Hova menjünk randevúzni élményekért?

Ha Ön az a típus, aki általában kitalálja a dátumtervet, előbb-utóbb biztosan kifogy az ötletekből. Úgy érzed, már mindenhol együtt voltatok, és egyszerűen nem tudsz másra gondolni? Még egy régi ötlet leporolása is kifizetődő lehet. Csak módosítsd egy kicsit a dátumot. Ha kifogytál az ötletekből, olvass tovább. Tippeket adunk egy randevúzáshoz, olyan élményekkel, amelyekre sokáig emlékezni fogsz!

Nyári fürdés a kőbányában

A medence nyitva tartása, klóros víz és fejjel kell felkúszni a "nyakára" . Mit szólnál egy kőbányához nyáron? Igaz, a legtöbb kőbánya zárva van a nyilvánosság elől, mert veszélyes benne mozogni. Márpedig nagyszámú kőbányát szándékosan elönt a víz és ott megengedett! Keressen olyat a közelben, ahol a hozzáférés engedélyezett. Tiszta víz, gyönyörű természet és mindenekelőtt csend lesz a jutalmad! Ezt pedig felhasználhatod egy randevúra!

Menekülési játék

A szabadulási játékok legnagyobb fellendülése talán elmúlt, de lefoglalhatsz egy számodra megfelelő időpontot. Nagyobb városokban nem okoz gondot a menekülési útvonal megtalálása, a kisebbekből könnyen megközelíthető! A fő előnye, hogy biztosan nem lesz kínos csend. Lesz még tennivaló. „Tesztelje le” saját és partnere agysejtjeit, érezze jól magát, és tapasztaljon meg valamit, amiről beszélni szeretne a következő randevúkon!

Rope Center

A Kötélközpont ideális olyan párok számára, akik nem élvezik unalmas kávézókban és mozikban üldögélni. A Kötélközpont felébreszti benned azt a rég elfeledett gyermeket, aki szerette a "majomnyomokat". Persze ne vigye ide a másik jelentőségét, ha fél a magasságtól! Ha egyikőtök sem fóbiája a magasságtól, akkor itt nagyon jól fog szórakozni, és gyönyörűen megfeszíti a testét. A testmozgás után százszor jobb íze lesz abban a kávézóban/étteremben!

Lőtér

A lehető legközelebb kerültél a fegyverhez a zarándokúton? A lőtér ideális azoknak a pároknak, akik már régóta együtt vannak. Hiszen egy első randevú a lőtéren kissé hátborzongatóan hangozhat. Különben meglepően szórakoztató ez a kissé adrenalint pumpáló élmény! Nemcsak klasszikus fegyvert választhatsz, lőhetsz 20. század eleji fegyverekkel, íjjal és nyíllal, vagy találhatsz tematikus múzeumokat is, ahol mindenféle fegyvert kipróbálhatsz! Próbáljon meg egy ilyen időpontot javasolni egy kemény munkahét után. Majd meglátod, hogyan fog a másik fél igazi örömmel lőni!


Hasonló cikkek

Mit szólnál a fiúkhoz

A legtöbb lány több jóképű férfival is találkozott élete során. Lehet buszon, villamoson vagy vásárlás közben. Sajnos gyakran nem volt bátorságuk felkeresni az érintettet, vagy nem tudták, hogyan tegyék ezt. Ez a te eseted is? Tanácsot adunk néhány lépésben, amelyek elősegítik a sikert.

Kerülje el ezeket a randevúzási hibákat

A társkereső oldalaknak megvannak a saját csábítási szabályai. Ezek közé tartozik, hogyan mutatkozik be egy társkereső oldalon. Kicsit többet számít, mint a személyes randevúzás. Mik a tipikus hibák a profilkészítés során? Tekintse meg őket, és még ma javítsa profilját és randevúzási élményét!

5 meglepő dolog, amit a férfiak imádnak a szebbik nemben

Még maguk a férfiak is bányászokra és bányászokra osztják magukat. Illetve kigúnyolják. Sokkal több dolog van, amit szeretnek a nőkben. Ha széles medencére vagy hosszú hajra gondolsz, meg fogsz lepődni. Nem csak a fizikai megjelenésről van szó. Mit imádnak a férfiak a nőkben?

5 tipp a megfelelő partner kiválasztásához

Néhány ember nem talál megfelelő élettársat. Akár a rossz családi minták, akár a romantikus elképzelések miatt, vagy azért, mert egyszerűen nem látnak át időben a manipulátoron. Tekintse meg öt tippünket, amelyeket érdemes betartania partnerválasztáskor.

4 fajta partner, amelyet kerülni kell

Úgy érzi, hogy balszerencséje van a partnerekkel? Mindig olyan valakinek bizonyul, akivel egyszerűen nem tud együtt élni, pedig elsőre ideálisnak tűnt? Előfordulhat, hogy anélkül, hogy észrevennéd, ugyanolyan típusú partnereket választasz! Ne hagyd, hogy a tökéletes megjelenés megtévesszen. Mely típusokat érdemes elkerülni?

Társkereső trendek

Már nem az a helyzet, hogy az emberek csak személyesen ismerkednek meg, és az első találkozásra mindig egy férfi hív meg. Teljesen más időben élünk. Nemcsak az életforma változik, hanem a randevúzási, randevúzási mód is. Nézze meg, hogyan!

Legújabb cikkek

PF 2024

Sok egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk az új évben. Az ELITE Date csapata

PF 2023

Az új évben jó egészséget, boldogságot, szeretetet, elégedettséget és személyes sikereket kívánunk. ELITE Date csapat

Hogyan válasszunk társkereső oldalt?

A megfelelő társkereső oldal megtalálása nem mindig egyszerű feladat. Ha a lehető legkevesebb időt és pénzt szeretnéd erre áldozni, olvasd el cikkünket, amelyben összegyűjtöttük tippjeinket a számodra megfelelő társkereső megtaláláshoz!

10 lehetőség az első csókra

Azt mondják, az első csók felejthetetlen. Ha azt szeretné, hogy az első csókja is pontosan ilyen legyen, nézzen meg néhány alkalmat, amikor a csókolózás helyénvaló.

Szép versus intelligens? Melyik nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak?

Mely nőkkel van nagyobb esélyük a férfiaknak? Szépnek vagy intelligensnek? Gyere és oldd meg velünk együtt ezt az ellentmondásos kérdést.

Első randevú: érinteni vagy nem érinteni?

Általában az első randevú a legfontosabb. Elmondása szerint eldől, hogy találkozik-e még velük, vagy a jövőbeli találkozása biztosan véget ért. Megbecsülitek és tapogatjátok egymást. Az idegesség és a félelem attól, hogy valamit rosszul csinálunk, szintén nagy szerepet játszik. Mit mondhatnék? Megérinthetem őt az első randin? Ne aggódjon, mi tanácsot adunk. Összegyűjtöttünk néhány tippet az érintéssel kapcsolatban.