonában.

Honnan tudhatod, hogy törődik veled?

Jársz egy férfival, akit egy ideje kedvelsz, de még mindig nem tudod, mire készülsz? Tetszik neki legalább egy kicsit? Ő akar téged? Ezek az örök kérdések bizonyára megölnek. Tanácsot adunk, hogyan tudhatja meg egyszerűen, hogy partnere valóban érdeklődik-e irántad, vagy sem.

Legújabb cikkek

ÓRIÁSI ŐSZI AKCIÓNK csak ma és holnap!

Már javában tart az őszi kedvezményes ajánlatunk. Vegyen részt benne Ön is!

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.